Gość: €uro IP: *.dip.t-dialin.net 20.03.04, 12:52 Chodzi ktoś z Was do Węgliszka? Kiedyś był wieczor poświęcony Peterowi Handke, dyskutować miano w jęz.niemieckim, i choć znam ten język, pokazano mi drzwi :-(( .... impreza zamknięta! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Milena Re: Jak jest w Węgliszku? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.04, 13:44 pseudoartystyczna atmosfera w zamknietym gronie. wielcy Arhtysci dyskutujacy o sztuce. a jedyna sztuka, jaka uprawiaja to pomidorowa w kuchni. Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: Jak jest w Węgliszku? 20.03.04, 14:07 eeeeeeeeeeej!!!!!!!!!! nieprawda!!!!!! wegliszek to jedna z fajniejszych knajp w bydgoszczy, czasami dzieja se tam nawet calkiem ciekawe rzeczy, a czasami - w weekend, gdy nie mozna znalezc zadnego siedzacego miejsca w innych pubach - jest idealny do pogadania przy piwku czy kawce nie tylko o pierdolach i bez zagluszania przez wrzechobecne 'umc, umc' i rzaaadko kiedy sam tam imprezy zamkniete. -- Wiadomość nie została wysłana. Powód: blokada antyspamowa. W celu wyjaśnienia proszę się skontaktować z administratorem: forum@agora.pl. Za pół roku będęmagistrem Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Jak jest w Węgliszku? 20.03.04, 14:13 bylem trzy razy w Wegliszku i nie powiem .... calkiem - calkiem :) radca ps. a do tego spotkalem mase znajomych i moja dawna Pania nauczycielke - OLGE BRYSIAK :) o innych nie wspomne - bo dlugo by mozna wymieniac :) Odpowiedz Link Zgłoś
wsn errata 20.03.04, 14:34 wszechobecne -- Wiadomość nie została wysłana. Powód: blokada antyspamowa. W celu wyjaśnienia proszę się skontaktować z administratorem: forum@agora.pl. Za pół roku będęmagistrem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milena Re: errata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.04, 15:01 ja po prostu nie lubie tego miejsca Odpowiedz Link Zgłoś
elodia Re: errata 21.03.04, 02:01 Hmmm byłam trzy razy... raz normalnie Raz na AŻ z TP i raz na Zapasiewiczu... ale wtedy tez mi drzwi pokazano i dopiero przypadkowo spotkana kumpela za mnie....... poręczyła - wcale mi sie to nie spodobało:( Poza tym wspomnienia dobre:) Odpowiedz Link Zgłoś
latajacy_czestmir Wegliszek 21.03.04, 14:24 Wegliszek to jedna z nielicznych ,,knajp'' gdzie mozna napic sie piwka, lub czegos mniej banalnego bez obawy, ze nei bedzie sie slyszalo swoich mysli, gdzie nie ma chamstwa, oraz sieczki z VIVY itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gall Re: Jak jest w Węgliszku? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.04, 13:06 Miejsce, które w ostatnich latach nie poddało się zmianom. Ma to swoje plusy (brak łubudubu, dobra lokalizacja), ale i minusy, do których zaliczam: - mało miejsca (z opisanymi przez foroomowiczów konsekwencjami); - słabe drinki (oczekiwałbym czegoś na wyższym poziomie) Co do walorów artystycznych, to tak jak całe Miasto - różnorodne - począwszy od chał (przepraszam, ale nie trawię działalności imć Pana Prussa), do całkiem przyzwoitych imprez). Organizopwane są również wystawy, lecz z uwagi na ilość miejsca, jak i wystrój - mało komfortu w kontemplacji nad wystawionymi pracami. Generalnie jednak ocena pozytywna. Pozdrawiam Gall Odpowiedz Link Zgłoś
genuine44 Re: Jak jest w Węgliszku? 22.03.04, 14:45 Kazdy moj pobyt w Bydgoszczy zawiera takze wizyte w Wegliszku. Nigdy nie uwazalem czasu tam spedzonego za stracony. Moze dlatewgo, ze znam paru stalych bywalcow. Czy sa to imprezy zamkniete? Mozliwe, zawsze wchodze na zaproszenie kogos z "wewnetrznego" kregu :) Odpowiedz Link Zgłoś