mamajul1 11.08.10, 17:37 Czy ktoś wie jak długo potrwa remont głównej ulicy Fordonu? Wróciłam z wakacji i prawie wjechałam w dziure. Zrobi się niewesoło jak dzieciaki zaczną szkołę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
popissld Re: Remont Twardzickiego 11.08.10, 17:50 Cytat ze strony UM "...Remont całej trasy potrwa 5 miesięcy i będzie prowadzony etapami. Najpierw nową nawierzchnię zyska odcinek od Korfantego do Kleberga, następnie od Kleberga do Skarżyńskiego oraz od Skarżyńskiego do Orląt Lwowskich. Jako ostatni remontowany będzie odcinek ul. Pelplińskiej od Orląt Lwowskich do Wyzwolenia...." Osobiście się cieszę, że ta ulica (jakże ważna) w końcu zostanie wyremontowana. Dobrze, że Zarząd Dróg pomyślał i nie zamknął całej ulicy, tylko prowadzi prace etapami. Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
kaizen333 Re: Remont Twardzickiego 01.10.10, 22:21 mamajul1 napisała: > Czy ktoś wie jak długo potrwa remont głównej ulicy Fordonu? Wróciłam > z wakacji i prawie wjechałam w dziure. Zrobi się niewesoło jak > dzieciaki zaczną szkołę. Będzie tak długo trwał jak się da. Zobacz jak to się działo Zielonej Górze: zielonagora.gazeta.pl/zielonagora/1,35182,7702456,Kupcy_z_ul__Jedrzychowskiej_chca_odszkodowan.html Odpowiedz Link Zgłoś