Gość: woirek@wp.pl IP: *.ino.tvknet.pl / *.ino.tvknet.pl 22.03.04, 21:31 Nareszcie rozsądny i długo oczekiwany ruch we włściwym kieruku. Gratulacje za rozsądek i odwagę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: olkal@op.pl Re: Rozłam w SLD IP: *.ino.tvknet.pl / *.ino.tvknet.pl 22.03.04, 21:38 Szkoda, że posłanka Ciemniak niczego nie rozumie.To chyba ze wzgledu na brata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kelner z Katowic Gruszka to gracz i picuś glancuś IP: 158.75.48.* 23.03.04, 09:05 Stary picer myśli, że zostanie wybrany na 4 kadencję jak zmieni koszulę. Obiecywanie gruszek na wierzbie to jego specjalność. Jego twarz już się w Bydgoszczy i w kraju zużyła. Szkoda Panie Marcinie, że w internecie nie ma drugiej części pańskiej informacji o Gruszcze zawartej w dzisiejszym wydaniu. Nie przepadam za Panem ale napisał Pan to elegancko i uczciwie. Poseł znany jest z balowania i unikania ludzi. Myślę, że ludzie organizujący nową partię nie zgodzą się na udział w niej tego Pana. Byłaby to kompromitacja już na wstępie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Totalna kpina IP: 213.77.40.* 23.03.04, 10:10 Jezeli Borowski i Celinski beda tworzyc nowa partie to bez cwaniaka GRUSZKI!!!! To jest dopiero karierowicz, od zsempowca do prawicowca.Kazda formacja jest dobra byle u zloba!!!!Chyba napisze e-maila do Borowskiego i Celinskiego aby takich nie przyjmowali.Kompromitacja!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: operator koparki Odważny Gruszka??? hahahahahahahahahhahahahahha IP: 212.122.214.* 22.03.04, 21:46 nie znam w oklicy większego pętaka i tchórza niż komunistyczny aparatczyk Grzegorz G. fuj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JAmJest Re: Rozłam w SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.04, 21:54 Rozsądek w SLD?? Gdzie Ty się wychowałeś. Ci ludzie od zawsze kradli, kłamali i kombinowali to czego chcecie do nich w kapitaliźmie. Rozsądku... Wybacz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deep_blue Re: Rozłam w SLD IP: *.telsten.com / *.telsten.com 22.03.04, 22:42 LOL gruszka aktywnie dziala w terenie :) hahahaha to brzmi jak rozpaczliwe wolanie - "ludzie ja naprawde cos dla was robie zaglosujcie na mnie w wyborach" ;) kiedy naprawde jest zupelnie inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barti Re: Rozłam w SLD IP: *.byd.elnet.pl 22.03.04, 23:12 "Gruszka: - Rząd ma dobre wyniki gospodarcze, ale styl sprawowania władzy jest kompromitujący. Dziesiątki afer, zużyte twarze, powielanie błędów Jerzego Buzka." To tak jakby Grucha mowil sam o sobie. Tez jest juz zuzyty, a i aferki tez by sie pewno znalazly. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Very Good! Re: Rozłam w SLD IP: *.petrus.com.pl 23.03.04, 00:08 Proponuję Grzegorz Gruszka i Alfred Owoc do jednej partii!!! I niech policzę SLD - 9% poparcia podzielić na dwa i wychodzi po 4,5% !!! Dawno na to czekałem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GACEK GRUSZKA TO TYLKO NADAJE SIĘ DO AGENCJI TOWARZYSKIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.04, 07:13 ON DO SOCJALDEMOKRACJI NOWEJ TO KOMPROMITACJA!!! !!! ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goy STARE UDAJE NOWE --- KOMPROMITACJA ! ! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.04, 07:17 Do nich to podobne. Odpowiedz Link Zgłoś
operator_koparki szczurze szalupy na dno!!! 23.03.04, 08:15 czerwona pajęczyna pęka, al capone don milleros dostał już rybę w gazecie... a grucha, który zasługuje na betonowe buty ucieka w skarpetkach... hahaha obrońca uciśnionych i kobiet w ciąży... ktoś słusznie zauwazył, gruszka do agencji, na alfonsa wygląda od zawsze...w końcu tyle lat zadawał się ze szmatą pzpr i sld... oby te szalupy ratunkowe dla szczurów potonęły z wrakiem sld Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lulek Re: szczurze szalupy na dno!!! IP: 158.75.48.* 23.03.04, 09:12 Operator koparki przewyższa cię inteligencją. Myślę, że jesteć co najwyżej pracownikiem fizycznym przy śmieciarce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cortez lulek zabawiasz się z gruszką przy kelnerkach? IP: 217.153.197.* 23.03.04, 12:36 ehhh, obrońcy gruszki....sami się pognębiacie... albo to sam gruszka pisze o sobie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rychoo Re: Rozłam w SLD IP: *.pakosc.sdi.tpnet.pl 23.03.04, 08:22 Ci państwo odchodząc juz wydali na siebie wyrok!!! Mogli to zrobić co najmniej rok temu, mogli to zrobić np. wtedy gdy Leszek Biały spotkał się z Henrykiem Brygidą podając jemu w zębach koncesję na wydobycie bursztynu. Nie zrobili tego! A teraz, gdy Leszek Biały jest słabnący, to pokazują zdarte od trzymania się korytka, pazurki. Śmieszne to i smutne!!! Ciekawe na kogo liczą Bańkowska i Gruszka!!!! Gruszka na lody, a Bańkowska? Nie wiem!!! Wyprowadźcie się państwo razem z waszym sztandarem!!! Będzie mniejszy wstyd! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan M.KOWALSKI TO CIOTA!!! ;) IP: 158.75.48.* 23.03.04, 09:09 ;))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Rozłam w SLD IP: *.atr.bydgoszcz.pl 23.03.04, 09:37 Gruszka i Bańkowska nowe twarze w w nowej partii. To dopiero dowcip miesiąca. Toż to chyba najbardziej oślizłe gęby SLD w regionie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G-RUCHACZ Re: Rozłam w SLD IP: 195.117.239.* 23.03.04, 12:00 Gruszka chyba jest ślepy. Taki dobry i uczynny polityk z naszego Grzesia. Dba o ubogi elektorat ( Zeby dojechac kupił sobie terenowkę - bo na wsiach są zle drogi).O rolnikow dba - w Żninie byl na proteście. Bankiety tam to tylko służbowo.Podsumowując TA GRUCHA JEST ZGNIŁA! Nowa lewica Tak! Z tymi RYJAMi Nie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tow.Smigiel Re: Rozłam w SLD IP: 169.207.144.* 23.03.04, 16:11 Grzegorz rany boskie nie porzucaj Partii. Zawsze byles dla nas niedosciglym wzorem-co my terz bez Ciebie zrobimy ? Mamy nawet dla Ciebie panienke, ktora lubi bardzo to co Clinton robil z Lewinki i Ty chciales w tym barze na poludniu. Grzegorz.Prosimy Cie. Nie zostawiaj nas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oooo Re: Rozłam w SLD IP: *.visp.energis.pl 23.03.04, 18:23 nooo ładnie, brakuje tylk ohaseł - "ta sama ale nie taka sama" - juz to przerabiamy z tą bandą od wielu lat scenariusz przemienienia ..... ---- poweidzcie cemniakowej by nizej nosila biust - tam gdzie ona go trzyma kobiety maja lancuszki , lub wisiorki ( z krótszym łańcuszkiem) - jak sie nie ma to sie nie udaje - zreszta i tak pojda w zaparte Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezalogowany Re: Rozłam w SLD IP: 212.122.214.* 23.03.04, 22:56 Gość portalu: oooo napisał(a): > nooo ładnie, brakuje tylk ohaseł - "ta sama ale nie taka sama" - juz to > przerabiamy z tą bandą od wielu lat scenariusz przemienienia ..... dokładnie od 1944 i ich manifestu co bełkotał równie ładnie jak kwaśniewski czy miller... Odpowiedz Link Zgłoś