Gość: SZWARC./ THE SZ ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.04, 13:22 NO WŁAŚNIE , CZYM JEST HIPHOP ?;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vviosna Re: CZYM JEST HIP-HOP ??? 05.04.04, 13:23 to muzyka, styl zycia, bycia, ubierania :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madziara to choroba IP: *.man.bydgoszcz.pl 06.04.04, 13:39 to choroba białych - koniecznie chcą być czarni :)) Odpowiedz Link Zgłoś
nortia Re: to choroba 06.04.04, 16:36 To usiln chec przekazania wlasnych bolow szerszej publicznosci, nie biorac pod uwage stylu tego przekazu i jego jakosci. Odpowiedz Link Zgłoś
vvi0sna Re: to choroba 06.04.04, 16:53 hip hop jest git i juz jednym slowem zajebioza, nie madziara??? Odpowiedz Link Zgłoś
vvi0sna Re: to choroba 06.04.04, 17:19 nortia napisała: > To usiln chec przekazania wlasnych bolow szerszej publicznosci, nie biorac pod > uwage stylu tego przekazu i jego jakosci. > nie bolow tylko blogow ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madziara Re: CZYM JEST HIP-HOP ??? IP: *.man.bydgoszcz.pl 06.04.04, 17:11 Wszystko zniosę. Wytykanie błędów zniosę. Dziecinne kłótnie na forum zniosę. JAJO zniosę. Ale hip hopu niestety nie zniosę. I zadanie dla Was - co autorzy poniższych tekstów mieli na myśli? CYTAT 1: "Studio efekt y,y,y,y,y,y,y Poszło y,y,y,y Fenomen Dobra weź zobacz Nie wiesz czemu cie to rusza? Nie wiesz czemu cie to rusza? Bo słuchasz Fenomenu w tym jest dusza (w tym jest dusza...) - bez kitu Nie wiesz czemu cie to rusza? Bo słuchasz Fenomenu w tym jest dusza (w tym jest dusza...) - bez kitu Jeszcze raz! Nie wiesz czemu cie to rusza? Nie wiesz czemu cie to rusza? Bo słuchasz Fenomenu w tym jest dusza (w tym jest dusza...) - bez kitu Zaraz zobaczymy" CYTAT 2: "To miasto małe przez życie całe poznawałem Tym powietrzem oddychałem Czy kiedyś powiem, że właśnie przez to przegrałem Bez wsparcia z zewnątrz, opuszcza mnie pewność Bo zamiast mi pomóc wytykają mą odmienność Patrzą z dystansem, nie mogą pojąć, że mam jedyną szansę Wielkie intelekty, patrzcie w obiektyw Zobaczcie tą młodzież bez żadnych perspektyw Wieczna tułaczka z całym otoczeniem Jest moja stara paczka w której się obracam Powiesz, że się zatracam i plecami sie odwracasz Tak może każdy, sam stawiam maszty Robienie hip-hopu to dla mnie duży zaszczyt Nie znajdziemy płaszczyzn Dopóki chcesz wrzucić nas do paszczy Tak, widzisz w nas chwasty Chciałbyś pstryknąć, ale ja nie mogę zniknąć" Odpowiedz Link Zgłoś
vviosna Re: nawet ciebie zniosę <n/t> 06.04.04, 20:00 Madziu, mala korekta. tyciekgo sie nie znosi, tylko defekuje ;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaraz Re: nawet ciebie zniosę <n/t> IP: *.law.uni.torun.pl 07.04.04, 12:09 Hip Hop wyrasta od miasta do miasta:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madziara to zniosę IP: *.man.bydgoszcz.pl 08.04.04, 22:06 Happy Hip Hop Easter! i.flowgo.com/greetings/rapeasterbunny/rapeasterbunny.swf Odpowiedz Link Zgłoś
vviosna Re: to zniosę 09.04.04, 00:24 hihi flowgo.com/flowgo2_view.cfm?page_id=65964 nie wiem, ktory to miesiac ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..... GÓWNEM.... IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 08.04.04, 22:12 PO PROSTU ZWYKŁYM ŚMIERDZĄCYM GÓWNEM, KTÓREGO MODA MINIE ZA 2 LATA (I CAŁE SZCZĘŚCIE)..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonc Re: GÓWNEM.... IP: *.awacom.pl 09.04.04, 00:53 nie, nie mówcie że WIELKIE YOŁ wam do końca życia w głowie nie zostanie.. albo HEY SUCZKI... nananana ;-) Ani jednego, ani drugiego ani razu nie dosłuchałem do końca, poprostu szlak mnie trafił ;-) co nie znaczy ze HH nie moze byc fajny... ale wtedy sie go chyba Rapem nazywa... ;) np. niemiecki FERRIS i jego dziwne, załamujące teksty... jednak polskie gówno mało ma do tego... przeklinam GLACĘ (Sweet Noise) za utwór z Peją... Nie ma dni HA ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madziara Re: GÓWNEM.... IP: *.man.bydgoszcz.pl 09.04.04, 10:29 czy to ja wyżej pisałam że nie znoszę hh ?? ok przyznaję się bez bicia - czasami zdarza mi się posłuchac hh - niektóre kawałki nawet podśpiewuję sobie pod prysznicem - ale to są wyjątki. ogólnie nie przepadam za tym rodzajem muzyki - i co najważniejsze, słowo MUZYKA w ogóle nie pasuje mi do hh, sory Ziomki, squady czy jak Wy sie tam nazywacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria Re: CZYM JEST HIP-HOP ??? IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.INTELINK.pl 09.04.04, 12:53 Wzmianka prasowa serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34309,2012265.html podaje, że jest to bitwa na słowa. Nawet forumowicz – mikez błysnął talentem ;) ja rymuje najlepiej ja wygram bitwę nieustającą gonitwę siedzę sobie na ławce i pale skręta z ziomalami nie ma to jak stan po trawce i rozmowa z lalami mam szerokie spodnie opuszczone o pół metra bo zrobiłem w nie kupę tak mi jest wygodnie bo zamiast głowy mam dupę i uczę żyć dzieciaki jestem dla nich wzorem mimo że jestem ćpunem mam problem z alkoholem bo jestem taki mądry wielce uczcie się ode mnie jak żyć zjadłem wszystkie rozumy mam same powody do dumy yo dzieciak uczcie się ode mnie bo jestem taki mądry yo elo ziomal choć zapalimy skręta elo yo dzieciak yo daj browca, ale fajne świnie ida,cipyyyyy!ale fajne jesteście jo elo dzieciak ziom yo dzieciak ucz się ucz ode mnie słuchaj mojej muzy a będziesz taki fajny i mądry jak ja yo elo ziom yo elo elo elo dzieciak / mikez / Kamil "Jakuza" Jaczyński, redaktor portalu hip-hop.pl, po raz drugi będzie jurorem. Mówi: - Freestyle ma to do siebie, że można powiedzieć i straszną głupotę, i naprawdę coś mądrego. Odpowiedz Link Zgłoś