Dodaj do ulubionych

Metallica w Multikinie

IP: *.man.bydgoszcz.pl 07.04.04, 22:23
22.04 czwartek - koncert Metalliki na duzym ekranie - wjazd 25 zyla

Idzie ktoś ???

Obserwuj wątek
    • nortia Re: Metallica w Multikinie 07.04.04, 23:21
      Szkoda pieniedzy i zachodu.
      Nie dosc, ze koncerty tego typu sa dobre jedynie na zywo, to jeszcze ostatnia
      plyta ("St. Anger") wzbudza we mnie conajmniej wstret i zalosc.

Wiec ja odpadam.

Pozdrawiam serdecznie
      • Gość: Madziara Re: Metallica w Multikinie IP: *.man.bydgoszcz.pl 08.04.04, 08:12
        to będzię przedsmak przed Chorzowem - mój facet jedzie; ja jak dostanę wolne z
        pracy

poza tym w Multi będzie mozna kupić płyty i koncerty na DVD w promocyjnych
        cenach

juz widzę pełną salę metali z colą w jednej łapce i wielką torbą popcornu w
        drugiej :)))))
        • Gość: zonc Re: Metallica w Multikinie IP: *.awacom.pl 14.04.04, 21:03
          nic nie będzie... skakać na siedząco przed ekranem a buuuuu
          • Gość: Madziara Re: Metallica w Multikinie IP: *.man.bydgoszcz.pl 14.04.04, 21:22
            będzie rozpierdówa jak na whiskey :))))

nie idę..... to była prowokacja :))
            • zinekk Re: Metallica w Multikinie 16.04.04, 01:39
              Metale nie zasiada w Multikinie z popcornem i cola. Bo metale nie słuchaja juz
              Metallici. Metale słuchaja metalu.A na popcorn patrzec nie moga. Piją czystą
              wóde i piwo. I wola pojechac na koncert garazowych doom metalowych kapel-do
              Znina-niz tracic czas w plastikowym multikinie.Metale słuchaja Obituary,
              Slayer, polskiego Kata, DRI, Exodus , Testament. I pierwszych czterech płyt
              Metallici.Pierwszych czterech.I pierwszej epki garazowej.I na tym koniec.

Co nie znaczy,ze byc moze fajna z Ciebie dziewucha:D Pozdrawiam.
              • Gość: Madziara Re: Metallica w Multikinie IP: *.man.bydgoszcz.pl 16.04.04, 09:46

a to że czasem posłucham sobie Metalliki, Iron Maiden, TSA, Megadeth czy
                Manowar robi ze mnie metala? nie dość że jestem fajna dziewucha, to jeszcze
                elastyczna :)))

• zinekk Re: Metallica w Multikinie 16.04.04, 10:00
                  No, ba! Pewnie:) Pozdr. :D
    • Gość: Madziara Re: Metallica w Multikinie IP: *.man.bydgoszcz.pl 22.04.04, 20:52
      ciekawa jestem czy ktoś sie wybrał
      jakie wrażenia?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka