Gość: Madziara IP: *.man.bydgoszcz.pl 07.04.04, 22:23 22.04 czwartek - koncert Metalliki na duzym ekranie - wjazd 25 zyla Idzie ktoś ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nortia Re: Metallica w Multikinie 07.04.04, 23:21 Szkoda pieniedzy i zachodu. Nie dosc, ze koncerty tego typu sa dobre jedynie na zywo, to jeszcze ostatnia plyta ("St. Anger") wzbudza we mnie conajmniej wstret i zalosc. Wiec ja odpadam. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madziara Re: Metallica w Multikinie IP: *.man.bydgoszcz.pl 08.04.04, 08:12 to będzię przedsmak przed Chorzowem - mój facet jedzie; ja jak dostanę wolne z pracy poza tym w Multi będzie mozna kupić płyty i koncerty na DVD w promocyjnych cenach juz widzę pełną salę metali z colą w jednej łapce i wielką torbą popcornu w drugiej :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonc Re: Metallica w Multikinie IP: *.awacom.pl 14.04.04, 21:03 nic nie będzie... skakać na siedząco przed ekranem a buuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madziara Re: Metallica w Multikinie IP: *.man.bydgoszcz.pl 14.04.04, 21:22 będzie rozpierdówa jak na whiskey :)))) nie idę..... to była prowokacja :)) Odpowiedz Link Zgłoś
zinekk Re: Metallica w Multikinie 16.04.04, 01:39 Metale nie zasiada w Multikinie z popcornem i cola. Bo metale nie słuchaja juz Metallici. Metale słuchaja metalu.A na popcorn patrzec nie moga. Piją czystą wóde i piwo. I wola pojechac na koncert garazowych doom metalowych kapel-do Znina-niz tracic czas w plastikowym multikinie.Metale słuchaja Obituary, Slayer, polskiego Kata, DRI, Exodus , Testament. I pierwszych czterech płyt Metallici.Pierwszych czterech.I pierwszej epki garazowej.I na tym koniec. Co nie znaczy,ze byc moze fajna z Ciebie dziewucha:D Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madziara Re: Metallica w Multikinie IP: *.man.bydgoszcz.pl 16.04.04, 09:46 a to że czasem posłucham sobie Metalliki, Iron Maiden, TSA, Megadeth czy Manowar robi ze mnie metala? nie dość że jestem fajna dziewucha, to jeszcze elastyczna :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madziara Re: Metallica w Multikinie IP: *.man.bydgoszcz.pl 22.04.04, 20:52 ciekawa jestem czy ktoś sie wybrał jakie wrażenia? Odpowiedz Link Zgłoś