urzednik-1 28.01.11, 11:54 A gdzie jest konkurs na to stanowisko ? forum.gazeta.pl/forum/w,54,121470171,121470171,Nowy_prezes_w_ADM.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
buracki Re: Łada nie jest już prezesem ADM. Kto go zastąp 28.01.11, 12:12 Jaki znowu konkurs? Nie po to żeśmy wygrali, żeby tera jakieś konkursy robić! Ma chłop doświadczenie w ruchu, to se poradzi. I w brydża grać umi, znaczy się dobry jest. Odpowiedz Link Zgłoś
gwamoniak Łada nie jest już prezesem ADM. Kto go zastąpi? 28.01.11, 12:40 Facecik skonczyl budownictwo plus ekonomie plus 17 lat doswiadczenia w Ruchu. CHyba nie potrzeba nic wiecej zreszta za rok mozna bedzie sprawdzic czy jest lepszy od porzedniego czy nie... Odpowiedz Link Zgłoś
newsnews Łada nie jest już prezesem ADM. Kto go zastąpi? 28.01.11, 12:53 Jak komuś się konkursy marzą, to niech do telewizji idzie, do Milionerów albo Familiady. :-))) A poważnie, cóż, polska normalka. Swój swojemu... Odpowiedz Link Zgłoś
rurek_pl Re: Łada nie jest już prezesem ADM. Kto go zastąp 28.01.11, 12:56 Miesiąc temu zapowiadano że Bydgoszcz będzie modelowym miastem platformy, także w sferze zarządzania. Skoro brak ogłoszenia czy konklursu ma potwierdzać tą tezę, to ja myslę, że jest to model iście z Grabarczyka. Swoi na stołki. Odpowiedz Link Zgłoś
kerajjj Łada nie jest już prezesem ADM. Kto go zastąpi? 28.01.11, 13:28 kolejny nierób i przybupas dombrowicza wywalony na mordę - brawo Odpowiedz Link Zgłoś
kogolubirafal Kto chce ich zdjęcia z fajkami w ręku? 28.01.11, 13:39 Piękne fotki posiadam obu panów. Ktoś chce kupić? Odpowiedz Link Zgłoś
bimbo53 W końcu !!! 28.01.11, 13:35 JECHAĆ Z TYM MANDARYNEM W LOKACH !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jachta100 Re: W końcu !!! 29.01.11, 15:37 Można w celu omówienia dokonań dla pokoleń przez nieudacznika KonDoma.To była wzorcowa para jak nie należy frezować,być krnąbrnym i butnym.Musi im być teraz bardzo dobrze?????? Odpowiedz Link Zgłoś
kogolubirafal Domachowski - kumpel Bruskiego z BTG Bydgoszcz 28.01.11, 13:37 W naszym mieście jest kilka klubów brydżowych. Jeden z nich zwrócił na siebie moją uwagę. Nazywa się BTG Bydgoszcz. W 2007 roku należało do niego czterech panów: Wiesław Zawadzki, Cezary Domachowski, Rafał Bruski i Marek Koczwara. Dwóch z nich zrobiło błyskawiczną karierę. Najpierw Bruski został z rekomendacji Platformy zastępcą prezydenta miasta, natomiast kiedy PO wygrała wybory, Domachowskiemu (informatykowi) powierzono kierowanie bydgoskim Ruchem. A Koczwara opowiadał, że dzięki swoim kontaktom ze Schetyną doprowadził do tego, iż kolega brydżysta jest wojewodą kujawsko-pomorskim. Nim opiszę działania Rafała Bruskiego w Urzędzie Wojewódzkim, wypada przypomnieć o efektach jego pracy w Ratuszu. Odpowiedz Link Zgłoś
bimbo53 Re: Domachowski - kumpel Bruskiego z BTG Bydgoszc 28.01.11, 13:41 KIEDY TĄ HISTORYJKĘ STWORZYŁEŚ ? NIE PISZ BZDUR I NIE OSZUKUJ OPINII PUBLICZNEJ ! Odpowiedz Link Zgłoś
kogolubirafal Re: Domachowski - kumpel Bruskiego z BTG Bydgoszc 28.01.11, 13:44 Poszukaj w gazetach wyników turniejów z BTG. Poszukaj w internecie zdjęć. Losy Bydgoszczy decydują się przy stoliku od brydża. Odpowiedz Link Zgłoś
ababyd Re: Domachowski - kumpel Bruskiego z BTG Bydgoszc 28.01.11, 15:53 I to od dawna, ale nie tylko przy stolikach brydżowych. Warto to śledzić, opisywać, lecz WYŁĄCZNIE PRAWDĘ. Nazwiska /prawdziwe/, życiorysy /prawdziwe/, fakty, cel, odpowiedzialność. Andrzej Adamski Odpowiedz Link Zgłoś
kaja_aja Re: Domachowski - kumpel Bruskiego z BTG Bydgoszc 28.01.11, 14:00 klub brydżowy BTG Bydgoszcz nr PZBS 10872, 12822 Odpowiedz Link Zgłoś
uwaga3 Tak wyglądają rządy PO w Bydgoszczy 28.01.11, 14:14 Warto zapytać pana prezydenta o merytoryczność decyzji o tej nominacje. Wyborcy czekają na odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
gwanonimowy Re: Domachowski - kumpel Bruskiego z BTG Bydgoszc 28.01.11, 14:32 Tutaj jest - proszę bardzo ewastarosta.wordpress.com/ ewastarosta.wordpress.com/moje-ksiazki/bydgoska-osmiornicaiii/rafal-b-z-ukladu-brydzowego-fragment-ksiazki-bydgoska-osmiornica-3/ Odpowiedz Link Zgłoś
gwanonimowy Re: Domachowski - kumpel Bruskiego z BTG Bydgoszc 28.01.11, 14:33 ewastarosta.wordpress.com/moje-ksiazki/bydgoska-osmiornicaiii/rafal-b-z-ukladu-brydzowego-fragment-ksiazki-bydgoska-osmiornica-3/ > KIEDY TĄ HISTORYJKĘ STWORZYŁEŚ ? NIE PISZ BZDUR I NIE OSZUKUJ OPINII PUBLICZNEJ > ! Odpowiedz Link Zgłoś
gwanonimowy Re: Domachowski - kumpel Bruskiego z BTG Bydgoszc 28.01.11, 14:37 Z drugiej zaś strony pytanie brzmi - czy jest to coś dziwnego? Jak dla mnie to dobrze, że mój Prezydent zna zasady gry w Brydża - to mądra gra. A tak przy okazji, czy gadanie o interesach przy brydżu jest zakazane? Gdzie według Was Pan Bruski może o tym gadać? W publicznym szalecie? To, że gra w brydża z ludźmi wpływowymi - taka natura tego sportu. Moi znajomi w to grywają i wiem coś o tym trochę. To nic złego! Odpowiedz Link Zgłoś
akuku007 Łada już nie jest ... podnóżkiem 28.01.11, 13:44 trzeba przyznać że kończy się pewien etap w życiu tego miasta, a Łada? no cóż zawsze znajdzie sobie kogoś dla kogo będzie podnóżkiem Odpowiedz Link Zgłoś
dibis Re: Łada już nie jest ... podnóżkiem 28.01.11, 15:16 Dupowkręty mają to do siebie, że komuś się zawsze wkręcą Odpowiedz Link Zgłoś
kogolubirafal Bruski i Domachowski - zdjęcia brydżystów! 28.01.11, 14:19 www.msc.com.pl/cezar/?s=&mycl=0&tmt=5&p=21&r=10872&s_r=2&s_nz=B&s_off=650 www.msc.com.pl/cezar/index.php?p=21&pid_search=domachowski Pytanie brzmi kim będą pozostali członkowie listy www.msc.com.pl/cezar/index.php?p=209&action=1&id=4682http://www.msc.com.pl/cezar/index.php?p=209&action=1&id=4682 I jaki stołek dostanie Hardyk. Czy pomoże mu to znaleść dziewczynę? Odpowiedz Link Zgłoś
rolo0 Słyszałem, że Julia Pitera 28.01.11, 22:39 nie jest zadowolona z takiego obrotu sprawy Odpowiedz Link Zgłoś
jachta100 Re: Słyszałem, że Julia Pitera 29.01.11, 15:27 Coś nie tak z Twoim słuchem?Przecież ona niczym się nie zajmuje więc nie może być obrotową.Ty zaś ze swoim schorzeniem do laryngologa!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rolo0 Re: Słyszałem, że Julia Pitera 29.01.11, 22:08 nie martw się o moje zdrowie, martw się o swoje i swojej rodziny !!!! www.youtube.com/watch?v=Xyk9Zwri9qQ&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
wir62 Łada nie jest już prezesem ADM. Kto go zastąpi? 29.01.11, 14:18 Za wybitne zasługi Łady dla Bydgoszczy-wstawić go do muzeum,niech wszyscy oglądają wybitną jednostkę. Odpowiedz Link Zgłoś
bydziooutsider Łada nie jest już prezesem ADM. Kto go zastąpi? 30.01.11, 07:12 Najwyższa pora. Tylko czy nie zaminenił stryjek siekierki na .....? Może powiecie, że jestem nienormalny, ale uważam, że Ładzie Dombrowicz zrobił okrutną krzywdę - usadawiając go na fotelu prezesa ADM! A ten w swej nieświadomości - głupocie, myslał, że się nadaje i fotelik przyjął. Odpowiedz Link Zgłoś
katapulta5 Re: Łada nie jest już prezesem ADM. Kto go zastąp 30.01.11, 09:37 Na forum Expressu jeszcze większa zadyma www.express.bydgoski.pl/look/article.tpl?IdLanguage=17&IdPublication=2&NrArticle=194648&NrIssue=1732&NrSection=1 Odpowiedz Link Zgłoś