Dodaj do ulubionych

Łada nie jest już prezesem ADM. Kto go zastąpi?

28.01.11, 11:54
A gdzie jest konkurs na to stanowisko ?
forum.gazeta.pl/forum/w,54,121470171,121470171,Nowy_prezes_w_ADM.html
Obserwuj wątek
    • buracki Re: Łada nie jest już prezesem ADM. Kto go zastąp 28.01.11, 12:12
      Jaki znowu konkurs? Nie po to żeśmy wygrali, żeby tera jakieś konkursy robić!
      Ma chłop doświadczenie w ruchu, to se poradzi. I w brydża grać umi, znaczy się dobry jest.
    • gwamoniak Łada nie jest już prezesem ADM. Kto go zastąpi? 28.01.11, 12:40
      Facecik skonczyl budownictwo plus ekonomie plus 17 lat doswiadczenia w Ruchu. CHyba nie potrzeba nic wiecej zreszta za rok mozna bedzie sprawdzic czy jest lepszy od porzedniego czy nie...
    • newsnews Łada nie jest już prezesem ADM. Kto go zastąpi? 28.01.11, 12:53
      Jak komuś się konkursy marzą, to niech do telewizji idzie, do Milionerów albo Familiady. :-)))

A poważnie, cóż, polska normalka. Swój swojemu...
    • rurek_pl Re: Łada nie jest już prezesem ADM. Kto go zastąp 28.01.11, 12:56
      Miesiąc temu zapowiadano że Bydgoszcz będzie modelowym miastem platformy, także w sferze zarządzania. Skoro brak ogłoszenia czy konklursu ma potwierdzać tą tezę, to ja myslę, że jest to model iście z Grabarczyka. Swoi na stołki.
    • kerajjj Łada nie jest już prezesem ADM. Kto go zastąpi? 28.01.11, 13:28
      kolejny nierób i przybupas dombrowicza wywalony na mordę - brawo
      • kogolubirafal Kto chce ich zdjęcia z fajkami w ręku? 28.01.11, 13:39
        Piękne fotki posiadam obu panów. Ktoś chce kupić?
    • bimbo53 W końcu !!! 28.01.11, 13:35
      JECHAĆ Z TYM MANDARYNEM W LOKACH !!!!!!!!!!!
      • jachta100 Re: W końcu !!! 29.01.11, 15:37
        Można w celu omówienia dokonań dla pokoleń przez nieudacznika KonDoma.To była wzorcowa para jak nie należy frezować,być krnąbrnym i butnym.Musi im być teraz bardzo dobrze??????
    • kogolubirafal Domachowski - kumpel Bruskiego z BTG Bydgoszcz 28.01.11, 13:37
      W naszym mieście jest kilka klubów brydżowych. Jeden z nich zwrócił na siebie moją uwagę. Nazywa się BTG Bydgoszcz. W 2007 roku należało do niego czterech panów: Wiesław Zawadzki, Cezary Domachowski, Rafał Bruski i Marek Koczwara. Dwóch z nich zrobiło błyskawiczną karierę. Najpierw Bruski został z rekomendacji Platformy zastępcą prezydenta miasta, natomiast kiedy PO wygrała wybory, Domachowskiemu (informatykowi) powierzono kierowanie bydgoskim Ruchem. A Koczwara opowiadał, że dzięki swoim kontaktom ze Schetyną doprowadził do tego, iż kolega brydżysta jest wojewodą kujawsko-pomorskim.
      Nim opiszę działania Rafała Bruskiego w Urzędzie Wojewódzkim, wypada przypomnieć o efektach jego pracy w Ratuszu.
      • bimbo53 Re: Domachowski - kumpel Bruskiego z BTG Bydgoszc 28.01.11, 13:41
        KIEDY TĄ HISTORYJKĘ STWORZYŁEŚ ? NIE PISZ BZDUR I NIE OSZUKUJ OPINII PUBLICZNEJ !
        • kogolubirafal Re: Domachowski - kumpel Bruskiego z BTG Bydgoszc 28.01.11, 13:44
          Poszukaj w gazetach wyników turniejów z BTG. Poszukaj w internecie zdjęć.

Losy Bydgoszczy decydują się przy stoliku od brydża.
          • ababyd Re: Domachowski - kumpel Bruskiego z BTG Bydgoszc 28.01.11, 15:53
            I to od dawna, ale nie tylko przy stolikach brydżowych. Warto to śledzić, opisywać, lecz WYŁĄCZNIE PRAWDĘ.
            Nazwiska /prawdziwe/, życiorysy /prawdziwe/, fakty, cel, odpowiedzialność.
            Andrzej Adamski
        • kaja_aja Re: Domachowski - kumpel Bruskiego z BTG Bydgoszc 28.01.11, 14:00
          klub brydżowy BTG Bydgoszcz nr PZBS 10872, 12822
          • uwaga3 Tak wyglądają rządy PO w Bydgoszczy 28.01.11, 14:14
            Warto zapytać pana prezydenta o merytoryczność decyzji o tej nominacje. Wyborcy czekają na odpowiedź.
        • gwanonimowy Re: Domachowski - kumpel Bruskiego z BTG Bydgoszc 28.01.11, 14:32
          Tutaj jest - proszę bardzo
          ewastarosta.wordpress.com/
          ewastarosta.wordpress.com/moje-ksiazki/bydgoska-osmiornicaiii/rafal-b-z-ukladu-brydzowego-fragment-ksiazki-bydgoska-osmiornica-3/
        • gwanonimowy Re: Domachowski - kumpel Bruskiego z BTG Bydgoszc 28.01.11, 14:33
          ewastarosta.wordpress.com/moje-ksiazki/bydgoska-osmiornicaiii/rafal-b-z-ukladu-brydzowego-fragment-ksiazki-bydgoska-osmiornica-3/
          > KIEDY TĄ HISTORYJKĘ STWORZYŁEŚ ? NIE PISZ BZDUR I NIE OSZUKUJ OPINII PUBLICZNEJ
          > !
        • gwanonimowy Re: Domachowski - kumpel Bruskiego z BTG Bydgoszc 28.01.11, 14:37
          Z drugiej zaś strony pytanie brzmi - czy jest to coś dziwnego?

Jak dla mnie to dobrze, że mój Prezydent zna zasady gry w Brydża - to mądra gra. A tak przy okazji, czy gadanie o interesach przy brydżu jest zakazane? Gdzie według Was Pan Bruski może o tym gadać? W publicznym szalecie? To, że gra w brydża z ludźmi wpływowymi - taka natura tego sportu. Moi znajomi w to grywają i wiem coś o tym trochę. To nic złego!
    • akuku007 Łada już nie jest ... podnóżkiem 28.01.11, 13:44
      trzeba przyznać że kończy się pewien etap w życiu tego miasta, a Łada? no cóż zawsze znajdzie sobie kogoś dla kogo będzie podnóżkiem
      • dibis Re: Łada już nie jest ... podnóżkiem 28.01.11, 15:16
        Dupowkręty mają to do siebie, że komuś się zawsze wkręcą
    • kogolubirafal Bruski i Domachowski - zdjęcia brydżystów! 28.01.11, 14:19
      www.msc.com.pl/cezar/?s=&mycl=0&tmt=5&p=21&r=10872&s_r=2&s_nz=B&s_off=650
      www.msc.com.pl/cezar/index.php?p=21&pid_search=domachowski
      Pytanie brzmi kim będą pozostali członkowie listy

www.msc.com.pl/cezar/index.php?p=209&action=1&id=4682http://www.msc.com.pl/cezar/index.php?p=209&action=1&id=4682
      I jaki stołek dostanie Hardyk. Czy pomoże mu to znaleść dziewczynę?
    • rolo0 Słyszałem, że Julia Pitera 28.01.11, 22:39
      nie jest zadowolona z takiego obrotu sprawy
      • jachta100 Re: Słyszałem, że Julia Pitera 29.01.11, 15:27
        Coś nie tak z Twoim słuchem?Przecież ona niczym się nie zajmuje więc nie może być obrotową.Ty zaś ze swoim schorzeniem do laryngologa!!!!
        • rolo0 Re: Słyszałem, że Julia Pitera 29.01.11, 22:08
          nie martw się o moje zdrowie, martw się o swoje i swojej rodziny !!!!
          www.youtube.com/watch?v=Xyk9Zwri9qQ&feature=related
    • wir62 Łada nie jest już prezesem ADM. Kto go zastąpi? 29.01.11, 14:18
      Za wybitne zasługi Łady dla Bydgoszczy-wstawić go do muzeum,niech wszyscy oglądają wybitną jednostkę.
    • bydziooutsider Łada nie jest już prezesem ADM. Kto go zastąpi? 30.01.11, 07:12
      Najwyższa pora. Tylko czy nie zaminenił stryjek siekierki na .....?
      Może powiecie, że jestem nienormalny, ale uważam, że Ładzie Dombrowicz zrobił okrutną krzywdę - usadawiając go na fotelu prezesa ADM! A ten w swej nieświadomości - głupocie, myslał, że się nadaje i fotelik przyjął.
      • katapulta5 Re: Łada nie jest już prezesem ADM. Kto go zastąp 30.01.11, 09:37
        Na forum Expressu jeszcze większa zadyma

www.express.bydgoski.pl/look/article.tpl?IdLanguage=17&IdPublication=2&NrArticle=194648&NrIssue=1732&NrSection=1

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka