Dodaj do ulubionych

47-latka handlowała podróbkami w internecie

11.02.11, 15:17
Nareszcie! Czekam aż podobna akcja odbędzie się w którymś z podróbkowych sklepów na Dworcowej.
Obserwuj wątek
    • sugarmice 47-latka handlowała podróbkami w internecie 11.02.11, 21:36
      Brawo Policja! Kolejny wielki sukces, z którym leci się do gazety. Tak trzymać! ;-D
      • friedmar Re: 47-latka handlowała podróbkami w internecie 12.02.11, 15:01
        Naprawdę lipa. Jeszcze lepsze są akcje toruńskiego urzędu celnego pt. "zakup kontrolowany nielegalnej płyty", podczas gdy każdy włącznie z pracownikami UC i ich krewnymi takie o takie piractwo ociera się na codzień, krakując programy i sciągając filmy i muzę...a najbardziej podobała mi się akcja policyjnego nalotu na salon masażu w olsztynie podejrzewany o to że pod przykrywką jest to agencja towarzyska z prostytutkami. Bardzo to pisland mi przypominało, bo prawi i pracujący do emerytury krócej niż ja posiadam prawojazdy policjanci muszą codziennie przejeżdzać koło stada tirówek wzdłuż szosy, które uprawiają prostytucję bez przykrywki. Pewnie nawet niejednokrotnie młodzi chłopcy z radiowozów kiwają tirówkom przejazdem ciesząc się z każdego odwzajemnego gestu. Ot polska.

sugarmice napisał:

> Brawo Policja! Kolejny wielki sukces, z którym leci się do gazety. Tak trzymać!
        > ;-D
    • dziwny22 47-latka handlowała podróbkami w internecie 12.02.11, 15:07
      A kto, kiedy i gdzie skontroluje podrabianych polityków /a raczej politykierów/?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka