Dodaj do ulubionych

Jak poseł cukrownię Żnin ratował

IP: *.tnt5.bne1.da.uu.net 27.04.04, 04:42
Ha, Ha, Ha p.Wanderlich, co pan narobił.Toć to p a n a partia sprawuje rządy
jeszcze dzisiaj, Oj nie ładnie tak oszukiwać naród. Zabić wieko i spóścić do
dołu tą bestię.
Obserwuj wątek
    • Gość: Stefan Wenderlich to Ciota!!! IP: 158.75.48.* 27.04.04, 07:47
      Wyjątkowo nieudaczny gnom w Sojuszu Lekkiego Dochodu.
      • Gość: Wlodek Re: Wenderlich to Ciota!!! IP: *.vf.shawcable.net 28.04.04, 02:43

Gość portalu: Stefan napisał(a):

> Wyjątkowo nieudaczny gnom w Sojuszu Lekkiego Dochodu.

Chciales chyba napisac oDchodu :)))
        Najlepszego
        Wlodek
        • Gość: XXsan Wystawią weksle tej cio,cie Leppejowi po50tys i te IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.04, 16:39
          I też zamkną , bo cio,ta ma qurwiki w oczach, czyli chuć na sex i kasę!
    • Gość: sąsiad typowy sld'up'acki cwaniaczek, żeruje na biedzie IP: *.torun.mm.pl 27.04.04, 18:01
    • Gość: ... nienawidze sld; nienawidze SOCJALdemokracji... IP: *.tvgawex.pl 27.04.04, 19:57
      • Gość: Coco Re: nienawidze sld; nienawidze SOCJALdemokracji.. IP: 151.157.129.* 28.04.04, 08:20
        We wrzesniu 1980 zapisal sie do PZPR...to wlasnie wtedy masowo palono
        legitymacje tej organizacji a w partii zostaly jedynie szuje.
      • Gość: frantz@ntykomuch Re: nienawidze sld; nienawidze SOCJALdemokracji.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.04, 13:12
        Popieram-z całego serca z całej duszy swojej-jakem Chrześcijanin.
        Może jeszcze doczkamy się kiedy komuchów pogonimy w siną dal.Może faktycznie
        lepiej niech jadą do tej unii.Tam większi cwaniacy są i szybko się z nimi
        rozprawią.KOMUCHY ręce precz od POLSKI.
        Serdecznie pozdrawiam
    • Gość: eye for an eye Re: Jak poseł cukrownię Żnin ratował IP: *.visp.energis.pl 27.04.04, 20:30
      czy ocs jeszcze mnie zdziwi na temat sld w tym kraju ???????????
    • Gość: @os Re: Jak poseł cukrownię Żnin ratował IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.04, 02:10
      Wenderlich to bajkopisarz co bajki opowiada ludziom ...
    • Gość: jac CZY JESZCZE WIEDZĄ CO TO JEST PRAWDA IP: 213.17.204.* 28.04.04, 02:20
      A czy politycy i ci z lewa i ci z prawa jeszcze wiedzą 'CO TO JEST PRAWDA"?????
      Ja wiem są wyjatki, ale oni potwierdzaja regułę.
      Nasi polityce zamienili hasło
      "PRAWDA WAS WYZWOLI" na "PRAWDA WAS ZABIJE".

A SLD i Wanderlich to wierzy w to co w "ПРАВДЕ" napisali.
      • Gość: bang Re: CZY JESZCZE WIEDZĄ CO TO JEST PRAWDA? IP: 129.81.192.* 28.04.04, 03:43
        Nie, nie wiedza i - pewnie - nigdy nie wiedzieli!

P.S. A czego sie mozna spodziewac po tej bandzie
        kretaczy / oszustow z SLD?
      • Gość: Fifol Re: CZY JESZCZE WIEDZĄ CO TO JEST PRAWDA IP: *.crowley.pl 28.04.04, 09:01
        Cukrownie to cząstka upierdolenia polaków.Od 12 lat trwa tragedia
        bezrobotnych,Wenderlich to jeden z wielu dupków,nakręcana kukła,niewiele
        warta!!!!!.Wałęsa mówił o godnym życiu robotników,mały krętacz!!!!!Smród,Polska
        to wielki kibel,dzięki rządzącym.
    • Gość: menea Re: Jak poseł cukrownię Żnin ratował IP: *.dip0.t-ipconnect.de 28.04.04, 06:41
      Wenderlich to pajac ktory gledzi niestworzone pierdoly. Wybij sobie z glowy parlament o europejskim nawet nie wspomne.
    • Gość: a Sępy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.04, 08:27
      Że SLD jest lewe, wiadomo od zawsze.
      Ciekawe jest zachowanie sępów z Samoobrony - od razu przyjechali parę głosów
      wyrwać.
      Tylko biednych ludzi okropnie szkoda, że rozgrywki polityczne toczą się ich
      kosztem.
    • Gość: Cc Re: Jak poseł cukrownię Żnin ratował IP: 151.157.129.* 28.04.04, 08:34
      Cala SLD to jeden wielki blef.
    • Gość: baret Re: Jak poseł cukrownię Żnin ratował IP: *.chello.pl 28.04.04, 08:36
      ze SLD kłamie.. to wiemy od lat. Wtedy nazywali sie PZPR.
      Ale zamknięcie RENTOWNEGO zakładu - to kolejny absurd polskiego kapitalizmu.
      Nie warto być rentownym - i tak Ciebie zamkną. Lepiej "przepieprzyć" pieniądze,
      mie długi i stratę, ale i imie tzw. restrukturyzacji jesteś nie do zamknięcia.
      Po prostu THE BEST.
      • Gość: kosz Re: Jak poseł cukrownię Żnin ratował IP: *.zab.zigzag.pl 28.04.04, 08:53
        To nie absurd, to standard. Zakład się zamknie a majątek sprzeda za grosze
        kolesiom. Widać że zakład ma potencjalne możliwości, więc jakiś "swój" może
        nieźle na nim zarobić.
    • Gość: DarekS Re: Jak poseł cukrownię Żnin ratował IP: *.chello.pl 28.04.04, 08:50
      Wenderlich to jeden z największych kłamców i krętaczy. Bezczelny typ wychowany
      w kłamstwie i pogardzie dla ludzi,dawna szkoła PZPR. Na pal go nabić i
      rozedrzeć na pół.
    • Gość: 105571 Re: Jak poseł cukrownię Żnin ratował IP: *.fema.pl / *.cyf-kr.edu.pl 28.04.04, 08:55
      Jeden z większych debili jaki sie ostatnio przewinął przez ten padół.
    • macio25 Re: Jak poseł cukrownię Żnin ratował 28.04.04, 09:06
      Cóż ja już chyba żadnemu politykowi nie uwierzę- no chyba że będzie to Izabela
      Jaruga-Nowacka lub "zieloni" bo chyba inne alternatywy nie mam polityka powinna
      być uczciwa, mimo że moje poglądy szczególnie ekonomiczne są ukierunkowane na
      liberalizm, ale ... no i chodzi właśnie o to ale
      Pozdrawiam wszystkich czytelników
      Maciej
    • Gość: Joris Re: Jak poseł cukrownię Żnin ratował IP: *.dsl.support.nl 28.04.04, 09:43
      Zapisanie sie do Partii w 1980 swiadczy o nim. Jest to najwiekszy lgarz
      Rzeczpospolitej obdarzony melodyjnym kaznodziejskim glosem. Jest to jeden z
      przedstawicieli "Tryumfu klamstwa " w dzisiejszej Polsce.
    • santiago78 DO OBURZONYCH! A KTO GŁOSOWAŁ NA BANDYTÓW Z SLD? 28.04.04, 09:44
      Teraz wszyscy mądrzy, ale kilka lat temu to kto popierał Millera i jego
      czerwoną mafię? kto się ślinił i jeszcze się nawet ślini na widok
      Kwaśniewskiego?
      byli komuniści to fachowcy, odpoiwedzialni za państwo, profesjonalisci, nie to
      co inni amatorzy...teraz nie ma winnych...
    • Gość: Qba Re: Jak poseł cukrownię Żnin ratował IP: *.motorola.com 28.04.04, 10:06
      To mowie JA, Prezes Banku Zbozowego, Nikodem Dyzma ;)
    • Gość: mlx Panie Wenderlich,rzygać się chce! IP: *.echostar.pl 28.04.04, 10:09
      Zawsze był dla mnie przykładem bezczelnego, sldowskiego aparatczyka, ale
      przesadził...
      • Gość: ex Re: Panie Wenderlich,rzygać się chce! IP: 217.98.64.* 28.04.04, 10:35
        Czy ta ciemnota nigdy nie zrozumie że bolszewikowi NIGDY ALE TO NIGDY nie można
        wierzyć? Przecież oni już inaczej nie umieją
    • Gość: jakub Re: Wybiórcza atakuj IP: *.gorzow.mm.pl 28.04.04, 10:40
      ja pamietam usmiechniętą buźkę Donalda Tuska na wielkich blibordach, kiedy
      obiecywał milion nowych miejsc paracy. Tak obiecywał, ,że milony Polakow
      stracilo pracę. Tylko wówczas zas...ny etos z wybiórczej o tym nie pisał. To
      przeciez swojak. Teraz pod obcasy wźięli Wenderlicha. Trzeba przeciez wyrok
      sądu w sprawie Rywina odreagować. A propos.
      Jak jak tam braciszek, Stefan ze Szwecji. Wybiera się do Polski. Jeżeli tak, to
      czeka go uroczyste powitanie, panie Michnik!
    • Gość: Jina Re: Jak poseł cukrownię Żnin ratował IP: *.pila.sdi.tpnet.pl 28.04.04, 10:48
      A co to za figura " Ja,poseł SLD " cudotwórca? czy wszechwładny jako, że przy
      Millerze? Aż się chce kląć.
    • Gość: myślący we wreśniu 1980 zapisał się do PZPR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.04, 11:06
      Jeśli ktoś, w czasie kiedy wszyscy mający resztki przyzwoitości rzucali
      legitymacje PZPR, zapisał się do partii, to musi być wyjątkowo cyniczną kanalią.
    • Gość: torton Re:SLD to mafia oszustow!!! IP: *.proxy.aol.com 28.04.04, 12:11
      Ta BANDA CZERWONYCH OSZUSTOW,OSZUKIWALI CIEMNY NAROD ZA KOMUNY I TERAZ
      OSZUKUJA.TEPOTA GLOSOWALA NA ZLODZIEJI,I TERAZ MAJA SKUTKI RZADOW CZERWONEJ
      MAFI.SLD TO ZARAZA KTORA TRZEBA WYPLEWIC Z NARODU.ZDRAJCY RZADZA NASZYM KRAJEM
      I ODDAJA WSZYSTKO ROSLI(ORLEN,)TRZEBA TERAZ ROZLICZYC CZERWONYCH OSZUSTOW,CO
      NAKRADLI.ONI SIE BOGACA A NAROD GLODUJE!!!!!!!
      • Gość: ww Re:SLD to mafia oszustow!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.04, 12:52
        złotousty wenderlich w swoich śpiewnych mowach przypomina mi nerona. tak samo
        jak on rzym, tak kanalia wenderlich pozostawia po sobie w Polsce pogorzelisko.
        O rany jak ja bym chciał aby na zawsze!!!
    • Gość: Kika Re: Jak poseł cukrownię Żnin ratował IP: *.mohan / *.mohan.net.pl 28.04.04, 13:36
      Wygąd nie świadczy o człowieku ale ten Pan wygląda jak gość spod budki z piwem
      w jakiej by nie był partii możę pracvować tylko "na zapleczu"
      • Gość: maciej Re: Jak poseł cukrownię Żnin ratował IP: 62.244.137.* 28.04.04, 15:06
        A czego spodziewaliscie sie po absolwencie kierunku kultularno-wychowawczego
        WSP.To facet dobry jako wodzirej na imprezki zakrapiane, a nie na ministerialne
        pokoje.
    • Gość: Banan Teraz cukrownikow oszuka Lepper IP: *.wroclaw.mm.pl 28.04.04, 15:34

Bo zaglosuja na niego.

"Czemus biedny, bos glupi. Czemus glupi, bos biedny"
    • Gość: ktoś Re: Jak poseł cukrownię Żnin ratował IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.04, 15:36
      S - sukinsyny L - lachociągi D - dupodajki i tyle
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka