Gość: chory bolek.bydgos IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 29.04.04, 14:38 Dzisiaj w bydgoszczy jest fajna pogoda Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krotoss Re: Fajna pogoda 29.04.04, 14:49 ładna - niedługo jade na rower :) (troche strach po wyrwaniu zęba, ale mam nadzieję, że nie będzie trzęsło) Odpowiedz Link Zgłoś
madziara_pl Re: Fajna pogoda 29.04.04, 17:14 nooo fajna pogoda - zwłaszcza jak sie siedzi cały dzień w pracy :((( Odpowiedz Link Zgłoś
bogini_s Re: Fajna pogoda 01.05.04, 15:37 madziara_pl napisała: > nooo fajna pogoda - zwłaszcza jak sie siedzi cały dzień w pracy :((( Zachowam się obrzydliwie, ale muszę to powiedzieć! Cieszę się, że nie jestem sama! Wprawdzie jestem już w domu, ale i tak cały dzień schrzaniony. Odpowiedz Link Zgłoś
bogini_s Re: Fajna pogoda 01.05.04, 15:40 madziara_pl napisała: > nooo fajna pogoda - zwłaszcza jak sie siedzi cały dzień w pracy :((( Świetnie! Dopiero teraz spojrzałam na date Twojego postu. No trudno. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Fajna pogoda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.04, 17:31 krotoss napisał: > ładna - niedługo jade na rower :) (troche strach po wyrwaniu zęba, ale mam > nadzieję, że nie będzie trzęsło) > nie przejmuj się, po pierwszym dziecku strach przed dentysta mija jak ręką odjął:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filut Re: Fajna pogoda IP: *.dip0.t-ipconnect.de 29.04.04, 17:57 Slonce zaswieci w sobote (albo zgasnie)........ Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Fajna pogoda 29.04.04, 18:09 Gość portalu: hehe napisał(a): > nie przejmuj się, po pierwszym dziecku strach przed dentysta mija jak ręką > odjął:-))) Ciekawy sposób, może kiedyś zastosuje ;))) A co do strachu to jest o to że trzęsło będzie i mi jak to pani fachowo okresliła 'skrzep' wypadnie, bo już po strachu U dentysty :) Odpowiedz Link Zgłoś
madziara_pl Re: Fajna pogoda 29.04.04, 21:46 nie wiecie jaką pogodę zapowiadają na dlugi weekend? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejka Re: Fajna pogoda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.04, 14:37 Krotoss napisal: ładna - niedługo jade na rower[...] mam pytanie: czym jedziesz na ten rower? ;PP Odpowiedz Link Zgłoś
nortia Re: Fajna pogoda 01.05.04, 16:22 A tak..chyba fajna. Chyba nie zauwazylam? Odpowiedz Link Zgłoś
vviosna Re: Fajna pogoda 01.05.04, 17:06 pogoda wysmienita, myslecinek 'jak zwykle' sloneczny swietny weekend czego Wam wsystkim zycze Odpowiedz Link Zgłoś
nortia Re: Fajna pogoda 01.05.04, 19:35 Jutro sie do Mysla na piechote wlasnie wybieram ;)) Zobaczymy jak to bedzie.. Zamczyska wyjatkowo, jesli o spacery chodzi, nie lubie. Odpowiedz Link Zgłoś