Dodaj do ulubionych

Menedżer chce przejąć Zawiszę

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.11, 19:48
dobry żart. Kibole się nie zgodzą i facet będzie miał tak jak właściciel kamienicy z menelami.
Obserwuj wątek
    • bigcharles Menedżer chce przejąć Zawiszę 15.03.11, 20:33
      Jestem na tak, chciał bym mieć chodzić na mecze drużyny z ekstraklasy.
    • Gość: gosc Menedżer chce przejąć Zawiszę IP: *.tvgawex.pl 15.03.11, 22:21
      Chmara za wiele srok za jeden ogon łapie... polityka sport itd. Niech sie zajmie jednym!!Za jego władzy zawisza miała słabiutką II ligę taki z niego prezes...Dajcie spokój!!
      • Gość: gosc Re: Menedżer chce przejąć Zawiszę IP: *.dynamic.chello.pl 15.03.11, 23:00
        Może wreszcie będzie konkretny sponsor-własciciel?Tylko kibole niech nie przeszkadzają!!!Zresztą innej drogi juz nie ma!!!Miasto nie bedzie finansowac!
    • Gość: 123 Menedżer chce przejąć Zawiszę IP: 89.191.147.* 15.03.11, 23:35
      Jestem pewien że kibole zrobią kolejny protest albo zbojkotują. Jak nie od razu to po jakimś czasie. Kocham ten klub i życzę mu jak najlepiej ale czasem myślę że jest on skazany na porażkę, z tymi kibolami.
      • Gość: kazik Re: Menedżer chce przejąć Zawiszę IP: *.cpe.cableone.net 16.03.11, 01:00
        ostatnie dwa wyzej wpisy kapitalne.dodam,ze jeszcze w dalszym ciagu jest aktualna doktryna
        Rynkowa by ja wprowadzic.tylko "kibice" sie nie zmienia i po euforiach wszystko powroci jak dotad do normy.tak jak kazdy dotad po uszach dostawal[tak slowem jak i czynem],tak bedzie
        dostawal.juz sie to odczuwa,chociaz SPZawisza[ta druzyna]rozegrala dopiero dwa mecze.gitara.
      • dziwny22 Re: Menedżer chce przejąć Zawiszę 16.03.11, 01:38
        Gość portalu: 123 napisał(a):

> Jestem pewien że kibole zrobią kolejny protest

Kibole do kibla.
    • Gość: kazik Menedżer chce przejąć Zawiszę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.11, 09:13
      a ja tam lubię biegać na golasa po gwieździe :)
      • 4don Re: Menedżer chce przejąć Zawiszę 16.03.11, 11:36
        Kazik, jak zwykle można liczyć na Ciebie, czytając Twoje posty mam wrażenie że jestem na bardzo mocnych "przeciwbólakach"....
        • Gość: kunuch Re: Menedżer chce przejąć Zawiszę IP: *.cpe.cableone.net 16.03.11, 22:39
          4don do ktorego kazia pijesz,bo ja tu zauwazylem calkiem dwoch innych?
    • Gość: antoś Menedżer chce przejąć Zawiszę IP: *.zachem.com.pl 17.03.11, 08:56
      Kibole nie pozwolą na to, klub jest skazany na czwartą ligę i kiboli.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka