Dodaj do ulubionych

droga do Bronisławia?

18.03.11, 20:52
orientuje się ktoś co stało się z asfaltem za Przemystką? kto podpieprzył stamtąd nawierzchnię i kiedy ją odda? A tak na poważnie to kto odpowiada za stan tej właśnie drogi? Na mapach trzeba będzie ją przekwalifikować na gruntową :/ Automapa w nawigacji mi zgłupieje
Obserwuj wątek
    • ka-wa3 Re: droga do Bronisławia? 19.03.11, 17:21
      ja myślę, że to ta sama grupa przestępcza, która grasuje na terenie całej gminy Dobre. Kradną asfalt gdzie się da, a dziury zasypują piachem. Postaram się wstawić fotkę odcinka szosy ( a właściwie byłej szosy) Dobre - Bronisław.
      • jerryone1 Re: droga do Bronisławia? 20.03.11, 09:20
        Masz rację! sposób działania jest identyczny...najpierw kradną wybrany odcinek asfaltu (zapewne musi spełniać wygórowane oczekiwania) a następnie w to miejsce ładują tony piachu w nadziei (lub jak napisał p. Komorowski nadzieji :)), że nikt nie zauważy różnicy. Zastanawiam się kiedy zakopię się na Bronisławiostradzie (spokojnie ta arteria zasługuje na takie miano!). Szajka opanowuje już dość znaczną część drogi. Zawsze istnieje możliwość wykupienia terenów pod drogą, zaadoptowanie ich pod działalność rolniczą przez lokalnych gospodarzy.
      • whatmore Re: droga do Bronisławia? 04.04.11, 12:24
        ooooo tu ten temat jest poruszany www.radziejow24h.pl/aktualnoci/item/51-video-rozmowa-ze-starost%C4%85-radziejowskim.html
        • jerryone1 Re: droga do Bronisławia? 22.05.11, 11:12
          www.radziejow.kujawsko-pomorska.policja.gov.pl/_portal/news/13060520784dd8c5ee560f2/Tragiczny_wypadek_w_Przemystce.html

To Ci dopiero zagadka...nawierzchnia idealna (pomijam kwestię prędkości)...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka