Gość: Demio IP: *.idzap.com 01.03.02, 10:19 Podobno za 35 tys. będzie kubeczek. Prawda li to? Baton - jak znowu wystartujesz, to się załamię ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
#kasia Re: Kubuś 01.03.02, 10:21 od Redakcji! Autor: redakcja@poczta.gazeta.pl Data: 27-02-2002 16:32 -------------------------------------------------------------------------------- Kubeczek - owszem. Ale za post o numerze 35000, a później 40000 44444 45000 50000 - nie tylko kubeczek :) Pozdrawiamy ps. Kubuś od kubeczka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Demio Re: Kubuś IP: *.idzap.com 01.03.02, 10:26 > ps. Kubuś od kubeczka? Yesss.... Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: A czy ja mogę wystartować???? 01.03.02, 17:04 .tomcio. napisał(a): > Mogę??? No niby mozesz, ale po co? I tak zgarne kubek ;o))) muuusze bo pobil mi sie poprzedni i teraz w sklejonym nie mogem pic tylko patrzec na niego :o))) KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fin Re: A czy ja mogę wystartować???? IP: *.atr.bydgoszcz.pl 02.03.02, 08:20 krotoss napisał(a): > I tak zgarne kubek ;o))) muuusze bo pobil mi sie > poprzedni i teraz w sklejonym nie mogem pic tylko patrzec na niego :o))) Maaamoo, maaamooooo a KroTosS zbił kubek. :))))) Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: A czy ja mogę wystartować???? 02.03.02, 09:33 Gość portalu: fin napisał(a): > Maaamoo, maaamooooo a KroTosS zbił kubek. :))))) Fin masz niedostateczny z czytania forum ;o))) juz w dzien odebrania pisalem, ze mi sie kubek zbil a jednoczesnie zaznaczylem, ze to nie ja go zbilem :oP No a fakt Mama nie byla zadowolona... hy hy. KroTosS "POZA TYM SĄDZĘ, ŻE NALEŻY ZNISZCZYĆ KARTAGINĘ" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fin Re: A czy ja mogę wystartować???? IP: *.atr.bydgoszcz.pl 02.03.02, 09:37 krotoss napisał(a): > Fin masz niedostateczny z czytania forum ;o))) juz w dzien odebrania pisalem, z > emi sie kubek zbil a jednoczesnie zaznaczylem, ze to nie ja go zbilem :oP Tak, tak, nie Ty, oczywiscie he,he. Pewnie sam się zbił :oPP Ale ja Cie rozumiem, już Tomek S. mówił, "żeby się nigdy do niczego nie przyznawać". :oPPP he,he Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś