l_jane 07.07.04, 07:18 Pierwszy film, którego "dwójka" nie jest gorsza od "jedynki". ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madziara_pl Re: Shrek2 - polecam! 07.07.04, 07:22 ja tez polecam kilka watkow niżej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
da.killa Re: Shrek2 - polecam! 09.07.04, 01:44 l_jane napisała: > Pierwszy film, którego "dwójka" nie jest gorsza od "jedynki". A "Mad Max"? XP Odpowiedz Link Zgłoś
l_jane Re: Shrek2 - polecam! 09.07.04, 07:21 Mad Max? Kino w trochę innym stylu, więc i wymagania różne. Poza tym - zdecydowanie trudniej - moim zdaniem - utrzymać humor na tym samym poziomie, niż wszystko inne. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
madziara_pl Re: Shrek2 - polecam! 09.07.04, 12:14 da.killa napisał: > l_jane napisała: > > > Pierwszy film, którego "dwójka" nie jest gorsza od "jedynki". > > A "Mad Max"? XP > a Indiana Jones? a Star Wars? a LOTR? a Rocky? przesadzilam ciutke ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonc NIE NOSZĘ STRINGÓW!! IP: *.man.bydgoszcz.pl 04.08.04, 23:38 upsssssss coz moim nosem??? aaaaaaaa rośnie!! :P i pamiętajcie "Pijcie mleko!" jak Mongo :) PS.Byłem wczoraj i zmokłem jak... :) glonojad Odpowiedz Link Zgłoś
lusi_fair Re: Shrek2 - polecam! 07.09.04, 14:54 zupełnie się nie zgadzam dla mnie przeciągnięcie jedynki natrętne powtarzanie gagów, pomyłka z nową fizjonomią osła można wymieniać ale mi się nie chce zupełnie mnie nie bawił, śmiałam się na siłę Odpowiedz Link Zgłoś
l_jane Re: Shrek2 - polecam! 07.09.04, 16:25 > zupełnie mnie nie bawił, śmiałam się na siłę Ale po co? Psychoza tłumu... ? Odpowiedz Link Zgłoś
lusi_fair Re: Shrek2 - polecam! 07.09.04, 16:34 l_jane napisała: > Ale po co? > Psychoza tłumu... ? dokładnie:) Odpowiedz Link Zgłoś