Dodaj do ulubionych

Jakie ciasta bydgoszczanie najchętniej kupują u...

15.11.12, 21:12
Dakłas pierwszy ? Szok ! Przecież on jest słodszy od cukru !!!
Obserwuj wątek
    • olindka Jakie ciasta bydgoszczanie najchętniej kupują u... 15.11.12, 22:05
      Ja najchętniej miodownik. mniam, pychota :)))
    • selica Jakie ciasta bydgoszczanie najchętniej kupują u... 15.11.12, 22:11
      Nie ma tortu pralinowego?
    • karmanam Jakie ciasta bydgoszczanie najchętniej kupują u... 16.11.12, 07:24
      Uwaga, artykuł sponsorowany... Wskutek problemów należy podnieść sprzedaż poprzez niezbyt nachalny PR. Rzecz praktykowana powszechnie.
      • ax222 Re: Jakie ciasta bydgoszczanie najchętniej kupują 16.11.12, 07:50
        Nic dziwnego, że sprzedaż spada, skoro ceny wywindowane w kosmos... Żona chciała kupić tort na urodziny naszej 4-latki, ale po zapoznaniu się z cennikiem stwierdziła, że zdrowiej i taniej wyjdzie własny wypiek. Na 11 listopada rachunek w kawiarni wyszedł nam tyle, że zgodnie swierdziliśmy, że lepiej byłoby te same pieniądze przeznaczyć na obiad w mieście...
    • yuuu11 Jakie ciasta bydgoszczanie najchętniej kupują u... 16.11.12, 07:50
      Ktoś tu chyba jest na bakier z prawem.....
    • swiss-made Ciasta sowy nie są złe, ale za to strasznie drogie 16.11.12, 08:22
      Strasznie Drogie i nie warte przez to swej ceny. A te niby luksusowe cukiereczki, to już szczyt. Leżą przez pół roku po to aby znalazł się jakiś snob co to komuś kupi, żeby zademonstrować zasobność portfela.

To taka moja odpowiedź na obrzydliwą kryptoreklamę. Tej Wyborczej czytać się niedługo nie da. Albo cenzura, albo teksty sponsorowane
      • 78filip Re: Ciasta sowy nie są złe, ale za to strasznie d 16.11.12, 13:41
        Zgadzam się, że są drogie. Powinna być informacja, że artykuł sponsorowany. Chyba Sowie sprzedaż spadała bo kolejny raz ten sam artykuł w ciągu 6 mc.
    • stantrzc Jakie ciasta bydgoszczanie najchętniej kupują u... 16.11.12, 11:03
      Lepiej napiszcie ile wam wybulił Sowa za taką reklamę!
    • cormaxx Jakie ciasta bydgoszczanie najchętniej kupują u... 16.11.12, 21:38
      Tort królewski najlepszy! :)
      • aaliyah76 Re: Jakie ciasta bydgoszczanie najchętniej kupują 16.11.12, 22:27
        Sowa ma swietne pączki i rogale,minus to cena ale torty i ciasta to sama chemia
    • lajton dacquoise... 07.08.13, 11:49

• lokalny_patriota1 Beznadziejna obsługa u Sowy w Intermarche 07.08.13, 18:32
      Za każdym razem kiedy kupowałem ciasto w Intermarche przy Magnuszewskiej otrzymuję ciasto źle zapakowane. Kostki są położone na dwukrotnie mniejszą podkładkę i włożone do tandetnej wiotkiej reklamówki. Za każdym razem ciasto donoszę uszkodzone. Panie również robią piramidkę z ciast i np. na kostkę lodową położą ciężki sernik. Doniesiona jest wymieszana bryndza. Ostatnio poprosiłem o kartonik. Otrzymałem informację, że mogę dostać ale muszę za niego zapłacić!!!! Na sugestie, że towar powinien być prawidłowo zapakowany by nie uległ w transporcie uszkodzeniu otrzymałem informację że to mój problem. A więc oświadczam, że już nie chcę mieć tego problemu i po ciasto będę chodzić do Staropolskiej, gdzie ciasta są pakowane bardzo estetycznie i w transporcie nie ulegają uszkodzeniu. Często mam zawiązaną nawet kokardkę z tasiemki.
    • keg-16 Jakie ciasta bydgoszczanie najchętniej kupują u... 09.08.13, 08:02
      Tu w Warszawie na szczęście także otwarto taką cukiernię. Mi najbardziej odpowiadają ciastka maślane i przepyszny tort pomarańczowy.
    • hassleader Jakie ciasta bydgoszczanie najchętniej kupują u... 10.08.13, 23:00
      Ogólnie za słodkie. Boję się, że ten cały biznes Sowy prze w kierunku grycanek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka