23.12.12, 20:32
Wszystkimforowiczom życzę zdrowych i pogodnych Świąt. W nowym roku zdrowia, szczęścia i pracy.
Obserwuj wątek
    • ababyd Re: życzenia 23.12.12, 20:41
      Dzięki i odwzajemniam się.
      Niech przyczyna świętowania, rodząca się Boża Dziecina, znajdzie miejsce w każdym ludzkim sercu.
      ŁĄCZY NAS BYDGOSZCZ
      Andrzej Adamski
    • bydofan Re: życzenia 23.12.12, 20:42
      Dziękuję

Ja również dołączam się do życzeń. Zdrowych ,wesołych świąt Bożego Narodzenia.
    • kynos1 Re: życzenia 23.12.12, 21:53
      Dzięki.
      Wzajemnie.
      Również wszystkim wszystkiego najlepszego!
    • ababyd Re: życzenia 23.12.12, 22:07
      Jeszcze jedno.
      Przed chwilą dotarła do mnie dobra wiadomość dla Bydgoszczy. Pomnik Potop coraz bliżej, i to bez kłopotów finansowych - Prezydent Bydgoszczy dorzucił /na ostatniej sesji RM/ 200 tys złotych, a kolejne 400 tys zaklepał w 2013r Marszałek. Dzięki za informację Panie Romualdzie.
      Bydgoska broszka coraz bliżej!
      ŁĄCZY NAS BYDGOSZCZ
      Radosnego AD 2013, AA.
      • semeon Re: życzenia 23.12.12, 22:52
        Dużo zdrowia, szczęścia, mądrych decyzji, wiele cierpliwości i rozsądku oraz realizmu życzę Wszystkim Forumowiczom.

dziwnabydgoszcz.blogspot.com/
      • bydofan Re: życzenia 25.12.12, 14:25
        ababyd napisał:

> Jeszcze jedno.
        > Przed chwilą dotarła do mnie dobra wiadomość dla Bydgoszczy. Pomnik Potop coraz
        > bliżej, i to bez kłopotów finansowych - Prezydent Bydgoszczy dorzucił /na osta
        > tniej sesji RM/ 200 tys złotych, a kolejne 400 tys zaklepał w 2013r Marszałek.
        > Dzięki za informację Panie Romualdzie.

To chyba prezent pod choinkę
        > Bydgoska broszka coraz bliżej!
        > ŁĄCZY NAS BYDGOSZCZ
        > Radosnego AD 2013, AA.
    • hassleader Re: życzenia 24.12.12, 02:30
      Ja również dołaczam się do życzeń. Wszystkiego Najlepszego dla forumowiczów w te Święta i następne. Oby spełniły sie wasze marzenia.
      Nawet, jeśli są sprzeczne z marzeniami innych. Mikołaj to załatwi ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka