naubyd 23.12.12, 20:32 Wszystkimforowiczom życzę zdrowych i pogodnych Świąt. W nowym roku zdrowia, szczęścia i pracy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ababyd Re: życzenia 23.12.12, 20:41 Dzięki i odwzajemniam się. Niech przyczyna świętowania, rodząca się Boża Dziecina, znajdzie miejsce w każdym ludzkim sercu. ŁĄCZY NAS BYDGOSZCZ Andrzej Adamski Odpowiedz Link Zgłoś
bydofan Re: życzenia 23.12.12, 20:42 Dziękuję Ja również dołączam się do życzeń. Zdrowych ,wesołych świąt Bożego Narodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
kynos1 Re: życzenia 23.12.12, 21:53 Dzięki. Wzajemnie. Również wszystkim wszystkiego najlepszego! Odpowiedz Link Zgłoś
ababyd Re: życzenia 23.12.12, 22:07 Jeszcze jedno. Przed chwilą dotarła do mnie dobra wiadomość dla Bydgoszczy. Pomnik Potop coraz bliżej, i to bez kłopotów finansowych - Prezydent Bydgoszczy dorzucił /na ostatniej sesji RM/ 200 tys złotych, a kolejne 400 tys zaklepał w 2013r Marszałek. Dzięki za informację Panie Romualdzie. Bydgoska broszka coraz bliżej! ŁĄCZY NAS BYDGOSZCZ Radosnego AD 2013, AA. Odpowiedz Link Zgłoś
semeon Re: życzenia 23.12.12, 22:52 Dużo zdrowia, szczęścia, mądrych decyzji, wiele cierpliwości i rozsądku oraz realizmu życzę Wszystkim Forumowiczom. dziwnabydgoszcz.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
bydofan Re: życzenia 25.12.12, 14:25 ababyd napisał: > Jeszcze jedno. > Przed chwilą dotarła do mnie dobra wiadomość dla Bydgoszczy. Pomnik Potop coraz > bliżej, i to bez kłopotów finansowych - Prezydent Bydgoszczy dorzucił /na osta > tniej sesji RM/ 200 tys złotych, a kolejne 400 tys zaklepał w 2013r Marszałek. > Dzięki za informację Panie Romualdzie. To chyba prezent pod choinkę > Bydgoska broszka coraz bliżej! > ŁĄCZY NAS BYDGOSZCZ > Radosnego AD 2013, AA. Odpowiedz Link Zgłoś
hassleader Re: życzenia 24.12.12, 02:30 Ja również dołaczam się do życzeń. Wszystkiego Najlepszego dla forumowiczów w te Święta i następne. Oby spełniły sie wasze marzenia. Nawet, jeśli są sprzeczne z marzeniami innych. Mikołaj to załatwi ;) Odpowiedz Link Zgłoś