diablica_28 29.07.04, 19:59 Poszukuję chłopaka (rowerzysty), który dziś (29 sierpnia br.) ok. godziny 16.30 na bluwarach przy Brdzie wręczył nieznajomej dziewczynie różę. To ważne i pilne. Z góry dziekuję za pomoc!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
diablica_28 Re: Potrzebuje Waszej pomocy - poszukuję kogoś 29.07.04, 20:11 Naprawdę nikt nie zauwazył tekiego zajścia dziś!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: Potrzebuje Waszej pomocy - poszukuję kogoś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.04, 20:21 Widziałem, że przy okazji wyciągnął jej portfel. Czy to o to chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
diablica_28 Re: Potrzebuje Waszej pomocy - poszukuję kogoś 29.07.04, 20:22 Znasz go?? wiesz jak mogę go złapać? Odpowiedz Link Zgłoś
reeeyo Re: Potrzebuje Waszej pomocy - poszukuję kogoś 29.07.04, 23:19 Dziś prawdziwych rowerzystów już nima. Odpowiedz Link Zgłoś
delillo TEŻ CHCIAŁ MNIE OKRAŚĆ!!!! 30.07.04, 20:47 spotkało mnie dzis cos podobengo...chłopka na rowerze, chciał dac mi róże....ale dzieki bogu szybciej przeczytałam Twój post i miałam sie na baczności..odezwij sie do mnie to zgramy fakty, czy to On... Odpowiedz Link Zgłoś
diablica_28 Re: TEŻ CHCIAŁ MNIE OKRAŚĆ!!!! 31.07.04, 10:46 Cześć Delio jutro bedę w sieci więc pogadamy. Jaką róże dostalaś powedz? Odpowiedz Link Zgłoś
delillo Re: TEŻ CHCIAŁ MNIE OKRAŚĆ!!!! 31.07.04, 13:41 Łososiową:))))..heh....ale nie udało mu czy tam im ....;p;p swoja droga jakis taki "dziwny" był;) Odpowiedz Link Zgłoś
diablica_28 Re: TEŻ CHCIAŁ MNIE OKRAŚĆ!!!! 01.08.04, 12:38 dlaczego dziwny!! ?? Ja dostałam inną - nie łososiowa i chłopak być miły, choc moze i speszony. Czy Twój się przedstawił? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: delillo Re: TEŻ CHCIAŁ MNIE OKRAŚĆ!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.04, 19:19 tak...przedstawił sie jako władek s. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
madziara_pl dowiem sie w koncu? 01.08.04, 20:59 dowiem sie w koncu czy to byl złodziej czy lovelas? bo wczulam sie w Wasza opowiesc :) Odpowiedz Link Zgłoś
diablica_28 Re: dowiem sie w koncu? 01.08.04, 21:48 madziara_pl napisała: "dowiem sie w koncu czy to byl złodziej czy lovelas? bo wczulam sie w Wasza opowiesc :)" SPOKOJNIE !!! nie ajak tajemnica odkrywania!! Odpowiedz Link Zgłoś
diablica_28 Re: TEŻ CHCIAŁ MNIE OKRAŚĆ!!!! 01.08.04, 21:47 Tak mój tez miał na imie Waldek, a róza w domku pahnie do dziś!!. Odpowiedz Link Zgłoś
delillo Napaleniec 01.08.04, 22:48 ech..a ja nie wziełam :p...zreszta strasznie namolny był nawet do koscioła za mna poszedł, a pózniej na przystanek odprowadził..nawet numer komy podał:d..zadzwoniłam zdomowego i udawałam małą dziewczynką:) i nastepnego dnia wysłał na domowy sms'a z info, ze ma na imie wladek, ze ma 28 lat ze bardzo spodobał mu sie mój głos( czytaj 11 letniej dziewczynki;/) no i ze bardzo chciałby sie ze man spotkac..wiec ja na Twoim miejscu nie cieszyłabym sie tak z tej pachnącej rózy....... Odpowiedz Link Zgłoś
delillo Re: Napaleniec 01.08.04, 22:50 a własnie ja mam 17 - co prawda wygladam na 20 ale i tak niezły kolo;// Odpowiedz Link Zgłoś
diablica_28 Re: Napaleniec 02.08.04, 21:03 hahahahhahahahahahahah nie chodiz o to że się ciesze , ale że rzadko kiedy róza pachnie w tych czasach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: delillo Re: Napaleniec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.04, 22:57 oj pachnie..a taka krzewowa....hmm..to dopiero zapach Odpowiedz Link Zgłoś