Dodaj do ulubionych

Kryzys na forum.

03.07.13, 02:00
Swoja biernością administrator forum doprowadził do takiej sytuacji, że większość internautów wypowiadających się na tym forum, zaczęła unikać pisania na nim. Ileż można czytać pod nieomalże każdym postem o łysym pismatole? Ileż można znosić chamskich prowokacji i wstrętnych insynuacji? Dodam, że ów osobnik działa także, w sposób jeszcze bardziej chamski i ordynarny, także na innych płaszczyznach.

Dlaczego administratorzy bydgoskiego forum GW tolerujecie takie chamstwo, perfidię, obłudę, prowokacje i inne sposoby działania jakże charakterystyczne dla SB?

Tego osobnika, w każdej jego postaci (np. trolletni) należy od razu banować.

Chyba wam zależy na forum swobodnej wymiany poglądów, postaw i myśli, a nie na tym, że jeden osobnik obraża praktycznie wszystkich pozostałych piszących?

To po co jest administrator.

swiniopasa skutecznie zablokowaliście, a z łysym pismatołem nie możecie sobie poradzić?

Dlaczego?

A może nie chcecie?
Obserwuj wątek
    • frych47 Re: Kryzys na forum. 03.07.13, 05:45
      Jego zadaniem jest spłycać merytoryczne dyskusje zaniżać ich poziom i skupiać uwagę na osobach piszących a nie na tematach jeżeli opiekun uznaje, że wszystko jest zgodne z regulaminem pozostaje nam tylko traktowanie go jak powietrze nie zwracając na niego uwagi.
    • ababyd Re: Kryzys na forum. 03.07.13, 08:18
      "semeonie", forum - mimo błotnistego gruntu - to ważne miejsce. Zauważyłem dawno, że coś się dzieje. Zmiana formy komentowania pogorszyła jakość.
      Sądzę, że Twe pytanie, "a może nie chcecie?" jest uzasadnione, i to nie koniecznie z powodu wpisów osoby, która Ciebie irytuje. To nie jedyna osoba posługująca się, jak piszesz "charakterystycznymi" sposobami działania. Forum to miejsce gdzie nienawiść, chamstwo, perfidia, prowokacje, są normą.
      Z powagą, Andrzej Adamski.
    • pietele Re: Kryzys na forum. 03.07.13, 10:44
      Nie martwcie się,kiedy policzą sobie ze jest mniej kliknięć ,czyli mniej kasy ,wywalą k-zeta na zbitą twarz
    • 12komar Re: Kryzys na forum. 03.07.13, 11:04
      To racja, że na forum pojawiają się niedobre tendencje - coraz mniej słychać dyskusji, coraz więcej pokrzykiwań. Może frustracja bydgoszczan nasila się?
      Ja osobiście przyjąłem postawę ignorowania ciągle pojawiających się tych samych wpisów, czy też wpisów obraźliwych, ale nie zmiania to faktu, że forum wygląda, jak wygląda. Trochę szkoda.
      Czasami zawiązuje się jakaś ciekawa dyskusja, ale zaraz znajdzie się ktoś, kto wpadnie, pozaczepia innych, puści bąka i wszyscy się rozchodzą.
      "Forum" oznacza dyskusję, rozmowę, wymianę myśli, może więc kiedyś forum znów będzie forum...
    • bydofan Reforma śmieciowa 03.07.13, 11:37
      Z uwagi, że reforma śmieciowa weszła właśnie w życie proponuję aby wprowadzić naszą reformę śmieciową na naszym forum. Pamiętacie zapewne akcję "kubełek" zaproponowaną przez naubyda. Proponuję aby w ogóle nie czytać postów od niektórych troli tylko od razu wrzucać do kubełka. Uzgodnijmy nicki tych troli. Moja propozycja:
      facetzpomorza
      szlachcic
      trolletni
      Czekam na Wasze propozycje.

Akcję uważam za wznowioną :-)
      • bydofan Re: Reforma śmieciowa 03.07.13, 11:41
        Aha i przypomnę, że podobno dwie osoby muszą kliknąć na kubełek aby post został usunięty.
      • thomas-3 Re: Reforma śmieciowa 03.07.13, 13:22
        bydofan napisał(a):

> Z uwagi, że reforma śmieciowa weszła właśnie w życie proponuję aby wprowadzić n
        > aszą reformę śmieciową na naszym forum. Pamiętacie zapewne akcję "kubełek" zapr
        > oponowaną przez naubyda. Proponuję aby w ogóle nie czytać postów od niektórych
        > troli tylko od razu wrzucać do kubełka. Uzgodnijmy nicki tych troli. Moja propo
        > zycja:
        > facetzpomorza
        > szlachcic
        > trolletni
        > Czekam na Wasze propozycje.
        >
        > Akcję uważam za wznowioną :-)

Akcja skuteczna, wiekszosc tych idiotycznych wpisow zniknela z forum. O porzadek na forum i likwidacje "smieci" musimy zadbac sami. Proponuje konsekwentne likiwidowanie wpisow tej osoby, podszywajacej sie pod roznymi nickami.
      • facetzpomorza Re: Reforma śmieciowa 03.07.13, 20:02
        buttheadslayer napisał:

> No tak nuda, znowu trollujski troll bździ na miejskim forum. A kysz, wracaj do
        > swojej wsi gęsi paść.
      • ramboost Re: Reforma śmieciowa 03.07.13, 23:12
        bydofan napisał(a):

> Moja propozycja:
        > facetzpomorza
        > szlachcic
        > trolletni

Szlachcic to małe piwo, bo czasem napisze coś z sensem. Rzadko, bo rzadko, ale raczej skupiłbym się na Jasiu z Marburga, ostatnie pseudonimy:

belphegor-pisu
        fryzjer_lysych
        trolletni
        tadziu-raczka
        zachlany_wolak

Ostatnio rzadziej tu zaglądam, więc nie wychwytuję nowych, ale powyższe można spokojnie klikać w kubełek bez czytania, bo i tak zawsze jest coś o pismatołach, itp.
        • ramboost Re: Reforma śmieciowa 03.07.13, 23:22
          ramboost napisał:

> zachlany_wolak

Sorki,
          nachlany_wolak
          ika8611
      • ika8611 Re: Reforma śmieciowa 03.07.13, 23:26
        zapomniałeś o nicku "buttheadslayer" . To inteligencki głos całej Bydgoszczy. Nie ma chyba osoby w całym Toruniu której by nie obrzucił mięsem (ale tylko anonimowo na forum choc i tak wiele osób wie co to za facet) Przeglądnij jego wpisy. i co ty na to ? dodasz go do listy? czy to "twój" człowiek i zaraz go wytłumaczysz?
        • marsianin Re: Reforma śmieciowa 05.07.13, 00:50
          może Ciebie dopisać ........ , ika8611 - twoje wpisy to wazelina , czujesz to ...... , a co do formy i użytych słów , niekiedy tylko ta forma trafia do ociężałych umysłowo osobników , a tych w toruniu .. , na pęczki , o caubeckim nie wspomnę bo to ciężki przypadek .......
      • ika8611 dopiszecie go do listy? czy kubełek na moj wpis? 03.07.13, 23:45
        Bydgoscy radni - banda świńskich sprzedawczyków
        Autor: buttheadslayer 26.06.13, 13:33
        -----------------------------------------------------------
        Autor: buttheadslayer 03.07.13, 19:50
        Powiedział z autorefleksją trollujski owczarek niemiecki na nie swoim, bo miejskim, forum.
        Autor: buttheadslayer 03.07.13, 23:23
        To jedyny język jaki jesteś w stanie zrozumieć, trollujski obciągaczu.

Brawo. Niech gęgają w trolluniu u łysego marsrala
        Autor: buttheadslayer 23.02.13, 15:55
        To jest kolejny krok w celu radykalnego odlepienia pikutkowskiej wioski od Bydgoszczy. Miejsce gęsiny jest w moherowej wiosce pod Lubiczem. Z konikami to przeginają, wystarczyłyby znaki zakazu ruchu pojazdów zaprzęgowych. Wbrew pozorom w obrębie maista Bydgoszcz funkcjonuje całkiem sporo firm parających się nauką jazdy konnej a nie wiem czy też nie hipoterapią. Co do świń to radni powinni sami sobie odpowiedzieć czy nie strzelają sobie samobója...

• facetzkujaw Re: dopiszecie go do listy? czy kubełek na moj wp 04.07.13, 00:33
          ika8611 napisał:

> Bydgoscy radni - banda świńskich sprzedawczyków
          > Autor: buttheadslayer 26.06.13, 13:33
          > -----------------------------------------------------------
          > Autor: buttheadslayer 03.07.13, 19:50
          > Powiedział z autorefleksją trollujski owczarek niemiecki na nie swoim, bo miejs
          > kim, forum.
          > Autor: buttheadslayer 03.07.13, 23:23
          > To jedyny język jaki jesteś w stanie zrozumieć, trollujski obciągaczu.
          >
          > Brawo. Niech gęgają w trolluniu u łysego marsrala
          > Autor: buttheadslayer 23.02.13, 15:55
          > To jest kolejny krok w celu radykalnego odlepienia pikutkowskiej wioski od By
          > dgoszczy. Miejsce gęsiny jest w moherowej wiosce pod Lubiczem. Z konikami to pr
          > zeginają, wystarczyłyby znaki zakazu ruchu pojazdów zaprzęgowych. Wbrew pozorom
          > w obrębie maista Bydgoszcz funkcjonuje całkiem sporo firm parających się nauką
          > jazdy konnej a nie wiem czy też nie hipoterapią. Co do świń to radni powinni sami sobie odpowiedzieć czy nie strzelają sobie samobója... <

No proszę, ale sobie zwierciadełko znalazłeś, szlachcic.
          Rzeczywiście - tak, to święta prawda! - niejaki "buttheadslayer" mocno w swoich sądach przegina i tryska jadem, ale... czy to czasem nie jesteś TY SAM?
          Bo ile w końcu możesz mieć swoich własnych nicków - już ci "facetzpomorza" czy jakiś tam "joachimzmałym" nie wystarcza? Teraz założyłeś sobie nowe konto pt. "ika8611" i myślisz, że nikt się na tym nie pozna? Chłopie (a może babo, kto wie?), ty jesteś wręcz nieuleczalnie chory (chora?) na "antybydgoskość"! Gnoisz to forum, więc... wynoś się stąd wreszcie! Chcemy trochę więcej świeżego powietrza - BEZ CIEBIE!
          Z twojego stylu wynika, że... "buttheadslayer" jest twoim "bydgoskim" nickiem na użytek prowokacji - a potem... sam sobie odpowiadasz! Tfu...! Ależ to wredna gra.
          Mała prośba - czy mógłbyś nas wreszcie uwolnić od swego towarzystwa?

• ramboost Re: dopiszecie go do listy? czy kubełek na moj wp 04.07.13, 23:44
            facetzkujaw napisał:

> Z twojego stylu wynika, że... "buttheadslayer" jest twoim (ika8611-przyp. wł) "bydgoskim" > nickiem na użytek prowokacji - a potem... sam sobie odpowiadasz! Tfu...! Ależ to wredna
            > gra.

Wiesz, różne teorie na forum już były, ale ta jest najbardziej odjechana :)
    • ababyd Re: Kryzys na forum. 03.07.13, 12:57
      Są komentowane artykuły lecz nie występują jako wątki na forum. To chyba nowa jakość ?
      AA
    • dziwny22 Re: Kryzys na forum. 03.07.13, 14:01
      GW ma wypromowany produkt, przynoszący jej określone korzyści, a internautom dający miejsce do wyrażania swoich opinii i to miejsce w naszym środowisku dosyć popularne, co także jest zasługa i plusem dla GW.

Naprawdę dziwię się, chociaż sam jestem dziwny, że GW dopuszcza do niszczenia swojego wizzerunku, do utraty wartości forum i do relanych strat, a także pozwala na takie obniżanie wartości i znaczenia tego forum? Forum które z mozołem przez tyle lat budowała. To niszczenie jest zasługą głównie przez jednego osobnika występującego pod wieloma nicami (m. in. łysy, troll.., człowiekzbydgoszczy....) piszącego na dodatek z poza naszego regionu, a przypuszczam, że także z poza granic naszego kraju.

Dlaczego GW to toleruje i na to pozwala?
    • dziwny22 Re: Łabędzi śpiew oprawców 03.07.13, 14:09
      Właśnie mamy tutaj kolejny przykład chamstwa, insynuacji i wrednej politycznej roboty. To wlaśnie ten osobnik obrażając wszystkich, wypisując nieprawdę /np. o semeonie i SB/ deprecjonuje kompletnie to forum i czyni z niego śmietnik.

Jest on zwyczajnym prostakiem, chamem, kłamca i prowokatorem. Takich osobników trzeba izolować i leczyć.

Szkoda, że nie można go oskarżyć o to co czyni, a byloby naprawdę o co. Niestety nasz wymiar sprawiedliwości jest zbyt słaby, aby za takie przestępstwa ścigać takich osobnikow na terenie Niemiec.
      • syrenka1000 Re: Łabędzi śpiew oprawców 03.07.13, 14:12
        Pamiętajmy o kubełku
    • semeon Re: Kryzys na forum. 05.07.13, 01:33
      A jednak wychodzi na to, że tutaj mamy do czynienia z celem typowo merkantylnym. Komentarze bezpośrednio pod artykułami dają większa kasę GW.

Forum skazane jest na powolną likwidację. I pewnie działalność niektórych osobników miała ten proces przyspieszyć.

Szkoda, że tak się stało, ale to prywatne forum GW i może robić z nim co chce.

dziwnabydgoszcz.blogspot.com/
      • ramboost Re: Kryzys na forum. 05.07.13, 02:06
        semeon napisał:

> A jednak wychodzi na to, że tutaj mamy do czynienia z celem typowo merkantylnym
        > . Komentarze bezpośrednio pod artykułami dają większa kasę GW.
        >
        > Forum skazane jest na powolną likwidację. I pewnie działalność niektórych osob
        > ników miała ten proces przyspieszyć.
        >
        > Szkoda, że tak się stało, ale to prywatne forum GW i może robić z nim co chce.

Myślę, że to jest trochę inaczej. Komentarze bezpośrednio pod artykułem, bez połączenia z forum, nigdy nie zastąpią forum jednostkowo i GW doskonale o tym wie. Więc komentarze i tak pojawiają się na ogólnym. Chodzi raczej o to, że często komentujący nie zaglądają na stronę artykułu i komentują tylko czytając komentarze forumowiczów. Akurat tego nic nie zmieni, a forum musi pozostać w istniejącej formie, bo inaczej umrze śmiercią naturalną. Jak sobie wyobrażasz forum BEZ artykułów?
        To jest walka o kasę za reklamy wyświetlane przy każdym kliknięciu artykułu/postu. No więc ja używam Mozilli Firefox zainstalowanym dodatkiem AdBlockPlus, który daje mi niewyobrażalny wręcz komfort wyświetlania stron GW i wszystkich powiązanych - bez reklam. Slajdy też na jednej stronie (e.liminator slajdów) i mam wybite na ich pożądaną liczbę kliknięć, bo nie zniósłbym 20 slajdów z tym samym zdjęciem, tylko pod innym kątem.
        • semeon Re: Kryzys na forum. 05.07.13, 03:08
          Na pewno GW liczy na wielu, wielu takich jak ja co to reklam, albo nie potrafią wyłączyć, albo nie chcą tego zrobić z różnych powodów. Nadal jednak uważam, że klasyczne forum regionalne jest już schyłkową formą. Zresztą podobnie "umarły" już inne fora. Obecnie króluje FB i tw, a GW próbuje jakoś konkurować. Szkoda, że naszym kosztem. Szkoda tych kilkunastu lat pisania na tym forum. Niestety takie są okrutne prawa ekonomii. Chociaż w dłuższym przedziale czasowym i w rachunku ciągnionym różnie już może być, lecz kogo dzisiaj intelektualnie i materialnie stać na myślenie o tym? Kogo stać na wizję sukcesu za, na przykład, 10 lub 15 lat?

Moim zdaniem właśnie ci co mają wyobraźnię w rezultacie, w dłuższym przedziale czasowym, wygrają.

• belphegor-pisu Re: Kryzys na forum. 17.08.13, 12:12
            semeon napisał:
            > Szkoda tych kilkunastu lat pisania na tym forum. Niestety takie są okrutne prawa ekonomii.

Nie przejmuj się, GW przygotowuje do druku wielotomowe Dzieła Zebrane Thomasa B. w którym się znajdą wszystkie twoje wPiSy na Wyborczej. Niedługo będziesz milionerem.
        • lancer77 Re: Kryzys na forum. 10.07.13, 17:07
          > Myślę, że to jest trochę inaczej. Komentarze bezpośrednio pod artykułem, bez po
          > łączenia z forum, nigdy nie zastąpią forum

Faktycznie, bezsensu teraz zrobili.
    • ababyd Re: Kryzys na forum. 08.07.13, 22:52
      I po forum!
      Zrozumiałe - stawało się coraz bardziej "drużynowe" /mimo../, a tym samym niebezpieczne. Tylko dla kogo? Wyobraźnia może wiele podpowiedzieć.
      ŁĄCZY NAS BYDGOSZCZ
      Andrzej Adamski
      • semeon Re: Kryzys na forum. 09.07.13, 00:47
        I pomyśleć, że to robota jednego wrednego prowokatora. Ciekawe z czyjego (imiennie) nadania. Szkoda forum.

• ababyd Re: Kryzys na forum. 09.07.13, 09:41
          Widzisz szanowny "semeonie", jak ważne są imiona i nazwiska /prawdziwe/.
          Czy jest nadzieja na normalność?
          Szacunek, AA.
          • frych47 Re: Kryzys na forum. 09.07.13, 10:05
            ababyd napisał:

> Widzisz szanowny "semeonie", jak ważne są imiona i nazwiska /prawdziwe/.
            > Czy jest nadzieja na normalność?
            > Szacunek, AA.

Ale kto ma je sprawdzać czy są prawdziwe?
            • dziwny22 Re: Kryzys na forum. 09.07.13, 15:46
              Zawsze jest problem z kontrolowaniem kontrolujących.
        • ramboost Re: Kryzys na forum. 09.07.13, 17:48
          semeon napisał:

> I pomyśleć, że to robota jednego wrednego prowokatora. Ciekawe z czyjego (imie
          > nnie) nadania. Szkoda forum.

Skoro ten osobnik zna red KAł., bywał na imprezach marszałkowskich, to jak myślisz, z czyjego?
          Jego posty nie są usuwane, chyba, że klika się w kubełek. Jego nicki nie są blokowane, chyba, że napisze się do Agory, bo tam nie mają problemów z kolesiostwem. Sam sobie odpowiedz.
    • thomas-3 belphegor-pisu vel lysy fryzer ++ znow bzdzi 09.07.13, 21:12
      belphegor-pisu napisał:

> Frelichowski, znowu moje posty zniknęły. Dlaczego wciąż współpracujesz z Agorą?

Jedyna metoda na eliminowanie torunskich trolli jak ten powyzej, uzywajacych ciagle nowych nickow, jest tzw. metoda kubelkowa, proponuje z niej korzystac i czyscic to forum z torunskich chwastow. Do kubla z tym smieciem!!
      • dziwny22 Re: belphegor-pisu vel lysy fryzer ++ znow bzdzi 10.07.13, 14:39
        To prawda. Dlatego też:

Kasujcie zawsze i wszędzie wszystkie posty tego bezczelnego trutnia, który używa nicków łysy, upior, trolll i parę innych. To największa zakła naszego forum i trzeba to dziadostwo zgnębić w zarodku.
        • bydgoszcz_metropolia Re: belphegor-pisu vel lysy fryzer ++ znow bzdzi 11.07.13, 02:10
          dziwny22 napisał:

> To prawda. Dlatego też:
          >
          > Kasujcie zawsze i wszędzie wszystkie posty tego bezczelnego trutnia, który używ
          > a nicków łysy, upior, trolll i parę innych. To największa zakła naszego forum
          > i trzeba to dziadostwo zgnębić w zarodku.

Forum bez śmiecia:
          forum.gazeta.pl/forum/f,246204,Bydgoszcz_Metropolia.html
          Bydgoszcz Metropolia
    • bydofan Re: Dlaczego się boisz moich wpisów? 09.07.13, 23:40
      Jestem głęboko rozczarowany...
      Dziś w południe napisałem post, w którym grzecznie poprosiłem obydwu panów aby się nie kłócili na tym forum bo go niszczą. Efekt? Mój post został skasowany...
      • semeon Re: Dlaczego się boisz moich wpisów? 10.07.13, 01:46
        Z tego wniosek, że lepiej kasować niż odpowiadać, szczególnie na posty takich indywiduów jak ten upiór, łysy, troll... To ta sama osoba, której jedynym celem jest deprecjacja naszego forum.

• bydgoszcz_metropolia Re: Dlaczego się boisz moich wpisów? 11.07.13, 02:09
          Bez trolla
    • belphegor-pisu Kryzys ? 10.07.13, 22:04
      Nie ma żadnego kryzysu na tym forum, dlaczego kłamiecie?
    • bydgoszcz_metropolia Re: Kryzys na forum. 11.07.13, 00:16
      semeon napisał:

> Swoja biernością administrator forum doprowadził do takiej sytuacji, że większo
      > ść internautów wypowiadających się na tym forum, zaczęła unikać pisania na nim.
      > Ileż można czytać pod nieomalże każdym postem o łysym pismatole? Ileż można
      > znosić chamskich prowokacji i wstrętnych insynuacji?
      > Dlaczego administratorzy bydgoskiego forum GW tolerujecie takie chamstwo, perfi
      > dię, obłudę, prowokacje i inne sposoby działania jakże charakterystyczne dla SB

> Tego osobnika, w każdej jego postaci (np. trolletni) należy od razu banować.
      >
      > po co jest administrator.
      >
      > swiniopasa skutecznie zablokowaliście, a z łysym pismatołem nie możecie sobie p
      > oradzić?
      >
      > Dlaczego?
      >
      > A może nie chcecie?

Odpowiedź brzmi - nie chcą. Skoro Ka_zet nie chciał banować i usuwać trolla belfegora, założyłem nowe forum - również w dziale kujawsko-pomorskie, więc łatwo znaleźć. Różnica jest taka, że tego trolla banuję na wejściu. Reszta bez zmian. Zamieściłem informację o tym na forum. I co? I admin nie dosyć, że nie usuwa dalej postów śmiecia, to jeszcze zbanował mojego nicka ramboost. Pacyfikacja w stylu Lenca.

Dlatego proponuję przenieść się stopniowo na forum.gazeta.pl/forum/f,246204,Bydgoszcz_Metropolia.html

Forum Bydgoszcz Metropolia.

Skoro tutaj lokalni redaktorzy nie chcą/ nie dają rady jednemu trollowi, trzeba przenieść się tam, gdzie go nie ma.
      • semeon Re: Kryzys na forum. 11.07.13, 23:16
        Sądząc po ilości wpisów, zmianie zasad komentowania artykułów oraz tolerowaniu obecności jakiegoś wolskiego, który ciągle dokonuje głupawych wpisów to stwierdzić trzeba, iż GW postawiła krzyżyk na tym swoim forum.

• ababyd Re: Kryzys na forum. 12.07.13, 06:41
          "semeonie szanowny", przeanalizuj sprawę. To przemyślana decyzja - forum /mimo błota/ stało się niebezpieczne, dosyć drużynowe. Zawsze w takich przypadkach rozpraszano "pakę". Popatrz na starych i nowych Autorów. Potwierdza się moje myślenie /wcale nie cieszę się/. To klasyka!
          ŁĄCZY NAS BYDGOSZCZ
          Andrzej Adamski
          • semeon Re: Kryzys na forum. 12.07.13, 23:24
            Pewnie to jeden z podstawowych, kto wie, czy nie najważniejszy, powód faktycznej likwidacji forum.

A może jakoś przetrwamy?

dziwnabydgoszcz.blogspot.com/2013/07/o-bydgoskiej-spalarni-raz-jeszcze.html
          • bydgoszcz-metropolia-forum Re: Kryzys na forum. 20.07.13, 03:44
            ababyd napisał:

> "semeonie szanowny", przeanalizuj sprawę. To przemyślana decyzja - forum /mimo
            > błota/ stało się niebezpieczne, dosyć drużynowe. Zawsze w takich przypadkach ro
            > zpraszano "pakę". Popatrz na starych i nowych Autorów. Potwierdza się moje myśl
            > enie /wcale nie cieszę się/. To klasyka!
            > ŁĄCZY NAS BYDGOSZCZ
            > Andrzej Adamski

100% racja. Niestety ale najczarniejszy scenariusz wchodzi w życie. Pewien troll ma niestety większe wpływy, niż przypuszczaliśmy. Moje zgłoszenia ze wskazaniem wyszczególnionych postów, które łamią konkretne punkty regulaminu trafiają w próżnię. Dla "naszego" admina to tylko posty "głupie", nie naruszające regulaminu. Znaczy się, że podanie namiarów na gościa wyzywającego wszystkich, szkalującego, obrażającego i PUBLIKUJĄCEGO dane innych jest tylko głupotą, ale napisanie o tym na forum już jest złamaniem regulaminu i w wyniku tego - ban.
            Czemu mam wrażenie, że wszystko w mikroskali i makroskali działa podobnie?

Dlatego sugeruję przenieść się na
            Wszystko tak samo, tylko bez prowokatora, z którym admin nie radzi sobie.
    • semeon Re: Kryzys na forum. 16.07.13, 01:57
      Obserwując to co się dzieje na tym forum już od kilkunastu lat, dochodzę do wniosku, że GW zapędziła się w tym przypadku w przysłowiowy "tupik".

dziwnabydgoszcz.blogspot.com
      • belphegor-pisu swiatlo w tunelu 16.07.13, 10:07
        Cała nadzieja w tobie i twoim wybitnym blogu.
    • semeon Re: Kryzys na forum. 18.07.13, 01:20
      Jak widać kryzys w pełni. I jak to ma miejsce od paru miesięcy królują wpisy upiora vel łysego. Nie rozumiem zupełnie administratora forum. Może niech ogłosi koniec tej formy wymiany poglądów, gdyż sam facetzmocherowa i jego inne oblicze zwane lysymzdojczlandii nie nabiją licznika do kolejnej okrągłej liczby.

Po kilkunastu latach pisania na tym forum jest to dla mnie smutne i przykre, ale widocznie takie są prawidła dynamicznie zmieniającej się rzeczywistości, które w tym przypadku jeden wielo-nickowiec wydatnie przyspieszył, ale na pewno z aprobatą GW, gdyż inaczej, logicznie tego wytłumaczyć nie można.

dziwnabydgoszcz.blogspot.com/2012/08/bydgoska-spalarnia-odsona-2-czyli-rozne.html
      • belphegor-pisu [...] 18.07.13, 11:13
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • aksum78 Re: forum IV RP 18.08.13, 12:49
      gdzie jest hecer?
    • naubyd Re: Kryzys na forum. 21.08.13, 09:13
      kryzys na forum będzie istniał tak długo jak w komitywie (być może tylko duchowej) będzie żył admin z belfegoropodobnymi. I to cała prawda.
      • ababyd Re: Kryzys na forum. 21.08.13, 09:26
        Forum umarło "naubydzie" - to przemyślany cel.
        AA
        • trollletni Forum na Kryzys 21.08.13, 10:00
          Adamski jak zwykle węszy spisek. Tak trzymać, nie popuszczać (w spodnie).
        • naubyd Re: Kryzys na forum. 21.08.13, 10:24
          no cos w tym jest ale mam nadzieję, że nie popierasz tego człowieka jak PiS kiboli.
          • pan_ziutek [...] 21.08.13, 11:34
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • trollletni Re: Kryzys na forum. 21.08.13, 11:40
              Dlatego w następnych wyborach wybierzem kosmę lenia-złotrowskiego na prezydęta Bydgoszczy.
              • naubyd Re: Kryzys na forum. 21.08.13, 12:28
                prezydęta hahahah ty matole niedouczony
                • rufusa3 Re: Kryzys na forum. 21.08.13, 13:04
                  Oc ci zaraz napisze, że zrobił tego byka celowo. Taki to mendowaty piskorz, jak większość pisdzielców.

naubyd napisał:

> prezydęta hahahah ty matole niedouczony

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka