Gość: Lady IP: 208.45.193.* 21.08.01, 21:33 na forum. Z dnia na dzien coraz gorzej. Czy ktos moze wyjsc z ciekawym tematem, albo przynajmniej smiesznym? Moze nalezaloby zaprosic wiecej osob do rozmowy... Powiedzcie znajomym. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krotoss Re: Fatalnie nudno 21.08.01, 21:52 Tak tez to zauwazylem ale mnie tez sie nic nie chce przez te upaly-martwi mnie to ze Gdansk przyspieszyl i mamy +2700 okolo nad nimi a bylo niedawno ponad 3000 :( Poznan tez sie trzyma i maja przewage prawie 500.W tej sytuacji rzeczywiscie przydalo by sie troche swiezej krwi. KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thomek Re: Fatalnie nudno IP: *.cps.pl 22.08.01, 05:50 Trzeba przyjąć poprawkę, że Gdański jest teraz wspomagany przez Gdynię i Sopot. krotoss napisał(a): > Tak tez to zauwazylem ale mnie tez sie nic nie chce przez te upaly-martwi mnie > to ze Gdansk przyspieszyl i mamy +2700 okolo nad nimi a bylo niedawno ponad > 3000 :( Poznan tez sie trzyma i maja przewage prawie 500.W tej sytuacji > rzeczywiscie przydalo by sie troche swiezej krwi. > > KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szaza Re: Fatalnie nudno IP: 192.168.80.* / 212.141.191.* 22.08.01, 10:08 Mam wrazenie Bydgoszczanie, ze Wam tylko na biciu rekordow zalezy, to calkowicie mija sie z idea Forum. krotoss napisał(a): > Tak tez to zauwazylem ale mnie tez sie nic nie chce przez te upaly-martwi mnie > to ze Gdansk przyspieszyl i mamy +2700 okolo nad nimi a bylo niedawno ponad > 3000 :( Poznan tez sie trzyma i maja przewage prawie 500.W tej sytuacji > rzeczywiscie przydalo by sie troche swiezej krwi. > > KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Fatalnie nudno(Do Szazy) 22.08.01, 10:19 Gość portalu: szaza napisał(a): > Mam wrazenie Bydgoszczanie, ze Wam tylko na biciu rekordow zalezy, to calkowici > e > mija sie z idea Forum. > Droga Szazo gdyby nam zalezalo tylko na rekordach to poco bysmy pisali iz staje sie nudno-gdyby bylo tak jak mowisz nawet tego bysmy nie zauwazyli w pogoni za postami a juz na pewno nie przejmowali sie tym-dyskutujac. KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szaza Re: Fatalnie nudno(Do Szazy) IP: 192.168.80.* / 212.141.191.* 24.08.01, 00:41 Dzisiaj, 24 sierpnia o godzinie polnocnej, bydgoskie forum przezywa powazny kryzys (co sie dzije z tym Kowalem). Jak sobie poradza? Obserwujemy co sie stanie.dalej... krotoss napisał(a): > Gość portalu: szaza napisał(a): > > > Mam wrazenie Bydgoszczanie, ze Wam tylko na biciu rekordow zalezy, to calk > owici > > e > > mija sie z idea Forum. > > > Droga Szazo gdyby nam zalezalo tylko na rekordach to poco bysmy pisali iz staje > > sie nudno-gdyby bylo tak jak mowisz nawet tego bysmy nie zauwazyli w pogoni za > postami a juz na pewno nie przejmowali sie tym-dyskutujac. > > KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
.weronika. Re: Fatalnie nudno 21.08.01, 21:55 Wlasnie wrocilam z parodniowych wakacj9i. Jak dla mnie to jest cialkiem ciekawie< bo czytam sobie wszystkie watki, ktore przez ten czas przybyly...:) Bardzo sie ciesze, ze znowu moge sobie siedziec na forum... Odpowiedz Link Zgłoś
chewie Re: Fatalnie nudno 22.08.01, 00:54 cze .weronika.! witamy z powrotem na forum!! chewie Odpowiedz Link Zgłoś
.weronika. Re: Fatalnie nudno 22.08.01, 18:04 Hej, Chewie! A jak Ty to zrobiles, ze o tej porze byles na forum? Mi sie wylaczylo. Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Fatalnie nudno 21.08.01, 21:57 Skoro tak to zapraszam na łódzkie forum, tam co raz więcej forumowiczów i więcej fajnych wątków!!! Tylko ich nie zrzynajcie bo robią to w innych miastach! pozdrowy SOJUZ ŁÓDŹ-BYDGOSZCZ Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Fatalnie nudno 21.08.01, 22:00 Mysle ze pozyczanie watkow nie jest takie zle-tylko trzeba pisac zrudlo :) KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Fatalnie nudno 21.08.01, 22:03 ulllala źrudło?? A co do tego to masz rację! pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thomek Re: Fatalnie nudno IP: *.cps.pl 22.08.01, 05:45 Też to zauważyłem. Może w Bydgoszczy dopiero teraz rozpoczął się sezon ogórkowy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BlazM Re: Fatalnie nudno IP: *.bp.com.pl 22.08.01, 08:15 Widzę, że więcej ludzi odczuwa stan pt."fatalnie nudno". Mam ostatnio podobne odczucia. Pogadajmy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: york Re: Fatalnie nudno IP: *.ic.net.pl 22.08.01, 08:31 A może by tak te osoby którym tak nudno same zaproponowały ciekawe tematy ? Mam tu na myśli np: Lady i BlazM-a .Wcześniej nie zauważyłem aby Ci forumowicze byli w jakiś sposób aktywni(e), a już narzekają że im nudno.Nie ograniczajcie się tylko do czytania . Piszcie co Was nurtuje , zakładajcie wątki jeżeli te które są Was nudzą . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BlazM Re: Fatalnie nudno IP: *.bp.com.pl 22.08.01, 08:49 Już się tłumaczę. Nie byłem dotychczas aktywnym forumowiczem z racji tego, że przez dłuższy czas nie miałem dostępu do kompa i internetu (tak, tak są takie miejsca na świecie). Nie narzekam, że jest nudno na forum. Zauwazyłem tylko ostatnio, że trzeba cos zrobic w życiu szalonego, nowego, wyrwac się z monotonii. Próbuję ostanio to robic z róznym skutkiem i mam nadzieję, że sobie z trym poradzę. Nie macie podobnych odczuć ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Fatalnie nudno IP: *.studio.net.pl 22.08.01, 09:13 ....racja.... pozdrawiam :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BlazM Re: Fatalnie nudno IP: *.bp.com.pl 22.08.01, 09:28 Gość portalu: kasia napisał(a): > ....racja.... pozdrawiam :-))) Jakie rzeczy wpadają Ci do głowy żeby kolejny dzień nie był podobny do poprzednich ? Ja łapię sie wszystkiego, ale nie moge jeszcze znaleźć tego czemu mógłbym się poświęcić. Zdradź parę pomysłów !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: york Re: Fatalnie nudno IP: *.ic.net.pl 22.08.01, 10:11 Ma pomysł czy nie ma , ale nie narzeka . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BlazM Re: Fatalnie nudno IP: *.bp.com.pl 22.08.01, 10:13 Ja nie narzekam. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kowal sl45 IP: *.UNI-MUENSTER.DE 22.08.01, 10:16 ma ktos przy sobie cennik z jakiejs sieci komorkowej? interesuje mnie cena siemensa sl45? jestem za granica i moge chyba za dobra cene kupic, ale nie jestem pewny! Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: sl45 22.08.01, 10:24 Wejdz na strone jakiegos operatora np. www.eragsm.pl tam jest doradca komorkowy mozna porownac telefony. KroTosS Ps.Jeste ten Simens strasznie drogi chyba prawie 2000 :( Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Fatalnie nudno 22.08.01, 10:17 Ja mam pomysl na zroznicowanie dni trzeba w kazdy dzien odwiedzac inne strony www ;))) KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski Re: Fatalnie nudno IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 22.08.01, 10:26 Do kowala: sl 45 kosztuje jakieś 1200-1300 zł brutto. p.s.Jeżeli jest tak nudno moze spróbuje coś sprowokować ? Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: sl45 22.08.01, 10:38 Tego nie wiem czy jest w promocji bo tylko porownywaem Ericssona T28s z wlasnie Simensem SL45 i na koncu byly ceny rzeczywiscie duze ale jezeli masz chwile to zadzwonie na infolinie i zobacze czy sa w promocji bo Ty za granica masz utrudnione zadanie ;) odpisz czy mam zadzwonic. KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kowal Re: sl45 IP: *.UNI-MUENSTER.DE 22.08.01, 10:41 bede bardzo wdzieczny!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski Re: sl45 IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 22.08.01, 10:42 1200-1300 kosztuje w promocji. Za podobne pieniądze (1000-1500) można znaleźć na giełdzie. W salonie bez promocji kosztuje 2700 zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kowal Re: sl45 IP: *.UNI-MUENSTER.DE 22.08.01, 10:44 W niemczech kosztuje 640 dm bez abonamentu, czyli sie oplaca! Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kowal Re: sl45 IP: *.UNI-MUENSTER.DE 22.08.01, 10:43 tu mi bardzo ciezko na ere wejsc, zmienili strone albo flesh nie chce mi wejsc. A idea ma bardzo drogo, ze 3000 Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: sl45 22.08.01, 10:48 Cos Atomski masz nieswieze info albo z Plusa bo w Erze nie ma na niego promocji i kosztuje 16999 natto !!! a dla firm 799 lub 990 zaleznie od abonamentu. Pozdrawiam KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BlazM Re: Fatalnie nudno IP: *.bp.com.pl 22.08.01, 10:35 Wiem, wiem. Sprawdźcie strone:www.alejaja.prv.pl Dajcie cynk o innych gdzie warto pogrzebać ? Odpowiedz Link Zgłoś
.weronika. Re: Fatalnie nudno 22.08.01, 20:54 teraz naprawde na forum jest fatalnie nudno>>> Odpowiedz Link Zgłoś
chewie Re: Fatalnie nudno 22.08.01, 21:00 to zaloz jakis ciekawy watek, ja probowalem rozruszac ludzi tematem �malzenstwo czy konkubinat�, ale bez wiekszego sukcesu, wszyscy tacy spiacy jacys, nuda, netbit umiera - trza sie wypisywac, marazm.... Odpowiedz Link Zgłoś
.weronika. Re: Fatalnie nudno 22.08.01, 21:03 A Tys co taki dekadenta sie zrobil? Liczylam, ze ktos tu mnie pocieszy, powie, ze wcale nie jest nudno i poleci jakis ciekawy watek, a Ty tu mi z takim pesymizmem ... Ide przeczytac Twoj watek o malzenstwie. Odpowiedz Link Zgłoś
chewie Re: Fatalnie nudno 22.08.01, 21:05 to byla wypowiedz optymistyczna.... gdybys znala moje pesymistyczne mysli.... nie wypisze tu ich, bo mi klawiatura od lez zamoknie.... Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Fatalnie nudno 22.08.01, 21:04 No dzisiaj nie jest tak zle jak wczoraj-kiedy byl rzeczywiscie pomor :( KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski Re: Fatalnie nudno IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 23.08.01, 10:39 Do krotossa : Moje iformacje pochodziły z Plusa. Do pozostałych : Jest coraz lepiej i słonko świeci i ludzie zaczęli kupować nowe samochody( a to druga po budownictwie gałąź w Polsce). :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Fatalnie nudno IP: *.studio.net.pl 23.08.01, 11:28 staram sobie wmowic, ze jestem inteligentna a wiadomo, ze inteligentni ludzie sie nie nudza... najwazniejsze to miec dobry humor.. ja sie od rana wprawiam w dobry humor muzyczka odpowiednia.. zazwyczaj sie udaje.. no i robie to co lubie (i nie chodzi mi tylko o prace).. po pracy spotykam sie ze znajomymi (chocby na godzinke).. albo ide na spacer z psem.. alebo jade pouprawiac sporty.. i zawsze znajdzie sie cos milego do roboty, co przycmi te wszystkie gorsze chwile.. najwazniejsze to sie nie poddawac.. pozdrawiam :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Fatalnie nudno 23.08.01, 20:56 Jeszcze do wczoraj,tez tak myslalem,ze "jest nudno".Lecz sie zmienia juz powoli. Zauwazylem röwniez,ze "wchodzi nowy styl dyskusji ".Obserwuje to z zainteresowaniem. pozdrawiam radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thomek Re: Fatalnie nudno IP: *.cps.pl 23.08.01, 21:34 O jaki nowy styl dyskusji chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Fatalnie nudno 23.08.01, 21:41 Popatrz troche Thomku.Na razie jest jeszcze troche za wczesnie na komentarz, moze sie myle. radca Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Fatalnie nudno 23.08.01, 21:57 Chyba na prawdę wan nudno, ktoś z Was wszedł na Gdańsk i pisze takie tam o Łodzi. pozdrowy z Łodzi Odpowiedz Link Zgłoś
.weronika. Re: Fatalnie nudno 23.08.01, 21:59 Co pisze? Ide to sprawdzic. Rowniez pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
.weronika. Re: Fatalnie nudno 23.08.01, 22:03 O Lodzi to i owszem, znalazlam. Ale nie pisane przez nas. Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Fatalnie nudno 23.08.01, 22:08 Ja tylko na przemian odwiedzam TORUN - wiadomo; NETBiT . radca Odpowiedz Link Zgłoś