Gość: zonc IP: *.man.bydgoszcz.pl 07.08.04, 22:03 nawet GG nie potrafią naprawic? A moze ktos "zly jak osa" :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: €uropejka Re: ah ci informatycy... (PRIV :-) ) IP: *.dip.t-dialin.net 07.08.04, 23:10 Gość portalu: zonc napisał: > nawet GG nie potrafią naprawic? A moze ktos "zly jak osa" :) Zonc, zla?! ja?!?! No cos Ty!!!! Informatyk OK, tylko moj komp byl zarobaczony, a takze z powodu instalacji neostrady nic nie funkcjonowalo. Informatyk naprawil, tzn. wyczyscil kompletnie (uratowal "rzeczy pisane przeze mnie" i maile) i zainstalowal na nowo t-online, Windows i takie tam rozne.... GG nie mam, wymiecione, ale postaram sie wkrotce zalozyc, moze uda mi sie odzyskac stary numer gg? GG-awaryjne bylo na kompie pana Ojro, ktory natychmiast po tym, jak moj komp zaczal dzialac, zabral swoj lap top. A w ogole to przezylam tutaj horror :-) Wyobraz sobie, ze Oliver (informatyk) przyszedl wczoraj, obejrzal i stwierdzil, ze musi zabrac lap top do domu, i ze jutro mi go przyniesie; zostawil adres, wizytowke, zapakowal, poszedl ... Zaczelam myslec, ze pewnie juz ani Olivera, ani lap topa..., ale przyszedl i jest ok!, uffff Co u Ciebie? Co porabiasz? Jak czytanie? :-)) Ciesze sie, ze A. udalo sie namowic Ciebie na te szlachetna czynnosc! ;P Ja caly czas siedze w gramatyce, bo sie boje, ze nie przejde przez rozmowe kwalifikacyjna ;PPPP, a poza tym przygotowuje Übungsblätter dla swoich uczniow. Pozdrowki :-) Ojro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonc Re: ah ci informatycy... (PRIV :-) ) IP: *.man.bydgoszcz.pl 08.08.04, 22:58 biedni uczniowie! WSPOLCZOJE IM :P teraz czytam "liczy sie kazda sekunda" Sally Jenkins :) musze szybko skonczyc bo ksiazka Lisa juz czeka... a pozatym znasz moj e- adres :P a tam chyba nie potrzeba GG zonc@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: €uro Re: ah ci informatycy... (PRIV :-) ) IP: *.dip.t-dialin.net 09.08.04, 10:42 Gość portalu: zonc napisał: > biedni uczniowie! WSPOLCZOJE IM :P < haha, Ty tez do nich nalezysz...., czas sprawdzic Twoje postepy w nauce, a nie ze wakacje, to rozpuscisz sie jak dziadowski bicz ;P > teraz czytam "liczy sie kazda sekunda" Sally > > Jenkins :) musze szybko skonczyc bo ksiazka Lisa juz czeka... a pozatym znasz > moj e- adres :P a tam chyba nie potrzeba GG > Zonc, a ja zawsze myslalam, ze gg jest potrzebne do wszystkiego ;-) Wieczorem wezme komp M., tam jest to drugie gg, tzn. pierwsze, bo bylo drugim, jak bylo to pierwsze, a ze pierwszego nie ma, drugie stalo sie pierwszym, nie? Ale moze uda mi sie odzyskac to pierwsze. Moze tez uda mi sie wejsc bez problemow, kto wie? A Ty grzecznie czytaj :P Rybka szczesliwa u Ciebie, czy zalamana? Jak jej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonc Re: ah ci informatycy... (PRIV :-) ) IP: *.man.bydgoszcz.pl 09.08.04, 22:58 zyje :) na szczecie :) ALe to kwestia czasu :P:P no to czekam na drugim , trzecim ale pierwszym GG :P:P Odpowiedz Link Zgłoś