madziara_pl 17.08.04, 09:28 ku radości większości..... i'm baaaaaaaack ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marian Re: Kalimera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 09:58 wiekszosci czego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: Kalimera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 10:14 spora doza optymizmu Asiu. Odpowiedz Link Zgłoś
milongaa Re: Kalimera 17.08.04, 10:22 uwazaj "Marian" bo znowu spadniesz na leb na szyje ze schodow i nie mow do mnie/o mnie Asia bo nie mam tak na imie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: Kalimera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 10:25 Kaczan może być? Odpowiedz Link Zgłoś
milongaa Re: Kalimera 17.08.04, 10:28 nie nie moze byc kto kogo przezywa ten sam sie tak nazywa wiec moze ja do Ciebie bede mowic Kaczanie, co Ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: Kalimera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 10:30 milongaa napisała: > nie nie moze byc > kto kogo przezywa ten sam sie tak nazywa > wiec moze ja do Ciebie bede mowic Kaczanie, co Ty na to? podoba mi sie Asiu. Odpowiedz Link Zgłoś
milongaa Re: Kalimera 17.08.04, 10:34 Kaczan Marian wciaz patrzy w dal Kaczan Marian smutna ma twarz bo spadl ze schodow i teraz do kazdego forumowicza sie dopiernicza i mowi do niego Asiu... zakochales sie w tej Asi czy co? ode mnie sie odpierdykaj bo tak nie mam na imie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: Kalimera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 10:43 milongaa napisała: > Kaczan Marian wciaz patrzy w dal > Kaczan Marian smutna ma twarz > > bo spadl ze schodow i teraz do kazdego forumowicza sie dopiernicza i mowi do > niego Asiu... > zakochales sie w tej Asi czy co? > ode mnie sie odpierdykaj bo tak nie mam na imie... tak Asiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: Kalimera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 10:32 nie usmazylas resztek gladkiego mozgu? pisac chyba jeszcze umiesz.to sie chwali. Odpowiedz Link Zgłoś
nortia Re: Kalimera 17.08.04, 10:35 Zalosne. Az sobie pozwole szczeknac: hau! (bez urazy dla Madziary) Odpowiedz Link Zgłoś
milongaa Re: Kalimera 17.08.04, 10:35 na Mariana i jego asia-paranoje zawsze mozesz liczyc :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: Kalimera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 10:38 yes kaczaniku,yes całe forum faluje ze szczescia ze madziara wrocila.meksykanska fala.ja zaczynam.up! Odpowiedz Link Zgłoś
milongaa Re: Kalimera 17.08.04, 10:43 Ty lepiej nie up tylko down czyli siadaj i stul dziobek dopoki nie bedziesz mial czegos madrego do powiedzenia a to chyba za szybklo nie nastapi obrazanie wszystkich i nazywanie Asia do normalknych ani madrych nie nalezy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: Kalimera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 10:47 Mam cynk,że forumowicze w Krakowie się opierdalają i nie chcą robić fali. Ponoć na Onecie też mają w dupie Madziarę. Mam więc mały kłopt, bo nie wiem czy "wszyscy forumowicze" to wszyscy z portalu GW,wszyscy w Polsce,czy wszyscy na swiecie i czy w zwiazku z tym mam ich mobilizowac do fali? Odpowiedz Link Zgłoś
milongaa Re: Kalimera 17.08.04, 10:49 Ty bys sie w koncu zmobilizoqwal do myslenia to naprawde az tak nie boli naprawde Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: Kalimera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 10:52 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa juz rozumiem. ty uwazasz,ze to madry watek,mobilizujacy do myslenia hhhhhhhhhhh teraz slysze u ha ha ha ha ha wybacz,nie zauwazylem.myslalem dotad ,ze pusty i glupi. Odpowiedz Link Zgłoś
milongaa Re: Kalimera 17.08.04, 10:59 w polowie pusty i glupi bo pol tego watku to Ty, twoja paranoja, Asia itd. a w polowie nie bo druga polowa tego watku to ja :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milutki Re: Kalimera IP: 12.159.150.* 17.08.04, 11:00 > w polowie pusty i glupi bo pol tego watku to Ty, twoja paranoja, Asia itd. > a w polowie nie bo druga polowa tego watku to ja :-) buahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: Kalimera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 11:05 milongaa napisała: > w polowie pusty i glupi bo pol tego watku to Ty, twoja paranoja, Asia itd. > a w polowie nie bo druga polowa tego watku to ja :-) coś co nie jest cyklem pozdrowien jest głupie? hmmmm a teraz lepiej? pozdrawiam serdecznie Madziare i sie tak mocno ciesze ze juz wrocila,ze sie chyba zesram ze szczescia.pozdrawiam,pozdrawiam,pozdrawiam. co za prosty sposob na poprawienie sobie IQ w oczach niedorozwojów :-) Odpowiedz Link Zgłoś
milongaa Re: Kalimera 17.08.04, 11:09 "Marianie" chodzi po prostu o to zebys byl mily a nie zgryzliwy i zlosiwy etc i chodzi o to zebys nie mowil do mnie Asiu bo sie tak nie nazywam a jak nazywasz mnie tak to sam robisz z siebie idiote pozdrawiam na pewno nie Asia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: Kalimera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 11:16 milongaa napisała: > "Marianie" chodzi po prostu o to zebys byl mily a nie zgryzliwy i zlosiwy etc > i chodzi o to zebys nie mowil do mnie Asiu bo sie tak nie nazywam a jak > nazywasz mnie tak to sam robisz z siebie idiote > pozdrawiam > na pewno nie Asia Tak Asiu Odpowiedz Link Zgłoś
milongaa Re: Kalimera 17.08.04, 11:00 a tak btw to co slyszysz? glosy? no mozna sie bylo tego spodziewac ale wiesz an to sa lekarstwa... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: Kalimera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 11:06 pozdrawiam serdecznie madziare,kotra do nas wrocila i bedzie wszystkich pozdrawiac. pozdrawiam,pozdrawiam,pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wilhelm zdobywca Marian daj jej spokój, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 11:21 zaczynasz być nudny. Kalimera madziara pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: Marian daj jej spokój, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 11:27 czas na kolejne wcielenie.może trond ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wilhelm zdobywca Re: Marian daj jej spokój, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 11:35 ty chyba rzeczywiśzie masz coś z garem. tylko lekarz może cie uratować pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: Marian daj jej spokój, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 11:41 Gość portalu: wilhelm zdobywca napisał(a): > ty chyba rzeczywiśzie masz coś z garem. > tylko lekarz może cie uratować > > > pozdr. dlaczego Kalimera z dużej,a Madziara z małej, skarbie? no i gdzie trond? spora ciebie grupka moze sie uzbierac i rzeczywiscie przekonasz Madziare,ze CAŁE forum teskniło ha ha ha ha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: Marian daj jej spokój, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 11:47 zwracam tez uwage wilhelmie,ze znowu przytyłas i tak samo jak twojemu wcieleniu milongaa nie mieszcza sie palce na klawiszu,haczysz po dwa. to kiedy bedzie trond? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wilhelm zdobywca Re: Marian daj jej spokój, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 12:01 Gość portalu: Marian napisał(a): > dlaczego Kalimera z dużej,a Madziara z małej, skarbie? Kalimera to pierwsze słowo nowego zdania. Madziara to nick, a nie imię >skarbie? Pedał jesteś??? > no i gdzie trond? Skąd mam wiedzieć? pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: Marian daj jej spokój, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 12:03 Madziara to nick, a nie imię -nazwa własna? > Pedał jesteś??? - zmieniłas płeć? jestes transwestytą? > Skąd mam wiedzieć? -to proste,przeloguj sie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wilhelm zdobywca Re: Marian daj jej spokój, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 12:11 Nie dziwie sie , że kobiety dają tobie kopa. Pogadaj sobie z sedesem brandzlując sie przy okazji, bo tylko to Tobie pozostało. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: Marian daj jej spokój, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 12:14 > Nie dziwie sie , że kobiety dają tobie kopa. O czym mowa kaczanku zezowate szczęście? > Pogadaj sobie z sedesem brandzlując sie przy okazji Czyli jednak nie zmieniłas płci.Chyba nerwy ci puszczają.Wychodzi uliczne wychowanie półsieroty :-) a zapomniałem: pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
vviosna Re: Kalimera 17.08.04, 21:56 Gość portalu: Marian napisał(a): > pozdrawiam serdecznie madziare,kotra do nas wrocila i bedzie wszystkich > pozdrawiac. > pozdrawiam,pozdrawiam,pozdrawiam. ty uwazaj z tym pozdrawianiem, bo jeszcze ci tak zostanie i staniesz sie taki madry, jak @ll wiedza kto ;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: Kalimera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 11:28 milongaa napisała: > a tak btw to co slyszysz? > glosy? > no mozna sie bylo tego spodziewac > ale wiesz an to sa lekarstwa... :-) to taka przenosnia.nie zrozumiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
milongaa Re: Kalimera 19.08.04, 22:22 ja wiele jestem w stanie zrozumiec... ale Ciebie i Twojej paranoi niestety nie... a raczej tego ze Ty tego nie leczysz... pozdro dla Wilhelma Z a ze mam gest to dla Ciebie Marianie tez, a co mi tam skoro Ty wszytskich pozdrawiasz (w tym i mnie, czuje sie zaszczycona :-) to ja tez moge Odpowiedz Link Zgłoś