Dodaj do ulubionych

Solidny ubezpieczyciel

02.07.14, 13:40
Witam!
Pewnie większość z Was ma swojego, ale ja nie. I szczerze to nie mam w ogóle doświadczenia w tym temacie, a muszę ubezpieczyć auto.
Ma ktoś z Państwa namiar na kogos komu można zaufać, kto dobrze doradzi i nie patrzy tylko na swój zarobek?
z góry dziękuję!
Obserwuj wątek
    • bydofan Re: Solidny ubezpieczyciel 02.07.14, 16:32
      Mój jest całkiem do rzeczy.
      Zadzwoń 501-760-608
    • joseph.j Re: Solidny ubezpieczyciel 03.07.14, 15:09
      z czystym sumieniem moge Tobie polecic mojego agenta. wielu ich już przerabiałem, ale dopiero teraz jestem naprawde zadowolony. przede wszystkim cena zawsze się zgadza:)
      mam nadzieje, ze nie bedzie miał mi za złe podanie numeru: 602-631-569
    • grze.hoo Re: Solidny ubezpieczyciel 07.07.14, 14:03
      Dziękuję za pomoc!
      Skorzystałem z usług drugiej osoby. I szczerze powiem jestem bardzo zadowolony. Pierwszy raz ktos mnie najpierw wysłuchał, a potem przedstawił mi kilka ciekawych propozycji różnych firm, z których wybrałem. Zadnego narzucania. Wszystkim polecam pana Tomka - 602631569.
      • darrekw Re: Solidny ubezpieczyciel 27.07.14, 23:21
        A nie prościej skorzystać z CUK, rankomat czy jakiegokolwiek innego brokera online? Dla mnie w przypadku OC/AC główne kryterium to cena.
        • grze.hoo Re: Solidny ubezpieczyciel 31.07.14, 16:12
          jest to jakiś pomysł z CUK itd, ale ja już raczej nie zmienie, przynajmniej narazie, swojego agenta. dzownie do niego i mowie czego potrzbuje, on mi wszystko wylicza, mowi co i jak i ile tu a ile tam, po czym przyjezdza do mnie i wszystko podpisujemy. nigdzie nie musze chodzic a ceny serio dobre, wiec po co mam cokolwiek zmieniac jezeli nie bedzie lepiej?
      • bydofan Re: Solidny ubezpieczyciel 03.04.15, 00:30
        Ale autoreklama :-)

Tak nawiasem nie chodzę do cuk z dwóch powodów. Po pierwsze to firma z Torunia i mam pewne opory a po drugie cuk ma program do obliczania składek nazwijmy to automatyczny. Gdy liczy agent to zawsze wymyśli jakieś rozwiązanie albo da zniżkę po kombinacji i jest taniej niż w cuku. No i jeszcze przyjedzie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka