Dodaj do ulubionych

czy TOMASZ MARKOWSKI zostanie prezydentem....

31.08.04, 19:31
Bydgoszczy po nastepnych wyborach ?

radca
Obserwuj wątek
    • l_jane Re: czy TOMASZ MARKOWSKI zostanie prezydentem.. 31.08.04, 19:31
      lisi mi to ;)
    • l_jane Re: czy TOMASZ MARKOWSKI zostanie prezydentem.. 31.08.04, 19:42
      Radco, a Ty kogo byś pochował na Skałce?
      (zapraszam do dyskusji w wątku: "kto jest dobrym Polakiem")

Pozdr.
      • radca Re: czy TOMASZ MARKOWSKI zostanie prezydentem.. 31.08.04, 19:47
        l_jane napisała:

> Radco, a Ty kogo byś pochował na Skałce?
        > (zapraszam do dyskusji w wątku: "kto jest dobrym Polakiem")
        >
        > Pozdr.

- zaraz sie dopisze :)

pozdr.
        radca
    • czwarty.wymiar Re: czy TOMASZ MARKOWSKI zostanie prezydentem.. 31.08.04, 20:02
      A co, przyjmujesz zakłady?
    • Gość: Saul Re: czy TOMASZ MARKOWSKI zostanie prezydentem.. IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 31.08.04, 20:12
      Podobna myśl zaczęła mi chodzić po głowie...
      Nie wiem czy Tomasz Markowski ma szansę zostanie Prezydentem Miasta Bydgoszcz,
      nie wiem nawet, czy chciałby zostać, ale dobrze by się stało, jeśliby człowiek
      właśnie tego pokroju był na tym urzędzie.
      • Gość: robi Re: czy TOMASZ MARKOWSKI zostanie prezydentem.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 20:27
        Prezydentem bydgoszczy powinien być rodowity bydgoszczanin a nie gośc
        przywieziony w teczce.
        • radca Re: czy TOMASZ MARKOWSKI zostanie prezydentem.. 31.08.04, 20:40
          Gość portalu: robi napisał(a):

> Prezydentem bydgoszczy powinien być rodowity bydgoszczanin a nie gośc
          > przywieziony w teczce.

- czasami ktos z zewnatrz potrafi wiecej zrobic i byc bardziej skuteczny
          taki czlowiek nie bawi sie wtedy w zadne uklady kolesiow

tylko dziala i dziala i chce pokazacze mozna jesli tylko sie chce cos zrobic

radca
        • Gość: Saul Re: czy TOMASZ MARKOWSKI zostanie prezydentem.. IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 31.08.04, 21:13
          A to się mylisz. Czy Twoim zdaniem Lech Kaczyński (PiS) jest złym prezydentem
          Warszawy. Naprawdę, to skąd dana osoba pochodzi, nie może determinować naszych
          wyborów. Postawa Markowskiego w Sejmie RP, jest dowodem na to, że wie, co to
          lokalny patriotyzm.
          • Gość: stefano Re: czy TOMASZ MARKOWSKI zostanie prezydentem.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 22:00
            Już mieliśmy eksperyment z Dombrowiczem i lepiej już wiecej nie eksperymentowć.
            Markowski jest z poza Bydgoszczy i kto wie czy nie będzie dalej kontynuował
            polityki dombrowicza. Zawsze mu będzie bliżej do Warszawy niż do Bydgoszczy. Po
            za tym czy już nie ma u nas ludzi z wizją, społeczników z Bydgoszczy ?
            Jeżeli jesteś z PiS to naprawdę źle o was świadczy.
      • Gość: JODA Re: czy TOMASZ MARKOWSKI zostanie prezydentem.. IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 01.09.04, 07:39
        Co to znaczy takiego pokroju ?
      • Gość: an Re: czy TOMASZ MARKOWSKI zostanie prezydentem.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 14:26
        Chron nas Panie Boze przed ludzmi jego pokroju!!
    • czwarty.wymiar radco, PiS? 31.08.04, 20:52
      Najpierw: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=15342277
      Teraz ten wątek o Markowskim... Przypadek?
      • radca Re: radco, PiS? 31.08.04, 20:59
        czwarty.wymiar napisał:

> Najpierw: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=15342277
        > Teraz ten wątek o Markowskim... Przypadek?

- przypadek

radca
    • Gość: xyz Re: czy TOMASZ MARKOWSKI zostanie prezydentem.. IP: *.eu.org 31.08.04, 22:12
      Radco,
      już się cieszyłeś z wyboru DZIENNIKARZA TELEWIZYJNEGO. Odpuść sobie.Myślę,że
      dzisiaj jest Ci wstyd. Pan Markowski został przywieziony w teczce ( typowy
      spadochroniarz) - na marginesie źle to świadczy o bydgoskim PiS'ie ( PO tez nie
      lepsze w wyborach do Europarlamentu popierajace faceta z Gdańska).
      10.11.2002 - nie będzie dniem chwały w Bydgoszczy.
      pozdrawiam
      • Gość: sts Re: czy TOMASZ MARKOWSKI zostanie prezydentem.. IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 31.08.04, 22:50
        Idź ćwoku. Sld-owcy w toruniu juz zadbają żeby wam było dobrze. Odwalcie się od
        Markowskiego.
        • santiago78 Re: czy TOMASZ MARKOWSKI zostanie prezydentem.. 31.08.04, 23:50
          Gość portalu: sts napisał(a):

> Idź ćwoku. Sld-owcy w toruniu juz zadbają żeby wam było dobrze. Odwalcie się
          od
          >
          > Markowskiego.

Markowski prezydentem??????
          hahahhahah
          hahahahhaha

toć ów "prawicowiec" nie różni sie mentalnością od Grzegorza Gruszki...

(p.s. szykujesz sobie radco funkcję wiceprezydenta? przecież dobrze pamietasz
          rozgrywki Markowskiego przy zakładaniu PiSu w Bydgoszczy...niegdyś
          wspominalismy to...)
          pozdrawiam
          • Gość: noname Re: czy TOMASZ MARKOWSKI zostanie prezydentem.. IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 01.09.04, 08:47
            A skad ten pomysl?????? Radco, czy Ty naprawde jestes taki naiwny i dajesz sie
            nabrac na akcyjki tego posla? Przeciez on poza konfernecjami prasowymi nic nie
            robi....ale jak widac dla wielu to wystarcza. Zaczyna jakas akcje , konferencja
            zainteresowanie.....ale jeszcze nie bylo zadnej konferencji
            podsumowujacej......zreszta teraz rzadzi nami czlowiek z Torunia...wiec chyba
            lepiej glosowac na bydgoszczanina....
            • radca Re: czy TOMASZ MARKOWSKI zostanie prezydentem.. 09.10.04, 14:38
              a jednak najlepszym kandydatem w przyszlych Wyborach bylby TOMASZ MARKOWSKI

radca
              • blondynka Re: czy TOMASZ MARKOWSKI zostanie prezydentem.. 09.10.04, 15:12
                Radco drogi, daj sobie spokój już z kolegą Markowskim bo mi się ciśnienie
                podnosi. Co tym razem Ci obiecał? Jednak wpisze Cię na listę kandydatów na
                radnych?
                • radca Re: czy TOMASZ MARKOWSKI zostanie prezydentem.. 14.10.04, 22:10
                  blondynka napisała:

> Radco drogi, daj sobie spokój już z kolegą Markowskim bo mi się ciśnienie
                  > podnosi. Co tym razem Ci obiecał? Jednak wpisze Cię na listę kandydatów na
                  > radnych?

- niczego mi nie obiecal i nic takiego nawet nie moglo miec miejsca, wiec twoje
                  insynuacje sa tylko zwykla zlosliwoscia

radca

ps. a swoja droga.... skad takie przypuszczenia ? Wyssane z palca ? :)
                  • blondynka Re: czy TOMASZ MARKOWSKI zostanie prezydentem.. 15.10.04, 09:29
                    Jeżeli w innym wątku nieśmiało przypominasz, że były plany, żebyś został
                    doradcą Markowskiego ds bezpieczeństwa (coś w tym stylu, nie mam czasu na
                    wyszukiwanie tego wątku) i ze smutkiem konstatujesz, że nic z tego nie wyszło,
                    to sądzę, że przemawia przez Cie zwykły koniunkturalizm. Zrobię dobrze
                    Markowskiemu, poagituję za nim gdzie się da, on za to przypomni sobie o
                    obietnicy danej dawno temu.

I to by było na tyle.
                    • radca blondynka - dla MARIUSZA WALENCIAKA ?.. 15.10.04, 14:15
                      blondynka napisała:

> Jeżeli w innym wątku nieśmiało przypominasz, że były plany, żebyś został
                      > doradcą Markowskiego ds bezpieczeństwa (coś w tym stylu, nie mam czasu na
                      > wyszukiwanie tego wątku) i ze smutkiem konstatujesz, że nic z tego nie
                      > wyszło,

- nie byly " plany" - jak to ty okreslasz - byla tylko sugestia CZESIA
                      WISZNIEWSKIEGO - jednego z glownych zalozycieli KOMITETU PiS

- nie o smutek - czy radosc tutaj chodzi - blondynko

> to sądzę, że przemawia przez Cie zwykły koniunkturalizm. Zrobię dobrze
                      > Markowskiemu, poagituję za nim gdzie się da, on za to przypomni sobie o
                      > obietnicy danej dawno temu.

- mylisz sie blondynko.... akurat te zabiegi wyczynial ten - ktoremu
                      organizowalas KAMPANIE WYBORCZA - czyli MARIUSZ WALENCIAK

> I to by było na tyle.

- moze byc wiecej , jesli cie to interesuje - chetnie ukaze i opowiem o tamtych
                      czasach i " karierowiczowskich zabiegach " - jest tez w tym ten - ktoremu
                      organizowalas KAMPANIE WYBORCZA - MARIUSZ WALENCIAK

radca
    • Gość: lks TYLKO DZAKANOWSKI NA PREZYDENTA !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 14:22
      Żaden spadochroniarz z PiS, żaden PO-owiec tylko prawdziwy katolik, uczciwy
      radny, wróg alkoholu, wysoki, przystojny, inteligentny Bogdan
      Dzakanowski!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Tom Re: TYLKO DZAKANOWSKI NA PREZYDENTA !!!! IP: www.* / *.mil.pl 15.10.04, 14:53
        Przecież to absurd. Kpina w bialy dzień. acet nadymany jak typowy Warszawiak.
        Nienawidzi wszystkiego co bydgoskie. Jak slyszy nazwisko jakiegokolwiek znanego
        bydgoszczanina to az sie jeży. Wzorem dla niego jest , jak sam powiedział,
        Alicja Grześkowiak. Cale szczęście , że tacy zakopleksiency w stylu "radca"
        pisuja tylko w internecie
        • radca Re: TYLKO DZAKANOWSKI NA PREZYDENTA !!!! 15.10.04, 14:57
          Gość portalu: Tom napisał(a):

> Przecież to absurd. Kpina w bialy dzień. acet nadymany jak typowy Warszawiak.
          > Nienawidzi wszystkiego co bydgoskie.

- a kogo ty bys widzial ?

radca
    • Gość: bruno A co to za palant?.. IP: 82.146.225.* 15.10.04, 15:06
      A co to za palant ten Markowski?
      • blondynka Do Radcy!!! 15.10.04, 15:23
        Rozumiem Radco Twoje kompleksy, nic generalnie z Twoich planów w działalności
        politycznej nie wyszło i nie wyjdzie i czujesz się rozczarowany. Nie wiem tylko
        dlaczego atakujesz na ślepo. Daj już spokój mnie i Mariuszowi Walenciakowi, bo
        te Twoje obsesje zaczynają mnie męczyć.
        • Gość: Normalny Re: Do Radcy!!! IP: 212.122.207.* 15.10.04, 17:21
          Blondynko. Nie tylko Ciebie. Ten facet to oszolom. Nie porownuj go do polityków
          bo to pieniacz, którego nikt w Bydgoszczy nie zna. wyrzywa się na forum bo nie
          potrafi zanleżć swego miejsca na ziemi. Taki mały Leperek tylko w gorszej
          wersji bo nie ujawnia nawet swego nawiska oczerniając innych. Takich
          nawiedzonych szaleńców należy ignorować. No może poza ludżmi z warszawy,
          których popieera. a może on też jest przedstawicielem innej spoleczności
          nienawidzącej Bydgoszczan???
        • radca do blondynki 15.10.04, 19:49
          blondynka napisała:

> Rozumiem Radco Twoje kompleksy, nic generalnie z Twoich planów w działalności
          > politycznej nie wyszło i nie wyjdzie i czujesz się rozczarowany. Nie wiem
          tylko
          >
          > dlaczego atakujesz na ślepo. Daj już spokój mnie i Mariuszowi Walenciakowi,
          bo
          > te Twoje obsesje zaczynają mnie męczyć.

- nic z tego - co tutaj mi przypisujesz

ale dobrze wiesz,ze cie znaja w strukturach PiS-u i nie zaprzeczysz o tym,ze
          nie moglas zniesc,ze ten - ktoremu organizowalas KAMPANIE WYBORCZA -
          MARIUSZ WALENCIAK - przegral wtedy z TOMASZEM MARKOWSKIM

i nie udawaj ,ze cie nie znaja itd. :)

Blondynko..... nie lubie obludy i klamstwa - a ty akurat to stosujesz (:

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka