Dodaj do ulubionych

Polacy trenowali przed Grand Prix Polski

IP: *.man.bydgoszcz.pl 09.09.04, 20:26
Widzę, ze z wypowiedzi "Protasa" wynika jasno chodz jeszcze tego wprost nie
chce mówić, ze bedzie jezdził znowu w Polonii! Oby tak sie stało i czekajmy
na rozwój wypadków! Pepe-wracaj na Sportową bo z domu w Niwach masz o wiele
blizej niz do Torunia. Jesteś bardziej Polonistą niż "Krzyżakiem".
Czy jutro też bedzie trening naszych zawodników biorących udział w GP?
Obserwuj wątek
    • Gość: JB Re: Polacy trenowali przed Grand Prix Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.04, 21:03
      Witam.Zgadzam się wracaj PEPE do Polonii,ale czy uda zatrzymać się Andreasa
      Jonssona bo różne krążą opinie ale bądżmy dobrej myśli.
      • Gość: magda Re: Polacy trenowali przed Grand Prix Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.04, 22:21
        mam wrażenie, że pada wszystko w tym mieście, nie ma Zawiszy, uniwerka, AM,
        nieskonczona opera, afery w ratuszu, kradzieże resztek w tym "wspaniałym"
        Muzeum, bezrobocie, uciekająca młodzież
        - to trzeba zrobić dla niezadowolonego ludu IGRZYSKA.
        • Gość: mat magdziu!!<najwidoczniej z torunia!> czy musisz .. IP: *.hipernet.ras.pl 10.09.04, 00:35
          koniecznie okazywac swoje frustracje na bydgoskim forum...tzeba spojrzec na torun i cieszyc sie ze w bydzi jest lepiej..!!a jesli u nas jest lepiej to i uwa s w toruniu moze byc lepiej..no..a teraz wez kredki i namaluj sobie swoj ulubiony pejzaz <pole w toruniu>!!
          • Gość: mat jeszcze jedno madziu ...opera ma byc ukonczona do. IP: *.hipernet.ras.pl 10.09.04, 00:39
            2010 roku, co do bezrobocia ...w bydgoszczy bezrobocie nie przekracza 14 % natomaist w toruniu przekroczylo 20% uulala, zawisz pada..hmm to chyab lekka przesada madziuuu!!
    • Gość: teks Re: Polacy trenowali przed Grand Prix Polski IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 09.09.04, 21:41
      Opcja z Protasiewiczem - bez Golloba, tego jeszcze nie było. Jeździli razem,
      potem sam Gollob. Teraz może będzie sam Protaś. Jestem ZA.
      Może być ciekawie.
      • Gość: Aryk Re: Polacy trenowali przed Grand Prix Polski IP: *.tvgawex.pl 09.09.04, 22:02
        a gdzieś mi się obilo o uszy ze oprocz PePe-go dzialacze wstępne rozmowy
        poczynili z braćmi Kasprzakami jeżeli to prawda o opcja moze być ciekawa
        przedewszystkim mlody sklad.
      • Gość: magda Re: Polacy trenowali przed Grand Prix Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.04, 22:20
        mam wrażenie, że pada wszystko w tym mieście, nie ma Zawiszy, uniwerka, AM,
        nieskonczona opera, afery w ratuszu, kradzieże resztek w tym "wspaniałym"
        Muzeum, bezrobocie, uciekająca młodzież - to trzeba zrobić dla niezadowolonego
        ludu IGRZYSKA.
        • Gość: peper Re: Polacy trenowali przed Grand Prix Polski IP: *.adsl.highway.telekom.at 11.09.04, 16:46
          Tak.Powrot Protasa do Bydzi ,to jedyne wyjscie zeby nie zostal obrzucany
          lozyskami czy srubami przez najwspanialszych kibicow z Bydgoszczy.W przeciwnym
          razie znowu bedzie zadyma.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka