Dodaj do ulubionych

Zgrzyt w ZIT

19.03.15, 08:11
bydgoszcz.gazeta.pl/bydgoszcz/1,48722,17592061,ZIT_dzieli__O_co_tym_razem_kloca_sie_Bydgoszcz_z_Toruniem_.html#BoxLokBydImg
Obserwuj wątek
    • bydgoszczanin_z_lesnej Re: Zgrzyt w ZIT 19.03.15, 15:23
      To absolutnie niedopuszczalne,zeby Toruń miał tyko jednego przedstawiciele podczas gdy nasze miasto ma dwóch !
      Po prostu skandal.
      • idiota_z_rubinkowa Nie widzisz schizofreii swojego wpisu? 20.03.15, 12:09
        Skoro niedopuszczalne (wg twojego PTTK-owskiego rozumku) jest to aby nasze miasto miało tylko jednego przedstawiciela, to jakim cudem (niekoniecznie w świecie równoległym) ma dwóch?
        Czyżby odór psich klocków na Piekarach miał jeszcze bardziej zgubny wpływ na twoje dwie ostatnie szare komórki niż do tej pory zakładałem?
        • bydgoszczanin_z_lesnej Re: Nie widzisz schizofreii swojego wpisu? 29.03.15, 15:10
          idiota_z_rubinkowa napisał:

> Skoro niedopuszczalne (wg twojego PTTK-owskiego rozumku) jest to aby nasze mias
          > to miało tylko jednego przedstawiciela, to jakim cudem (niekoniecznie w świecie
          > równoległym) ma dwóch?
          > Czyżby odór psich klocków na Piekarach miał jeszcze bardziej zgubny wpływ na tw
          > oje dwie ostatnie szare komórki niż do tej pory zakładałem?

wiesz koleś,ze te czopki antygrzybiczne,które przyjmujesz , nie działają? Dalej jestes idiota z rubinkowa?
    • zintegrowany31 Zaskoczony Jasiakiewicz 29.03.15, 14:16
      toruńskie liberum veto kładzie ZIT i całą kasę, to wywalczył nasz prezydent.

bydgoszcz.gazeta.pl/bydgoszcz/1,48722,17676088,Jasiakiewicz___Porozumienie_z_Toruniem_to_strzal_w.html#BoxLokBydLink
      • bydgoszczanin_z_lesnej Re: Zaskoczony Jasiakiewicz 29.03.15, 15:07
        ciekawe co ten szalony romek jeszcze wymyśli ?
        a, co na to tow. andrzej ?
        • belphegor-pisu Re: Zaskoczony Jasiakiewicz 29.03.15, 15:12
          Stary, czego Ty oczekujesz po dzieciach i byłych pracownikach PGRów, funkcjonariuszach SB ,ormowcach i byłych urzędasach z okresu PZPR ?

• bydgoszczanin_z_lesnej Re: Zaskoczony Jasiakiewicz 29.03.15, 15:34
            belphegor-pisu napisał:

> Stary, czego Ty oczekujesz po dzieciach i byłych pracownikach PGRów, funkcjonar
            > iuszach SB ,ormowcach i byłych urzędasach z okresu PZPR ?
            >
            Jak tak patrzę co ty wypisujesz to rzeczywiście niczego oczekiwać nie mogę.
            • belphegor-pisu Re: Zaskoczony Jasiakiewicz 29.03.15, 18:08
              Zacytowałem ciebie ,multinickowcu w walce z peło.
    • zintegrowany31 Re: Zgrzyt w ZIT 02.04.15, 10:28
      express.bydgoski.pl/331046,Torun-probuje-przeforsowac-swoj-pomysl-w-sprawie-ZIT.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka