zintegrowany31 19.03.15, 08:11 bydgoszcz.gazeta.pl/bydgoszcz/1,48722,17592061,ZIT_dzieli__O_co_tym_razem_kloca_sie_Bydgoszcz_z_Toruniem_.html#BoxLokBydImg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bydgoszczanin_z_lesnej Re: Zgrzyt w ZIT 19.03.15, 15:23 To absolutnie niedopuszczalne,zeby Toruń miał tyko jednego przedstawiciele podczas gdy nasze miasto ma dwóch ! Po prostu skandal. Odpowiedz Link Zgłoś
idiota_z_rubinkowa Nie widzisz schizofreii swojego wpisu? 20.03.15, 12:09 Skoro niedopuszczalne (wg twojego PTTK-owskiego rozumku) jest to aby nasze miasto miało tylko jednego przedstawiciela, to jakim cudem (niekoniecznie w świecie równoległym) ma dwóch? Czyżby odór psich klocków na Piekarach miał jeszcze bardziej zgubny wpływ na twoje dwie ostatnie szare komórki niż do tej pory zakładałem? Odpowiedz Link Zgłoś
bydgoszczanin_z_lesnej Re: Nie widzisz schizofreii swojego wpisu? 29.03.15, 15:10 idiota_z_rubinkowa napisał: > Skoro niedopuszczalne (wg twojego PTTK-owskiego rozumku) jest to aby nasze mias > to miało tylko jednego przedstawiciela, to jakim cudem (niekoniecznie w świecie > równoległym) ma dwóch? > Czyżby odór psich klocków na Piekarach miał jeszcze bardziej zgubny wpływ na tw > oje dwie ostatnie szare komórki niż do tej pory zakładałem? wiesz koleś,ze te czopki antygrzybiczne,które przyjmujesz , nie działają? Dalej jestes idiota z rubinkowa? Odpowiedz Link Zgłoś
zintegrowany31 Zaskoczony Jasiakiewicz 29.03.15, 14:16 toruńskie liberum veto kładzie ZIT i całą kasę, to wywalczył nasz prezydent. bydgoszcz.gazeta.pl/bydgoszcz/1,48722,17676088,Jasiakiewicz___Porozumienie_z_Toruniem_to_strzal_w.html#BoxLokBydLink Odpowiedz Link Zgłoś
bydgoszczanin_z_lesnej Re: Zaskoczony Jasiakiewicz 29.03.15, 15:07 ciekawe co ten szalony romek jeszcze wymyśli ? a, co na to tow. andrzej ? Odpowiedz Link Zgłoś
belphegor-pisu Re: Zaskoczony Jasiakiewicz 29.03.15, 15:12 Stary, czego Ty oczekujesz po dzieciach i byłych pracownikach PGRów, funkcjonariuszach SB ,ormowcach i byłych urzędasach z okresu PZPR ? Odpowiedz Link Zgłoś
bydgoszczanin_z_lesnej Re: Zaskoczony Jasiakiewicz 29.03.15, 15:34 belphegor-pisu napisał: > Stary, czego Ty oczekujesz po dzieciach i byłych pracownikach PGRów, funkcjonar > iuszach SB ,ormowcach i byłych urzędasach z okresu PZPR ? > Jak tak patrzę co ty wypisujesz to rzeczywiście niczego oczekiwać nie mogę. Odpowiedz Link Zgłoś
belphegor-pisu Re: Zaskoczony Jasiakiewicz 29.03.15, 18:08 Zacytowałem ciebie ,multinickowcu w walce z peło. Odpowiedz Link Zgłoś
zintegrowany31 Re: Zgrzyt w ZIT 02.04.15, 10:28 express.bydgoski.pl/331046,Torun-probuje-przeforsowac-swoj-pomysl-w-sprawie-ZIT.html Odpowiedz Link Zgłoś