Dodaj do ulubionych

Radio Gra czy nie gra?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 20:35
Czy ma już ktoś namiary [tel., mail, adres] na powstające właśnie w
Bydgoszczy Radio Gra? Jeśli tak, to bardzo proszę, podajcie mi je. Z góry
dziękuję! Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: viki Re: Radio Gra czy nie gra? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 20:39
      zadzwon do studia w Toruniu i sie zapytaj:
      56/ 6543210
      • Gość: kachna Re: Radio Gra czy nie gra? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 21:52
        dzięki!
        • Gość: Marian Re: Radio Gra czy nie gra? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 21:55
          w fordonie gra z torunia :-)
          (antena ze wzmacniaczem)
          • Gość: viki Re: Radio Gra czy nie gra? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 22:36
            wiem, w fordonie od dawna było słychac torun, do cenrum nie dochodziło.
            • Gość: torunianka Czasami gra, a czasami trzeszczy IP: *.petrus.com.pl 05.10.04, 23:38
              • Gość: Marian Re: Czasami gra, a czasami trzeszczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 10:43
                jak to na wsi
    • Gość: zibi Re: Radio Gra czy nie gra? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 17:45
      Ja nie byłbym takim optymista, jesli chodzi o ekspansje Radia Gra w Bydgoszczy.

Zycie kulturalne Bydgoszczy jest specyficzne. Z jednej strony jest silne
      środowisko muzyczne, bogata oferta dla melomanów. Sa to osoby głównie w wieku
      średnim lub starsze. To oczywiscie nie jest żadną wadą, ale taka jest po prostu
      demografia Bydgoszczy.

Natomiast clubbing, knajpy, imprezy dla młodych, festiwale i koncerty
      młodzieżowe - to nie jest najsilnejsza strona Bydgoszczy. A taka jest własnie
      oferta Radia Gra - muzyczna, młodzieżowa, imprezowa, typowo clubbingowa.

Kto porówna ilośc knajp, klubów, pubow, imprez dla młodych - w Toruniu i
      Bydgoszczy, powinien wyciągnać wniosek, ze to nie takie radio może zawojować
      Bydgoszcz. Ale... życze powodzenia!
      • coooler1 Re: Radio Gra czy nie gra? 06.10.04, 18:21
        Jesteś z Torunia, prawda Zibi? Bo widziałem identyczny post na toruńskim forum.
        Ja jestem dobrej myśli
        Skoro toruńskie radio tyle lat się starało, żeby wejść na bydgoski rynek, to
        chyba im się opłaca, no nie?
      • Gość: authorr Re: Radio Gra czy nie gra? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 20:21
        Mylisz się Zibi, bo ja wiem, że to radio nadaje właśnie głównie z myślą o
        ludziach starszych. Nie ma tam oczywiście drętwoty, bo by się nie utrzymało,
        ale hip hopu raczej nie uświadczysz, a jeśli już to w niewielkich ilościach.
        Moim zdaniem Bydgoszcz to bardzo dobre miejsce dla RADIA GRA!
        • Gość: zibi wspomnisz moje słowa za rok, dwa. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 07:54
          wspomnisz moje słowa za rok, dwa.

Kiedys mój znajomy, prowadzacy kilka statków-restauracji na Bulwarze w Toruniu
          wpadł na "genialny" pomysł - przeciez wieksza niby Bydgoszcz nie ma żadnego
          statku w centrum na Brdzie!

Kupił kolejny, zrobił remont, postał pół roku, po czym... uciekł z Bydgoszczy.
          • Gość: goral Re: wspomnisz moje słowa za rok, dwa. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.04, 09:04
            To było chyba jeszcze za komuny - bo teraz na Brdzie stoją 3 barki - i jakoś
            mają się dobrze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka