Gość: Marek IP: *.man.bydgoszcz.pl 06.10.04, 22:27 Najlepsza Pani od chemii w 7 LO jaka znałem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kinia Re: Pani Monika Lutomska -Budnik IP: *.man.bydgoszcz.pl 07.10.04, 17:59 wcale taka nie jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: russia Re: Pani Monika Lutomska -Budnik IP: *.man.bydgoszcz.pl 09.10.04, 22:38 jest do dupy nauczycielką trudniejsze zadanie i lezy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rickyy Re: Pani Monika Lutomska -Budnik IP: *.man.bydgoszcz.pl 10.10.04, 14:23 Pozdrawiam cie russia- jaki głupi nick taka głupia wypowiedź. A znasz osobę która zna odpowiedź na wszystkie pytania??Precyzuj dokladniej co chcesz przez to powiedzieć...Nobody is perfect...Ty z pewnością też. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: russia Re: Pani Monika Lutomska -Budnik IP: *.man.bydgoszcz.pl 10.10.04, 14:41 opowiadasz bzdury palancie, przypatrz się dobrze jak jest naprawde Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pająk Re: Pani Monika Lutomska -Budnik IP: *.man.bydgoszcz.pl 03.11.04, 18:15 ja znia mam i moze byc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JO Re: Pani Monika Lutomska -Budnik IP: *.com.pl 07.11.04, 15:57 Najharaszejsza pani uczyla mnie w gimnazujm i jest super nie ma co <LOL> pozdro dla pani! Garb z gim.52 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a+a Re: Pani Monika Lutomska -Budnik IP: 213.199.234.* 20.11.04, 18:51 słuchajcie dzieciaki. Cieszczie się,że macie z taką zajefajna panią zajęcia bo jak ją stracicie dopiero docenicie jaki to był skarb. WIĘC GRZECZNIE PROSZĘ DO PANI MONIKI SIĘ ODNOSIĆ NO!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś