Dodaj do ulubionych

Ulubione zarcie

24.08.01, 19:57
Czym najbardziej lubicie sie zajadac?
Obserwuj wątek
    • ochman Re: Ulubione zarcie 24.08.01, 23:12
      Wybacz mi Canemuto ;-)
      chinszczyzna
      • Gość: Baton Re: Ulubione zarcie IP: *.psi-net.pl 24.08.01, 23:21
        PIZZA.... PIZZA.... PIZZA....
        A oprocz tego spaghetti i inne wloskie dania
        oraz chinszczyzna.... byle ostra.... :-)))
        • krotoss Re: Ulubione zarcie 25.08.01, 12:39
          Kolega baton wymienil potrawy ktore bardzo lubiw-wszystki sie zgadzaja.Dodam
          jeszcze iz moja mama robi cudowny shsb w sosie wlasnym-niebo w gebie.

KroTosS
          • Gość: Sin Re: Ulubione zarcie IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.01, 21:32
            Takie po którym nie trzeba zmywać talerzy!
            Np. kefir z bułką.
    • Gość: Seppuku Re: Ulubione zarcie IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.01, 21:34
      Hmmm... lody (bez skojarzen prosze :)
    • Gość: Thomek Re: Ulubione zarcie IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.01, 22:15
      Gulasz cygański- nie wiem co tam dokładnie jest, ale jest pyszne i baaaaaaardzo
      ostre :)
      Pomidorowa mojej mamy.
    • Gość: Omega Re: Ulubione zarcie IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 26.08.01, 22:16
      Jeśli chodzi o pożywienie również dla ducha, to uwielbiam siedzieć przy moim
      nowym, wymarzonym stoliku na wygodnym krześle i popijać herbatkę /może być
      Lipton/ patrząc na twarz małżonka rozświetloną płomieniami świecy i słuchać
      jego miłych słów.
      • Gość: EsiaBaT Ulubione zarcie IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 27.08.01, 20:11
        Pizza Classic z ketchupem z zestawem sałatek w pizzerii Wenecja na Dworcowej.
        Bodrum z sosem mieszany w Antalay''i na przeciw Wenecji.
        • radca Re: Ulubione zarcie 27.08.01, 22:27
          Szaszlyk.

radca
          • .weronika. Re: Ulubione zarcie 27.08.01, 23:56
            To moze wypowiem sie i ja, jako zalozyciel watku.
            KOCHAM chinszczyzne, pizze wegetarianska i margarite i pizze w ogole
            (mmmmmmmmmniammmm), lubie tez roznego rodzaju salatki, surowki i tego typu
            sprawy. Poza tym kebab. A na deser np. lody waniliowe z Algidy, do tego jakies
            owoce... I najlepiej polac to wszystko adwokatem... Pycha...
            Oczywiscie to wszystko musi byc bez miecha, ktore musi byc jakos sprytnie
            zastapione.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka