.weronika. 24.08.01, 19:57 Czym najbardziej lubicie sie zajadac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Baton Re: Ulubione zarcie IP: *.psi-net.pl 24.08.01, 23:21 PIZZA.... PIZZA.... PIZZA.... A oprocz tego spaghetti i inne wloskie dania oraz chinszczyzna.... byle ostra.... :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Ulubione zarcie 25.08.01, 12:39 Kolega baton wymienil potrawy ktore bardzo lubiw-wszystki sie zgadzaja.Dodam jeszcze iz moja mama robi cudowny shsb w sosie wlasnym-niebo w gebie. KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sin Re: Ulubione zarcie IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.01, 21:32 Takie po którym nie trzeba zmywać talerzy! Np. kefir z bułką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seppuku Re: Ulubione zarcie IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.01, 21:34 Hmmm... lody (bez skojarzen prosze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thomek Re: Ulubione zarcie IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.01, 22:15 Gulasz cygański- nie wiem co tam dokładnie jest, ale jest pyszne i baaaaaaardzo ostre :) Pomidorowa mojej mamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Omega Re: Ulubione zarcie IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 26.08.01, 22:16 Jeśli chodzi o pożywienie również dla ducha, to uwielbiam siedzieć przy moim nowym, wymarzonym stoliku na wygodnym krześle i popijać herbatkę /może być Lipton/ patrząc na twarz małżonka rozświetloną płomieniami świecy i słuchać jego miłych słów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EsiaBaT Ulubione zarcie IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 27.08.01, 20:11 Pizza Classic z ketchupem z zestawem sałatek w pizzerii Wenecja na Dworcowej. Bodrum z sosem mieszany w Antalay''i na przeciw Wenecji. Odpowiedz Link Zgłoś
.weronika. Re: Ulubione zarcie 27.08.01, 23:56 To moze wypowiem sie i ja, jako zalozyciel watku. KOCHAM chinszczyzne, pizze wegetarianska i margarite i pizze w ogole (mmmmmmmmmniammmm), lubie tez roznego rodzaju salatki, surowki i tego typu sprawy. Poza tym kebab. A na deser np. lody waniliowe z Algidy, do tego jakies owoce... I najlepiej polac to wszystko adwokatem... Pycha... Oczywiscie to wszystko musi byc bez miecha, ktore musi byc jakos sprytnie zastapione. Odpowiedz Link Zgłoś