Gość: studentka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.04, 20:39 jest super, tak powinno być na każdej państwowej uczelni a nie tylko na płatnych studiach, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Viola Re: Wyższa Pomorska Szkoła Turystyki i Hotelarstw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.04, 20:44 Gratuluję wyboru szkoły.Powodzenia na studiach i przyznam,że trochę Tobie zazdroszczę-moje niespełnione z racji wieku marzenie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hgfksj Re: Wyższa Pomorska Szkoła Turystyki i Hotelarstw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.04, 21:41 tym bardziej ze to najlepsza szkola w Polsce. moim marzeniem jest dostac sie tam na wydzial architektury :-) a tak w ogole to co jest? dyrektor ma neostrade w domu,czy wyszedl prikaz reklamy gdzie sie da i pani hela z pania malgosia zasuwaja, po godzinach przy kompie, bo malo chetnych ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda ucza jak podawac klucze gosciom czy jak wreczac... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.04, 21:45 szkoła hotelarstwa? ucza jak podawac klucze gosciom czy jak wreczac bilety? czy pracownik hotelu musi miec skonczone studia????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenek Skonczylem wiec wiem IP: 5.2.1D* / 203.116.61.* 13.10.04, 00:24 Skonczylem te studia (licencjat). Bylem od lipca na stazu (jako murzyn) w hotelu za granica. Z naszym licencjatem a nawet magistrem turystyki po takiej szkole (wcale nie jest tak znana) moglem byc zaledwie kierownikiem powiedzmy od ulozenia recznikow (5euro/godzine). Dlatego magisterke bede robij juz zupelnie z czego innego na Pw lub PP ale na pewno nie z turystyki i hotelarstwa (zmaronowane lata). Odpowiedz Link Zgłoś
vviosna Re: Skonczylem wiec wiem 13.10.04, 07:16 no wlasnie takie kierunki mnnnie rozwalaja studia hotelarstwa, studia konserwacji powierzchni plaskich hyhy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? Re: Wyższa Pomorska Szkoła Turystyki i Hotelarstw IP: 158.75.4.* 13.10.04, 09:18 Przeicez w tej szkole nic sie nie robi ... zreszta i tak to nie ma zadnego znaczenia : ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nemo Re: jak to nic sie nie robi ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 10:37 kase sie tlucze ! a studenci sie ciesza, bo studiuja na wyzszej uczekni i dostaja dyplomy . wszyscy sa zadowoleni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: jak to nic sie nie robi ? IP: 62.244.137.* 13.10.04, 11:08 A wykladowcy z UMK, AB, ATR maja gdzie dorobic! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziom Re: no no : ) IP: *.phys.uni.torun.pl 13.10.04, 11:45 Biznes sie kreci a dzieci ucza sie ... ucza : )))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studentka krytycyzm Polaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 13:52 nie wiem jak na innych kierunkach ale ja na brak pracy nie mogę narzekać, gdyż od początku tygodnia wręcz tone w książkach, tyle pozadawano do przeczytania (studiuję socjologię) a dodam, ze trudno jest znależć w Bydgoszczy interesującą mnie książkę ,gdyż na AB czy ATR nie ma kierunku socjologia, więc w bibliotekach znajduje jakieś "resztki" ale krytyke bydgoskich bibilotek sobie oszczedze wracając do WPSTiH to niech krytykuje ten kto tam był, bo do krytyki to Polacy sa pierwsi, wszystko jest złe, brzydkie i o niskim poziomie, więc moi drodzy jak spotkamy się na zajęciach, wówczas możemy podyskutować. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Takie wyższe szkoły gotowania na gazie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.04, 13:57 są potrzebne po to żeby studentki mogły dorabiać reklamując to to.Papierek który otrzymuje się po ukończeniu tego badziewa pozwala na przekręcenie kurka,ale niekoniecznie odpalenia gazu.Pracy trzeba po tym szukać w rolnictwie najlepiej w Irlandii.W hotelach zapotrzebowania brak niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doll Wspólczuję. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 13:56 to biblioteka AB czy ATR jest jeszce gorzej wyposażona niz WSTIH??? Wspólczuję. Odpowiedz Link Zgłoś