unsatisfied6 30.10.04, 22:29 ileż tu bzur wypisują i po co ? oszukać iloscią ? zamazać prawdziwy obraz rzeczywistości ? wprowadzić w błąd ? po co ? żeby tak własny naród oszukiwać ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: stefek Re: trąci propagandą sukcesu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 22:51 spie..j chamie Odpowiedz Link Zgłoś
trond Re: trąci propagandą sukcesu 30.10.04, 23:07 madziara_pl napisała: > załóżmy fan club ;) wczoraj założyłem.nazywa się:forumowy klub miłośników teqili.można się zapisywać.w myślach też. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbych popieram "unsatisfied", olewam "leszka" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 08:54 Gość portalu: stefek napisał: > spie..j chamie popieram "unsatisfied", olewam "leszka" stefek to kolejne wcielenie leszka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luci Re: trąci propagandą sukcesu IP: 82.146.225.* 30.10.04, 23:55 To prawda,że zalewa nas ocean bzdur,ale przecież nie ma jednego centralnego ośrodka koordynującego pisanie;tym bardziej nie ma żadnegoo środka d/s pisania bzdur.Jeszcze nie jest zabronone pisanie,ani też nakazane czytanie.Koryto potoku bzdur będzie co raz szersze a nurt co raz szybszy.Tylko od nas zależy czy nas porwie i poniesie.Ja nie widzę żadnej grożby w istnieniu tej makulatury.Jest na nią jeden sposób:s e l e k c j a.To nie jest propaganda sukcesu (markieting?),gdyż takowa możliwa i skuteczna może być wyłącznie w systemie totalitarnym.Sadzę,że wieksze niebezpieczeństweo tkwi w dominacji obrazu-prowadzi bowiem do zaniku myślenia ,a czytanie bzdur wymaga skupienia i zrozumienia.Wniosek:wybór należy do Ciebie.Właśnie wyrzuciłem do kosza kilkusetstronnicową instrukcję obsługi telefonu komórkowego.A może analafabetyzm funkcjonalny jest grożniejszy od wypisywania bzdur? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda czlowiek Dombrowicza??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 18:57 czyzby m..... to urzad miasta Bydgoszczy??? czlowiek Dombrowicza??? no nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość portalu: magd Re: czlowiek Dombrowicza??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.04, 13:55 Gość portalu: magda napisał(a): > czyzby m..... to urzad miasta Bydgoszczy??? > czlowiek Dombrowicza??? > > no nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
mylady1 Re: czlowiek Dombrowicza??? 05.11.04, 21:34 Gość portalu: Gość portalu: magd napisał(a): > Gość portalu: magda napisał(a): > > > czyzby m..... to urzad miasta Bydgoszczy??? > > czlowiek Dombrowicza??? > > > > no nie wiem... nietrudno sie domyslic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: unsatisfied6 napis Re: trąci propagandą sukcesu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 08:17 unsatisfied6 napisał: > ileż tu bzur wypisują i po co ? > > oszukać iloscią ? zamazać prawdziwy obraz rzeczywistości ? > wprowadzić w błąd ? > > po co ? żeby tak własny naród oszukiwać ? Odpowiedz Link Zgłoś