.sonia. 28.08.01, 00:11 Jeszcze przez jakieś 15 minut - ale widzę, że weronika i atomski też nie. Niech żyją nocne marki:))) (ale przecież nie jest jeszcze aż tak późno). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: atomski Re: Nie śpię IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.01, 00:18 Nie śpijcie,Wrocław przed nami... Odpowiedz Link Zgłoś
.weronika. Re: Nie śpię 28.08.01, 00:22 Ambitny cel, ale do osiagniecia. Byliscie na spotkaniu NETBiTu? Bo mi niestety nie pasowalo. A teraz na jeden dzien wypadlam z forumowego obiegu i juz nie wiem, co jest grane... Odpowiedz Link Zgłoś
.sonia. Re: Nie śpię 28.08.01, 00:24 Byliśmy - możesz o tym poczytać na czerwonym. Fajnie było:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski Re: Nie śpię IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.01, 00:25 Załuj,żałuj,żałuj. Odpowiedz Link Zgłoś
.weronika. Re: Nie śpię 28.08.01, 00:39 Zaluje, zaluje, zaluje... Ale bylam na turnieju golfowym w Olszewce(patrz w Wyborczej). Tez bylo fajnie. Ale na nastepnym spotkaniu bede na pewno (jesli wymysle sposob dojazdu). PS. Cos mi tak wlasnie nie gralo, bo brak watkow NETBiTowych, a to po prostu ja zapomnialam o istnieniu czrwonego... Jeszcze sie do niego nie przyzwyczailam... Odpowiedz Link Zgłoś