Gość: MMM IP: *.w83-194.abo.wanadoo.fr 20.11.04, 18:25 Pan Radca pisze na koncu watka o zmarlym dziennikarzu, " BOZE...dlaczego jest tylu cierpiacych ? Chyba dlatego bo bog nieistnieje. ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
radca Re: RADCA 20.11.04, 18:51 Gość portalu: MMM napisał(a): > Pan Radca pisze na koncu watka o zmarlym dziennikarzu, " BOZE...dlaczego jest > tylu cierpiacych ? > Chyba dlatego bo bog nieistnieje. ;) - witaj... zacytowalem kawalek z TRENU poswieconemu memu Sp zmarlemu synowi DAWIDOWI.... i w czasie wielu pytan i rozwazan do Boga - pojawia sie tez pytanie , ktore daje nam do myslenia i podsuwa nam odpowiedz .... a mianowicie to pytanie brzmi : ".... CZY DAJESZ NAM WOLNA REKE ?..... " i tutaj.... mysle,ze pojawic sie moze odpowiedz i wytlumaczenie,ze BOG ISTNIEJE, I BYC DAJE NAM WOLNA REKE - DOSWIADCZAJAC NAS W ROZNYCH MOMENTACH , UKAZUJAC NAM CIERPIENIA I TRAGEDIE . napisalem tez w tym samym TRENIE do Boga . " .... PRZECIEZ TY WSZYSTKO TO WIDZISZ ......." itd. Lecz nadal - pomimo ,ze utracilem dziecko i cierpie z tego powodu kazdego dnia nadal WIERZE W DOBROC BOSKA i to ,ze " BOG POWOLUJE DO SIEBIE DOBRYCH LUDZI I UCZY NAS POKORY I WRAZLIWOSCI NA KRZYWDY I CIERPIENIA LUDZKIE " radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hl Re: RADCA IP: 213.132.65.* 20.11.04, 19:28 Hmmm... moze i nieistnieje faktycznie. Nie jestej Jego wielkim zwolennikiem.Jednak wiesz co mmm? odrobina taktu bu ci nie zaszkodzila. Takie jest moje zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: RADCA 20.11.04, 19:46 mysle rowniez, ze.... " BOG JEST W KAZDYM Z NAS TROCHE OBECNY..... " i to byc moze przez tych - ktorzy odrzucaja BOGA I kpia sobie z wszelakich wartosci ..... " ....MAMY TAKA UDREKE.... ? " mowa tutaj oczywiscie o " LUDZKOSCI " radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MMM Re: RADCA IP: *.w83-194.abo.wanadoo.fr 20.11.04, 20:21 Ok, czy uwazasz ze brak mi taktu w porownaniu do radcy czy ogolnie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MMM Re: RADCA IP: *.w83-194.abo.wanadoo.fr 21.11.04, 20:41 Jestesmy na forum, latwe jest pisanie bez taktu, wiem moje pisma po polsku sa slabe. Jesli bede jeszcze pisal sproboje sie poprawic, ehhh, zobaczymy w pszyszlosci. Odpowiedz Link Zgłoś