kozi65 [...] 25.01.06, 10:04 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kozi65 zawisza wynocha z bydzi 25.01.06, 16:19 no wlasnie sie puknolem w leb i mnie olsnilo zawisze nalerzy Z A O R A C Odpowiedz Link Zgłoś
fordoniak-z Re: zawisza wynocha z bydzi 27.01.06, 19:47 Apeluje do normalnych kibiców Zawiszy o wiekszą aktywnosc w tym temacie. Po[Z] dro Odpowiedz Link Zgłoś
fordoniak-z Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!!(2) 27.01.06, 19:49 Temat wyglada oczywiscie tak Odpowiedz Link Zgłoś
kozi65 zawisza wynocha z bydzi 27.01.06, 22:58 Fordoniak na wiosne i tak zawiszy nie bedzie temat wyglada oczywiscie tak: zawisze zaorac Fordoniak na co ty liczysz na cud jak tak to sie przenies do MOCHEROWA Odpowiedz Link Zgłoś
fordoniak-z Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!!(2) 27.01.06, 23:23 i co ty wygadujesz, wiesz dobrze ze Zawisza BYŁ, JEST I BĘDZIE! a jak ci sie nie podoba to przyjdz i nas wygon z Bydgoszczy Odpowiedz Link Zgłoś
kozi65 zawisza wynocha z bydzi 28.01.06, 21:44 ale gdzie ta zawisza bedzie no chyba ze mowa o C-klasie to tak tam to zawisza zawsze B E D Z I E bo jego tam miejsce Odpowiedz Link Zgłoś
kozi65 zawisza wynocha z bydzi 29.01.06, 21:06 co fordoniak tylko tyle masz do powiedzenia? Odpowiedz Link Zgłoś
fordoniak-z Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!!(2) 29.01.06, 21:51 Filmik podsumowujący rundę jesienną w wykonaniu kibiców Zawiszy autorstwa Szymka www.megaupload.com/?d=R4G60HQM Odpowiedz Link Zgłoś
zawiszowiec Zawisza w drugiej lidze? 10.02.06, 15:20 Zawisza w drugiej lidze? Bedzie na meczu ze Sląskiem jakiś młyn? Wks szlachta Odpowiedz Link Zgłoś
yaraz82 Skwer im.Andrzeja Brończyka na osiedlu Leśnym 05.02.06, 00:12 Andrzej Brończyk legendarny bramkarz Zawiszy 4.02.2006 gdyby żył obchodziłby 55 urodziny. Niedawno głośno było o nazwaniu ulicy, później skweru imieniem wybitnego bramkarza "wojskowych". Czy w końcu coś ruszy w tym temacie ? Czekamy ! bronczyk.kibice.net.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mat-76 Re: Skwer im.Andrzeja Brończyka na osiedlu Leśnym 05.02.06, 11:04 witam musiałem się zalogować, więc nie moge podpisywać się imieniem, jak zwykle. Jak wszystko byłoby normalnie to Stowarzyszenie mogłoby wystąpic oficjalnie z taka inicjatywą. Na razie trzeba wyprostować za dużo spraw, więc nie ma na to czasu Odpowiedz Link Zgłoś
kozi65 [...] 05.02.06, 17:42 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
mat-76 Zawiszka 08.02.06, 20:53 no jak tam panowie redaktorzy? jak wasza hydrobudowa?co maja na sumieniu, że nawet wam nic nie mówią?My się i tak nie damy Odpowiedz Link Zgłoś
fordoniak-z Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!!(2) 09.02.06, 22:31 ...z tym samym tematem :) Odpowiedz Link Zgłoś
jaca81 Re: Zawiszka 09.02.06, 22:37 Czeka nas ciekawa wiosna i myślę, że w końcu wyjdziemy na swoje. W IV lidze, ale z honorem!! Odpowiedz Link Zgłoś
mat-76 Re: Zawiszka 11.02.06, 10:15 Kolejna legenda odchodzi...Człowiek, który zapisał się w historii kibiców Zawiszy niesamowitą wrażliwością, oddaniem, wiernością. Pamiętam jak zaczynałem chodzić na Zawiszę, traktowałem go trochę jak osobę z innego świata, oryginała, bo któż inny mógłby w taki sposób spiewać największe przeboje muzyki rockowej, perfekcyjnie naśladować Queen?Jednocześnie był gościem, który na swój widok, pomimo kalectwa wzbudzał bezinteresowną sympatię i każdy chciał mu podać rękę, ustąpić miejsca w poiągu itp. Darek to symbol, postać tak dalece charakterystyczna, że nie do zastąpienia. Długi pasiaty szal, nieodłączny uśmiech na twarzy mimo nie łatwego życia. Niestety nigdy już nie usłyszymy... Let's go, Come on Everybody Singing, Come on, We Will We Will Rock You... Odpowiedz Link Zgłoś
mat-76 Re: Zawiszka 12.02.06, 21:57 W poniedziałek o godz. 12:00 przy ulicy Artyleryjskej w Bydgoszczy odbędzie się pogrzeb naszego kolegi Darka Bolero.Zbiórka wszystkich, którzy chcą uczestniczyć w ostatniej drodze Darka wyznaczona jest na godzinę 11:00 pod stadionem Zawiszy. Wyznaczona osoba będzie zbierać pieniądze na wieńce,znicze i kwiaty, abyśmy godnie pożegnali legendę kibiców Zawiszy Bydgoszcz Odpowiedz Link Zgłoś
darek-025 Re: Zawiszka 15.02.06, 22:53 sprzodu honor z tylu gola dupa ''chlopaki nie placza;; autystyczni naiwniacy Odpowiedz Link Zgłoś
fordoniak-z Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!!(2) 15.02.06, 01:09 www.hydro-protest.kibice.net.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
yaraz82 Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!!(2) 16.02.06, 15:17 Wczoraj z okazji 5 lecia forum GW był czat z adminami forum. Zadałem pytanie czemu można dokonać tylko 2500 wpisów i przez to musieliśmy zakończyć kultowy wątek ZAWISZY NIE ODDAMY i utworzyć nowy. Odpowiedziano mi m.in. że nie krzyczeliśmy o niego za bardzo:| A pisaliśmy dużo m.in. na forum bydgoskiej GW, no ale cóż jest nauczka następnym razem trzeba pisać do Wa-wy. Odpowiedz Link Zgłoś
yaraz82 Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!!(2) 22.02.06, 11:39 miasta.gazeta.pl/torun/1,35580,3177203.html Odpowiedz Link Zgłoś
mat-76 Zawiszy nie oddamy!!!(2) 23.02.06, 13:18 Może GW ustali jak jest powód wyrzucenia piłkarzy z dotąd zajmowanych pomieszczeń?Ciekawostką jest fakt, że tę wiadomość zakomunikował im nie kto inny jak sprzedawczyk Krzysztof D. Odpowiedz Link Zgłoś
mat-76 Re: Zawiszy nie oddamy!!!(2) 26.02.06, 11:01 Wczoraj w sparingu w Gnieźnie 1:1 bramka Wiśniewski Odpowiedz Link Zgłoś
yaraz82 Forum Zawisza SA :D 26.02.06, 11:53 Znalazłem forum Zawisza SA :D Ciekawe tylko czemu herb mają SP umieszczony :P www.zawisza.net.ms/ Odpowiedz Link Zgłoś
jacorius Re: Forum Zawisza SA :D 26.02.06, 13:32 Przypominają się czasy jak manifest PKWN towarzysze ze wschodu ustanawiali. Odpowiedz Link Zgłoś
mat-76 Re: Forum Zawisza SA :D 27.02.06, 10:27 ciekawe jakim prawem ściągnęli herb Sp Zawisza z oficjalnej strony. My sobie poradzimy oni nie, wiadomo że nie rejestrujemy się na tamtej stronie tylko nadzorujemy:) Odpowiedz Link Zgłoś
zawiszowiec Zawisza SA Bydgoszcz - Śląsk Wrocław 03.03.06, 10:06 Idziecie na Śląska? Odpowiedz Link Zgłoś
mat-76 Re: Zawisza SA Bydgoszcz - Śląsk Wrocław 04.03.06, 10:05 Zawisza dostał poparcie od najlepszych kibiców w Polsce-Legii, także Bełchatów wywiesił transparent, wcześniej Tychy na hokeju. Jak widać prawdziwi kibice nie tolerują hydrotworu Odpowiedz Link Zgłoś
jaca81 Re: Zawisza SA Bydgoszcz - Śląsk Wrocław 04.03.06, 10:47 Cała Polska pokazuje poparcie dla naszej walki o klub z 60-letnią tradycją, sukcesami (m.in. 12 sezonów w 1 lidze). Cały ten twór hydrodrugoligowy nie ma nic wpólnego z rdzennym Zawiszą. Ten kto próbuje się podszyć pod wspaniałą historię WKS kontynuowaną tylko i wyłącznie przez SP Zawisza jest złodziejem. A ten kto pragnie rozwiązania SP - pragnie śmierci 60-letniej historii bydgoskiej piłki!! A odnośnie transparentów - cała Polska rozumie to, czego nie potrafi skumać połowa bydgoszczan (z Dombrowiczem, Chmaraą itp. na czele)! Odpowiedz Link Zgłoś
muvon200 Re: Zawisza SA Bydgoszcz - Śląsk Wrocław 04.03.06, 15:25 cała Polska znaczy kto? parę tysięcy kibiców z szalikami? To nie jest cała Polska zeręczam. I powiem Ci że większość Bydgoszczan rozumie o co Wam chodzi i cieszymy się bardzo z tego że nie przyjadą do nas ekipy z innych miast i że WY się nie zjawicie. To będzie jedyny stadion w Polsce poza Krakowskimi na którym będzie można spokojnie patrzeć na piłkę - bez kasku i strachu. Może doczekamy że na piłkę będzie się chodzić z rodzinami i dziewczynami jak na żużel. Odpowiedz Link Zgłoś
mordkakofana Re: Zawisza SA Bydgoszcz - Śląsk Wrocław 04.03.06, 17:20 2 liga chyba lepsza niz 4 Odpowiedz Link Zgłoś
jaca81 Re: Polecam!!! 05.03.06, 14:23 Zwycięstwo w sparingu 3:0. Oby tak w lidze... Odpowiedz Link Zgłoś
yaraz82 Wywiad z Peją 05.03.06, 16:41 Znalazłem ciekawy wywiad z Peją. Wkleje jedno pytanie: Niemal każdy kibic z "kotła" wie, że Peja to zagorzały kibic Kolejorza. Powiedz jak zaczęła się Twoja przygoda z Lechem? Na pierwszy mecz Kolejorza zabrał mnie bodajże w 1991r. kumpel. Miałem 15 lat. Przyszedłem i się zajarałem, światła, Kolejorz wygrywa nawet do zera, było super. Nawet nie siedziałem w kotle, wiesz taki małolat. Pamiętam nawet, że przyszedłem na drugą połowę. Następnie skusiłem się na wyjazd, bodajże do Bydgoszczy, ale to był nietypowy wyjazd. Byłem na turnieju judo na obiektach Zawiszy i się wszyscy na nas sadzili bo dzień wcześniej był mecz Zawisza ? Lech, padł remis i doszło do jakiś wybryków. Wtedy to właśnie spotkałem się z nieuzasadnioną agresją. Nie mieniłem się kibicem, a tym bardziej chuliganem i nagle spotykam się z agresją. Wtedy właśnie wciągnąłem się w te klimaty. Nie był to zatem oficjalny wyjazd, ale miałem przedsmak tego co się dzieje na stadionach. Skusiłem się na wyjazd do Wrocławia chyba była to wiosna ?93r., oczywiście starcia kibiców itd. Kozaczki z WKS wbiegli na murawę, flagę chyba nam urwali, a mi koledzy z podwórka mówili, że się nie ucieka i tak to było. Byłem trochę przerażony gdyż w telewizji czy prasie są to raczej suche relacje bez emocji, a tu stawałeś twarzą w twarz z przeciwnikiem, a Uszol tak się darł, że nie wiedziałem kogo i czego bardziej się bać. Później jeździłem regularnie po całej Polsce i miałem niezłą frekwencję na wyjazdach. Zdarzyło się, że opuściłem tylko 2 wyjazdy w sezonie. www.lech.poznan.pl/index.php?action=news&id=1314 Odpowiedz Link Zgłoś
ser.86 Re: Wywiad z Peją 07.03.06, 14:43 Huligani mówią "zawisza to my" i mają rację- a nawet wiecej- zawisza to TYLKO oni. Jesli nawet zawodnicy nie darzą sympatią swoich kibiców. A kibice uważają że sami wiedzą co dla zawodników najlepsze, bo piszą że piłkarze "zostali skrzywdzeni"- a tymczasem najlepsi i mlodzi zawodnicy marzyli o hydrobudowie żeby dostac szansę gry w dobrej klasy klubie a nie dopełnic kariere w podrzędnym 4 ligowcu. Trener Modracki też nie ma nic przeciwko Hydrobudowie. Nasuwa sie wiec pytanie kogo reprezentują kibice- bo na pewno nie klubu ani drużyny- widać więc ze samych siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
fordoniak-z Re: Zawiszy NIE oddamy!!!(2) 07.03.06, 18:31 NIE ODDAMY ZAWISZY ZŁODZIEJOM!!! www.hydro-protest.kibice.net.pl Odpowiedz Link Zgłoś
pingwin34 Wszyscy kibice chodzimy na 2 i 4 lige 07.03.06, 22:11 Wszyscy kibice chodzimy na 2 lige takze. Odpowiedz Link Zgłoś
fordoniak-z Re: Wszyscy kibice chodzimy na 2 i 4 lige 07.03.06, 23:41 Zawisza jest jeden - IV-ligowy Odpowiedz Link Zgłoś
ser.86 Re: Wszyscy kibice chodzimy na 2 i 4 lige 08.03.06, 00:03 Spieprzaj ptasi móżdżku.( tylko tak do was można, albo ignorować) Kibice Zawiszy są tak nierozgarnięci że nie rozumią co mówią, np. "nie dla złodzieji z Hydrobudowy". A moje pytanie- Kto i co tutaj kradnie ? Zdaje się ze Hydrobudowa robi cos dokladnie odwrotnego- podarowuje mieszkancom dobra drużynę. Odpowiedz Link Zgłoś
ser.86 Re: Wszyscy kibice chodzimy na 2 i 4 lige 08.03.06, 00:09 Zresztą chyba nawet tak ograniczone typy jak wy rozumiecie absurd oskarżania z waszej strony kogoś o złodziejstwo. Bo przeciez o wiele bardziej na miejscu byloby gdybym powiedzial: Nie dla zlodzieji z Zawiszy (ktorzy kupowali mecze) Dorzuce jeszcze: Nie dla obsmarowywania bloków Nie dla burd Nie dla napaści na sponsora Natomiast: Tak dla dobrej piłkarskiej drużyny Tak dla kulturalnych kibiców 'na poziomie' Odpowiedz Link Zgłoś
fordoniak-z Re: Zawiszy NIE oddamy!!!(2) 08.03.06, 18:29 hydro kradnie nazwę i herb naszego klubu. tylko bawoły nie rozumieją co sie dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
jaca81 Re: Zawiszy NIE oddamy!!!(2) 12.03.06, 18:45 W sobotnim oraz poniedziałkowym Przeglądzie Sportowym znajdziecie ciekawe artyukuły na temat przenosin Hydro do Bydgoszczy. Tylko ogóglnopolska gazeta potrafi napisać obiektywny tekst. Nasza laokalna prasa zachowuje się jak za komuny. Cenzura Panowie? Odpowiedz Link Zgłoś
kibicccc Re: Wszyscy kibice chodzimy na 2 i 4 lige 23.03.06, 21:51 > Kibice Zawiszy są tak nierozgarnięci że nie rozumią co mówią, "nie rozumią"? A po jakiemu to?:) Chyba miales duze klopoty z jezykiem polskim w szkole. Odpowiedz Link Zgłoś
yaraz82 Zawiszy nie oddamy 12.03.06, 19:38 Wkurzające jest to że wprowadzono ograniczenie jakieś i wyskakuje ze za wiele duzych liter w temacie :| I trzeba zmieniac ciągle :| Odpowiedz Link Zgłoś
zawiszowiec Pomnik zasłużonego bramkarza A.Brończyka 17.03.06, 00:52 Jeśli powstanie pomnik zasłużonego bramkarza A.Brończyka to będzie to piękna sprawa.Co myślicie o tym pomyśle? Odpowiedz Link Zgłoś
mat-76 Re: Pomnik zasłużonego bramkarza A.Brończyka 17.03.06, 10:34 Pomnik tak znakomitego zawodnika i symbolu Zawiszy nie powinien być traktowany jak przynęta dla kibiców nowego tworu i szukanie wsparcia, po jedynej w Polsce prezentacji bez kibiców. Idea nadania imieniem A. Brończyka jakiegoś skweru, czy ulicy wyszła już dość dawno. Dziwne jest tylko to, że co niektórzy nie wiedzą, gdzie grób jest, a pomnik chcą stawiać. Mimo to uważam, że pomnik mu się należy najlepiej, na skwerku przed stadionem. To najlepsze miejsce. Tak robią wszyskie słynne kluby-przykład pierwszy Benfica Odpowiedz Link Zgłoś
zawiszowiec Re: Pomnik zasłużonego bramkarza A.Brończyka 17.03.06, 11:35 Wiecie z tymi pomnikami to rózne bywa od niepamietnych czasów słysze jak budują pomnik Kazimierza Wielkiego,slyszalem tez o Kocerce i innych. Odpowiedz Link Zgłoś
mrozik82 Re: Zawisza 22.03.06, 22:42 Dzis podczas meczu Lech Poznan - Wisla Plock,mozna bylo zauwazyc ogromny transparent popierajacy nasza walke o Klub.Lech Poznan - Szacunek!!!! Mam info od chlopakow z Glogowa,ze na inauguracyjnym meczu Chrobrego tez pojawi sie wiadomy transparent. Odpowiedz Link Zgłoś
ser.86 Re: Zawisza 23.03.06, 00:39 Szacunek, tak? Wypisywanie bezpodstawnych oskarżen ("złodzieje")na wielkich banerach widocznych w ogolnopolskich transmisjach to przestępstwo. Skontaktuje się w najbliższym czasie z mediami i zobaczymy... Odpowiedz Link Zgłoś
pingwin34 Re: Zawisza-Finishparkiet juz w sobote o 18 23.03.06, 08:38 Zawisza-Finishparkiet juz w sobote o 18 Odpowiedz Link Zgłoś
mat-76 Re: Zawisza w 4 lidze 23.03.06, 10:23 to jest temat o Zawiszy, a nie hydroprzekręcie Odpowiedz Link Zgłoś
zawiszowiec Re: Zawisza SA w 2 lidze 23.03.06, 16:54 mat-76 tez bedzie pewnie na meczyku Odpowiedz Link Zgłoś
fordoniak-z Zawiszy nie oddamy 23.03.06, 21:00 jeśli masz duży portfel niczym dwie walizki to hajsem kupisz ale ku.. szmaty dziwki Odpowiedz Link Zgłoś
kibicccc Re: Zawisza 23.03.06, 21:45 Nie poplacz sie kolezanko. To nie oskarzenia a fakty. Kolejna ekipa kibicowska popiera protest, a frajerzy lamentuja na necie bo tylko tyle moga. Odpowiedz Link Zgłoś
kibicccc Re: Zawisza 23.03.06, 21:46 Nie poplacz sie kolezanko. To nie oskarzenie tylko fakt. Koleja ekipa kibicowska popiera protest, a frajerzy placza na necie bo tylko tyle moga. "Skontaktuje > się w najbliższym czasie z mediami i zobaczymy..." Wszyscy juz sie boja a szczegolnie fani Kolejorza :) Odpowiedz Link Zgłoś
ser.86 Re: Zawisza 23.03.06, 22:20 Nie, no przecież są bezmózgowymi'pakerami'i jak nie mają argumentów zawsze mogą przyłożyć. Ach ten zwierzęcy kibicowski żywioł ! Nie lepiej po prostu sobie siedzieć i klaskać ? Odpowiedz Link Zgłoś
kibicccc Re: Zawisza 23.03.06, 22:59 > Nie lepiej po prostu sobie > siedzieć i klaskać ? W tym momencie opadlem z fotela :) Tekst roku:) Wypowiedzi twoje i podobnych do ciebie sprzedawczykow potwierdzaja tylko moja teze, ze jako ludzie jestescie zerami. Odpowiedz Link Zgłoś
ser.86 Re: Zawisza 23.03.06, 23:23 Ciekawe co kibice SP(ieprzonego) Zawiszy powiedzą na to że ich klub został utworzony w Koszalinie i potem przeniesiony do Bydgoszczy ? Ciekawe co myślą sobie o tym w swoich tępych, ograniczonych, prostackich "kibicowskich głowach" ? Poza tym w sporcie liczy się tylko jaknajlepsze sportowe widowisko i emocje. A dla chuliganów (sądząc po ostatnich wypowiedziach)nie jest ważne w której ich klub gra lidze i jakie miejsce zajmuje. Liczy się to że jest- tylko po co ta cała gra na boisku i sportowa rywalizacja ? Jesteście sami dla siebie a nie dla klubu- trener popiera Zawiszę S.A., dawni zawodnicy Zawiszy, pan Chmara a co najważniejsze obecni gracze czwartoligowca równierz(a przynajmniej częsc)- moj kolega- zawodnik Zawiszy wcale nie darzy was sympatią. I właśnie dlatego że występujecie prawie wyłącznie w swoim własnym imieniu w tym całym waszym protescie- jestescie żałośni. Odpowiedz Link Zgłoś
wiecbork Re: Zawisza 25.03.06, 17:40 Kibice hydrozagadki wypierd*** To jest temat jedynego prawdziwego Zawiszy - 4 ligowego. Odpowiedz Link Zgłoś
carew12 Re: Zawisza 26.03.06, 11:26 "A dla chuliganów (sądząc po ostatnich wypowiedziach)nie jest ważne w której ich klub gra lidze i jakie miejsce zajmuje" Jeżeli ludzi walczących o swoje nazywasz chuliganami, i uważasz za ludzi którzy nie powinni mieć nic wspólnego ze sportem, to co powiesz o ludziach Twojego pokroju ???? Ja nazywam ich złodziejami ??? To jest wg. Ciebie uczciwe ???? ukraść herb, tradycję, i wszystko co jest związane z klubem ??? Uświadom sobie że sport to widowosko na najwyższym poziomie, ALE WYWALCZONYM TYLKO I WYłąCZNIE NA BOISKU !!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zbalo Re: Zawisza 26.03.06, 20:36 wie ktos moze czy za lipno jest walkower czy mecz u nas? bo z jakims z(s)erem nie mam zamairu pisac, aczkolwiek chetnie bym go spotkal jak nasze plakaty zrywa:) Odpowiedz Link Zgłoś
ser.86 Re: Zawisza 26.03.06, 21:09 Napisałem chuligani, bo uwżałem że sami tak siebie nazywacie- po napisach chooligans. Zresztą jedni z was propagują "bandyckie życie" i przekonują że na Zawiszy "kończy się prawo" Na spokojnie: Zawisza SA niczego nie kradnie bo: 1. SP Zawisza dalej używa swego herbu i nazwy 2. CWZS Zawisza który jest -można powiedziec- włascicielem praw do nazwy i herbu sam NAKAZAŁ używanie Hydrobudowie nazwy i herbu Zawiszy Zresztą jesli sam trener SP Zawisza nie uwaza obecnej sytuacji za zdrożną - podobnie jak czesc obecnych i dawnych zawodnikow "prawdziwego" Zawiszy, to własciwie mozna powiedziec ze nie ma zadnego konfliktu interesów - tylko wy tworzycie w imieniu kibiców ten konflikt. Odpowiedz Link Zgłoś
kibicccc Re: Zawisza 27.03.06, 11:38 > Napisałem chuligani, bo uwżałem że sami tak siebie nazywacie- po napisach > chooligans. Napisy "chooligans" :) A coz to takiego? Nigdy takich nie widzialem. Juz raz ci pisalem idz do szkoly, bo po twoich wpisach widac, ze nie ukonczyles gimnazjum. Odpowiedz Link Zgłoś
ser.86 Re: Zawisza 27.03.06, 12:29 Lepiej pomylić się raz przy "hooligans" niż notorycznie pisać H.W.D.P. Odpowiedz Link Zgłoś
fordoniak-z Zawiszy NIE oddamy! 29.03.06, 19:15 Zapraszamy PRAWDZIWYCH BYDGOSKICH KIBICÓW na mecz Zawisza – Pałuczanka Żnin 9. KWIETNIA – NIEDZELA, godz. 15 STADION BYDGOSKIEGO ZAWISZY - ul. Gdańska 163 ZAWISZA JEST JEDEN – IV-LIGOWY NIE DLA ZŁODZIEI Z HYDROBUDOWY! Odpowiedz Link Zgłoś
ser.86 Re: Zawiszy NIE oddamy! 29.03.06, 20:19 Mam nadzieję, że Zawisza wygra. Ciekaw jestem jak ułoży się sezon, ale chyba powinno być dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
mat-76 Re: W niedziele Pałuczanka 09.04.06, 19:37 Dziś zwycięstwo 1:0. Słaba gra, widzów ok 800. Dobrze zaprezentował się Burchaś, Wisniewski i Barlik Odpowiedz Link Zgłoś
yaraz82 Re: W niedziele Pałuczanka 09.04.06, 21:43 Cieszą 3 punkty, gra troche mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
jaca81 Re: W niedziele Pałuczanka 09.04.06, 23:29 Liczą się 3 punkty. Gra była słaba, ale nie mo co się dziwic, gdyż nie dość, że piłkarze mieli bardzo długą przerwę, to nie trenują na trawiastym boisku, które zajmuje Hydro... Odpowiedz Link Zgłoś
mrozik82 Wielka Sobota 14.04.06, 18:43 Jutro Wielka Sobota i mecz Wielkiego Zawiszy w Brodnicy!!!!! Jedziemy wszyscy po 3 punkty.... Odpowiedz Link Zgłoś
rocki120 Re: Wielka Sobota 14.04.06, 19:52 W wielkiej Brodnicy pewnie im dokopiemy Odpowiedz Link Zgłoś
mat-76 Re: Wielka Sobota 16.04.06, 19:27 IP: 81.190.187.21 1.Szacunek dla drużyny za walkę i determinację w meczu przeciw Sparcie i sędziemu 2.Szacunek dla wszystkich, którzy byli w Brodnicy.Liczba i szczególnie skład robił wrażenie 3. Szcunek dla byłych zawodników Zawiszy oraz koszykarza Astorii, którzy cały czas są z prawdziwym Zawiszą i byli obecni w Brodnicy 4.Ch... w ... sprzedawczykowi Lianie, to co wczoraj wyprawiał to kryminał 5.Ch... w ... policji, a szczególnie temu frajerowi, który robił problemy z wyjściem do toalety kobiecie. JESTEŚ ZEREM JAK CAŁA tWOJA INSTYTUCJA 6. ZAWISZA NIGDY NIE ZGINIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jaca81 Re: Wielka Sobota 17.04.06, 22:31 Brawa dla piłkarzy za heroiczną walkę do końca spotkania, doprowadzenie do remisu grając w osłabieniu, za utrzymanie wyniku oraz brawa dla kibiców za dużą frekwencję i konkretny doping. Tak trzymać! Odpowiedz Link Zgłoś
fordoniak-z Zawiszy nie oddamy! 18.04.06, 18:46 W środę kolejny ważny mecz z Sadownikiem. Kto może ten jedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
mat-76 Re: Zawiszy nie oddamy! 19.04.06, 11:17 Ciężko będzie. Sędziuje "artysta" z Brodnicy, Rogóż i Barlik nie grają, ale nasz Rasiak na pewno coś strzeli i będą 3 pkt Odpowiedz Link Zgłoś
mrozik82 Re: Zawiszy nie oddamy! 28.04.06, 18:12 Jutro jedziemy wszyscy do Inowroclawia po 3 punkty!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pingwin34 Zawisza SA coraz blizej awansu 07.05.06, 12:00 Zawisza SA coraz blizej awansu www.zawiszasa.nazwa.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
mat-76 Re: Zawiszka 11.05.06, 11:48 Chyba mamy miłe rozczarowanie występem Zawiszy pod wodzą Krembla i Siary. Gdyby była lepsza skuteczność. Odpowiedz Link Zgłoś
zawiszowiec Połączyć SP Zawisza i Zawisze SA 11.05.06, 15:42 Połączyc SP ZAWISZE i Zawisze SA w jedności siła Bydgoszczy! Odpowiedz Link Zgłoś
mordkakofana zawisza sa - ruch chorzów 17.05.06, 12:19 zawisza sa - ruch chorzów graja dzis Odpowiedz Link Zgłoś
mat-76 Re: zawisza 19.05.06, 14:22 Niedługo pojawią się w sprzedaży okolicznościowe odznaki naszego Zawiszy Odpowiedz Link Zgłoś
mrozik82 Zawiszy nie oddamy ! 23.05.06, 22:44 Jutro wjazd na hydro za darmo - wiadomo trzeba jakos zrobic frekwencje, po przegranym meczu w Bialymstoku.Za 10 zl to by przyszlo ze 100 "wiernych" A my jedziemy dalej swoje.W niedziele wszyscy na mecz ! Odpowiedz Link Zgłoś
mat-76 Re: Zawiszy nie oddamy ! 01.06.06, 15:41 Klatt proponuje współpracę. Zobaczymy, pożyjemy, jak narazie to wszelkie inwestycje na Gdańskiej finansuje miasto. Ciekawe kto zapłaci firmie ochroniarskiej za usługi? Odpowiedz Link Zgłoś
fordoniak-z Re: Zawiszy nie oddamy ! 06.06.06, 23:55 Juz w srodę mecz z liderem Victorią Koronowo o 17! Zawisza do boju! Odpowiedz Link Zgłoś
mrozik82 Re: Zawisza- Victoria 07.06.06, 20:55 No i pieknie mecz z liderem i 1:0 do przodu ;) Dobrze rokuje na przyszly sezon. Odpowiedz Link Zgłoś
fordoniak-z Zawiszy NIE oddamy (2) 08.06.06, 18:36 BRAWO!! Naprawde bardzo dobra gra naszyhc piłkarzy. 1-0 z liderem, bardzo dobry wynik. Odpowiedz Link Zgłoś
ser.86 Re: Zawiszy NIE oddamy (2) 10.06.06, 01:37 Wy z SP jesteście chorzy. W waszym nędznym comeczowym plebiscyciku strzelec jedynego gola dla was nie tylko nie został wybrany najlepszym ale nawet wyróżnionym zawodnikiem. Nie doceniacie go kompletnie- a jest przecież zdecydowanie najlepszym strzelcem drużyny. I będziecie mieli za swoje, jak zaraz wezmą go do SA. Odpowiedz Link Zgłoś
fordoniak-z Re: Zawiszy NIE oddamy (2) 11.06.06, 00:25 Flaga Zawiszy widoczna na meczu Polska - Ekwador, za jedną z bramek obok flagi Tychów. wszystko pięknie, szkoda tylko wyniku... Odpowiedz Link Zgłoś
yaraz82 Re: Zawiszy NIE oddamy (2) 21.06.06, 22:52 Na Kostaryce też bardzo ładnie widoczna;) Odpowiedz Link Zgłoś
yaraz82 Re: Zawiszy NIE oddamy (2) 21.06.06, 22:54 Może troche starsze dzieje, ale jak ktoś nie widział to filmik z Zawisza - Unisłavia www.youtube.com/watch?v=XdN_kO5Tjes Odpowiedz Link Zgłoś
fordoniak-z Re: Zawiszy NIE oddamy (2) 18.07.06, 19:01 ZAWISZY NIE ODDAMY, ZWŁASZCZA BANDYTOM POKROJU KLATTA I BANIAKA!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mrozik82 Re: Zawiszy NIE oddamy (2) 12.08.06, 00:35 Juz dzis wszyscy na ul.Glinki - Inauguracja sezonu Jedynego Prawdziwego Zawiszy Bydgoszcz!!!!!! Godzina 17:00!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
yaraz82 Re: W K S 16.08.06, 14:31 Była porażka, był remis, teraz pora na zwycięstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
mat-76 Re: W K S 19.08.06, 20:40 No i mamy zwycięstwo. Podobno bramka Kozy stadiony świata:) Odpowiedz Link Zgłoś
yaraz82 Chemik - Zawisza 25.08.06, 00:04 W sobotę o 11 mecz z Chemikiem. Mam nadzieję że nasi zrewanżują się za środowe 3-0 w pucharze. Odpowiedz Link Zgłoś
fordoniak-z Re: Zawiszy nie oddamy ! 27.08.06, 11:57 Wczoraj ladna oprawa w meczu z Chemikiem, wiadomo kto ma takich kibiców którzy potrafią zrobic ladna oprawę piłkarskiego spotkania. Zawisza jest jeden! Odpowiedz Link Zgłoś
muvon200 w odpowiedzi na temat 25.08.06, 09:48 odpowiedź na pierwszy post. Nie musicie się martwić i pilnować i mówić , że nie oddacie , bo nikt już tej drużyny nie chce Wam ani zabrać ani podkupić ani ... Amemn. A sukcesu sportowego życzę Odpowiedz Link Zgłoś
ser.86 Re: w odpowiedzi na temat 27.08.06, 12:11 Nie ma co sie tu podniecac meczami o nic w lidze podworkowej śp "Zawiszy" Ciekawe że rezerwy Zawiszy SA tylko zremisowały 1:1 z jakimś outsaiderem ligi, a przeciez Zawisza/Gwiazda wczesniej mial bilans goli 14:0. Chyba musiały grać rezerwy rezerw :) No i Burego nie było... Mam nadzieje ze na tyle zespol powaznie potraktuje ta 5. ligę , że ją wygra i wtedy bedzie szansa na 3 bydgoskie zepoly w 4. lidze w przyszlym roku. A pierwsza druzyna Zawiszy 5 zwyciestwo. po tych ostatnich aferach- i tą z Sosnowcem wychodzi na to że jesteśmy jeszcze najbardziej czystym zespolem w tej lidze. A półgłówki z śp nie mając o czym pisac ciągle podniecaja się Zawiszą SA. Sosnowiec się skompromitował a ci na zdjęcie miesiąca dali... Odpowiedz Link Zgłoś
dydol77 Re: w odpowiedzi na temat 05.09.06, 14:24 > "... wychodzi na to że jesteśmy jeszcze najbardziej czystym zespolem w tej lidze" nadal tak sadzisz ? sprostuj i napisz: wychodzi na to, ze jestemy najmniej czystym zespolem w tej lidze ps i lec nadawac baniakowi zeby pakowal mandzur i uczyl sie grypsery, bo we wroclawiu juz mu mieszkanko szykuja :D Odpowiedz Link Zgłoś
mat-76 Re: w odpowiedzi na temat 05.09.06, 19:36 Zawiszko wygrał w Solcu 3:0. Oby ruszyło! Odpowiedz Link Zgłoś
yaraz82 0-3 06.09.06, 13:06 Zwycięstwo 0-3.Wreszcie przyjemnie się patrzyło na meczyk:) Odpowiedz Link Zgłoś
dozorcazdworca1 Re: 0-3 14.09.06, 23:06 tu yaraz można swobodniej podyskutowac na temat Twojej agitacji Walkowiaka :) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=48615758&a=48631156 Nie masz czystego sumienia oj nie masz za karę po meczu w Chełmży śmigasz w niedzielę do kościoła się wyspowiadac i moja rada : daleko od polityki jak chcesz być szanowany !!! Odpowiedz Link Zgłoś
yaraz82 Re: 0-3 14.09.06, 23:20 No ale ja się tego wcale nie wstydze. I powiem wiecej w mlodziezowce FM PIS jest kilku obecnych i bylych kibicow Zawiszy. Czesc z nich byc moze zostanie radnymi i beda wywierac wplyw na polityke prezydenta. Tymczasem co Dombrowicz,Jasiakiewicz,Krzyzanowska,Piotrowska mogą zrobić dla Zawiszy? Odpowiedz Link Zgłoś
dozorcazdworca1 Re: 0-3 14.09.06, 23:33 Mam nadzieję, że rozwinie się tu fajna dyskusja :) Napiszę tak: Zróbcie coś TERAZ żeby można Wam zaufać !!! Każdy wie jak jest z obietnicami. Odpowiedz Link Zgłoś
yaraz82 Re: 0-3 14.09.06, 23:51 A jaki wpływ teraz PiS ma na Urząd Miasta lub Urząd Marszałkowski skąd idą dotacje na sport? Odpowiedz Link Zgłoś
dozorcazdworca1 Re: 0-3 15.09.06, 00:02 Duży bo człowiekiem Walkowiaka jest Soroko (człowiek znerwicowany przez działania kibiców Zawiszy hehehe zniszczyć spalić zapomnieć) a jak wiesz Soroko zajmuje się sportem w naszym mieście i gdzieś nawet czytałem, że bedzie szefem kampani wyborczej Walkowiaka (potwierdz?) Sam Walkowiak też miałby duży wpływ i nie chodzi o kase teraz. Mam jedną prośbę :) Ujawnijcie kulisy przetargów Hydro i idę głosowac na Was :) Odpowiedz Link Zgłoś
yaraz82 Andrzej Walkowiak prezydentem Bydgoszczy 15.09.06, 00:09 Szefem sztabu jest Przemysław Jasiński. Soroko w ogole nie ma w sztabie, a to co czytałeś to ktoś pisał na forum próbując jakiś czarny PR wytworzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
dozorcazdworca1 Re: Andrzej Walkowiak prezydentem Bydgoszczy 15.09.06, 00:17 Fajnie, ze wyjaśniłeś. Kto ewentualnie byłby człowiekiem Walkowiaka od spraw sportu ? ( Chara o_O ? ) Liczę, ze inni czołowi forumowicze z tego wątku też się do dyskusji dołączą bo to ciekawy temat. Ja wiąże z wtyborami duże nadzieje czyli afery wokół hydro i szybki ich koniec. Tyle mi po wyborach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
yaraz82 Re: Andrzej Walkowiak prezydentem Bydgoszczy 15.09.06, 00:39 Dziś a własciwie wczoraj była inauguracyjna konferencja prasowa, na której nie ujawniono żadnych nazwisk. Cytuje za Pomorską : "Liderzy partii zapowiadają, że w trakcie kampanii przedstawiane będą także osoby współpracujące z kandydatem oraz ci, którzy po wyborach mogą objąć najwyższe stanowiska w mieście" Odpowiedz Link Zgłoś
dozorcazdworca1 Re:wyjazd do Chełmży 14.09.06, 23:22 No i temat nr 1 czyli wyjazd do Chełmży i pełna mobilizacja bo reklama na kraj bedzie nowatorska :) Odpowiedz Link Zgłoś
dozorcazdworca1 Re: 0-3 15.09.06, 11:24 jest i drugi wątek z agitacją w tle forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=48618512 Tak zupełnie w ramach plotek to rozmawiając na temat sportu z pewną obracająca się wsród politykierów w naszym mieście to chodza słuchy, że na Walkowiaka jest całkiem spory hak Trzymam kciuki za nagłośnienie afer podczas przeprowadzki hydro do naszego miasta :) Odpowiedz Link Zgłoś
mat-76 Re: 0-3 15.09.06, 12:52 Nie pozostaje nic innego jak wierzyć po raz kolejny w dobrą grę i zwycięstwo. PS. A co do tego pisuarczyka, to temat kontraktów hydro, będzie naszym pierwszym pociskiem, który wystrzelimy. Po drugie facet chyba nie ma żadnych skrupułów. Pełnomocnik do walki z korupcją, jako poseł ściągnął skorumpowany klub. Wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
mrozik82 Zawiszy Nie Oddamy! 16.09.06, 10:31 Dzisiaj wszyscy do Chelmzy.Pokazmy kto jest potega w naszym wojewodztwie!!! Jestesmy Zawsze tam... Odpowiedz Link Zgłoś
dozorcazdworca1 Re: Zawiszy Nie Oddamy! 18.09.06, 16:03 Szkoda przegranej. Mat wiesz jak to od środka wygląda ? Chodzi mi o relacje drużyna - trener i jaka jest atmosfera. Nie wiem ale wydawaje mi się, że pan Guzek ma jakies "przestarzałe" metody i podejście do piłki. Szanuje go bardzo ale... Wiem wiem brak zgrania itp kłopoty tylko, że to połowa rundy jest i conajmniej 3 piłkarzy bardzo doświadczonych. Jestem ciekawy jaki kredyt ma pan Stefan u działaczy. Ja bym widział na stanowisku trenera Mirka Rzepę (może Kempesa ?) a najchętniej Piotra Gruszkę z Chemika. Odpowiedz Link Zgłoś
dozorcazdworca1 Re: Zawiszy Nie Oddamy! 19.09.06, 11:57 Uśmiałem się do łez czytajac dzisiejszy expres Zakusy na szeryfa pzpnu ma UWAGA "nasz" człowiek czyli Nowak hahahaha Niby to wymysł dziennikarzy etc. a na końcu artykułu napisali, ze prokuratura sprawdzi to co zeznał Klatt odnośnie wyjazdu do Malezji Nowak szeryfem to jest nowy wymiar w piłce hahaha tak jak nowym wymiarem jest zawifans ;) Czekam na komisarza w pzpn-ie co upirdooli S.A. z punktów conajmniej lub zdegraduje no i to co pisałem wyżej o wyborach, nich bekną ludzie którzy są umoczeni w przeprowadzke Kujawiaka. Na koniec mam kolejne pytanie do mata76 bo jesteś napewno dobrze zorietowany (pytanie też zadałem w poprzednim poście) czy prawdą jest pojawianie się na meczach hydro K. W. i Ch. ?? Odpowiedz Link Zgłoś
mrozik82 Re: Zawiszy Nie Oddamy! 19.09.06, 22:48 W Chelmzy dalismy rade.Szkoda,ze poraz kolejny pilkarze nie dostosowali sie do poziomu kibicow.No nic w niedziele na meczyk,a w przyszla sobote wszyscy do Wloclawka. Odpowiedz Link Zgłoś
mordkakofana Re: Zawiszy Nie Oddamy! 19.09.06, 22:59 Nie obraźcie sie kochani ale widze ze jest 699. Czyli wpisuje sie po raz 700:) Odpowiedz Link Zgłoś
fordoniak-z Re: Zawiszy Nie Oddamy! 21.09.06, 18:00 Jedziemy dalej z tematem W niedzielę o 16 na Gdańskiej mecz Zawiszy. Zapraszamy! Odpowiedz Link Zgłoś
yaraz82 Zawisza-Notecianka Pakość 24.09.06, 22:04 A więc jak pisałem 3 punkty po zwyciestwie 2-0 ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kozi65 sp zawisza srakosc 25.09.06, 18:48 to wy jeszcze gracie nie zaorano was a ktora to liga obojetnie jaka czy wam grozi awans czy spadek HE HA HE Odpowiedz Link Zgłoś
fordoniak-z Re: Zawiszy nie oddamy! 25.09.06, 23:20 no widzisz jakos nie, chyba bedziesz musial sam przyjsc i nas zaorac. teraz wyjazd do Włocławka i wszyscy zobaczą jak bawią się najlepsi kibice w województwie Odpowiedz Link Zgłoś
mat-76 Re: Zawiszy nie oddamy! 01.10.06, 19:13 Świetny występ bydgoskich kibiców. I w drużynie jakby drgnęło. Takiego dopingu potrzebują na Gdańskiej Odpowiedz Link Zgłoś
kozi65 zawisza zaorana 01.10.06, 19:44 no nie rozsmieszajcie calej ludnosci miasta bydgoszcz jaki dobry wystep gdzie?w 7-lidze stuknijcie sie w glowy zkute Odpowiedz Link Zgłoś
yaraz82 Walkower? 17.10.06, 21:49 Po 5-0 z Cuiavią, być może 3-0 (walkower) z Serockiem. Odpowiedz Link Zgłoś
darek-025 Re: Walkower? 17.10.06, 22:08 i czym sie chwalisz ,,,,,walkowerem.... odejmij te 3 punkty i zobacz tabele Odpowiedz Link Zgłoś
mat-76 PIWO 27.10.06, 16:56 Zawiszy nie oddalismy i piwa też nie oddamy. A wszystkim starym ramolom z cwzs życzymy zdrowia psychicznego Odpowiedz Link Zgłoś
szczepan1212 Re: PIWO 27.10.06, 17:02 mat-76 napisał: > Zawiszy nie oddalismy i piwa też nie oddamy. A wszystkim starym ramolom z cwzs > życzymy zdrowia psychicznego Na leczenie do Świecia wysłał bym ekipe IV Odpowiedz Link Zgłoś
yaraz82 Zawisza-Sadownik Waganiec 27.10.06, 19:41 W niedzielę Zawisza Bydgoszcz - Sadownik Waganiec 29 października, 11:00 Odpowiedz Link Zgłoś
dozorcazdworca1 Re: Zawisza-Sadownik Waganiec 02.11.06, 15:07 Ciekawe rzeczy wyczytałem na forum hydrotworu odnośnie wyborów. Oto cytaty: "Dziś przedstawiciele Klubu Kibica spotkali się z panem Walkowiakiem. Przypomnijmy, że to on sprowadził zespół do Bydgoszczy. Odbyliśmy długą rozmowę, że tak powiem w różnych bardzo ważnych sprawach dla kibiców i zespołu Zawiszy SA. Nie powiem, jesteśmy bardzo zadowoleni z tej wizyty i z tego co usłyszeliśmy. Możemy śmiało powiedzieć, że to odpowiedni człowiek." ----------------------------------------------------------------------------- Powiem tak to była żywiołowa i "energiczna" rozmowa, chyba nie wszystkie stwierdzenia nadają się do publikacji, np. o innych zespołach, zresztą zrobimy coś oficjalnego i damy na www.zawiszabydgoszcz.info no i jutro na spotkaniu KK ----------------------------------------------------------------------------- napisze tyle ze jezeli walkowiak bedzie prezydentem to wspolczuje tym z sp ----------------------------------------------------------------------------- Co tym sadzicie ? Yaraz pytanie do Ciebie co wiesz o tym "tajnym" spotkaniu Walkowiaka z klubem kibica (wow) hydro i co on im naobiecywał że się chłopaki grzeją jak biała na święta ? Domyślam się, że walka ze Stowarzyszeniem skoro ich guru forumowe pisze o współczuciu dla S.P. Chyba trzeba nagłośnić tą sprawę. Chociaż brzydzę się polityką to raczej się wybiorę na wybory i oddam głos na Rulewskiego i chłopaków, którzy kandydują na radnych żeby utrzeć nosa obecnemu (twu) prezydentowi i Walkowiakowi Odpowiedz Link Zgłoś
mat-76 Re: Zawisza-Sadownik Waganiec 02.11.06, 15:16 wrzuć to info do nas na forum jest temat o wyborach, ale Yaraz nie za bardzo chce udzielać odpowiedzi na pytania (niewygodne pytania) Odpowiedz Link Zgłoś
mat-76 Re: Zawisza wygrywa 22.11.06, 15:48 Dziś o dziwnej godzinie na dziwnym "stadionie" Zawisza strzelił 4 gole Serockowi:) Może w sobotę będzie normalny mecz Odpowiedz Link Zgłoś
fordoniak-z Re: Zawisza wygrywa 24.11.06, 00:27 niestety nie będzie pozostaje czekać na wiosnę Odpowiedz Link Zgłoś
mrozik82 Zawiszy nie oddamy!!! 24.12.06, 12:44 Wesolych Swiat dla wszystkich odwiedzajacych ten temat :)) Odpowiedz Link Zgłoś
yaraz82 Wesołych Świąt Bożego Narodzenia 25.12.06, 11:09 Wesołych Świąt Bożego Narodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
tomwks Re: Wesołych Świąt Bożego Narodzenia 25.12.06, 13:15 radny się odnalazł :) Ja również życze wszystkiego naj wszystkim ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mat-76 Nowy Rok 2007 31.12.06, 16:31 Wszystkiego najlepszego na 2007 rok dla kibiców Zawiszy, Jastrzębia, ŁKS, Wałbrzycha, Tychów, Zagłebia i Astorii. i żeby przybłędy poszły w diabły:) Odpowiedz Link Zgłoś
jaca81 Re: Nowy Rok 2007 01.01.07, 20:45 Również fanom naszego Zawiszki życzę wszystkiego dobrego w Nowym Roku! Odpowiedz Link Zgłoś
mat-76 Re: Nowy Rok 2007 21.01.07, 13:54 podbijamy. Zobaczymy co jutro miernoty wysmarują o hydroprzekręcie. Decyzja o nie wchodzeniu w układy z hydro była słuszna! Odpowiedz Link Zgłoś
bydgoszczanin3 Re: Nowy Rok 2007 21.01.07, 21:34 mat76 ty lepiej zacznij kopac grzadki w tym swoim Kwidzyniu a nie podbijaniem sie zajmujesz...... Odpowiedz Link Zgłoś
mat-76 Re: Nowy Rok 2007 21.01.07, 21:40 babo masz juz nieaktualne info.szekaj dalej Odpowiedz Link Zgłoś
bydgoszczanin3 Re: Nowy Rok 2007 22.01.07, 16:58 buahahaahaha grzadki w Kwidzyniu:) dobry text:) Odpowiedz Link Zgłoś
dozorcazdworca1 Re: Nowy Rok 2007 24.01.07, 23:54 Yaraz wiem, że tu zagladasz. Napisz jak sprawa wygląda z dotacjami www.ikmedia.pl/?page=news_one&co=news&idsystemnewsow=8&idnews=194 Czy jesteś w stanie teraz coś zrobić bo wydaje mi się, że nadszedł ten czas aby zrobić coś dla swojego klubu. Nie chcę Ci wchodzić na ambicję :) Teraz możesz udowodnić, że dobro klubu leży Ci na sercu i że nie byly to tylko puste słowa wyborcze. Nadszedł czas gdzie bedziesz rozliczany. Jeżeli jesteś w stanie coś zdziałać to znasz namiary na zarząd ! Odpowiedz Link Zgłoś
yaraz82 Interpelacja w sprawie podziału środków na sport 29.01.07, 12:43 Witam! W piątek radni Tadeusz Kondrusiewicz, Tomasz Rega, oraz Jarosław Wenderlich na podstawie par.35 Statutu Miasta Bydgoszczy złożyli na ręce Przewodniczącej Rady Miasta interpelację-apel do Prezydenta Miasta Bydgoszczy by przy ostatecznej decyzji co do podziału środków na sport zawodowy przyznał pieniądze na SP ZAWISZA. Odpowiedz Link Zgłoś
dozorcazdworca1 Re: Interpelacja w sprawie podziału środków na sp 29.01.07, 12:59 Optymistyczna wiadomość i dzięki chłopaki ! Odpowiedz Link Zgłoś
stadionowy_obserwator Re: Interpelacja w sprawie podziału środków na sp 29.01.07, 14:06 Widziałem wczoraj zachowanie pewnej grupy osób związanych z Zawiszą SP podczas mojej obecności na obiekcie . Jeśli miasto ma finansować takie zachowania to wolę aby dało te pieniądze na domy dziecka i inne miejsca które ich potrzebują. Odpowiedz Link Zgłoś
mat-76 jak w temacie! 01.02.07, 18:27 ZAWISZY NIE ODDALIŚMY!!!!!!!!!!GDZIE JEST DOMBROWICZ CHMARA SOROKO I SPÓŁKA. CZEKAMY NA JUTRZEJSZE ARTYKUŁY NASZYCH MISTRZÓW PIÓRA:) ZAWISZA JEST JEDEN!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mat-76 Re: jak w temacie! 17.02.07, 13:13 w niedzielę sparing o 17:00 przy światełkach:)Tur Turek rywalem. Odpowiedz Link Zgłoś
mrozik82 Zawiszy nie oddamy! 20.02.07, 21:24 Nie oddalismy i nie oddamy! Jutro zapraszam na sparing o godz. 17 na sztucznej murawie.Na sparingach widac bardzo duzo nowych twarzy co rokuje lepsza przyszlosc dla naszego Wielkiego Klubu.Miejmy nadzieje,ze przelozy sie to na spotkania ligowe! Zawisza To MY! Odpowiedz Link Zgłoś
jaca81 Re: Zawiszy nie oddamy! 22.02.07, 20:07 W środowym sparingu "tylko" remis 4:4, ale bardziej martwią liczne kontuzje. Miejmy nadzieję, że do ligi sytuacja się znacznie poprawi. Pozdrawiam...! Odpowiedz Link Zgłoś
mat-76 Re: Zawiszy nie oddamy! 16.03.07, 11:44 to może ten temat do sportu w Bydgoszczy??? A jutro do Grudziądza:) Odpowiedz Link Zgłoś
mrozik82 Re: Zawiszy nie oddamy! 17.03.07, 18:21 Dzis w Grudziadzu 1:1.Meczyk slaby,2 czerwone kartki. Odpowiedz Link Zgłoś
mat-76 Re: Zawiszy nie oddamy! 14.04.07, 20:04 wreszcie wygrali. z Solcem 2:0:)Ponawiam prośbę o przesunięcie watku do tematu sportowego Odpowiedz Link Zgłoś
mat-76 Re: Zawiszy nie oddamy! 09.05.07, 21:43 Osobnicy z prewencji niech sie zajmą swoim stadionem na Sportowej. Odpowiedz Link Zgłoś
jaca81 Re: Zawiszy nie oddamy! 10.05.07, 19:45 400 tys. na przyszly sezon brzmi obiecująco. Oby udało się skompletować ekipę, która przejdzie jak burza rozgrywki 4 ligi. A jeśli chodzi o wymysły milicji, to niech sami się zamkną, a nasze estadio zostawią w spokoju:) Odpowiedz Link Zgłoś
mrozik82 Re: Zawiszy nie oddamy! 10.05.07, 19:46 W niedziele o 20 kolejny mecz Zawiszy na Gdanskiej.Przy blasku jupiterow zespol Zawiszy zmierzy sie z dotychczasowym liderem Kujawiakiem Wloclawek. WSZYSCY NA MECZ !!! Odpowiedz Link Zgłoś
mat-76 Re: Zawiszy nie oddamy! 15.06.07, 20:19 odmulamy temat. Na stronie www.zawisza.info aukcja strojów Zawiszy, a jutro ostatni mecz sezonu 2006/07 Odpowiedz Link Zgłoś
mat-76 Re: Zawiszy nie oddamy! 15.08.07, 19:56 no odmulamy raz jeszcze na głównej. chyba autor tematu ma chociaż chwilę między przerwami sesji Rady tzw Miejskiej, zeby cos skrobnąć:) Dziś 3:1 do przodu. Odpowiedz Link Zgłoś
fordoniak-z Re: Zawiszy nie oddamy! 22.08.07, 13:47 dawac odmulac temat w nastepnym meczu konieczne 3 punkty i wszystko wraca do normy Odpowiedz Link Zgłoś