Dodaj do ulubionych

ZAWISZY NIE ODDAMY!!!(2)

• zawiszowiec Tylko Zawisza 24.01.06, 22:20
      kozi puknij się w zakuty łeb
      • kozi65 [...] 25.01.06, 10:04
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • kozi65 zawisza wynocha z bydzi 25.01.06, 16:19
        no wlasnie sie puknolem w leb
        i mnie olsnilo zawisze nalerzy
        Z A O R A C
        • fordoniak-z Re: zawisza wynocha z bydzi 27.01.06, 19:41
          WKS!
          • fordoniak-z Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!!(2) 27.01.06, 19:46
            WKS!
          • fordoniak-z Re: zawisza wynocha z bydzi 27.01.06, 19:47
            Apeluje do normalnych kibiców Zawiszy o wiekszą aktywnosc w tym temacie. Po[Z]
            dro
            • fordoniak-z Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!!(2) 27.01.06, 19:49
              Temat wyglada oczywiscie tak
              • kozi65 zawisza wynocha z bydzi 27.01.06, 22:58
                Fordoniak na wiosne
                i tak zawiszy nie bedzie
                temat wyglada oczywiscie tak:
                zawisze zaorac Fordoniak na co
                ty liczysz na cud jak tak
                to sie przenies do MOCHEROWA
                • fordoniak-z Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!!(2) 27.01.06, 23:23
                  i co ty wygadujesz, wiesz dobrze ze Zawisza BYŁ, JEST I BĘDZIE! a jak ci sie
                  nie podoba to przyjdz i nas wygon z Bydgoszczy
                  • pingwin34 Druga liga 28.01.06, 11:03
                    Kibice Zawiszy i co bendzie ta druga liga?
                    • kozi65 zawisza wynocha z bydzi 28.01.06, 21:44
                      ale gdzie ta zawisza bedzie
                      no chyba ze mowa o C-klasie
                      to tak tam to zawisza zawsze
                      B E D Z I E bo jego tam miejsce
                      • fordoniak-z Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!!(2) 29.01.06, 08:59
                        :)
                        • kozi65 zawisza wynocha z bydzi 29.01.06, 21:06
                          co fordoniak tylko tyle
                          masz do powiedzenia?
                          • fordoniak-z Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!!(2) 29.01.06, 21:51
                            Filmik podsumowujący rundę jesienną w wykonaniu kibiców Zawiszy autorstwa Szymka
                            www.megaupload.com/?d=R4G60HQM
                            • yaraz82 Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!!(2) 30.01.06, 00:10
                              Dobra robota :-)
      • zawiszowiec Zawisza w drugiej lidze? 10.02.06, 15:20
        Zawisza w drugiej lidze? Bedzie na meczu ze Sląskiem jakiś młyn?
        Wks szlachta
    • yaraz82 Skwer im.Andrzeja Brończyka na osiedlu Leśnym 05.02.06, 00:12
      Andrzej Brończyk legendarny bramkarz Zawiszy 4.02.2006 gdyby żył obchodziłby 55
      urodziny. Niedawno głośno było o nazwaniu ulicy, później skweru imieniem
      wybitnego bramkarza "wojskowych".
      Czy w końcu coś ruszy w tym temacie ? Czekamy !

bronczyk.kibice.net.pl
      • mat-76 Re: Skwer im.Andrzeja Brończyka na osiedlu Leśnym 05.02.06, 11:04
        witam musiałem się zalogować, więc nie moge podpisywać się imieniem, jak zwykle.
        Jak wszystko byłoby normalnie to Stowarzyszenie mogłoby wystąpic oficjalnie z
        taka inicjatywą. Na razie trzeba wyprostować za dużo spraw, więc nie ma na to
        czasu
        • kozi65 [...] 05.02.06, 17:42
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • mat-76 Zawiszka 08.02.06, 20:53
            no jak tam panowie redaktorzy? jak wasza hydrobudowa?co maja na sumieniu, że
            nawet wam nic nie mówią?My się i tak nie damy
            • mat-76 Re: Zawiszka 09.02.06, 21:40
              A my dalej swoje:)
              • fordoniak-z Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!!(2) 09.02.06, 22:31
                ...z tym samym tematem :)
              • jaca81 Re: Zawiszka 09.02.06, 22:37
                Czeka nas ciekawa wiosna i myślę, że w końcu wyjdziemy na swoje. W IV lidze,
                ale z honorem!!
                • mat-76 Re: Zawiszka 11.02.06, 10:15
                  Kolejna legenda odchodzi...Człowiek, który zapisał się w historii kibiców
                  Zawiszy niesamowitą wrażliwością, oddaniem, wiernością. Pamiętam jak zaczynałem
                  chodzić na Zawiszę, traktowałem go trochę jak osobę z innego świata, oryginała,
                  bo któż inny mógłby w taki sposób spiewać największe przeboje muzyki rockowej,
                  perfekcyjnie naśladować Queen?Jednocześnie był gościem, który na swój widok,
                  pomimo kalectwa wzbudzał bezinteresowną sympatię i każdy chciał mu podać rękę,
                  ustąpić miejsca w poiągu itp. Darek to symbol, postać tak dalece
                  charakterystyczna, że nie do zastąpienia. Długi pasiaty szal, nieodłączny
                  uśmiech na twarzy mimo nie łatwego życia. Niestety nigdy już nie usłyszymy...
                  Let's go, Come on Everybody Singing, Come on, We Will We Will Rock You...
                  • yaraz82 Re: Zawiszka 11.02.06, 10:22
                    [*]
                    • jacorius Re: Zawiszka 11.02.06, 10:31
                      [']['][']
                      • mat-76 Re: Zawiszka 12.02.06, 21:57
                        W poniedziałek o godz. 12:00 przy ulicy Artyleryjskej w Bydgoszczy odbędzie
                        się pogrzeb naszego kolegi Darka Bolero.Zbiórka wszystkich, którzy chcą
                        uczestniczyć w ostatniej drodze Darka wyznaczona jest na godzinę 11:00 pod
                        stadionem Zawiszy. Wyznaczona osoba będzie zbierać pieniądze na wieńce,znicze i
                        kwiaty, abyśmy godnie pożegnali legendę kibiców Zawiszy Bydgoszcz
                • darek-025 Re: Zawiszka 15.02.06, 22:53
                  sprzodu honor z tylu gola dupa
                  ''chlopaki nie placza;;
                  autystyczni naiwniacy
    • zawiszowiec Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!!(2) 12.02.06, 23:17
      ['] ['] [']
      • fordoniak-z Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!!(2) 15.02.06, 01:09
        www.hydro-protest.kibice.net.pl/
    • yaraz82 Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!!(2) 16.02.06, 15:17
      Wczoraj z okazji 5 lecia forum GW był czat z adminami forum.
      Zadałem pytanie czemu można dokonać tylko 2500 wpisów i przez to musieliśmy
      zakończyć kultowy wątek ZAWISZY NIE ODDAMY i utworzyć nowy.
      Odpowiedziano mi m.in. że nie krzyczeliśmy o niego za bardzo:|
      A pisaliśmy dużo m.in. na forum bydgoskiej GW, no ale cóż jest nauczka
      następnym razem trzeba pisać do Wa-wy.
    • pingwin34 Zawisza w 2 lidze brawo 20.02.06, 19:01
      Zawisza w 2 lidze brawo
      • mat-76 Re: Zawisza w 4 lidze 21.02.06, 08:18
        A my Zawiszy nie oddamy
        • sandman_pl Re: Zawisza w 4 lidze 21.02.06, 20:37
          ... i kropka!!!!
    • yaraz82 Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!!(2) 22.02.06, 11:39
      miasta.gazeta.pl/torun/1,35580,3177203.html
      • mat-76 Zawiszy nie oddamy!!!(2) 23.02.06, 13:18
        Może GW ustali jak jest powód wyrzucenia piłkarzy z dotąd zajmowanych
        pomieszczeń?Ciekawostką jest fakt, że tę wiadomość zakomunikował im nie kto
        inny jak sprzedawczyk Krzysztof D.
        • mat-76 Re: Zawiszy nie oddamy!!!(2) 26.02.06, 11:01
          Wczoraj w sparingu w Gnieźnie 1:1 bramka Wiśniewski
    • yaraz82 Forum Zawisza SA :D 26.02.06, 11:53
      Znalazłem forum Zawisza SA :D
      Ciekawe tylko czemu herb mają SP umieszczony :P

www.zawisza.net.ms/
      • jacorius Re: Forum Zawisza SA :D 26.02.06, 13:32
        Przypominają się czasy jak manifest PKWN towarzysze ze wschodu ustanawiali.
        • mat-76 Re: Forum Zawisza SA :D 27.02.06, 10:27
          ciekawe jakim prawem ściągnęli herb Sp Zawisza z oficjalnej strony. My sobie
          poradzimy oni nie, wiadomo że nie rejestrujemy się na tamtej stronie tylko
          nadzorujemy:)
    • zawiszowiec Zawisza SA Bydgoszcz - Śląsk Wrocław 03.03.06, 10:06
      Idziecie na Śląska?
      • mat-76 Re: Zawisza SA Bydgoszcz - Śląsk Wrocław 04.03.06, 10:05
        Zawisza dostał poparcie od najlepszych kibiców w Polsce-Legii, także Bełchatów
        wywiesił transparent, wcześniej Tychy na hokeju. Jak widać prawdziwi kibice nie
        tolerują hydrotworu
        • jaca81 Re: Zawisza SA Bydgoszcz - Śląsk Wrocław 04.03.06, 10:47
          Cała Polska pokazuje poparcie dla naszej walki o klub z 60-letnią tradycją,
          sukcesami (m.in. 12 sezonów w 1 lidze). Cały ten twór hydrodrugoligowy nie ma
          nic wpólnego z rdzennym Zawiszą. Ten kto próbuje się podszyć pod wspaniałą
          historię WKS kontynuowaną tylko i wyłącznie przez SP Zawisza jest złodziejem. A
          ten kto pragnie rozwiązania SP - pragnie śmierci 60-letniej historii bydgoskiej
          piłki!!

A odnośnie transparentów - cała Polska rozumie to, czego nie potrafi skumać
          połowa bydgoszczan (z Dombrowiczem, Chmaraą itp. na czele)!
          • muvon200 Re: Zawisza SA Bydgoszcz - Śląsk Wrocław 04.03.06, 15:25
            cała Polska znaczy kto? parę tysięcy kibiców z szalikami? To nie jest cała
            Polska zeręczam. I powiem Ci że większość Bydgoszczan rozumie o co Wam chodzi i
            cieszymy się bardzo z tego że nie przyjadą do nas ekipy z innych miast i że WY
            się nie zjawicie. To będzie jedyny stadion w Polsce poza Krakowskimi na którym
            będzie można spokojnie patrzeć na piłkę - bez kasku i strachu. Może doczekamy
            że na piłkę będzie się chodzić z rodzinami i dziewczynami jak na żużel.
            • darek-025 Re: Zawisza SA Bydgoszcz - Śląsk Wrocław 04.03.06, 17:16
              zaorac zete
              • mordkakofana Re: Zawisza SA Bydgoszcz - Śląsk Wrocław 04.03.06, 17:20
                2 liga chyba lepsza niz 4
    • screamel Polecam!!! 05.03.06, 10:17
      s1.bitefight.pl/c.php?uid=43141
      • jaca81 Re: Polecam!!! 05.03.06, 14:23
        Zwycięstwo w sparingu 3:0. Oby tak w lidze...
    • yaraz82 Wywiad z Peją 05.03.06, 16:41
      Znalazłem ciekawy wywiad z Peją. Wkleje jedno pytanie:

Niemal każdy kibic z "kotła" wie, że Peja to zagorzały kibic Kolejorza. Powiedz
      jak zaczęła się Twoja przygoda z Lechem?

Na pierwszy mecz Kolejorza zabrał mnie bodajże w 1991r. kumpel. Miałem 15 lat.
      Przyszedłem i się zajarałem, światła, Kolejorz wygrywa nawet do zera, było
      super. Nawet nie siedziałem w kotle, wiesz taki małolat. Pamiętam nawet, że
      przyszedłem na drugą połowę. Następnie skusiłem się na wyjazd, bodajże do
      Bydgoszczy, ale to był nietypowy wyjazd. Byłem na turnieju judo na obiektach
      Zawiszy i się wszyscy na nas sadzili bo dzień wcześniej był mecz Zawisza ?
      Lech, padł remis i doszło do jakiś wybryków. Wtedy to właśnie spotkałem się z
      nieuzasadnioną agresją. Nie mieniłem się kibicem, a tym bardziej chuliganem i
      nagle spotykam się z agresją. Wtedy właśnie wciągnąłem się w te klimaty. Nie
      był to zatem oficjalny wyjazd, ale miałem przedsmak tego co się dzieje na
      stadionach. Skusiłem się na wyjazd do Wrocławia chyba była to wiosna ?93r.,
      oczywiście starcia kibiców itd. Kozaczki z WKS wbiegli na murawę, flagę chyba
      nam urwali, a mi koledzy z podwórka mówili, że się nie ucieka i tak to było.
      Byłem trochę przerażony gdyż w telewizji czy prasie są to raczej suche relacje
      bez emocji, a tu stawałeś twarzą w twarz z przeciwnikiem, a Uszol tak się darł,
      że nie wiedziałem kogo i czego bardziej się bać. Później jeździłem regularnie
      po całej Polsce i miałem niezłą frekwencję na wyjazdach. Zdarzyło się, że
      opuściłem tylko 2 wyjazdy w sezonie.

www.lech.poznan.pl/index.php?action=news&id=1314
      • ser.86 Re: Wywiad z Peją 07.03.06, 14:43
        Huligani mówią "zawisza to my" i mają rację- a nawet wiecej- zawisza to TYLKO
        oni. Jesli nawet zawodnicy nie darzą sympatią swoich kibiców. A kibice uważają
        że sami wiedzą co dla zawodników najlepsze, bo piszą że piłkarze "zostali
        skrzywdzeni"- a tymczasem najlepsi i mlodzi zawodnicy marzyli o hydrobudowie
        żeby dostac szansę gry w dobrej klasy klubie a nie dopełnic kariere w
        podrzędnym 4 ligowcu. Trener Modracki też nie ma nic przeciwko Hydrobudowie.

Nasuwa sie wiec pytanie kogo reprezentują kibice- bo na pewno nie klubu ani
        drużyny- widać więc ze samych siebie.
        • fordoniak-z Re: Zawiszy NIE oddamy!!!(2) 07.03.06, 18:31
          NIE ODDAMY ZAWISZY ZŁODZIEJOM!!!
          www.hydro-protest.kibice.net.pl
    • pingwin34 Wszyscy kibice chodzimy na 2 i 4 lige 07.03.06, 22:11
      Wszyscy kibice chodzimy na 2 lige takze.
      • fordoniak-z Re: Wszyscy kibice chodzimy na 2 i 4 lige 07.03.06, 23:41
        Zawisza jest jeden - IV-ligowy
        • ser.86 Re: Wszyscy kibice chodzimy na 2 i 4 lige 08.03.06, 00:03
          Spieprzaj ptasi móżdżku.( tylko tak do was można, albo ignorować)

Kibice Zawiszy są tak nierozgarnięci że nie rozumią co mówią, np. "nie dla
          złodzieji z Hydrobudowy". A moje pytanie- Kto i co tutaj kradnie ? Zdaje się ze
          Hydrobudowa robi cos dokladnie odwrotnego- podarowuje mieszkancom dobra drużynę.
          • ser.86 Re: Wszyscy kibice chodzimy na 2 i 4 lige 08.03.06, 00:09
            Zresztą chyba nawet tak ograniczone typy jak wy rozumiecie absurd oskarżania z
            waszej strony kogoś o złodziejstwo.
            Bo przeciez o wiele bardziej na miejscu byloby gdybym powiedzial: Nie dla
            zlodzieji z Zawiszy (ktorzy kupowali mecze)

Dorzuce jeszcze:
            Nie dla obsmarowywania bloków
            Nie dla burd
            Nie dla napaści na sponsora

Natomiast:
            Tak dla dobrej piłkarskiej drużyny
            Tak dla kulturalnych kibiców 'na poziomie'
            • fordoniak-z Re: Zawiszy NIE oddamy!!!(2) 08.03.06, 18:29
              hydro kradnie nazwę i herb naszego klubu. tylko bawoły nie rozumieją co sie
              dzieje.
              • jaca81 Re: Zawiszy NIE oddamy!!!(2) 12.03.06, 18:45
                W sobotnim oraz poniedziałkowym Przeglądzie Sportowym znajdziecie ciekawe
                artyukuły na temat przenosin Hydro do Bydgoszczy. Tylko ogóglnopolska gazeta
                potrafi napisać obiektywny tekst. Nasza laokalna prasa zachowuje się jak za
                komuny. Cenzura Panowie?
          • kibicccc Re: Wszyscy kibice chodzimy na 2 i 4 lige 23.03.06, 21:51
            > Kibice Zawiszy są tak nierozgarnięci że nie rozumią co mówią,

"nie rozumią"? A po jakiemu to?:) Chyba miales duze klopoty z jezykiem polskim
            w szkole.
    • yaraz82 Zawiszy nie oddamy 12.03.06, 19:38
      Wkurzające jest to że wprowadzono ograniczenie jakieś i wyskakuje ze za wiele
      duzych liter w temacie :|
      I trzeba zmieniac ciągle :|
    • zawiszowiec Pomnik zasłużonego bramkarza A.Brończyka 17.03.06, 00:52
      Jeśli powstanie pomnik zasłużonego bramkarza A.Brończyka to będzie to piękna
      sprawa.Co myślicie o tym pomyśle?
      • mat-76 Re: Pomnik zasłużonego bramkarza A.Brończyka 17.03.06, 10:34
        Pomnik tak znakomitego zawodnika i symbolu Zawiszy nie powinien być traktowany
        jak przynęta dla kibiców nowego tworu i szukanie wsparcia, po jedynej w Polsce
        prezentacji bez kibiców. Idea nadania imieniem A. Brończyka jakiegoś skweru,
        czy ulicy wyszła już dość dawno. Dziwne jest tylko to, że co niektórzy nie
        wiedzą, gdzie grób jest, a pomnik chcą stawiać. Mimo to uważam, że pomnik mu
        się należy najlepiej, na skwerku przed stadionem. To najlepsze miejsce. Tak
        robią wszyskie słynne kluby-przykład pierwszy Benfica

• zawiszowiec Re: Pomnik zasłużonego bramkarza A.Brończyka 17.03.06, 11:35
          Wiecie z tymi pomnikami to rózne bywa od niepamietnych czasów słysze jak budują
          pomnik Kazimierza Wielkiego,slyszalem tez o Kocerce i innych.
          • mat-76 Zawisza 21.03.06, 12:32
            Niestety inauguracja IV ligi znów przełożona.
            • mrozik82 Re: Zawisza 22.03.06, 22:42
              Dzis podczas meczu Lech Poznan - Wisla Plock,mozna bylo zauwazyc ogromny
              transparent popierajacy nasza walke o Klub.Lech Poznan - Szacunek!!!!

Mam info od chlopakow z Glogowa,ze na inauguracyjnym meczu Chrobrego tez pojawi
              sie wiadomy transparent.
              • ser.86 Re: Zawisza 23.03.06, 00:39
                Szacunek, tak? Wypisywanie bezpodstawnych oskarżen ("złodzieje")na wielkich
                banerach widocznych w ogolnopolskich transmisjach to przestępstwo. Skontaktuje
                się w najbliższym czasie z mediami i zobaczymy...
                • pingwin34 Re: Zawisza-Finishparkiet juz w sobote o 18 23.03.06, 08:38
                  Zawisza-Finishparkiet juz w sobote o 18
                  • mat-76 Re: Zawisza w 4 lidze 23.03.06, 10:23
                    to jest temat o Zawiszy, a nie hydroprzekręcie
                    • zawiszowiec Re: Zawisza SA w 2 lidze 23.03.06, 16:54
                      mat-76 tez bedzie pewnie na meczyku
                      • fordoniak-z Zawiszy nie oddamy 23.03.06, 21:00
                        jeśli masz duży portfel niczym dwie walizki
                        to hajsem kupisz ale ku.. szmaty dziwki
                • kibicccc Re: Zawisza 23.03.06, 21:45
                  Nie poplacz sie kolezanko. To nie oskarzenia a fakty. Kolejna ekipa kibicowska
                  popiera protest, a frajerzy lamentuja na necie bo tylko tyle moga.
                • kibicccc Re: Zawisza 23.03.06, 21:46
                  Nie poplacz sie kolezanko. To nie oskarzenie tylko fakt. Koleja ekipa
                  kibicowska popiera protest, a frajerzy placza na necie bo tylko tyle moga.

"Skontaktuje
                  > się w najbliższym czasie z mediami i zobaczymy..."

Wszyscy juz sie boja a szczegolnie fani Kolejorza :)
                  • ser.86 Re: Zawisza 23.03.06, 22:20
                    Nie, no przecież są bezmózgowymi'pakerami'i jak nie mają argumentów zawsze mogą
                    przyłożyć. Ach ten zwierzęcy kibicowski żywioł ! Nie lepiej po prostu sobie
                    siedzieć i klaskać ?
                    • fordoniak-z Zawiszy nie oddamy!! 23.03.06, 22:46
                      kibice.net/index.php?id=9
                    • kibicccc Re: Zawisza 23.03.06, 22:59
                      > Nie lepiej po prostu sobie
                      > siedzieć i klaskać ?

W tym momencie opadlem z fotela :) Tekst roku:)

Wypowiedzi twoje i podobnych do ciebie sprzedawczykow potwierdzaja tylko moja
                      teze, ze jako ludzie jestescie zerami.
                      • ser.86 Re: Zawisza 23.03.06, 23:23
                        Ciekawe co kibice SP(ieprzonego) Zawiszy powiedzą na to że ich klub został
                        utworzony w Koszalinie i potem przeniesiony do Bydgoszczy ?
                        Ciekawe co myślą sobie o tym w swoich tępych, ograniczonych,
                        prostackich "kibicowskich głowach" ?
                        Poza tym w sporcie liczy się tylko jaknajlepsze sportowe widowisko i emocje. A
                        dla chuliganów (sądząc po ostatnich wypowiedziach)nie jest ważne w której ich
                        klub gra lidze i jakie miejsce zajmuje. Liczy się to że jest- tylko po co ta
                        cała gra na boisku i sportowa rywalizacja ?
                        Jesteście sami dla siebie a nie dla klubu- trener popiera Zawiszę S.A., dawni
                        zawodnicy Zawiszy, pan Chmara a co najważniejsze obecni gracze czwartoligowca
                        równierz(a przynajmniej częsc)- moj kolega- zawodnik Zawiszy wcale nie darzy
                        was sympatią.
                        I właśnie dlatego że występujecie prawie wyłącznie w swoim własnym imieniu w
                        tym całym waszym protescie- jestescie żałośni.
                        • wiecbork Re: Zawisza 25.03.06, 17:40
                          Kibice hydrozagadki wypierd*** To jest temat jedynego prawdziwego Zawiszy - 4
                          ligowego.
                        • carew12 Re: Zawisza 26.03.06, 11:26
                          "A dla chuliganów (sądząc po ostatnich wypowiedziach)nie jest ważne w której ich
                          klub gra lidze i jakie miejsce zajmuje"

Jeżeli ludzi walczących o swoje nazywasz chuliganami, i uważasz za ludzi którzy
                          nie powinni mieć nic wspólnego ze sportem, to co powiesz o ludziach Twojego
                          pokroju ???? Ja nazywam ich złodziejami ??? To jest wg. Ciebie uczciwe ????
                          ukraść herb, tradycję, i wszystko co jest związane z klubem ???
                          Uświadom sobie że sport to widowosko na najwyższym poziomie, ALE WYWALCZONYM
                          TYLKO I WYłąCZNIE NA BOISKU !!!!!!!!!!!!

• zbalo Re: Zawisza 26.03.06, 20:36
                            wie ktos moze czy za lipno jest walkower czy mecz u nas?
                            bo z jakims z(s)erem nie mam zamairu pisac, aczkolwiek chetnie bym go spotkal
                            jak nasze plakaty zrywa:)
                          • ser.86 Re: Zawisza 26.03.06, 21:09
                            Napisałem chuligani, bo uwżałem że sami tak siebie nazywacie- po napisach
                            chooligans. Zresztą jedni z was propagują "bandyckie życie" i przekonują że na
                            Zawiszy "kończy się prawo"

Na spokojnie:
                            Zawisza SA niczego nie kradnie bo:
                            1. SP Zawisza dalej używa swego herbu i nazwy
                            2. CWZS Zawisza który jest -można powiedziec- włascicielem praw do nazwy i
                            herbu sam NAKAZAŁ używanie Hydrobudowie nazwy i herbu Zawiszy

Zresztą jesli sam trener SP Zawisza nie uwaza obecnej sytuacji za zdrożną -
                            podobnie jak czesc obecnych i dawnych zawodnikow "prawdziwego" Zawiszy, to
                            własciwie mozna powiedziec ze nie ma zadnego konfliktu interesów - tylko wy
                            tworzycie w imieniu kibiców ten konflikt.
                            • kibicccc Re: Zawisza 27.03.06, 11:38
                              > Napisałem chuligani, bo uwżałem że sami tak siebie nazywacie- po napisach
                              > chooligans.

Napisy "chooligans" :) A coz to takiego? Nigdy takich nie widzialem. Juz raz ci
                              pisalem idz do szkoly, bo po twoich wpisach widac, ze nie ukonczyles gimnazjum.
                              • ser.86 Re: Zawisza 27.03.06, 12:29
                                Lepiej pomylić się raz przy "hooligans" niż notorycznie pisać H.W.D.P.
                                • fordoniak-z Zawiszy NIE oddamy! 29.03.06, 19:15
                                  Zapraszamy PRAWDZIWYCH BYDGOSKICH KIBICÓW na mecz
                                  Zawisza – Pałuczanka Żnin
                                  9. KWIETNIA – NIEDZELA, godz. 15
                                  STADION BYDGOSKIEGO ZAWISZY - ul. Gdańska 163

ZAWISZA JEST JEDEN – IV-LIGOWY
                                  NIE DLA ZŁODZIEI Z HYDROBUDOWY!
                                  • ser.86 Re: Zawiszy NIE oddamy! 29.03.06, 20:19
                                    Mam nadzieję, że Zawisza wygra.
                                    Ciekaw jestem jak ułoży się sezon, ale chyba powinno być dobrze.

• yaraz82 W niedziele Pałuczanka 05.04.06, 10:14
      W niedziele debiut z Pałuczanką.
      • mat-76 Re: W niedziele Pałuczanka 09.04.06, 19:37
        Dziś zwycięstwo 1:0. Słaba gra, widzów ok 800. Dobrze zaprezentował się
        Burchaś, Wisniewski i Barlik
        • yaraz82 Re: W niedziele Pałuczanka 09.04.06, 21:43
          Cieszą 3 punkty, gra troche mniej.
          • jaca81 Re: W niedziele Pałuczanka 09.04.06, 23:29
            Liczą się 3 punkty. Gra była słaba, ale nie mo co się dziwic, gdyż nie dość, że
            piłkarze mieli bardzo długą przerwę, to nie trenują na trawiastym boisku, które
            zajmuje Hydro...
            • mrozik82 Wielka Sobota 14.04.06, 18:43
              Jutro Wielka Sobota i mecz Wielkiego Zawiszy w Brodnicy!!!!!
              Jedziemy wszyscy po 3 punkty....
              • rocki120 Re: Wielka Sobota 14.04.06, 19:52
                W wielkiej Brodnicy pewnie im dokopiemy
                • mat-76 Re: Wielka Sobota 16.04.06, 19:27
                  IP: 81.190.187.21
                  1.Szacunek dla drużyny za walkę i determinację w meczu przeciw Sparcie i
                  sędziemu
                  2.Szacunek dla wszystkich, którzy byli w Brodnicy.Liczba i szczególnie skład
                  robił wrażenie
                  3. Szcunek dla byłych zawodników Zawiszy oraz koszykarza Astorii, którzy cały
                  czas są z prawdziwym Zawiszą i byli obecni w Brodnicy 4.Ch... w ...
                  sprzedawczykowi Lianie, to co wczoraj wyprawiał to kryminał
                  5.Ch... w ... policji, a szczególnie temu frajerowi, który robił problemy z
                  wyjściem do toalety kobiecie. JESTEŚ ZEREM JAK CAŁA tWOJA INSTYTUCJA
                  6. ZAWISZA NIGDY NIE ZGINIE!!!

• jaca81 Re: Wielka Sobota 17.04.06, 22:31
                    Brawa dla piłkarzy za heroiczną walkę do końca spotkania, doprowadzenie do
                    remisu grając w osłabieniu, za utrzymanie wyniku oraz brawa dla kibiców za dużą
                    frekwencję i konkretny doping. Tak trzymać!
                    • fordoniak-z Zawiszy nie oddamy! 18.04.06, 18:46
                      W środę kolejny ważny mecz z Sadownikiem. Kto może ten jedzie.
                      • mat-76 Re: Zawiszy nie oddamy! 19.04.06, 11:17
                        Ciężko będzie. Sędziuje "artysta" z Brodnicy, Rogóż i Barlik nie grają, ale
                        nasz Rasiak na pewno coś strzeli i będą 3 pkt
                        • mrozik82 Re: Zawiszy nie oddamy! 28.04.06, 18:12
                          Jutro jedziemy wszyscy do Inowroclawia po 3 punkty!!!!!
    • pingwin34 Zawisza SA coraz blizej awansu 07.05.06, 12:00
      Zawisza SA coraz blizej awansu
      www.zawiszasa.nazwa.pl/
      • mat-76 Re: Zawiszka 07.05.06, 21:34
        Gratuluję zwycięstwa w Rypinie.
        • jaca81 Re: Zawiszka 07.05.06, 23:33
          Brawa dla piłkarzy za zwycięstwo w Rypinie!
          • mat-76 Re: Zawiszka 11.05.06, 11:48
            Chyba mamy miłe rozczarowanie występem Zawiszy pod wodzą Krembla i Siary. Gdyby
            była lepsza skuteczność.
    • zawiszowiec Połączyć SP Zawisza i Zawisze SA 11.05.06, 15:42
      Połączyc SP ZAWISZE i Zawisze SA w jedności siła Bydgoszczy!
    • mordkakofana zawisza sa - ruch chorzów 17.05.06, 12:19
      zawisza sa - ruch chorzów
      graja dzis
      • mat-76 Re: zawisza 19.05.06, 14:22
        Niedługo pojawią się w sprzedaży okolicznościowe odznaki naszego Zawiszy
        • mrozik82 Zawiszy nie oddamy ! 23.05.06, 22:44
          Jutro wjazd na hydro za darmo - wiadomo trzeba jakos zrobic frekwencje, po
          przegranym meczu w Bialymstoku.Za 10 zl to by przyszlo ze 100 "wiernych"

A my jedziemy dalej swoje.W niedziele wszyscy na mecz !
          • mat-76 Re: Zawiszy nie oddamy ! 01.06.06, 15:41
            Klatt proponuje współpracę. Zobaczymy, pożyjemy, jak narazie to wszelkie
            inwestycje na Gdańskiej finansuje miasto. Ciekawe kto zapłaci firmie
            ochroniarskiej za usługi?
          • fordoniak-z Re: Zawiszy nie oddamy ! 06.06.06, 23:55
            Juz w srodę mecz z liderem Victorią Koronowo o 17!
            Zawisza do boju!
            • yaraz82 Zawisza- Victoria 07.06.06, 11:53
              Dzis Koronowo
              • mrozik82 Re: Zawisza- Victoria 07.06.06, 20:55
                No i pieknie mecz z liderem i 1:0 do przodu ;) Dobrze rokuje na przyszly sezon.
                • fordoniak-z Zawiszy NIE oddamy (2) 08.06.06, 18:36
                  BRAWO!! Naprawde bardzo dobra gra naszyhc piłkarzy. 1-0 z liderem, bardzo dobry
                  wynik.
                  • ser.86 Re: Zawiszy NIE oddamy (2) 10.06.06, 01:37
                    Wy z SP jesteście chorzy. W waszym nędznym comeczowym plebiscyciku strzelec
                    jedynego gola dla was nie tylko nie został wybrany najlepszym ale nawet
                    wyróżnionym zawodnikiem. Nie doceniacie go kompletnie- a jest przecież
                    zdecydowanie najlepszym strzelcem drużyny. I będziecie mieli za swoje, jak
                    zaraz wezmą go do SA.
                    • fordoniak-z Re: Zawiszy NIE oddamy (2) 11.06.06, 00:25
                      Flaga Zawiszy widoczna na meczu Polska - Ekwador, za jedną z bramek obok flagi
                      Tychów. wszystko pięknie, szkoda tylko wyniku...
                      • yaraz82 Re: Zawiszy NIE oddamy (2) 21.06.06, 22:52
                        Na Kostaryce też bardzo ładnie widoczna;)
                      • yaraz82 Re: Zawiszy NIE oddamy (2) 21.06.06, 22:54
                        Może troche starsze dzieje, ale jak ktoś nie widział to filmik z Zawisza -
                        Unisłavia

www.youtube.com/watch?v=XdN_kO5Tjes
                        • fordoniak-z Re: Zawiszy NIE oddamy (2) 18.07.06, 19:01
                          ZAWISZY NIE ODDAMY, ZWŁASZCZA BANDYTOM POKROJU KLATTA I BANIAKA!!!!
                          • gracz_nr_1 Re: Zawiszy NIE oddamy (2) 18.07.06, 19:04
                            Nie ma juz ZAWISZY!
                            • mrozik82 Re: Zawiszy NIE oddamy (2) 12.08.06, 00:35
                              Juz dzis wszyscy na ul.Glinki - Inauguracja sezonu Jedynego Prawdziwego Zawiszy
                              Bydgoszcz!!!!!!

Godzina 17:00!!!!
                              • yaraz82 W K S 12.08.06, 13:03
                                W K S
                                • mat-76 Re: W K S 15.08.06, 21:13
                                  dziś pierwszy punkt. W Mogilnie 1:1
                                  • yaraz82 Re: W K S 16.08.06, 14:31
                                    Była porażka, był remis, teraz pora na zwycięstwo.
                                    • mat-76 Re: W K S 19.08.06, 20:40
                                      No i mamy zwycięstwo. Podobno bramka Kozy stadiony świata:)
                                      • yaraz82 Re: W K S 19.08.06, 21:33
                                        Moja prognoza się sprawdziła :-)
                                        • yaraz82 Chemik - Zawisza 25.08.06, 00:04
                                          W sobotę o 11 mecz z Chemikiem. Mam nadzieję że nasi zrewanżują się za środowe
                                          3-0 w pucharze.
          • fordoniak-z Re: Zawiszy nie oddamy ! 27.08.06, 11:57
            Wczoraj ladna oprawa w meczu z Chemikiem, wiadomo kto ma takich kibiców którzy
            potrafią zrobic ladna oprawę piłkarskiego spotkania.
            Zawisza jest jeden!
            • yaraz82 Re: Zawiszy nie oddamy ! 27.08.06, 13:20
              Chemik - Zawisza 1-1
    • muvon200 w odpowiedzi na temat 25.08.06, 09:48
      odpowiedź na pierwszy post.
      Nie musicie się martwić i pilnować i mówić , że nie oddacie , bo nikt już tej
      drużyny nie chce Wam ani zabrać ani podkupić ani ... Amemn. A sukcesu
      sportowego życzę
      • ser.86 Re: w odpowiedzi na temat 27.08.06, 12:11
        Nie ma co sie tu podniecac meczami o nic w lidze podworkowej śp "Zawiszy"

Ciekawe że rezerwy Zawiszy SA tylko zremisowały 1:1 z jakimś outsaiderem ligi,
        a przeciez Zawisza/Gwiazda wczesniej mial bilans goli 14:0. Chyba musiały grać
        rezerwy rezerw :) No i Burego nie było...
        Mam nadzieje ze na tyle zespol powaznie potraktuje ta 5. ligę , że ją wygra i
        wtedy bedzie szansa na 3 bydgoskie zepoly w 4. lidze w przyszlym roku.

A pierwsza druzyna Zawiszy 5 zwyciestwo. po tych ostatnich aferach- i tą z
        Sosnowcem wychodzi na to że jesteśmy jeszcze najbardziej czystym zespolem w tej
        lidze.

A półgłówki z śp nie mając o czym pisac ciągle podniecaja się Zawiszą SA.
        Sosnowiec się skompromitował a ci na zdjęcie miesiąca dali...

• mrozik82 Re: w odpowiedzi na temat 04.09.06, 22:20
          Jutro wszyscy do Solca!!!
        • dydol77 Re: w odpowiedzi na temat 05.09.06, 14:24
          > "... wychodzi na to że jesteśmy jeszcze najbardziej czystym zespolem w tej lidze"

nadal tak sadzisz ?
          sprostuj i napisz: wychodzi na to, ze jestemy najmniej czystym zespolem w tej lidze

ps
          i lec nadawac baniakowi zeby pakowal mandzur i uczyl sie grypsery, bo we
          wroclawiu juz mu mieszkanko szykuja :D
          • mat-76 Re: w odpowiedzi na temat 05.09.06, 19:36
            Zawiszko wygrał w Solcu 3:0. Oby ruszyło!
            • yaraz82 0-3 06.09.06, 13:06
              Zwycięstwo 0-3.Wreszcie przyjemnie się patrzyło na meczyk:)
              • dozorcazdworca1 Re: 0-3 14.09.06, 23:06
                tu yaraz można swobodniej podyskutowac na temat Twojej agitacji Walkowiaka :)

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=48615758&a=48631156
                Nie masz czystego sumienia oj nie masz za karę po meczu w Chełmży śmigasz w
                niedzielę do kościoła się wyspowiadac
                i moja rada : daleko od polityki jak chcesz być szanowany !!!
                • yaraz82 Re: 0-3 14.09.06, 23:20
                  No ale ja się tego wcale nie wstydze. I powiem wiecej w mlodziezowce FM PIS
                  jest kilku obecnych i bylych kibicow Zawiszy. Czesc z nich byc moze zostanie
                  radnymi i beda wywierac wplyw na polityke prezydenta.
                  Tymczasem co Dombrowicz,Jasiakiewicz,Krzyzanowska,Piotrowska mogą zrobić dla
                  Zawiszy?
                  • dozorcazdworca1 Re: 0-3 14.09.06, 23:33
                    Mam nadzieję, że rozwinie się tu fajna dyskusja :)
                    Napiszę tak:
                    Zróbcie coś TERAZ żeby można Wam zaufać !!!
                    Każdy wie jak jest z obietnicami.
                    • yaraz82 Re: 0-3 14.09.06, 23:51
                      A jaki wpływ teraz PiS ma na Urząd Miasta lub Urząd Marszałkowski skąd idą
                      dotacje na sport?
                      • dozorcazdworca1 Re: 0-3 15.09.06, 00:02
                        Duży bo człowiekiem Walkowiaka jest Soroko (człowiek znerwicowany przez
                        działania kibiców Zawiszy hehehe zniszczyć spalić zapomnieć) a jak wiesz Soroko
                        zajmuje się sportem w naszym mieście i gdzieś nawet czytałem, że bedzie szefem
                        kampani wyborczej Walkowiaka (potwierdz?)
                        Sam Walkowiak też miałby duży wpływ i nie chodzi o kase teraz.
                        Mam jedną prośbę :) Ujawnijcie kulisy przetargów Hydro i idę głosowac na Was :)
                        • yaraz82 Andrzej Walkowiak prezydentem Bydgoszczy 15.09.06, 00:09
                          Szefem sztabu jest Przemysław Jasiński. Soroko w ogole nie ma w sztabie, a to
                          co czytałeś to ktoś pisał na forum próbując jakiś czarny PR wytworzyć.
                          • dozorcazdworca1 Re: Andrzej Walkowiak prezydentem Bydgoszczy 15.09.06, 00:17
                            Fajnie, ze wyjaśniłeś.
                            Kto ewentualnie byłby człowiekiem Walkowiaka od spraw sportu ?
                            ( Chara o_O ? )
                            Liczę, ze inni czołowi forumowicze z tego wątku też się do dyskusji dołączą bo
                            to ciekawy temat. Ja wiąże z wtyborami duże nadzieje czyli afery wokół hydro i
                            szybki ich koniec. Tyle mi po wyborach ;)

• yaraz82 Re: Andrzej Walkowiak prezydentem Bydgoszczy 15.09.06, 00:39
                              Dziś a własciwie wczoraj była inauguracyjna konferencja prasowa, na której nie
                              ujawniono żadnych nazwisk.
                              Cytuje za Pomorską : "Liderzy partii zapowiadają, że w trakcie kampanii
                              przedstawiane będą także osoby współpracujące z kandydatem oraz ci, którzy po
                              wyborach mogą objąć najwyższe stanowiska w mieście"
                • dozorcazdworca1 Re:wyjazd do Chełmży 14.09.06, 23:22
                  No i temat nr 1 czyli wyjazd do Chełmży i pełna mobilizacja bo reklama na kraj
                  bedzie nowatorska :)
                • dozorcazdworca1 Re: 0-3 15.09.06, 11:24
                  jest i drugi wątek z agitacją w tle

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=48618512
                  Tak zupełnie w ramach plotek to rozmawiając na temat sportu z pewną obracająca
                  się wsród politykierów w naszym mieście to chodza słuchy, że na Walkowiaka jest
                  całkiem spory hak
                  Trzymam kciuki za nagłośnienie afer podczas przeprowadzki hydro do naszego
                  miasta :)
                  • mat-76 Re: 0-3 15.09.06, 12:52
                    Nie pozostaje nic innego jak wierzyć po raz kolejny w dobrą grę i zwycięstwo.
                    PS. A co do tego pisuarczyka, to temat kontraktów hydro, będzie naszym
                    pierwszym pociskiem, który wystrzelimy. Po drugie facet chyba nie ma żadnych
                    skrupułów. Pełnomocnik do walki z korupcją, jako poseł ściągnął skorumpowany
                    klub. Wystarczy.
                    • mrozik82 Zawiszy Nie Oddamy! 16.09.06, 10:31
                      Dzisiaj wszyscy do Chelmzy.Pokazmy kto jest potega w naszym wojewodztwie!!!

Jestesmy Zawsze tam...
                      • dozorcazdworca1 Re: Zawiszy Nie Oddamy! 18.09.06, 16:03
                        Szkoda przegranej.
                        Mat wiesz jak to od środka wygląda ?
                        Chodzi mi o relacje drużyna - trener i jaka jest atmosfera.

Nie wiem ale wydawaje mi się, że pan Guzek ma jakies "przestarzałe" metody i
                        podejście do piłki. Szanuje go bardzo ale...

Wiem wiem brak zgrania itp kłopoty tylko, że to połowa rundy jest i conajmniej
                        3 piłkarzy bardzo doświadczonych.

Jestem ciekawy jaki kredyt ma pan Stefan u działaczy.

Ja bym widział na stanowisku trenera Mirka Rzepę (może Kempesa ?) a najchętniej
                        Piotra Gruszkę z Chemika.
                        • dozorcazdworca1 Re: Zawiszy Nie Oddamy! 19.09.06, 11:57
                          Uśmiałem się do łez czytajac dzisiejszy expres
                          Zakusy na szeryfa pzpnu ma UWAGA "nasz" człowiek czyli Nowak hahahaha
                          Niby to wymysł dziennikarzy etc. a na końcu artykułu napisali, ze prokuratura
                          sprawdzi to co zeznał Klatt odnośnie wyjazdu do Malezji
                          Nowak szeryfem to jest nowy wymiar w piłce hahaha
                          tak jak nowym wymiarem jest zawifans ;)
                          Czekam na komisarza w pzpn-ie co upirdooli S.A. z punktów conajmniej lub
                          zdegraduje no i to co pisałem wyżej o wyborach, nich bekną ludzie którzy są
                          umoczeni w przeprowadzke Kujawiaka.

Na koniec mam kolejne pytanie do mata76 bo jesteś napewno dobrze zorietowany
                          (pytanie też zadałem w poprzednim poście) czy prawdą jest pojawianie się na
                          meczach hydro K. W. i Ch. ??
                          • mrozik82 Re: Zawiszy Nie Oddamy! 19.09.06, 22:48
                            W Chelmzy dalismy rade.Szkoda,ze poraz kolejny pilkarze nie dostosowali sie do
                            poziomu kibicow.No nic w niedziele na meczyk,a w przyszla sobote wszyscy do
                            Wloclawka.
                            • mordkakofana Re: Zawiszy Nie Oddamy! 19.09.06, 22:59
                              Nie obraźcie sie kochani ale widze ze jest 699. Czyli wpisuje sie po raz 700:)
                              • fordoniak-z Re: Zawiszy Nie Oddamy! 21.09.06, 18:00
                                Jedziemy dalej z tematem
                                W niedzielę o 16 na Gdańskiej mecz Zawiszy.
                                Zapraszamy!
    • yaraz82 Zawisza-Notecianka 24.09.06, 12:54
      Dziś 3 punkty:)
    • yaraz82 Zawisza-Notecianka Pakość 24.09.06, 22:04
      A więc jak pisałem 3 punkty po zwyciestwie 2-0 ;)
      • kozi65 sp zawisza srakosc 25.09.06, 18:48
        to wy jeszcze gracie nie zaorano was
        a ktora to liga obojetnie jaka
        czy wam grozi awans czy spadek HE HA HE
        • fordoniak-z Re: Zawiszy nie oddamy! 25.09.06, 23:20
          no widzisz jakos nie, chyba bedziesz musial sam przyjsc i nas zaorac.
          teraz wyjazd do Włocławka i wszyscy zobaczą jak bawią się najlepsi kibice w
          województwie
          • mat-76 Re: Zawiszy nie oddamy! 01.10.06, 19:13
            Świetny występ bydgoskich kibiców. I w drużynie jakby drgnęło. Takiego dopingu
            potrzebują na Gdańskiej
            • kozi65 zawisza zaorana 01.10.06, 19:44
              no nie rozsmieszajcie calej ludnosci
              miasta bydgoszcz jaki dobry wystep gdzie?w 7-lidze
              stuknijcie sie w glowy zkute
    • yaraz82 Walkower? 17.10.06, 21:49
      Po 5-0 z Cuiavią, być może 3-0 (walkower) z Serockiem.
      • darek-025 Re: Walkower? 17.10.06, 22:08
        i czym sie chwalisz ,,,,,walkowerem....

odejmij te 3 punkty i zobacz tabele

• mat-76 PIWO 27.10.06, 16:56
          Zawiszy nie oddalismy i piwa też nie oddamy. A wszystkim starym ramolom z cwzs
          życzymy zdrowia psychicznego
          • szczepan1212 Re: PIWO 27.10.06, 17:02
            mat-76 napisał:

> Zawiszy nie oddalismy i piwa też nie oddamy. A wszystkim starym ramolom z cwzs
            > życzymy zdrowia psychicznego

Na leczenie do Świecia wysłał bym ekipe IV
            • yaraz82 Zawisza-Sadownik Waganiec 27.10.06, 19:41
              W niedzielę

Zawisza Bydgoszcz - Sadownik Waganiec 29 października, 11:00
              • dozorcazdworca1 Re: Zawisza-Sadownik Waganiec 02.11.06, 15:07
                Ciekawe rzeczy wyczytałem na forum hydrotworu odnośnie wyborów.

Oto cytaty:

"Dziś przedstawiciele Klubu Kibica spotkali się z panem Walkowiakiem.
                Przypomnijmy, że to on sprowadził zespół do Bydgoszczy.

Odbyliśmy długą rozmowę, że tak powiem w różnych bardzo ważnych sprawach dla
                kibiców i zespołu Zawiszy SA. Nie powiem, jesteśmy bardzo zadowoleni z tej
                wizyty i z tego co usłyszeliśmy. Możemy śmiało powiedzieć, że to odpowiedni
                człowiek."

-----------------------------------------------------------------------------

Powiem tak to była żywiołowa i "energiczna" rozmowa, chyba nie wszystkie
                stwierdzenia nadają się do publikacji, np. o innych zespołach, zresztą zrobimy
                coś oficjalnego i damy na www.zawiszabydgoszcz.info no i jutro na spotkaniu KK

napisze tyle ze jezeli walkowiak bedzie prezydentem to wspolczuje tym z sp

Co tym sadzicie ?
                Yaraz pytanie do Ciebie co wiesz o tym "tajnym" spotkaniu Walkowiaka z klubem
                kibica (wow) hydro i co on im naobiecywał że się chłopaki grzeją jak biała na
                święta ? Domyślam się, że walka ze Stowarzyszeniem skoro ich guru forumowe
                pisze o współczuciu dla S.P.

Chyba trzeba nagłośnić tą sprawę.

Chociaż brzydzę się polityką to raczej się wybiorę na wybory i oddam głos na
                Rulewskiego i chłopaków, którzy kandydują na radnych żeby utrzeć nosa obecnemu
                (twu) prezydentowi i Walkowiakowi

• mat-76 Re: Zawisza-Sadownik Waganiec 02.11.06, 15:16
                  wrzuć to info do nas na forum jest temat o wyborach, ale Yaraz nie za bardzo
                  chce udzielać odpowiedzi na pytania (niewygodne pytania)
                  • mat-76 Re: Zawisza wygrywa 22.11.06, 15:48
                    Dziś o dziwnej godzinie na dziwnym "stadionie" Zawisza strzelił 4 gole
                    Serockowi:)
                    Może w sobotę będzie normalny mecz
                    • fordoniak-z Re: Zawisza wygrywa 24.11.06, 00:27
                      niestety nie będzie
                      pozostaje czekać na wiosnę
                      • mrozik82 Zawiszy nie oddamy!!! 24.12.06, 12:44
                        Wesolych Swiat dla wszystkich odwiedzajacych ten temat :))
                        • yaraz82 Wesołych Świąt Bożego Narodzenia 25.12.06, 11:09
                          Wesołych Świąt Bożego Narodzenia!
                          • tomwks Re: Wesołych Świąt Bożego Narodzenia 25.12.06, 13:15
                            radny się odnalazł :)

Ja również życze wszystkiego naj wszystkim ;)
                            • mat-76 Nowy Rok 2007 31.12.06, 16:31
                              Wszystkiego najlepszego na 2007 rok dla kibiców Zawiszy, Jastrzębia, ŁKS,
                              Wałbrzycha, Tychów, Zagłebia i Astorii. i żeby przybłędy poszły w diabły:)
                              • jaca81 Re: Nowy Rok 2007 01.01.07, 20:45
                                Również fanom naszego Zawiszki życzę wszystkiego dobrego w Nowym Roku!
                                • mat-76 Re: Nowy Rok 2007 21.01.07, 13:54
                                  podbijamy. Zobaczymy co jutro miernoty wysmarują o hydroprzekręcie.
                                  Decyzja o nie wchodzeniu w układy z hydro była słuszna!
                                  • bydgoszczanin3 Re: Nowy Rok 2007 21.01.07, 21:34
                                    mat76 ty lepiej zacznij kopac grzadki w tym swoim Kwidzyniu a nie podbijaniem
                                    sie zajmujesz......
                                    • mat-76 Re: Nowy Rok 2007 21.01.07, 21:40
                                      babo masz juz nieaktualne info.szekaj dalej
                                      • bydgoszczanin3 Re: Nowy Rok 2007 22.01.07, 16:58
                                        buahahaahaha grzadki w Kwidzyniu:) dobry text:)
                                        • dozorcazdworca1 Re: Nowy Rok 2007 24.01.07, 23:54
                                          Yaraz wiem, że tu zagladasz.
                                          Napisz jak sprawa wygląda z dotacjami
                                          www.ikmedia.pl/?page=news_one&co=news&idsystemnewsow=8&idnews=194
                                          Czy jesteś w stanie teraz coś zrobić bo wydaje mi się, że nadszedł ten czas aby
                                          zrobić coś dla swojego klubu.
                                          Nie chcę Ci wchodzić na ambicję :)
                                          Teraz możesz udowodnić, że dobro klubu leży Ci na sercu i że nie byly to tylko
                                          puste słowa wyborcze.
                                          Nadszedł czas gdzie bedziesz rozliczany.
                                          Jeżeli jesteś w stanie coś zdziałać to znasz namiary na zarząd !
    • yaraz82 Interpelacja w sprawie podziału środków na sport 29.01.07, 12:43
      Witam!
      W piątek radni Tadeusz Kondrusiewicz, Tomasz Rega, oraz Jarosław Wenderlich na
      podstawie par.35 Statutu Miasta Bydgoszczy złożyli na ręce Przewodniczącej Rady
      Miasta interpelację-apel do Prezydenta Miasta Bydgoszczy by przy ostatecznej
      decyzji co do podziału środków na sport zawodowy przyznał pieniądze na SP
      ZAWISZA.
      • dozorcazdworca1 Re: Interpelacja w sprawie podziału środków na sp 29.01.07, 12:59
        Optymistyczna wiadomość i dzięki chłopaki !
        • stadionowy_obserwator Re: Interpelacja w sprawie podziału środków na sp 29.01.07, 14:06
          Widziałem wczoraj zachowanie pewnej grupy osób związanych z Zawiszą SP podczas
          mojej obecności na obiekcie . Jeśli miasto ma finansować takie zachowania to
          wolę aby dało te pieniądze na domy dziecka i inne miejsca które ich potrzebują.
          • mat-76 jak w temacie! 01.02.07, 18:27
            ZAWISZY NIE ODDALIŚMY!!!!!!!!!!GDZIE JEST DOMBROWICZ CHMARA SOROKO I SPÓŁKA.
            CZEKAMY NA JUTRZEJSZE ARTYKUŁY NASZYCH MISTRZÓW PIÓRA:)
            ZAWISZA JEST JEDEN!!!!!!!!!!!!!!
            • mat-76 Re: jak w temacie! 17.02.07, 13:13
              w niedzielę sparing o 17:00 przy światełkach:)Tur Turek rywalem.
              • mrozik82 Zawiszy nie oddamy! 20.02.07, 21:24
                Nie oddalismy i nie oddamy!

Jutro zapraszam na sparing o godz. 17 na sztucznej murawie.Na sparingach widac
                bardzo duzo nowych twarzy co rokuje lepsza przyszlosc dla naszego Wielkiego
                Klubu.Miejmy nadzieje,ze przelozy sie to na spotkania ligowe!

Zawisza To MY!
                • jaca81 Re: Zawiszy nie oddamy! 22.02.07, 20:07
                  W środowym sparingu "tylko" remis 4:4, ale bardziej martwią liczne kontuzje.
                  Miejmy nadzieję, że do ligi sytuacja się znacznie poprawi. Pozdrawiam...!
                  • mat-76 Re: Zawiszy nie oddamy! 16.03.07, 11:44
                    to może ten temat do sportu w Bydgoszczy???
                    A jutro do Grudziądza:)
                    • mrozik82 Re: Zawiszy nie oddamy! 17.03.07, 18:21
                      Dzis w Grudziadzu 1:1.Meczyk slaby,2 czerwone kartki.
                      • mat-76 Re: Zawiszy nie oddamy! 14.04.07, 20:04
                        wreszcie wygrali. z Solcem 2:0:)Ponawiam prośbę o przesunięcie watku do tematu
                        sportowego
                        • mat-76 Re: Zawiszy nie oddamy! 09.05.07, 21:43
                          Osobnicy z prewencji niech sie zajmą swoim stadionem na Sportowej.
                          • jaca81 Re: Zawiszy nie oddamy! 10.05.07, 19:45
                            400 tys. na przyszly sezon brzmi obiecująco. Oby udało się skompletować ekipę,
                            która przejdzie jak burza rozgrywki 4 ligi.
                            A jeśli chodzi o wymysły milicji, to niech sami się zamkną, a nasze estadio
                            zostawią w spokoju:)
                          • mrozik82 Re: Zawiszy nie oddamy! 10.05.07, 19:46
                            W niedziele o 20 kolejny mecz Zawiszy na Gdanskiej.Przy blasku jupiterow zespol
                            Zawiszy zmierzy sie z dotychczasowym liderem Kujawiakiem Wloclawek.

WSZYSCY NA MECZ !!!
                            • mat-76 Re: Zawiszy nie oddamy! 15.06.07, 20:19
                              odmulamy temat. Na stronie www.zawisza.info aukcja strojów Zawiszy, a jutro
                              ostatni mecz sezonu 2006/07
                              • mat-76 Re: Zawiszy nie oddamy! 15.08.07, 19:56
                                no odmulamy raz jeszcze na głównej. chyba autor tematu ma chociaż
                                chwilę między przerwami sesji Rady tzw Miejskiej, zeby cos
                                skrobnąć:) Dziś 3:1 do przodu.
                                • fordoniak-z Re: Zawiszy nie oddamy! 22.08.07, 13:47
                                  dawac odmulac temat
                                  w nastepnym meczu konieczne 3 punkty i wszystko wraca do normy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka