Dodaj do ulubionych

BTŻ ma strategicznego sponsora

IP: .53.* / *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.04, 07:31
Nareszcie. Z gory dziekujemy firmie BUDLEX i GRUPIE ŻYWIEC za zyczliwosc i sponsorowanie jednej z najbardziej widowiskowych dyscyplin w Polsce.
Obserwuj wątek
    • Gość: JB Re: BTŻ ma strategicznego sponsora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 08:47
      Słowa unania dla działaczy Polonii.Teraz piękna prezentacja drużyny i sponsorów
      a także należy pomyśleć o kibicach{koszulki,czapeczki z logo
      sponsorów}.Pozdrawiam.
    • Gość: Yaraz Grupa Żywiec sponsorem Zawiszy mogłaby zostac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 10:00
      I bardzo dobrze że nie ma nazwy Polonia!!!A może grupa Żywiec zaczęła by
      sponsorować piłkę na Zawiszy.Powróciła by do swoich tradycji-a na koszulkach
      pojawiłby się napis jak za drugoligowych czasów"KUJAWIAK"
      • krotoss Re: Grupa Żywiec sponsorem Zawiszy mogłaby zostac 11.12.04, 10:15
        no tak milion złotych to już można sprzedać nazwę, a taka Unia Leszno jest zawsze Unia nie kurde Duda Leszno! Athletic Bilbao jest zawsze Athletic club de Bilbao, i nawet na koszulkach przez 106lat sponsora nie mieli (a też nie spadli nigdy z ligi) A u na nie.. BKS chromole, bo to człon tylko. Był klub teraz jest sekcja. Ale Polonii nie oddam nigdy! Jeszcze niech najlepiej Gryfa nie dość, że zminiaturyzowanego to wywalą z plastronu i narysują butelke Kujawiaka! Sz....

POLONIA Bydgoszcz
        • Gość: Yaraz Re: Grupa Żywiec sponsorem Zawiszy mogłaby zostac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 10:33
          Super że zmienili nazwe.Tamta kojarzy sie tylko z aferami:D
          • Gość: feluś Re: Grupa Żywiec sponsorem Zawiszy mogłaby zostac IP: *.int.elnet.pl / 195.85.209.* 11.12.04, 10:39
            Sorry Yaraz, ale pieprzysz dwa po trzy. Nazwa Polonia to nazwa przedwojenna.To
            jakaś tradycja. A co teraz?
            ps. afery to kojarzą sie z osobami a nie nazwą klubu. A Zawisza z czy sie Tobie
            kojarzy, bo mi z komunistycznym klubem wojskowym. To co tez zmienić. Wybacz,
            ale taki tok rozumowania może zaprowadzić tylko do psychiatryka!!!
            • Gość: Q Re: Grupa Żywiec sponsorem Zawiszy mogłaby zostac IP: 195.85.209.* 11.12.04, 15:42
              nie przejmuj się tym spedalonym kibicem zrujnowanego klubu.. to po prostu
              zazdrość mu dupe ściska, że jego klub to praktycznie złomowisko, a Polonia
              rozwija się po upadku!!!
              • Gość: feluś Re: Grupa Żywiec sponsorem Zawiszy mogłaby zostac IP: *.int.elnet.pl / 195.85.209.* 11.12.04, 21:23
                Absolutnie nie masz racji. Zawiszy zawdzieczam wiele lat moich treningów,
                świetnej piłce nożnej i wspaniałych meczów w I lidze. Dla mnie i Zawisza i
                Polonia to kluby, które przynosiły chlubę miastu. Mam nadzieje, że tak jak
                Polonia zawisza wyjdzie z tarapatów. Wiwat Polonia Wiwat Zawisza
                • Gość: rynkowo Re: Grupa Żywiec sponsorem Zawiszy mogłaby zostac IP: *.proxy.aol.com 11.12.04, 21:31
                  felus swiat idzie do przodu.to co bylo wczoraj nie ma juz zadnego znaczenia.
                  liczy sie tylko jutro,nawet nie dzis.w calym krajowym sporcie zobaczysz wiele
                  zmian,by chociaz dogonic albanie,ktora szybsza jest w nauce o jutrze.
                  • Gość: q Re: Grupa Żywiec sponsorem Zawiszy mogłaby zostac IP: 195.85.209.* 11.12.04, 23:10
                    ok feluś! zgadzam się! biję się w pierś i oświadczam, iż do Zawiszy nic nie mam
                    i nie mogę mieć, a moja nienawiść wyrażona jest tylko w stosunku do kibiców
                    Zawiszy i ich skandalicznego zachowania!!!
                    i pewnie gdyby w Bydgoszczy była piłka w 1 lidze to bym na nią chodził mimo że
                    jestem kibicem żużla!
                    chociaż nie ma co ukrywać Zawiszy to nie grozi że będzie tam piłka na wysokim
                    poziomie!!!

ale przeraża mnie prostactwo, chamstwo i ogólnie mentalnośc kibiców Zawiszy.....

POPSULI DZISIEJSZE WIDOWISKO, PEWNIE ZASTRASZYLI KIBICÓW ASTORII I PRZEZ 2
                    KWARTY PRAKTYCZNIE NIE BYŁO DOPINGU DLA BYDGOSKICH KOSZYKARZY A GŁUPIE I
                    BEZSENSOWNE OKRZYKI "WKS"!!!
                    • Gość: feluś Re: Grupa Żywiec sponsorem Zawiszy mogłaby zostac IP: *.int.elnet.pl / 195.85.209.* 12.12.04, 11:09
                      Kolego chodzę również na żużel i siadam obok pseudkibiców Polonii. Wierz mi dla
                      mnie nie ma żadnej różnicy między chamstwem Polonii czy też Zawiszy. Chamstwo
                      zawsze będzie chamstwem!!!
                  • Gość: feluś Re: Grupa Żywiec sponsorem Zawiszy mogłaby zostac IP: *.int.elnet.pl / 195.85.209.* 12.12.04, 11:06
                    Widzę, że masz bardzo duży zasób wiedzy o poziomie edukacji w Albanii.
                    ps. nie kompromituj się pisząc takie totalne bzdury!Popatrz tylko na kluby
                    zachodnie dla , których tradycja jest bardzo istotna. Prezentujesz myślenie
                    noworyszy. Takich co jak myślą, że jak mają trochę groszy więcej to są kimś.
                    Tradycje w sporcie są bardzo istotne. tylko plebs tego nie rozumie!
          • Gość: Centy Re: Grupa Żywiec sponsorem Zawiszy mogłaby zostac IP: *.mpn.pl / 82.146.227.* 11.12.04, 19:00
            Ty też zmień nazwę, bo kojarzysz mi się tylko z pedałami.
        • coolek Re: Grupa Żywiec sponsorem Zawiszy mogłaby zostac 11.12.04, 10:39
          Pieprzyc tego sponsora. Co to za sponsor, ktory nie szanuje swietosci klubowych,
          a taka swietoscia jest nazwa - POLONIA. Niepojete, zeby za niecaly milion moc w
          pelni decydowac o nazwie zespolu. Bo sponsor chcial, zeby byla dwuczlonowa...
          Ich chcenie nie ma tu nic do gadania. Mam nadzieje, ze ktos sie opamieta, bo ja
          nie mam ochoty zagrzewac do boju jakiegos Kujawiaka. I na pewno jesli tak sie
          sprawa skonczy, to ubedzie jeden zwolennik naszego piwa...

Coolek
          • Gość: Ania Re: Grupa Żywiec sponsorem Zawiszy mogłaby zostac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 16:33
            Zapewniam wszystkich,że Coolek nie żartuje! Bez niego Żywiec padnie!
    • Gość: Cola Re: BTŻ ma strategicznego sponsora IP: 212.122.214.* 11.12.04, 12:53
      Nazwa rzeczą świętą.Co to za zgadzanie się na dwuczłonową nazwę.POLONIa
      sprzedana?????????za milion zł??
      • Gość: Thommy Re: BTŻ ma strategicznego sponsora IP: *.dip.t-dialin.net 11.12.04, 12:57
        POLONIA byla, jest i bedzie.
        P O L O N I A - - - B Y D G O S Z C Z
        • Gość: byzydura Nie dajmy zabić Polonii!!! IP: *.tvgawex.pl 11.12.04, 16:48
          nie ma prawdziwego żużla bez Polonii. sprzedaż nazwy druzyny to przesada.
          lepiej niz niech oddadzą ten milion zlotych, ja chce chodzic na mecze Polonii,
          a nie jakiegos tam piwa.
          • Gość: aasd niech zyje sponsor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 17:16
            wreszcie jakis sponsor zainwestowal w BTZ moze Kujawiak/Budlex bedzie mistrzem
            • Gość: jacek Re: niech zyje sponsor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 18:21
              bedzie mistrzem w rajdach parami na hulajnogach.buhahahahahahahah
    • Gość: pawel Re: BTŻ ma strategicznego sponsora IP: *.man.bydgoszcz.pl 11.12.04, 20:05
      ludzie ku.., ale wy jesteście debilami. czy ty jeden z drugim narażał byś swoje
      zdrowie, a nawet życie żeby jeźsdzić za dziękuje albo za łupież. pomyśl
      człowieku zanim zaczniesz pie..ć jakieś farmazony. jak masz milion to im daj
      i wtedy beda sie nazywac jak chcesz pajacu. a tak na marginesie to historia tej
      POLONII sięga ledwie jednego roku. tamtej poloni sprzed lat już nie ma. CHWAŁA
      DZIAŁACZĄ BTŻ OBY TAK DALEJ PANOWIE !!!
      • Gość: rynkowo Re: BTŻ ma strategicznego sponsora i chwala mu za IP: *.proxy.aol.com 11.12.04, 21:20
        to!!!!!!!!!
        ze rozumie chwile czasu i rzadzenia sie kapitalistyczna formula.tu o sentymenty
        nie mozna zabiegac,ale o lepsze jutro i to przynoszace zysk.
        Yaraz dostalo ci sie troche,lecz zacznij tez tak myslec,bo nie ma innego wyjscia
        i udzielaj w tym kierunku korepetycji tym od reklamy dla zawiszy.a bedzie sukces
      • Gość: maciek Re: BTŻ ma strategicznego sponsora IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 11.12.04, 22:51
        Masz święta rację.Jak czytam te madrości niektórych pajacuków to az srtach.Co
        oni pieprzą.chyba zapomnieli jak było w zeszłym roku bez kasy.A z tą tradycja i
        nazwą to niech tak nie przesadzają.Piszą a podejrzewam że nigdy nawet nie byli
        na meczu alo skaczą przez płot za friko i później trzeba szukać sponsorów aby
        wyrównał sie bilans gotówki.To przez tych wszystkich mądrali Polonia cierpi.Dla
        mnie to nie ma różnicy.I tak wszyscy wiedzą że to Polonia.chwała Browarom i
        Budlexowi
      • Gość: DADI Re: BTŻ ma strategicznego sponsora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 16:50
        ty k.... debilu.wina poj....... działaczy,ok utrzymaliście polonie w
        ekstraklasie chwała wam za to!!!!!!
        ale sie sprzedaliście za głupią bańkę?czas zeby wyj.... tillingera złodzieja
        jeb.....!!! jestem pewien ze będzie jakiś protest w tej sprawie
        tylko POLONIA W BYDGOSZCZY TYLKO POLONIA
    • Gość: BKS TYLKO POLONIA BYDGOSZCZ!!!!!!! IP: *.hipernet.ras.pl 11.12.04, 22:35
      To jest ku.. skandal. Takiego sponsora to ja za przeproszeniem pie...
      Polonia byla jest i bedzie niezaleznie od wszystkiego!!!

BKS POLONIA BYDGOSZCZ FOREVER

PS
      A ty yaraz zajmij sie lepiej propagowaniem waszego osiedlowego klubiku, ktory
      juz niedlugo sie posypie do konca. Zal ci dupe sciska ze to Tylko Polonia ma
      kibicow w tym miescie, a wy jestescie marginesem bledu.

• Gość: Piotr Re: TYLKO POLONIA BYDGOSZCZ!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 22:49
        Drodzy mondrale to może powiecie panu Protasiewiczowi że będzie nazwa Polonia
        tylko ty będziesz jedździł za darmo bo my pieniędzy nie mamy. A w imię czego ma
        sponsor wyłożyć pieniądze tak sobie bo jest żużel w Bydgoszczy. Zastanówcie się
        co piszecie. Dawna nazwa może być ale trzeba mieć pieniądze. Chyba że jeden z
        drugim będzie płacił za mecz po 200.00 zł to sponsor nie potrzebny.
        • Gość: BKS Re: TYLKO POLONIA BYDGOSZCZ!!!!!!! IP: *.hipernet.ras.pl 11.12.04, 22:58
          Niech wylozy kase, ale bez zmiany nazwy, albo chociaz Polonia niech bedzie 3
          czlonem. To jest tradycja takich rzeczy sie nie robi!!! Na calym swiecie rozne
          firmy sponsoruja kluby, ale chyba nigdzie poza Polska nie zmienia sie nazw
          klubow. Przeciez mozna reklamowac pordukt niekoniecznie przez nazwe. Paranoja.

Jakos Era GSM i Telefonika sponsoruja pilkarzy Wisly Krakow i nikt tam nawet
          nie mysli o zmianie nazwy. Cracovie sponsoruje Comarch i takze nikt nie ma
          takich glupich pomyslow zeby zmieniac nazwe.

POLONIA NA ZAWSZE W NASZYCH SERCACH
          • Gość: rynkowo Re: TYLKO POLONIA BYDGOSZCZ!!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 12.12.04, 07:13
            w sercach niech pozostanie,nikt tego nikomu nie wyroguje,ale rzeczywistosc dnia
            dzisiejszego jest taka jaka jest i o tym trzeba pamietac.kapitalizm =
            przetrwanie.i rozne sa tego drogi,byle do sukcesu.
          • Gość: Pawel Era sponsoruje pilkarzy z Krakowa IP: .53.* / *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.04, 08:01
            Tego nie wiedzialem. Nazwy sponsora Crakowi to nawet nie powtorze bo juz zapomnialem. Tak wlasnie sa rozpoznawani sponsorzy ktorzy nie sa w nazwach. Plac za bilet 80 zl to sponsor bedzie niepotrzebny. Ale pewnie nie masz kasy aby tyle placic wiec siedz cicho tak jak reszta i plac 20 zl. To dzieki sponsorowi wogole ogladasz zuzel. Ale ty przejawiasz najwieksze wady POLAKA. Nie dosc ze mu cos daja to ten jeszcze marudzi!!!
            • Gość: BKS Re: Era sponsoruje pilkarzy z Krakowa IP: *.hipernet.ras.pl 12.12.04, 11:01
              Przypuscmy ze jakis sponsor wplacilby mnostwo pieniedzy do budzetu naszego
              kraju i zazadal zmiany nazwy panstwa na np. AgencjaLotus/POLSKA, to tez bys sie
              zgodzil?:)
              • Gość: Ja Kujawiak-Budleks nazwa XXI w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 11:59
                Polonia to ten skompromitowany aferami klub???Kto w niego włoży kase???Nie ma
                już Polonii!!!Jest BTŻ a teraz Kujawiak-Budleks Bydgoszcz!!
                • Gość: BKS TYLKO POLONIA!!! IP: *.hipernet.ras.pl 12.12.04, 12:15
                  Poki co jest jeszcze oficjalnie nazwa Polonia w herbie klubu, bo tego dzialacze
                  nie zmieniaja. www.btzpolonia.pl Wiec nie gadaj ze nie bedzie Polonii, bo ta
                  zawsze bedzie. Zajmij sie lepiej swoim okregowym klubem z gdanskiej:)
                • Gość: DADI Re: Kujawiak-Budleks nazwa XXI w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 17:00
                  TYLKO POLONIA W BYDGOSZCZY TYLKO POLONIA GEJU PRZECW..ONY
        • Gość: DADI Re: TYLKO POLONIA BYDGOSZCZ!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 16:57
          POJ.... KASA DLA TEGO C...A PROTASIEWICZA BĘDZIE Z NASZYCH DROŻSZYCH BILETÓW
          20ZL!!!!!!!!PROPONUJE ZROBIC BILETY PO 25 WIDOCZNIE DZIAŁACZE MAJĄ W DU..E
          NAJWIERNIEJSZYCH KIBICÓW W POLSCE.JAK BEDZIE NAS CHODZIŁO PO 4000 TO MOZE PUJD
          APO ROZUM DO GŁOWY
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka