Dodaj do ulubionych

Prezes Sawarski o nazwie bydgoskiej żużlowej dr...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 22:19
Panie Prezesie Sawarski!!! W ciągu roku zrobił Pan z Zarządem BTŻ-tu oraz z
Prezydentem Dombrowiczem więcej, aniżeli SLD-owska banda malwersantów i
złodzieii przez ostanie 10 lat. Do tego ma Pan jedyne słuszne podejście do
sprawy, czyli kasa bez której nie ma niczego. Oszołomy nie akceptują BTŻ-tu,
Kujawiaka-Budlexu, itp. itd. W ch.j im w dupę! Jak im się nie podoba, to
niech napiszą do "Przyjaciółki" albo zaczną kibicować Uni Tarnów... Serdeczne
świąteczne życzenia dla Wszystkich, którzy uratowali dla nas żużel w
Bydgoszczy.
Obserwuj wątek
    • Gość: Iwan Re: Prezes Sawarski o nazwie bydgoskiej żużlowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 22:34
      Dziękujemy, dziękujemy!!! Kujawiak to w końcu najlepsze piwo w galaktyce... :-))
    • Gość: friendly a niedawno sie nabijali ze apator straci nazwe... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 22:45
      a ich polonia bedzie wiecznie! teraz sie pytam gdzie wiecznie! nie warto sie
      smiac z kogos bo pozniej mozna sie bardzo rozczarowac! ale ja i tak nie jestem
      z tych co sie tu przyszli z was smiac! zycze sukcesow w przyszlym sezonie i
      oczywiscie pozdro dla protasa!
    • Gość: Scorpio Re: Prezes Sawarski o nazwie bydgoskiej żużlowej IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 13.12.04, 23:13
      Panie Prezesie. Ma Pan poparcie prawdziwych kibiców Poloni! Smarkami którzy
      prubują konfrontacji na tematy o których nie mają pojęcia nie ma się co
      przejmować! Ja niedługo z radością zaopatrzę się w karnet z pieniędzy
      wypracowanych za stypendium. Takiej drużynie która pewnie będzie dostarczała
      emocji trzeba kibicować!!! Jesteśmy Panu (i innym) wdzięczni za uratowanie
      żużla w Bydgoszczy!!! Życzę jak najdłuższej prezesury w naszym klubie!!! W
      końcu jest on zarządzany na zdrowych zasadach.
    • Gość: JD Re: Prezes Sawarski o nazwie bydgoskiej żużlowej IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 14.12.04, 08:52
      Mądrzy zrozumieją, do głupich i tak nic nie trafi.Na szczęście głupch jest
      duuużo mniej.Panie Sawarski jest dobrze!!!!
      • Gość: Zenek Re: Prezes Sawarski o nazwie bydgoskiej żużlowej IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 14.12.04, 09:02
        Pięknie, cudownie, cacy! Ze skrajnosci w skrajność. Oczywiście, że pan Sawarski
        ma swój wkład w uratowanie (dosłowne i w przeności) żużla w Bydgoszczy. Ale
        jeśli już mamy do konca żywota o tym pamiętać, to nie zapominajmy, że ten sam
        człowiek wyp...ł z sekcji żużlowej ludzi, którzy jako piersi głośno powiedzieli
        ludziom o przekrętach byłych panów i władców, to on przyczzynił się do odejścia
        Protasa do Torunia. Ze skrajności w skrajność. I jak tu się w tym wszystkim
        połapać?
      • coolek Re: Prezes Sawarski o nazwie bydgoskiej żużlowej 14.12.04, 09:05
        Glupi ten, co ma inne zdanie niz Ty, JD? Gratuluje, blysnales. Tylko sie
        zastanawiam, ze jeden klub, nawet w naszym pieknym kraju, o tradycje chociaz
        stara sie dbac a drugi sprzedaje wszystko, co moze. Okej, mnie tylko zabolalo,
        ze nie ma Polonii w nazwie i mialo prawo mnie zabolec. Najwyrazniej nie jestem
        tak wyrachowanym kolesiem. Wy za to jestescie i chwala Wam za to...

Ja na przyklad wcale nie musze miec zepolu walczacego zaraz o medale i nie musze
        miec jakiegos tam Protasiewicza w zespole. Ale skoro wszyscy inni musza, bo
        wtedy jest duza frekwencja (bo chodza Ci, ktorych interesuje tylko wynik), to
        prosze bardzo.

kiss my ass

• Gość: Niecałujący w dupę Re: Prezes Sawarski o nazwie bydgoskiej żużlowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 14:17
          Coolek, na przyjemność to trzeba sobie zasłużyć...
        • Gość: JD Re: Prezes Sawarski o nazwie bydgoskiej żużlowej IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 15.12.04, 08:55
          Nie twierdze że głupim jest każdy co ma inne zdanie niż moje twierdzę że GŁUPI
          nie zrozumie jakie prawa obowiązują teraz na rynku i w sporcie . Proste pytanie
          gdzie jest nazwa Sparta Wrocław i gdzie jest Falubaz Z.Góra.

Ps Fuck you
    • Gość: ATR Re: Prezes Sawarski o nazwie bydgoskiej żużlowej IP: *.atr.bydgoszcz.pl 14.12.04, 10:03
      Kujawiak to nasze piwo!!! Niech wszyscy się o nim dowiedzą!!! Zakład i
      Polonia "zyją" w jednym mieście! Niech nawiązują współpracę jak najdłużej!!! Mi
      się ta nazwa podoba!
      • Gość: Zenek Re: Prezes Sawarski o nazwie bydgoskiej żużlowej IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 14.12.04, 10:44
        Pomijaąc to co napisałem wyżej, też nie mam nic przeciwko temu, żeby lokalne
        firmy promowały swoje wyroby za pośrednictwem naszych rodzimych klubów. Jeśli
        korzyść z tego płynie w obie strony to czemu nie? Nie podoba mi się tylko
        zakończenie artukułu w GW. Pan redaktor albo wie tak mało albo ma zbyt krótką
        pamieć. Ale przeciez punkt widzenia zależy od miejsca siedzenia.
    • Gość: pawel Re: Prezes Sawarski o nazwie bydgoskiej żużlowej IP: *.man.bydgoszcz.pl 14.12.04, 12:05
      panu Sawarskiemu naleza sie gratulacje i jeszcze raz gratulacje. nie bal sie
      odpowiedzialnsci i pozwolil odejsc Gollobom,bo owczesnej poloni nie bylo po
      prostu na nich stac.teraz stara sie odbudowac wielki zuzel na zdrowych zasadach
      i chwala mu za to. ludzie, ktorzy uwazaja inaczej najwyrazniej nie sa
      prawdziwymi kibicami polonii. dziekuje panu panie prezesie, za uratowanie zuzla
      w naszym miescie i moge tylko powiedziec OBY TAK DALEJ !!!
    • Gość: pomorski Re: Prezes Sawarski ... a irytacja IP: *.range81-132.btcentralplus.com 14.12.04, 14:24
      cytat:
      Jak któryś z tych chłopaczków, odzywających się po internecie, nie chce
      Sawarskiego, to proszę bardzo: mogę odejść. Tylko niech oni zapewnią pieniądze
      na funkcjonowanie zespołu - irytuje się.

Kiedys byla chyba taka gra o nazwie : CZLOWIEKU !...NIE IRYTUJ SIE !
      Zyczylbym tego samego panu prezesowi. Jak rowniez tego aby wypowiadajacych sie
      w internecie nie wrzucal do jednego worka okreslanego jako "CHLOPACZKI". Sa
      wsrod nich ludzie dla ktorych slowo "POLONIA" to cos wiecej niz nazwa ktora
      mozna sprzedac.

• Gość: Piter żużlowe miasto Bydgoszcz IP: 80.50.52.* 14.12.04, 15:01
        panowie jest pieknie jest kasa jest sponsor(dobry sponsor) i jest POLONIA na
        zawsze! Polonia byla jest i bedzie!! wlasciwie do pelni szczescia potrzeba
        sukcesow a te nadejda! i kibicow i mam nadzieje ze nie zawidziecie i frekwencja
        bedzie wieksza niz w zeszlym sezonie!
    • Gość: Kibic od 20 lat Panie prezesie S.! Trochę spokojniej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 15:23
      sfrustrowani mogą być Ci którzy wyobrażają sobie że maja krzyczeć na
      stadionie "Kujawiak, Kujawiak", albo "Budlex nasz mistrz". Polonia zawsze była
      i będzie Polonią, a chwała tym którzy zapewniają środki żeby to oglądać. A co
      mają powiedzieć w Częstochowie - "Złomrexie nasz kochany" To jest absurd! mam
      nadzieje, że na sezon 2006 zapewnicie takie środki finansowe, żeby tytuł
      mistrza wrócił do Polonii - jakkolwiek oficjalnie i medialnie będzie się
      nazywać. Takie sie zrobiło to życie niestety!
    • Gość: TylkoPolonia!!! Re: Prezes Sawarski o nazwie bydgoskiej żużlowej IP: *.hipernet.ras.pl 14.12.04, 18:23
      Sawarski to by pewnie swoja rodzine nawet sprzedal jakby bylo trzeba.

• Gość: Matka Re: Prezes Sawarski o nazwie bydgoskiej żużlowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 22:13
        Dzieciaku, dobranocka i spać...
      • Gość: tomas Re: Prezes Sawarski o nazwie bydgoskiej żużlowej IP: *.tuchola.sdi.tpnet.pl 15.12.04, 12:12
        ...jak wszystkie bydgoszczaki, tyfusy za********!
        • Gość: Matka Re: Prezes Sawarski o nazwie bydgoskiej żużlowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 20:34
          A Ty co??? Pogieło się w główce jełopie??!!
    • Gość: TylkoPolonia!!! Re: Prezes Sawarski o nazwie bydgoskiej żużlowej IP: *.hipernet.ras.pl 14.12.04, 18:23
      Sawarski to by pewnie swoja rodzine nawet sprzedal jakby bylo trzeba.

• Gość: Filozof Re: Ciekawe ile wynosi odstępne za Chrzanowskiego? IP: 134.146.212.* 14.12.04, 20:21
        Uważam, że Chrzanowski powinien w nowym sezonie jeździć w Bydgoszczy, jeżeli
        nie chce zmarnować swojej kariery.
    • Gość: POLONISTA Re: Prezes Sawarski o nazwie bydgoskiej żużlowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.04, 15:33
      ty k...a popaprancu co ty piszesz upośledzony frajerze,taka unia leszno,jej
      prezesem jest szef firmy mięsnej i co!dla niego ważniejsza jest tradycja klubu
      anizeli nazwa własnej firmy w nazwie klubu.Mogło być np.POLONIA-kujawiak,ale
      trzeba być największym frajerem zeby za głupią bańkęi to k...a na raty(podobno
      kj i budlex mają tyle wpłacićna konto klubu)dla mnie panie sawarski powinien
      podać sie pan do dymisji!WYP.......J GOŚCIU Z POLONII!!!!!!!!!!!
      • Gość: zzz Re: Prezes Sawarski o nazwie bydgoskiej żużlowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.04, 17:27
        SAWARSKI BYL CZLONKIEM ZARZADU BKS POLONIA I PRZEWODNICZACYM SEKCJI ZUZLOWEJ.A
        WIEC JESLI BYLY PRZEKRETY W POLONII TO JE AKCEPTOWAL, NIE WSPOMNE TU O
        TILLINGERZE KTORY W POLONII JEST OD ZAWSZE I BYL ODPOWIEDZIALNY ZA ZUZEL W
        POLONII W OKRESIE OSTATNICH 20 LAT.CZYZBY TYCH LUDZI OGARNELA NAGLE
        AMNEZJA,BUDUJA ZUZEL NA SZCZATKACH NIEBOSZCZKI POLONII KTORA SAMI
        POGRZEBALI.NIELADNIE PANOWIE.A MOZE WARTO SIE ZAINTERESOWAC JAKIE INTERESY ROBI
        FIRMA SAWARSKIEGO PROSIACZEK MOZE NIE JEST ON TAKI KRYSTALICZNY JAK GLOSI WSZEM
        I WOBEC
      • Gość: maciek Re: Prezes Sawarski o nazwie bydgoskiej żużlowej IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 15.12.04, 21:19
        ty tępaku j..ny w dupe,.Co ty piszesz cwoku zasrany.Dj pieniadze to wtedy
        będziesz miał prawo sie wypowiadać.A tak pewnie o chodzisz tylko na polonie jak
        wygrywają .Ciulu
        • Gość: TylkoPolonia!!! Re: Prezes Sawarski o nazwie bydgoskiej żużlowej IP: *.hipernet.ras.pl 15.12.04, 22:11
          Durna palo Polonia pisz ZAWSZE wielka litera.

FOREVER POLONIA BYDGOSZCZ
      • Gość: Ja Re: Prezes Sawarski o nazwie bydgoskiej żużlowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 00:41
        Kim Ty qrwa jestes aby tak do mnie rozmawiać...?
      • Gość: Hehehe Re: Prezes Sawarski o nazwie bydgoskiej żużlowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 23:25
        A my właśnie wyj.baliśmy Twoją Starą!!!
    • Gość: FOREVER POLONIA Re: Prezes Sawarski o nazwie bydgoskiej żużlowej IP: 212.122.214.* 15.12.04, 18:04
      Sawarski frajerze nie ma takiego klubu "BTZ KUJAWIAK/BUDLEX" czy dla ciebie
      pajacu znaczy cos 84 lata tradycji???????łosiu sprzedales klub za jakies
      smieszne pieniadze i myslisz ze wszyscy beda sie cieszyc????!!!!! NIE!!!!! od
      1920 roku tylko BKS POLONIA BYDGOSZCZ !!!! Nie ma innego klubu w Bydgoszczy!
      Tylko Bks Polonia,nasz klub nie jest szmata ktora mozna pomiatac,frajerze
      jeszcze spotka cie za to kara

WHITE-RED BROTHERS 1920

POLONIA NIGDY NIE ZGINIE

ANTY BTŻ !!!
      • Gość: wchodzi Re: Prezes Sawarski o nazwie bydgoskiej żużlowej IP: *.tvgawex.pl 15.12.04, 19:16
        JEST PROSTY SPOSÓB NA NAZWĘ !!!

Trzeba kupić 15000 karnetów i mamy w nazwie POLONIA BYDGOSZCZ.BARCELONA tak
        może sprzedając komplet karnetów na sezon,to dlaczego my mamy być gorsi.
        Pozdrowienia
        • Gość: POLONISTA Re: Prezes Sawarski o nazwie bydgoskiej żużlowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.04, 22:02
          ALE NIECH ZROBIĄ BILETY PO 6 ZŁ I 13ZŁ TO BĘDZIE NAS PRZYCHODZIŁO JESZCZE
          WIĘCEJ NIŻ 15 KLOCKÓW I NA TYM SAMYM WYJDĄ ,ANIŻELI 7000(TAKA BYŁA SREDNIA W
          TYM ROKU) PRZY 15000 MOŻNA SIE ZAJEBIŚCIE BAWIĆ DOPIERO BYŁA BYATMOSFERA NA
          SPORTOWEJ!!!!!!
          • Gość: ... Re: Prezes Sawarski o nazwie bydgoskiej żużlowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 23:22
            A płacić zawodnikom będą "świerzym" powietrzem... O ironio, dzieciaki dajcie
            spokój!!! Do szkoły a nie do dyskusji na tematy o których nie macie pojęcia.
      • Gość: dryb Re: Prezes Sawarski o nazwie bydgoskiej żużlowej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.04, 11:15
        Jasne że się wszyscy cieszą. Sawarski to gość na właściwym miejscu.Natomiast
        bez takich jak ty Polonia się obędzie.Gdyby nie ten człowiek to "kibicowałbyś"
        ale w 2-iej lub 1-ej lidze .
        A tak w ogóle to czerwono-biało-niebieskie są barwy królewskie i takie są w
        godle klubu pora żebyście to zapamiętali bezmózgowcy.
        • Gość: BKS Re: Prezes Sawarski o nazwie bydgoskiej żużlowej IP: *.hipernet.ras.pl 16.12.04, 21:37
          Gość portalu: dryb napisał(a):
          > A tak w ogóle to czerwono-biało-niebieskie są barwy królewskie i takie są w
          > godle klubu pora żebyście to zapamiętali bezmózgowcy.

To sprobuj flage w tych barwach powiesic na plocie, zobaczymy ile wytrzyma:)

WHITE RED BROTHERS
          • Gość: dryb Re: Prezes Sawarski o nazwie bydgoskiej żużlowej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.04, 10:05
            taki odwazny jesteś?ale pewnie tylko ze swoimi "mądrymi kolegami" może ty
            jesteś ten bez zębów no i mózgu przy okazji.pałuj się. mam nadzieję że w
            nastepnym sezonie już takich tępaków nie wpuszczą.
            czerwono-biało -niebieskie frajerze są barwami klubowymi i jakiekolwiek inne
            szmaty powiesicie nie będą miały nic wspólnego z plastronem i godłem klubu.
            .
            Teraz AMEN!!!!!!!!
        • Gość: Swięty Re: Prezes Sawarski o nazwie bydgoskiej żużlowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 23:23
          Amen!!!
      • Gość: maciek Re: Prezes Sawarski o nazwie bydgoskiej żużlowej IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 16.12.04, 20:03
        o czym ty piszesz.Ci nie zależy na dobru klubu.ćwoku zafajdany.Co tylko Polonia?
        gdzie bez kasy ?chyba tylko na mini żużlu.szkoda twoich wypocin baranie bo i
        tak nie zrozumiesz biznesu.pałuj sie
    • Gość: Kasia Re: Prezes Sawarski o nazwie bydgoskiej żużlowej IP: *.sicienko.sdi.tpnet.pl 15.12.04, 20:58
      Hipotetyczna historia: przychodzi tata z synkiem na zawody. Synek - Tato, jak
      się nazywa nasza drużyna? Tata - Obecnie Kujawiak/Budlex, za rok
      Tyskie/Goplana, za 2 lata Warka/Okocim!
      Dla mnie Gorzów był zawsze Stalą, a nie żadną brunat czy pergo, drużyna z
      Torunia nawet za rok będzie Apatorem, a Polonia zawsze Polonią. Ale czy będzie
      nią dla nowych młodych fanów, którzy w przyszłym sezonie przyjdą na stadion po
      raz pierwszy?
      P.S. Swoją drogą, to piwo mogło być lepszej marki. Kujawiak kojarzy mi się z
      oprychami spod budki.
      • Gość: kupiec nazwowy Re: Prezes Sawarski o nazwie bydgoskiej żużlowej IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 15.12.04, 21:35
        sprzedajna dziwka polonia-kondonia
        zdechla franca
      • Gość: cs takie sa dzisiaj realia IP: 195.215.5.* 16.12.04, 09:47
        to chyba nie wina piwa, tylko oprychow, co ?
        zreszta ja nie wystaje calymi dniami pod budka z piwem, to mi sie Kujawiak nie
        kojarzy z oprychami :o)

tak sie porobilo dzisiaj w sporcie, komuna sie skonczyla i teraz decyduja prawa
        rynkowe, ekonomia i tyle
        jak sponsorzy odejda, to bedziemy mogli sami poscigac sie na rowerkach
        jak to mowia: Rybkow albo Pipkow
        • Gość: rynkowo Re: takie sa dzisiaj realia IP: *.proxy.aol.com 16.12.04, 22:13
          brawo gosciu!!!wielu jednak nie chce tego przyjac.ale na to nic nie poradza,
          najwyzej we wlasne rence wezma inicjatywe,ale i tak to bedzie musialo byc na
          modle dzisiejszych czasow i rzadu ekonomii.
          • Gość: TylkoPolonia!!! Re: takie sa dzisiaj realia IP: *.hipernet.ras.pl 16.12.04, 23:57
            Gość portalu: rynkowo napisał(a):
            > wlasne rence wezma inicjatywe

Co to sa "rence"?:)

WHITE RED BKS POLONIA
    • Gość: PRAWDZIWY KIBIC Re: Prezes Sawarski o nazwie bydgoskiej żużlowej IP: *.man.bydgoszcz.pl 17.12.04, 18:41
      PRZEZ TAKICH KIBICÓW JAK TEN PATAFIAN(NIE OBRAŻAJĄC PATAFIANA) TO GINIE
      SPORT .CZY TY WIESZ CO ZNACZĄ SŁOWA TRADYCJA,PRZYWIĄZANIE DO BARW KLUBOWYCH
      ITD.?? A OD NOŚNIE SLDOWSKIEJ WŁADZY RTO NIE CHCE MIEĆ Z NIMI NIC WSPÓLNEGO
      TYLKO ZE ZA SLDOWSKIEJ WŁADZY BYŁA PIŁKA,KAJAKARSTWO I ZUZLOWE MISTRZOSTWA
      POLSKI.A NIE HALA ŁUCZNICZKA I BEZSILNE ZABIEGI ZAPEŁNIENIA JEJ MECZAMI ZESPOŁU
      PIESNI I TAŃCA W ERA BASKET LIDZE.POZDRO
      • Gość: wchodzi Re: Prezes Sawarski o nazwie bydgoskiej żużlowej IP: *.tvgawex.pl 17.12.04, 19:12
        "Dziad swoje Baba swoje"
        Karnety to całkiem realna sprawa i w cenie proponowanej przez klub.Mam tylko
        wątpliwości czy stać na taki wysiłek bydgoskich kibiców.Drużyna utrzymała sie w
        ektraklasie dała nam dużo radości i dumy z tego faktu.Teraz my kupując karnety
        po 180 zł.doceńmy ich wysiłek.Właśnie teraz przed sezonem by klub miał kase.Ale
        po co ja to piszę przecież każdy to wie.
        Właśnie tak robią kibice UNI TARNÓW a karnety są tam po 250 i 200 zł.Informacja
        z Przeglądu żużlowego.pl
      • Gość: Patafian Re: Prezes Sawarski o nazwie bydgoskiej żużlowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 23:19
        Zgorzkniały "ZBOWIDOWCU", proponuję zająć się szydełkowaniem... Na pochybel
        złodziejom, kombinatorom i takim frajerom jak "TY"!!!
    • Gość: POLONIA FOREVER Re: Prezes Sawarski o nazwie bydgoskiej żużlowej IP: 212.122.214.* 17.12.04, 19:16
      prezes Barcelony tez caly czas wzbrania sie przed nazwami sponsorow na
      koszulkach,nie wspominajac juz o zmianie nazwy na np.Microsoft Barcelona.Prezes
      Barcy wie ze jezeli obrazil by uczucia fanow(czyli zmienil nazwe klubu ,dodal
      na koszulkach logo sponsora) w nastepnych wyborach socios by go juz nie
      wybrali.A u nas Sawarski robi co chce ma gdzies kibicow bo przeciez my go nie
      wybieramy tylko zarzad,tak wiec w tej sprawie nie mozna nic zrobic!! Smutne ale
      prawdziwe! Dla mnie zawsze bedzie P O L O N I A ! I nie BTZ tylko zawsze B K
      S !!!

POLONIA BYDGOSZCZ

WHITE-RED BROTHERS 1920

ANTY BTŻ !!!
      • m0nk Re: Prezes Sawarski o nazwie bydgoskiej żużlowej 18.12.04, 09:12
        a czy falubaz zawsze byla falubazem drodzy forumowicze? Czy BKS zawsze bylo BKS-em? Czy apator zawsze byl apatorem? To co dla nas jest dzis oczywiste wcale nie musi byc oczywiste dla nastepnego pokolenia. Zmianie nazwy ze stali na apator musialy towarzyszyc podobne protesty jakie mamy dzisiaj. zmiany sa jednak nieuniknione. pozdr.
        • Gość: TylkoPolonia!!! Re: Prezes Sawarski o nazwie bydgoskiej żużlowej IP: *.hipernet.ras.pl 18.12.04, 15:01
          m0nk tylko, ze Polonia zawsze byla Polonia (nie liczac 5 czy 6 lat kiedy byla
          nazwa gwardia). pzdr.
          • Gość: rynkowo Re: Prezes Sawarski o nazwie bydgoskiej żużlowej IP: *.proxy.aol.com 18.12.04, 16:20
            stare z nowym sie sciera.ale zmiany nie uniknione,poniewaz w takich czasach
            zyjemy.i ci co nie chca sie z tym pogodzic,to tylko do czasu,bo i tak nie
            wygraja.ekonomia czasu rzadzi calym swiatem,i w polonii tez i w zawiszy tez.
            • Gość: mozolny Re: Prezes Sawarski o nazwie bydgoskiej żużlowej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.04, 11:19
              kondonii juz nie ma
              pogodzic sie z tym czas
              ch..awiak hehehe
    • Gość: Juby Re: Prezes Sawarski o nazwie bydgoskiej żużlowej IP: *.telsten.com / 83.238.68.* 19.12.04, 12:23
      Popieram pana decyzje panie Bogdanie!!!! Niech wszystkie te debile zamkną supe
      bo poprostu sa ograniczeni umysłowo jeżeli sądzą inaczej!!!!Dziękuje panu w
      imieniu prawdziwych kibiców Kujawiaka\Budlexu za to co zrobił pan dla nasZ!!!!
      • Gość: BKS Re: Prezes Sawarski o nazwie bydgoskiej żużlowej IP: *.hipernet.ras.pl 19.12.04, 12:34
        Ja pie.. co za debil.
        "w imieniu prawdziwych kibiców Kujawiaka\Budlexu"
        Mozg ci wyzarlo durniu? To wogole sa tacy kibice?

TYLKO POLONIA W BYDGOSZCZY TYLKO POLONIA!!!!
        SINCE 1920
        • Gość: Prawdziwy Baran Baran mówi do baranów w ich ojczystym języku... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.04, 20:39
          Niech BTŻ Polonia zginie!!! BKS Polonii już nie ma... Nie będzie żużla i
          będziemy chodzić na Amatora Wibratora! Tam się barany wtedy będą chwalić swoimi
          szmatami, że Polonia była zawsze Polonią... Była, bo zginęła... Nikt przecież
          nie da kasy na reklamę, gdy nie ma z tego korzyści medialnych... Myślicie, że
          by wam jedzenie dali za darmo tylko, dlatego że jesteście głodni? Odpowiedzcie
          na to pytanie Barany! Czy tego właśnie chcą barany? I niech nikt Polonii nie
          przyrównuje do Barcelony... To jest po prostu nie na miejscu... Barcelona
          wydaje w godzinę to, co my w roku... Ale i tak do baranów można mówić a barany
          swoje.
          Więc dla nich (BKS, mozolny, TylkoPolonia!!!, POLONIA FOREVER , PRAWDZIWY
          KIBIC, kupiec nazwowy z Wibratorowa[lepiej martw się o Amatora], POLONISTA,
          zzz, Tomas, coolek) specjalna przemowa (zbliżają się święta więc może
          zrozumieją):
          Beeeee… beeeeeee, bee beee beeeeeee. Beeeeeeee, beee, beeeeeee ,beeeeeeeee!
          Beeeeee, beeee, beeeeeeeee, beeeee, beeeeeee!
          Chociaż i tak wątpię żeby to do nich dotarło….
      • Gość: mozolny Re: Prezes Sawarski o nazwie bydgoskiej żużlowej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.04, 12:40
        prawdziwi kibice Ch.ujawiaka/Budlexu
        buhahahahaha
        nowotwor o smiesznej nazwie
        • Gość: rynkowo Re: Prezes Sawarski o nazwie bydgoskiej żużlowej IP: *.proxy.aol.com 19.12.04, 16:30
          ekonomia sie bedzie liczyc,bo bez niej nikt nie przezyje.a co w tym pieknego,to
          to,ze nadal wszyscy milosnicy sportu[o ktorym trzeba pamietac,ze jest tylko
          zabawa]beda nadal stadion zapelniac.pomimo,ze maja swe zdanie na nazwy.zyczmy
          sobie tylko emocji.
          • Gość: PIOTREK Re: Prezes Sawarski o nazwie bydgoskiej żużlowej IP: 195.85.209.* 19.12.04, 21:25
            SZANOWNY PANIE PREZESIE SAWARSKI - JEDNA RADA NIE PRZEJMOWAC SIĘ OPINIAMI
            LUDZI NIE ZNAJĄCYCH SIĘ NA PRAWACH RYNKU I EKONOMI.NAZWA JEST I OWSZEM
            WAŻNA ALE NIE NAJWAŻNIEJSZA .PANIE PREZESIE TAK TRZYMAĆ

• Gość: PoloniaForever(P) Re: Prezes Sawarski o nazwie bydgoskiej żużlowej IP: 212.122.214.* 19.12.04, 21:26
      frajerzy co to jest KUJAWIAK/BUDLEX? od 1920 roku TYLKO POLONIA!!! Sawarski
      szmato jeszcze za to zapłacisz.Twoje szczescie ze kibice (ale tylko normalni
      nie jakies "Kujawiaki")cie nie wybierajaja w nastepnych wyborach!!!! Sprzedales
      Polonie jak szmate!!!!Pedale widac ze dupie masz 84-letnia tradycje klubu.Dla
      ciebie POLONIA moze sie nawet nazywac OSRAM BYDGOSZCZ bo dla ciebie sie liczy
      tylko kasa!! A Z WAMI PIKNIKI NIE MA CO W OGOLE GADAC IDZCIE I PODAJCIE REKE
      TEMU SPRZEDAWCZYKOWI,JESTESCIE TACY SAMI JAK ON!!!!

POLONIA NIGDY NIE ZGINIE

ANTY KUJAWIAK/BUDLEX!!!!!!!!

WHITE-RED BROTHERS-POLONIA BYDGOSZCZ
      • Gość: AntyPoloniaForever do cepa który zwie się PoloniaForever IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 21.12.04, 18:11
        Idź do szkoły durniu... Powoli brakuje Ci argumentów... Nie rozumiesz baranie
        że bez Kujawiaka i Budlexu Polonii by nie było? Nie dociera szmato? Pewnie
        jesteś jednym z tych pedalskich lumpów stadionowych którzy nie wiedzą po co
        człowiek żyje... Więc ci ciemnoto odpowiem. Żyje by innym pomagać! A ty żyjesz
        aby siać ferment i dzielić kibiców zamiast jednać... Wiec jesteś zwykłym
        pasożytem, a posożyty trzeba tępić! Durniu bez szkoły! Pewnie masz
        podstawowe... Ale to tak jak byś nie miał...

ANTY PoloniaForever CO ZNASZY : ANTY DUREŃ LUB POWIEDZ STOP DEBILOM
        • Gość: BKS Re: do cepa który zwie się PoloniaForever IP: *.hipernet.ras.pl 21.12.04, 19:56
          Ciekawe panienko czy "na zywo" tez jestes taka wyszczekana...

WHITE RED BKS POLONIA
    • Gość: POLONIA FOREVER Re: Prezes Sawarski o nazwie bydgoskiej żużlowej IP: 212.122.214.* 19.12.04, 21:29
      TE PIOTREK MOZE SOBIE NOWY SZLICZEK KUJAWIAKA/BUDLEXU SPRAWISZ CO???? I NIE
      ZAPOMNIJ SIE W NIM POKAZAC NA STADIONIE!!

RODOWICI BYDGOSZCZANIE-P O L O N I A !!!!!
      • Gość: rynkowo Re: Prezes Sawarski o nazwie bydgoskiej żużlowej IP: *.proxy.aol.com 19.12.04, 22:37
        Prawdziwy Baran walnal prosto z mostu i,nawet nie glupio.warte zastanowienia.
    • Gość: Zb. Re: Prezes Sawarski o nazwie bydgoskiej żużlowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.04, 20:58
      Przestańcie topić pieniądze w żuzel.Zajmijcie się stanem drÓg
      chodników.Bydgoszcz to jedna wielka dziura z ciemną, pęłną kolein
      Dworcową.Starym Rynkiem martwym po 22.
      • Gość: POLONIA FOREVER Re: Prezes Sawarski o nazwie bydgoskiej żużlowej IP: 212.122.214.* 22.12.04, 11:41
        gó.. mnie bydgoskie chodniki czy drogi obchodza.Najwazniejsza jest POLONIA!!!
        Sawarski-sprzedawczyk!!!!!

ULTRAS POLONIA
    • Gość: ja Re: Prezes Sawarski o nazwie bydgoskiej żużlowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 14:09
      Pan prezes Sawarski wypuścił Gollobów do zasranego Tarnowa po to zeby miał na
      Kujawiaka, nie mógł dołożyć troche więcej żeby ich zatrzymać chociaż Tomka- bez
      niego nie będzie już takiego żużla jak wcześniej , a teraz sprzedaje Polonie ,
      pomyśl tym łysym głupim łbem co ty człowieku robisz! Bydgoszcz zmieniasz na
      wioche pajacu! Popieram FOREVER POLONIA!
      • Gość: rynkowo Re: Prezes Sawarski o nazwie bydgoskiej żużlowej IP: *.proxy.aol.com 30.12.04, 22:15
        predzej wasz intelekt doprowadzi do wioski.brawo i w sile rozumu na czasie,
        p.Sawarski.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka