Gość: veni IP: 212.160.232.* 14.05.02, 14:34 Gdzie w Bydgoszczy najlepiej kupić a potem założyć radio samochodowe. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: adek Re: Radio samochodowe IP: *.ic.net.pl 14.05.02, 14:38 Grudziądzka 10 . Dawny pawilon "Rzemieślnik" . Kompleksowa usługa , ceny przyzwoite . Polecam . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fore Re: Radio samochodowe IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 14.05.02, 14:38 Nie ma sensu zakładać, i tak niedługo wyjmą:))) Pozdrawiam Fore pesymistka Odpowiedz Link Zgłoś
ninaa Re: Radio samochodowe 14.05.02, 14:45 ... oj, nikoniecznie... :-)) I skończ z takim podejsciem, Kochana !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MW Re: Radio samochodowe IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.02, 09:01 Toruńska - za kinem Adria - nigdy mnie nie zawiedli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fore Re: Radio samochodowe IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 16.05.02, 09:16 Dlaczego Ninooo, mam skończyć z takim podejściem - chciałam w tych zabieganych czasach zwrócić uwagę na względność czasoprzestrzeni i ogólnie znany, już ze starożytności fakt, iż "wszystko płynie". Włoży , wyjma, znowu włoży - cóz to do tego, ze jesteśmy cząstka wszechświata. Który idzie ku zagładzie. A tak a propos - przeciez są emotikony, widzisz Ninoo, że żartuje sobie:) Pozdrawiam epikurejkę:) Fore Nie wiadomo Co Odpowiedz Link Zgłoś