Dodaj do ulubionych

Dr Prywiński - CAŁA PRAWDA

IP: 2.4.STABLE* / *.gazeta.pl 17.05.02, 14:16
I tu mam dla wszystkich, którzy wyrobili już sobie
opinię, niespodziankę. Jestem w bezpośrednich
kontaktach z dr-em Prywińskim i wiem, że cała sprawa
została spreparowana przez kłamliwą panią redaktor.
Otóż, zaczynając od wczorajszego artykułu, nie było
żadnego urazu kończyny górnej, jak łaskawie podała
gazeta, ale uraz kończyny dolnej ( dowodem na to są
jest dokumentacja z Izby Przyjęć - nota bene
niechlujnie wypełniona przez dr Lewandowskiego) , co w
związku z dolegliwościami mogło także sugerować
wykonanie Rtg stawu biodrowego.
Po drugie pan dyrektor aby załagodzić rozdrażnioną
panią poseł, faktycznie chciał umieścić jej matkę na
oddziale rehabilitacji, lecz nie POZA kolejką ( i dodał
że niestety trzeba długo czekać) Żeby było milej, dla
tak ostatnio szkalowanego dr-a Prywińskiego chciał to
zrobić z uwagi na POWTARZAJĄCE się skargi na tegoż
dyżuranta i to zarówno od personelu medycznego jak i od
pacjentów, aby mógł uniknąć ewentualnych kłopotów (dr
Prywiński przez ponad 30 lat pracował i nadal pracuje
na Izbie Przyjęć i doskonale zdaje sobie sprawę z tego
jak niesprawiedliwi potrafią być czasami niektórzy
pacjenci, a czasem dziennikarze :( ).
Kolejnym istotnym faktem jest, że pan dyrektor NIE
zatrudnia dr-a Lewandowskiego ( bo ma on podpisany
kontrakt) w związku z tym NIE MOŻE dać mu zwolnienia
dyscyplinarnego ani żądać od niego rezygnacji, jak
donosi dzisiaj "obiektywna" pani redaktor.
I ostatnia rzecz : wypowiedź na temat rozpoznawania lub
nie pani posłanki została całkowicie wyrwana z
kontekstu zupełnie innej wypowiedzi w tej sprawie i
sprawnie wklejona w czwarkowy artykuł ( artykuł ten
pojawił sie oczywiście bez autoryzacji , na którą
redaktor Joanna Bujakiewicz, miała czas )
Pan Dyrektor jeszcze wczoraj wysłał fax w tej sprawie
do redakcji Gazety z wyjaśnieniem co zaszło - czy
widzieli dziś Państwo jakąkolwiek notkę na ten temat
??? A założę się, że nawet jak sie pojawi to na
środkowych stronach.
Szczerze mówiąc nie dziwię się większości opini
zamieszczonych na forum i w dzisiejszym wydaniu Gazety
- gdybym nie znał sprawy od "podwórka" sam bym sobie
wyrobił taką opinię.
Życzę Państwu abyście nigdy nie dali zaplątać się w tak
przygotowaną sieć redaktor Bujakiewicz pod kierunkiem,
jak tylko mogę przypuszczać "biednego, niewinnego" dr-a
Lewandowskiego.
I jeszcze jedno kto za to wszystko przeprosi Bogu
winnego Pana dr-a Prywińskiego ???
Obserwuj wątek
    • Gość: Fore Re: Dr Prywiński - CAŁA PRAWDA IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 17.05.02, 14:18
      NoOK, widzimy, idzimy, nie pisz Axon 6 razy, od tego się nie przekonamy;)
      I komu , biedne żuczki mają teraz wierzyć?
      • Gość: Axon Re: Dr Prywiński - CAŁA PRAWDA IP: 2.4.STABLE* / *.gazeta.pl 17.05.02, 14:21
        Chodzi mi tylko o to żeby wszyscy pracowali zgodnie ze
        swoją zawodową etyką. To czy kogoś przekonam czy nie,
        nie zależy ode mnie. Ważna jest prawda to wszystko
        • Gość: fin Re: Dr Prywiński - CAŁA PRAWDA IP: *.atr.bydgoszcz.pl 17.05.02, 14:30
          Gość portalu: Axon napisał(a):

> Chodzi mi tylko o to żeby wszyscy pracowali zgodnie ze
          > swoją zawodową etyką.

Koleżance chodzilo o to, że rozpocząłes ten sam wątek cztery razy. To lekko bez sensu.
          • Gość: #kasia fin=> @ IP: 194.204.138.* 17.05.02, 16:04
    • reeeyo Re: Dr Prywiński - CAŁA PRAWDA 17.05.02, 14:34
      beret! łapaj!
      • Gość: bator1 Re: Dr Prywiński - CAŁA PRAWDA IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 17.05.02, 15:25
        Sprawę znam tylko z gazety, ale jesli choc część tego co pisze axon jest
        prawdą. To rzecz nie jest tak oczywista. Nie tylko on w tych wszystkich wątkach
        wskazuje na, powiedzmy, niekonwencjonalne zachowanie lekarza wobec pacjentów i
        personelu. Jeśli jest w tym odrobina prawdy to zestawiając to z metodami pracy
        autorki tekstu mozna jeszcze różnych rzeczy się spodziewać

A tak przy okazji: czy choć częśc osób wypowiadających się tu jako studenci
        (zakładam, że są nimi naprawdę) pamięta jak bojowa pani Bujakiewicz parę lat
        temu opisała egzaminy wstępne na waszą uczelnię? Ach, czegóż tam nie było:
        atmosfera sali, wrażenia tych, którzy są już po.... Problem powstał gdy okazało
        się, że egzamin odbył się dopiero w dniu, gdy materiał ukazał się drukiem, a
        pani redaktor opisała wszysko nie ruszając się zza biurka. Tylko te daty ktoś
        jej złośliwie pomieszał... Gazeta tak jakoś skromnie przepraszała czytelników :-
        ))))
    • Gość: sunn Re: Dr Prywiński - CAŁA PRAWDA IP: *.iweb.pl 17.05.02, 15:57
      Axon = Dr Prywiński na 100 % pisze tu sam o sobie, zero odwagi, zero honoru !!!
      • stefazx Re: Dr Prywiński - CAŁA PRAWDA 17.05.02, 16:05
        Potwierdzam Axon = dr Prywiński
        Gdzie godność doktorze, ładny nam pan daje przykład!
        Ogon pod siebie i zawazelinić? W pana stylu!
      • Gość: Axon Re: Dr Prywiński - CAŁA PRAWDA IP: 2.4.STABLE* / *.gazeta.pl 17.05.02, 16:11
        Wiecie co zamknę Wam buzię - jestem synem dr
        Prywińskiego i dajcie już spokój. Nikt nigdy nie uczył
        mnie kłamać - tym bardziej mój ojciec. Chcecie znać
        prawdę to ją macie - ale teraz to się dopiero zacznie i
        nawet nie wiem czy warto było się do tego przyznawać,
        bo to i tak nie ma znaczenia. Róbcie co chcecie
        • Gość: Abra Re: Dr Prywiński - CAŁA PRAWDA IP: *.iweb.pl 17.05.02, 16:15
          Axon nie daleko pada jabłko od jabłoni. Ciebie też wszyscy znają i twoje
          podstepne czyny. W końcu czym skorupka za młodu nasiąknie tym na starość trąci
        • Gość: bator1 Re: Dr Prywiński - CAŁA PRAWDA IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 17.05.02, 16:15
          Brawo! Ciekawe, kto z "sędziów" mieniacych się tutaj "studentami" odważy się na
          podobną jawność?

Czemu z góry wątpię?
          • Gość: Abra Re: Dr Prywiński - CAŁA PRAWDA IP: *.iweb.pl 17.05.02, 16:16
            jego syna nie sa w stanie wywalić a każdy z studentów może miec dupe zatrutą do
            końca mądralo sam się przedstaw.
            • Gość: #kasia Re: Dr Prywiński - CAŁA PRAWDA IP: 194.204.138.* 17.05.02, 16:20
              ale skuteczniemozecie Prywkowi zatruc zycie...
              ten jad saczacy sie i posepne spojrzenia spode łba...
              ciekawe
              jakby to byl Wasz ojciec to jakbyscie sie zachowali??

gdzie godnosc..

normalne, ze broni i, ze wierzy ojcu..
              • Gość: Abra Re: Dr Prywiński - CAŁA PRAWDA IP: *.iweb.pl 17.05.02, 16:25
                GRATULUJĘ CHŁOPAKA!!! KTO WIE MOŻE PRZYSZŁEGO DYREKTORA!!!
                • bator1 Re: Dr Prywiński - CAŁA PRAWDA 17.05.02, 16:35
                  A, tak poza tym, wszyscy w domu zdrowi? Coraz bardziej się upewniam, że tacy
                  ludzie jak Abra nie powinni nawet przechodzić w pobliżu gabinetu lekarskiego, a
                  co dopiero pchać się tam ze swoim chamstwem do pomagania ludziom... Może lepiej
                  poćwicz na razie czytanie ze zroumieniem tekstu, zanim znowu bluźniesz komuś?
                • Gość: #kasia Re: Dr Prywiński - CAŁA PRAWDA IP: 194.204.138.* 17.05.02, 16:48
                  o qrde!!
                  bede dyrektorowa!!
                  chwyc sie za glowke, przekrec w prawo o 720 stopni, urwij i wywal przez okno..

dziecko zastanow sie co piszesz..
                • Gość: opyt Re: Dr Prywiński - CAŁA PRAWDA IP: *.iweb.pl 17.05.02, 21:31
                  jak z amfa nie przesadzi
            • Gość: bator1 Re: Dr Prywiński - CAŁA PRAWDA IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 17.05.02, 16:22
              Jak się odwagę tylko w telewizji widziało to nieźle się tu rzuca mięsem pod
              cudzym adresem, prawda? Nieźle się zapowiada przyszłość medycyny, jeśli choć
              część analfabetów przedstawiających się tutaj jako "studenci", faktycznie nimi
              jest. Niech nas Bóg broni przed lekarzami, którzy po czwartym roku studiów nie
              potrafią poprawnie napisać słowa pacjent.

No, a co robić jak się trafi na takiego co oferuje "wylanie na pysk". Gratuluję
              polotu i kultury niegodnej nawet salowej (przepraszam wszystkie porządne
              salowe).
              • Gość: Abra Re: Dr Prywiński - CAŁA PRAWDA IP: *.iweb.pl 17.05.02, 16:24
                Uczymy się pilnie od swoich "nauczycieli"!!!!!!!!! Tylko za taką wiedze nas
                pozytywnie ocenią
                • bator1 Re: Dr Prywiński - CAŁA PRAWDA 17.05.02, 16:31
                  No, jeśli brać poważnie wypociny poniektórych w wiadomej sprawie, to pozostaje
                  tylko pogratulować poczucia "przyzwoitości" przyszłych lekarzy.
                  Powiedzenie "bij mistrza" teraz paru obecnych tu rzekomych "studentów"
                  utożsamia chyba z bejsbolem. Skoro chamstwo tak łatwo się przyjmuje na uczelni,
                  to zdaje się pora ją zamknąć. I to nie względu na kadrę...
                  • Gość: Abra Re: Dr Prywiński - CAŁA PRAWDA IP: *.iweb.pl 17.05.02, 16:37
                    Lekarzu!!! Daj młodszym kolegom szanse!!! Nie wszyscy maja układy tak jak ty...
                    POczytaj trochę.. odpocznij... i daj sobie spokój z medycyna!!!!!!!! Chyba sie
                    juz wypaliłeś!!!
                    • bator1 Re: Dr Prywiński - CAŁA PRAWDA 17.05.02, 16:42
                      Otrzyj już dziecko pianę z ust i wytrzyj zamglone wściekłością okulary mój
                      drogi (droga?) Nie mam wątpliwego zaszczytu zaliczania się nawet do szeroko
                      pojętej służby zdrowia, więc daruj sobie te bzdurne złośliwości.

Gdybym jednak miał swą skromną osobą choć trochę tobie zagradzać drogę do
                      medycyny to zaparłbym się na miejscu ze wszystkich sił. Chamów w tej branży
                      jest już na tyle dużo, że kolejny adept nie jest potrzebny. Gratuluję
                      predyspozycji!
                      • bator1 Re: Dr Prywiński - CAŁA PRAWDA 17.05.02, 16:49
                        Uprzedzając kolejne brechty pod moim adresem doję, że nie znam także osobiście
                        ani doktora P., ani żadnego jego znajomego, nie jestem krewnym ani znajomym
                        pani poseł B i mam nadzieję, że nie poznam osobiście większości obecnych
                        tu "studentów". Szczególnie jako pacjent.
                        • stefazx Re: Dr Prywiński - CAŁA PRAWDA 17.05.02, 17:03
                          To dobrze, bo Twoje pojecie o tej sprawie jest krotko mowiac gowniane, wiec
                          moze sie nie odzywaj...
                          • Gość: drgreg Re: Dr Prywiński - CAŁA PRAWDA IP: 213.77.96.* 17.05.02, 18:23
                            Wstyd jak można nie bronić swojego lekarza jako szef, nawet takiego gnoja jak
                            Lewandowski
                            • Gość: Axon Re: Dr Prywiński - CAŁA PRAWDA IP: 2.4.STABLE* / *.gazeta.pl 17.05.02, 18:52
                              To już ostatnia moja wypowiedź na tym forum. Dr Greg
                              powiem jedno - chyba właśnie chciał pomóc za bardzo,
                              jak wyszło sami widzicie.
                              Bator thx stary
                          • Gość: bator1 Re: Dr Prywiński - CAŁA PRAWDA IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 17.05.02, 21:15
                            No, patrzcie państwo, jeszcze jeden wybitny znawca! A jaka wyyyysoka kultura.
                            Jeśli to kolejny "student" to aż dziw bierze, żę kadra naukowa nie strzela
                            jeszcze do słuchaczy AM. Przy takim prostactwie trzeba mieć anielską
                            ciepliwość. Zaczynam chyba lubić wykładowców tej prowincjonalnej uczelni....

Droga (drogi?) stefozx, tu nie piakownica, więc użyanie takich przedszkolnych
                            protez językowych chwały nie dodaje, ale świadectwo wystawia. Tobie,znawco
                            życia wg red. Bujakiewicz...
    • Gość: czy to w Re: Dr Prywiński - CAŁA PRAWDA IP: *.iweb.pl 20.05.02, 12:14
      Chciałbym poinformować, że pani redktor bardzo lubi szukać sensacji na Naszej
      Uczelni a to, że brak jej obiektywizmu o sprawach o których pisze jest
      wszystkim wiadomy. JM rektor złożył juz kiedyś zażalenie do redaktora Michnika
      na jej metody pracy.
      Trudno jest mi komentować całą sprawe jeżeli wiadomo, że artykuł nie jest w
      pełni prawdziwy. Sprawe powinna zbadać Izba Lekarska.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka