Dodaj do ulubionych

W Toruniu Wielki głód...

09.01.05, 03:18
miasta.gazeta.pl/torun/1,35576,2479384.html
Obserwuj wątek
    • Gość: mi Re: W Toruniu Wielki głód... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 03:23
      Nie ma się czym ekscytować. Wiadomość bez znaczenia dla mieszkańców Bydgoszczy,
      może tylko powodować kolejne nikomu niepotrzebne spory. Większość mieszkańców
      obu miast to normalni ludzie, a nie złodzieje.
      • Gość: Jerzy Re: W Toruniu Wielki głód... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 11:48
        I tu sie koles mylisz.
        Większosc kryminalistów w tym województwie pochodzi jednak z okolic Bydgoszczy.
        Bydgoszcz to miasto kryminalistów.
        • ethanak Re: W Toruniu Wielki głód... 09.01.05, 13:10
          A Toruń pedofili i prawniczej mafii...
          • Gość: Jerzy Re: W Toruniu Wielki głód...?????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 14:06
            a jednak mnie koles prowokujesz................
            • Gość: maniek Re: W Toruniu Wielki głód...?????????? IP: *.hipernet.ras.pl 09.01.05, 14:16
              stul pysk stara cioto i wez sie do roboty jakiejs..
              • Gość: Jerzy Re: W Toruniu Wielki głód...?????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 14:22
                "stul pysk stara cioto i wez sie do roboty jakiejs.."

Manku to takie esbeckie.........(tatus czy mamusia...?) i takie bydgoskie.

I najlepiej jak sie pozniej taki element jak ty czy ten wyżej denerwuje.....
                ze nazywa się was kryminalistami........
                A jak was nazwyac?
                • ethanak Re: W Toruniu Wielki głód...?????????? 09.01.05, 14:30
                  Ciebie można nazwać po imieniu czerwona,złodziejska,prywitywna,toruńska
                  świnia.Czy coś pominąłem?jerzyku?
                • Gość: maniel Re: W Toruniu Wielki głód...?????????? IP: *.hipernet.ras.pl 09.01.05, 15:59
                  udław sie tymi salcesonami i szynkami cwiercinteligencie
    • o_0 Re: W Toruniu Wielki głód... 09.01.05, 14:20
      sluchajcie, kochani koledzy. pozamykac buzie! nie mozna uogolniac. ani
      bydgoszczanie to nie kryminalisci, ani torunianie to nie pedofile!
      w kazdym spoleczenstwie, miescie - zdarzaja sie niechlubne wyjatki.
      ja mieszkam w bydzi, czesto bywam w 'toronto' i jakos nie zuawazylam, zey te
      miasta (chodzi o mieszkancow) roznili sie czymkolwiek: te same ubrania, ten sam
      jezyk, te same upodobania - po prostu mieszkaja kilkadziesiat km od siebie. i
      tyle :)
      pozdrawiam niedzielnie!
      • Gość: stef Re: W Toruniu Wielki głód... IP: *.tvgawex.pl 09.01.05, 16:42
        Jerzy to prowokator a przedewszystkim półgłówek!!! nie bede dalej określał jego
        postów i stylu bycia BO to tak niski poziom że nie umiem sie do niego zniżyć!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka