ethanak 09.01.05, 03:18 miasta.gazeta.pl/torun/1,35576,2479384.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mi Re: W Toruniu Wielki głód... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 03:23 Nie ma się czym ekscytować. Wiadomość bez znaczenia dla mieszkańców Bydgoszczy, może tylko powodować kolejne nikomu niepotrzebne spory. Większość mieszkańców obu miast to normalni ludzie, a nie złodzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy Re: W Toruniu Wielki głód... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 11:48 I tu sie koles mylisz. Większosc kryminalistów w tym województwie pochodzi jednak z okolic Bydgoszczy. Bydgoszcz to miasto kryminalistów. Odpowiedz Link Zgłoś
ethanak Re: W Toruniu Wielki głód... 09.01.05, 13:10 A Toruń pedofili i prawniczej mafii... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy Re: W Toruniu Wielki głód...?????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 14:06 a jednak mnie koles prowokujesz................ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniek Re: W Toruniu Wielki głód...?????????? IP: *.hipernet.ras.pl 09.01.05, 14:16 stul pysk stara cioto i wez sie do roboty jakiejs.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy Re: W Toruniu Wielki głód...?????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 14:22 "stul pysk stara cioto i wez sie do roboty jakiejs.." Manku to takie esbeckie.........(tatus czy mamusia...?) i takie bydgoskie. I najlepiej jak sie pozniej taki element jak ty czy ten wyżej denerwuje..... ze nazywa się was kryminalistami........ A jak was nazwyac? Odpowiedz Link Zgłoś
ethanak Re: W Toruniu Wielki głód...?????????? 09.01.05, 14:30 Ciebie można nazwać po imieniu czerwona,złodziejska,prywitywna,toruńska świnia.Czy coś pominąłem?jerzyku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniel Re: W Toruniu Wielki głód...?????????? IP: *.hipernet.ras.pl 09.01.05, 15:59 udław sie tymi salcesonami i szynkami cwiercinteligencie Odpowiedz Link Zgłoś
o_0 Re: W Toruniu Wielki głód... 09.01.05, 14:20 sluchajcie, kochani koledzy. pozamykac buzie! nie mozna uogolniac. ani bydgoszczanie to nie kryminalisci, ani torunianie to nie pedofile! w kazdym spoleczenstwie, miescie - zdarzaja sie niechlubne wyjatki. ja mieszkam w bydzi, czesto bywam w 'toronto' i jakos nie zuawazylam, zey te miasta (chodzi o mieszkancow) roznili sie czymkolwiek: te same ubrania, ten sam jezyk, te same upodobania - po prostu mieszkaja kilkadziesiat km od siebie. i tyle :) pozdrawiam niedzielnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stef Re: W Toruniu Wielki głód... IP: *.tvgawex.pl 09.01.05, 16:42 Jerzy to prowokator a przedewszystkim półgłówek!!! nie bede dalej określał jego postów i stylu bycia BO to tak niski poziom że nie umiem sie do niego zniżyć!! Odpowiedz Link Zgłoś