Gość: gosia Re: Kolejni pacjenci oskarżają prof. Kasprzaka o IP: *.tvgawex.pl 12.01.05, 10:10 jeśli ktoś nie odróżnia ortografii od "połykania"liter,to już jego problem. aż przykro mi,ze jakis zakompleksiony pajac słowo "niesamowity"sprowadza do jednego...zal mi go,ale ma widocznie jakies problemy z "tm "związane... na szczęście jest to moja ostatnia wizyta na forum, bo wracam do swojej ukochanej pracy(w słuzbie zdrowia),lecz NA SZCZESCIE NIE W POLSCE.moj małzonek (nie Polak)jest w szoku,ze takie coś,co u nas sie wyrabia może naprawde miec miejsce!!!wsztyd,normalnie wstyd! Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: Kolejni pacjenci oskarżają prof. Kasprzaka o 12.01.05, 22:29 Gość portalu: Radca1 napisał(a): > Szok, ale spodziewany. Od dawna mówiło sie, że brał. gdyby nie zadarł z sitwą dalej mógłby brać . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prof. Jan Haftek Re: Kolejni pacjenci oskarżają prof. Kasprzaka o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 22:33 Proszę Państwa! Pisze do Was prof. Jan Haftek. Jestem nauczycielem prof. Heliodora Kasprzaka. Dzieją się rzeczy niesłychane. Oto jednemu z najwybitniejszych neurochirurgów urządzono pokazówkę. Sam przeżyłem w tamtym ustroju podobną hucpę i wiem jak to się robi i jak to wygląda. Helusiu, nie poddawaj się, prawda zwycięży tak jak w moim przypadku. Jadę właśnie odebrać najwyższe uhonorowanie neurochirurga w świecie - MEDAL OF HONOUR. I Ty tez przez społeczność międzynarodową zostaniesz doceniony. Panie Wojewodo, niech sie Pan wstydzi! Odwołał Pan prof. Kasprzaka z funkcji specjalisty wojewódzkiego zanim jakakolwiek wina została mu udowodniona. Uzurpuje Pan sobie przez to uprawnienia niezawisłego sądu. Wzywam władze uczelni by zachowały wstrzemięźliwość i obiektywizm w ocenach a tym, którzy zorganizowali haniebną prowokację wieczna hańba. Prof. Jan Haftek, doctor honoris causa Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 życzę dalszych sukcesów 12.01.05, 22:49 Gość portalu: Prof. Jan Haftek napisał(a): > Proszę Państwa! Pisze do Was prof. Jan Haftek. Jestem nauczycielem prof. > Heliodora Kasprzaka. Dzieją się rzeczy niesłychane. Oto jednemu z > najwybitniejszych neurochirurgów urządzono pokazówkę. Sam przeżyłem w tamtym > ustroju podobną hucpę i wiem jak to się robi i jak to wygląda. > Helusiu, nie poddawaj się, prawda zwycięży tak jak w moim przypadku. Jadę > właśnie odebrać najwyższe uhonorowanie neurochirurga w świecie - MEDAL OF > HONOUR. I Ty tez przez społeczność międzynarodową zostaniesz doceniony. > Panie Wojewodo, niech sie Pan wstydzi! Odwołał Pan prof. Kasprzaka z funkcji > specjalisty wojewódzkiego zanim jakakolwiek wina została mu udowodniona. > Uzurpuje Pan sobie przez to uprawnienia niezawisłego sądu. > Wzywam władze uczelni by zachowały wstrzemięźliwość i obiektywizm w ocenach a > tym, którzy zorganizowali haniebną prowokację wieczna hańba. > Prof. Jan Haftek, doctor honoris causa inną sprawą jest to , że zrobiono ewidentną pokazówę a inną , że są świadkowie , że H.P. brał . jeszcze inną sprawą jest pana dorobek naukowy - gratuluję i życzę dalszych sukcesów . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Chazarewicz [...] IP: 5.2.* / *.server.ntli.net 13.01.05, 12:06 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: haftek ty glupi Swinski Ryju IP: *.tvgawex.pl 13.01.05, 16:15 Kagan,jesteś super jeśli chodzi o teksty,pisz jak najwięcej,lubię czytac twoje komentarze,chociaz dużo czasu zajęło mi zorientowaniw się jak się tu znaleźć na tym forum,jestem dość śwież jeśli chodzi o internet,a tego pana profesora znam ze słyszenia i też mam pewne zdanie na jego temat.Odezwij się jeszcze jak możesz.Misia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Chazarewicz Re: haftek ty glupi Swinski Ryju IP: *.access.uk.tiscali.com 14.01.05, 16:03 Misiu, misiaczki sle ale mnie tu cenzuruja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: haftek ty glupi Swinski Ryju IP: *.tvgawex.pl 14.01.05, 16:12 Dziękuję,nie zwracaj uwagi na tych idiotów,dla mnie jesteś najlepszy!!!!!!!!!!! Znalazłam twoje komentarze w innych miejscach,fajnee.Szkoda,że zaczynają na Ciebie najeżdżać.JEszcze poczytam,pa,lubię takich brutalnych i otwartych typów jak Ty{przeprassam za słowo]kisses Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg Re: Kolejni pacjenci oskarżają prof. Kasprzaka o IP: *.man.bydgoszcz.pl 12.01.05, 23:44 Niestety prawda jest jeszcze smutniejsza niż artykuły prasowe. Szkoda swojego nazwiska do obrony tego człowieka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wert Re: Kolejni pacjenci oskarżają prof. Kasprzaka o IP: *.law.uni.torun.pl 13.01.05, 15:56 prof. zw. dr hab. Jan Haftek, em. Dyscypliny KBN: medycyna Specjalności: neurochirurgia Miejsca pracy, zajmowane stanowiska, pełnione funkcje: - Komitet Rehabilitacji, Kultury Fizycznej i Integracji Społecznej PAN - Członek Odezwał się w obronie ucznia mistrz - może być dumny z profesjonalizmu kasprzaka ale czy to daje mu dożywotnie świadectwo moralności ? A na poważnie Panie Profesorze, na jakiej podstawie Pan twierdzi, że urządzono pokazówke - a zreszta co to znaczy pokazwka - że prawda czy że nieprawda- jeśli prawda to pokazowka jest jak najbardziej zasadna. I dla pana wiadomości - informuję Pana - brał!!! i to ostro A panu gratuluje, że w tym wieku jest pan aktywnym internautą!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wertowi Re: Kolejni pacjenci oskarżają prof. Kasprzaka o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 21:38 A tobie wert gratuluję,że w tak młodym wieku ,przy braku szarych komórek mózgu nauczyłeś się pisać!Super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maria Re: Kolejni pacjenci oskarżają prof. Kasprzaka o IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 13.01.05, 00:44 Byłam w ciągu ostatniego roku kilkakrotną pacjętką tego oddziału.Dzięki fachowości lekarzy żyję poruszam się mogę pracować.Zpodziwem patrzyłam na pracę całego oddziału od profesora do salowej i wdzięczna jestem Im wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: Kolejni pacjenci oskarżają prof. Kasprzaka o 13.01.05, 00:49 Gość portalu: maria napisał(a): > Byłam w ciągu ostatniego roku kilkakrotną pacjętką tego oddziału.Dzięki > fachowości lekarzy żyję poruszam się mogę pracować.Zpodziwem patrzyłam na pracę > > całego oddziału od profesora do salowej i wdzięczna jestem Im wszystkim. nie wątpię , że są tacy co mogą korzystać z usług poza kolejką . taka była i taka jest nasza niezdekomunizowana rzeczywistość . Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: Kolejni pacjenci oskarżają prof. Kasprzaka o 13.01.05, 00:53 unsatisfied6 napisał: > Gość portalu: maria napisał(a): > > > Byłam w ciągu ostatniego roku kilkakrotną pacjętką tego oddziału.Dzięki > > fachowości lekarzy żyję poruszam się mogę pracować.Zpodziwem patrzyłam na > > pracę > > > > całego oddziału od profesora do salowej i wdzięczna jestem Im wszystkim. > > nie wątpię , że są tacy co mogą korzystać z usług poza kolejką . > > taka była i taka jest nasza niezdekomunizowana rzeczywistość . > > jednakże nie szukalbym winy w pojedyńczym obywatelu tego systemu . tak samo robiono za komuny a korpcjogennego systemu nie zmieniano . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iv Re: Kolejni pacjenci oskarżają prof. Kasprzaka o IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.05, 00:53 troche to zbyt patetyczne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maria Re: Kolejni pacjenci oskarżają prof. Kasprzaka o IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 13.01.05, 00:59 Staram się zrozumiać żal Pana Panie Radco po stracie syna ale uczucie które Panem kieruje nie prowadzi do niczego dobrego.Sensem Pana życia stała się ządza zemsty.Proszę się zastanowić jak długo mozna tak żyć.Oby nie stała się zgubą Pana i Pana rodziny. Odpowiedz Link Zgłoś
radca nie jestesmy rodzina - prosze sie o mnie nie martw 13.01.05, 15:40 Gość portalu: maria napisał(a): > Staram się zrozumiać żal Pana Panie Radco po stracie syna ale uczucie które > Panem kieruje nie prowadzi do niczego dobrego.Sensem Pana życia stała się ządza > > zemsty.Proszę się zastanowić jak długo mozna tak żyć.Oby nie stała się zgubą > Pana i Pana rodziny. - o mnie prosze sie nie martwic, nie jestesmy rodzina radca Odpowiedz Link Zgłoś
radca Samorząd lekarski proponuje: zalegalizować łapówki 13.01.05, 17:33 serwisy.gazeta.pl/metroon/1,0,1304965.html Samorząd lekarski proponuje: zalegalizować łapówki Adam Czerwiński, Agnieszka Urazińska, Łódź (01-02-2003 02:00) Jak zwalczyć łapówki w szpitalach? Po prostu zalegalizować - na taki kontrowersyjny pomysł wpadł łódzki samorząd lekarski. To niemoralne! - oburzają się jego przeciwnicy. " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: corday Re: Samorząd lekarski proponuje: zalegalizować ła IP: 195.85.209.* 13.01.05, 18:42 Radca, ty jesteś chory człowiek. Czytałam twoje posty na łódzkim forum. Ty nie walczysz o sprawiedliwość. Ty byś najchętniej wszystkich lakarzy spędził do stodoły i spalił. Ja dużo rzeczy rozumiem, i żal i rozpacz, ale to jeszcze nie usprawiedliwia bredni jakie tu wypisywałeś (handel narządami!!! - na jakiej podstawie). Ja generalnie olewam to czy skończysz na Kurpińskiego czy w Świeciu, ale przestań ludziom do głowy sączyć nienawiść. Wszystkich i tak nie zatrujesz. Odpowiedz Link Zgłoś