Dodaj do ulubionych

Dobry fryzjer w Bydgoszczy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 09:24
Witam, czy ktoś może polecić fryzjera (damski) w Bydgoszczy, takiego, który
ma polot i potrafi dopasować fryzurę do osoby. A może jest w Bydgoszczy
salon, gdzie najpierw jest praca ze stylistą a później z fryzjerem?
pozdrawiam i czekam na odpowiedzi. :-)
Obserwuj wątek
    • Gość: nati Re: Dobry fryzjer w Bydgoszczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 21:07
      Dobrym fryzjerem jest p.Leszek.adres:sobieskiego 3
      • grom3 Re: Dobry fryzjer w Bydgoszczy 12.01.05, 21:22
        Ja zapraszam do swojego fryzjera chinczyka w Toronto w Chinskiej
        dzielnicy,strzyzenie kosztuje ogolnie 15 dolarow a on czyni cuda za 4
        dolary,raz sie nawet obrazil na mnie ze chyba poszedlem do innego.Jak jest u
        niego w salonie duzo ludzi glownie Chinczycy to kaze im sie scisnac zeby mogl
        mnie w srodku posadzic nawet do niego juz sie przyzwyczailem.Trafilem z reklamy
        na ulicy kobiety 5 dolarow a mezszczyzni 4 dolary,wszedlem tam raczej z
        ciekawosci i juz zostalem jego klijentem.Teraz Polacy pytaja sie mnie o jego
        adres,poniewaz bardzo im sie podoba moja fryzura a ponadto mam wyjatkowo geste
        wlosy mowie ze czesto je mylem w Brdzie jak bylem chlopakiem.
        • Gość: gosia Re: Dobry fryzjer w Bydgoszczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 21:18
          chodzi mi o salon na Sobieskiego 3
      • Gość: p.leszek Re: Dobry fryzjer w Bydgoszczy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.05, 21:27
        Nati-zapraszam ponownie i dziękuję za dobrą opinię!!!! Przypominam:sobieskiego
        3.
        :))))))))))))))
    • Gość: ka Re: Dobry fryzjer w Bydgoszczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 23:05
      the best jest Aldona Drozdowska Chodkiewicza 17 tel. 340 18 70
      A stylistka na Sobieskiego 3 Asia Nawrocka 501 380 686 www.joanna.fi.net.pl
      jestem ich klientka i polecam gorąco!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Czapla Re: Dobry fryzjer w Bydgoszczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 23:36
      Dziękuję wszystkim za podpowiedzi,
      zachęcam do udziału w wątku kolejne osoby zadowolone ze swojego fryzjera,
      pozdrawiam,
      Czapla
      • Gość: iv Re: Dobry fryzjer w Bydgoszczy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.05, 23:38
        Pani Ola ze studia J&K rog dworcowej i Krolowej JAdwigi
        • Gość: Czapla Re: Dobry fryzjer w Bydgoszczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 13:21
          A może ktoś jeszcze poleci dobrego fryzjera w Bydgoszczy?
          • Gość: kinga Re: Dobry fryzjer w Bydgoszczy IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 13.01.05, 20:20
            polecam Aldone z Chodkiewicza, jest super
            • Gość: gosia Re: Dobry fryzjer w Bydgoszczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 21:16
              ja polecam salon i pracujących tam fryzjerów.Jest tam bardzo miła atmosfera i
              każdy klient wychodzi zadowolony z idealnie dobraną fryzurą.
    • Gość: brzydal Re: Dobry fryzjer w Bydgoszczy IP: *.tvgawex.pl 13.01.05, 20:41
      Jeśli chodzi o fruzurę intymną, to polecam się. Potrafię stworzyć cudo w formie
      i kolorystyce.
      • grom3 Re: Dobry fryzjer w Bydgoszczy 13.01.05, 21:12
        Jak przyjade do Polski to gdzie mam sie zglosic na fryzure intymna,jeszcze
        takowej nie mialem.Przed wojna w Bydgoszczy podobno fryzury intymne byly
        robione pod Blankami w roznych kolorach pozach i ksztalcie.
        • Gość: Fryzjer Re: Dobry fryzjer w Bydgoszczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 21:25
          Od dziś golę na dole./bo się przeprowadziłem!/Fryzjer
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka