Dodaj do ulubionych

Polonia - Astoria 112:86

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 21:27
zal im było dac kase Dantemu a dali prawie to samo Białkowi:[ nie trybie tego
zarządu:[ same ...
Obserwuj wątek
    • Gość: sla Re: Polonia - Astoria 112:86 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 22:09
      widzieliscie, Wilan trafil za 3 !!! :) hehe
    • Gość: eech Re: Polonia - Astoria 112:86 IP: 212.122.214.* 27.01.05, 22:10
      Wyssałeś to z palca.

Natomiast co do zarządu masz trochę racji - panowie już w tej chwili jesteśmy
      czarnym koniem rozgrywek (patrzę optymistycznie: Notec i Turów - wygrane). Mamy
      nawet szanse grać w półfinałach... Czy naprawdę nie mozna przekonać do klubu
      sponsora który chciałby być w jego nazwie, sponsora o którym będzie głośno w
      najbliższych miesiącach ? Czyzby z koszem było tak kiepsko czy wy tacy kiepscy ?
    • aniusia_happy Re: Polonia - Astoria 112:86 27.01.05, 22:18
      Hehe Mr. Białek się zdenerwował =) Dobre... Gratuluje zarządowi i trenerowi
      samych trafnych decyzji =)... Ciekawe o czym Krajewski chce z Mr. Białkiem
      rozmawiać... Przecież Krajca się Mr. Białka boi =) buhahahaha
      • Gość: pawson Re: Polonia - Astoria 112:86 IP: *.telco.ras.pl 27.01.05, 22:24
        do ja - a ja nie trybie takich kibiców co pisza o czymś o czym nie mają
        pojęcia. jeśli chodzi o kontrakty, to przed sezonem był marny budżet klubu i
        nie można było sobie pozwolic na kontrakt jaki żądał Dante. teraz jest kasa i
        takie możliwości że można podpisywać o wiele większe kontrakty.
        do eech - niedługo będzie tytulrny sponsor.
        • aniusia_happy Re: Polonia - Astoria 112:86 27.01.05, 22:26
          jak jest kasa to po kiedgo krajca non stop sie zaslania slabym budzetem ???
          ktos tu chyba klamie... buhahaha =) pozdrwiam
        • Gość: * Re: Polonia - Astoria 112:86 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 22:27
          bedzie strategiczny a nie tytularny znawco
          jak znowu nie sciemniaja....
          • Gość: opos Re: Polonia - Astoria 112:86 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 23:07
            dajcie spokoj bialkowi - czego oczekiwaliscie po jednym czy dwoch treningach? trzeba cierpliwosci - tak samo jak z Wilangowskim. Mam nadzieje, ze kibice ucza sie na bledach i tym razem nie skresla zawodnika juz na samym starcie (potem znowu bedzie glupio). to samo dotyczy sie Maleckiego.
            Jezeli Bialek nie bedzie mogl liczyc na nasze wsparcie to gdzie ma go szukac? cala Polska bedzie z niego szydzic. chlopak popelnia bledy (dzisiaj tez) ale jednego nie mozna mu odmowic - talentu. (moze dlatego jest tak ciagniety w dol - to juz typowo polska specjalnosc)
            • Gość: Asta kibic Re: Polonia - Astoria 112:86 IP: 217.153.62.* 28.01.05, 00:01
              Zgadzam sie że to polska specjalnosc zejak sie komus wiedzie i ma szanse sie
              wybic to trzeba go zgnoic a nie wspierac,tak wlaśnie wyglada to nasze polskie
              pieklo.........pozdro dla prawdziwych kibiców..
              • Gość: Asta Re: Polonia - Astoria 112:86 IP: 213.25.33.* 31.01.05, 09:58
                Bądzcie wierni nie krytyczni. Asta jest już wysoko a jak wygra z Notecią to sam
                chętnie przyczeszę wąsa Słabęckiemu i Krajewskiemu.
                Chłopaki walczcie z Notecią do upadłego a reszta jest nie ważna. Ja w Was
                wierzę!!!
            • Gość: eech Re: Polonia - Astoria 112:86 IP: 212.122.214.* 28.01.05, 07:25
              aniusia do Ciebie ja tez mam prośbę - dajmy się rozegrac Białkowi, przecież nic
              nie ryzykujemy. Ja też nie jestem do niego tak bardzo przekonany ale pomysl
              Aniusia - jeśli on naprawdę marzy o NBA i ma charakter to (nawet jeśli ma małe
              szanse) będzie zap** na treningach że aż miło i za dwa miesiące w decydujących
              meczach sezonu kto wie jakie nam sprawi miłe niespodzianki... Jeśli cała Polska
              na niego gwiżdze to ich problem niech u nas w hali będzie przywitany gorąco :))
              • aniusia_happy Re: Polonia - Astoria 112:86 28.01.05, 08:59
                eech ja wszystko rozumiem ale my mozemy wlasnie przez cos takiego mecze
                przegrywac... jak wiadomo Mr. Białek nie ma latwego charakterku a Krajewski nie
                lubi takich ludzi... jestem ciekawa jak rozwinie sie wspolpraca miedzy nimi...
                jak dlugo Mr. Białek bedzie goscial w BDG =) ale wierzyc trzeba i dać szanse a
                nóż widelec tym razem sie uda =) Pozdrawiam papa
    • Gość: Asta kibic Re: Polonia - Astoria 112:86 IP: 217.153.62.* 28.01.05, 00:09
      Tak właśnie to polskie pieklo.Jak sie komus wiedzie lub chce sie wybic to
      trzeba go zgnoić,a nie wspierac...Ludzie w całej Polsce stuknijcie sie w
      pojemniki po mózgach i dajcie spokój młodemu chłopakowi który naprawde już i
      tak dużo osiągnął a chce jeszcze wiecej,czy to cos złego???Pozdro dla
      prawdziwych kibiców.
    • Gość: greg Re: Polonia - Astoria 112:86 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 00:20
      Wiekiera w meczy gwiazd (Wiekiera 0) toż to farsa jakaś panie
      • Gość: rafał_bydg Re: Polonia - Astoria 112:86 IP: *.man.bydgoszcz.pl 28.01.05, 00:27
        Farsą to jesteś Ty..kto to wypowiadasz! Wiekiera grał zaledwie przez 40
        SEKUND(AŻ)!! To już Tobie wystarczy czy jeszcze więcej złosci na nim wylejesz?
        Skoro w meczu gwiazd są takie "asy" jak Hyży czy Majchrzak to dlaczego nie moze
        i zagrać Paweł? Przecież musi być ktoś od nas--prawda?
        • Gość: greg skoro musi być ktoś od nas to ja zagram IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 00:35
          w nba gracze którzy zaliczają 0 w meczu (to nie pierwsze 0 Wiekiery) mecz
          gwiazd oglądają w telewizji, kolego
          • aniusia_happy Re: skoro musi być ktoś od nas to ja zagram 28.01.05, 08:53
            Jak Ci się tak NBA podoba to won do Stanów =) buhahahahaha... Koleś Polska to
            Polska i tego nie zmienisz nawet jeśli nie wiem jak bardzo będziesz się
            starał... Pozdrawiam
          • Gość: eech Re: skoro musi być ktoś od nas to ja zagram IP: 212.122.214.* 28.01.05, 08:53
            greg a byłeś na meczu z Polpharmą ??
          • Gość: greg Re: skoro musi być ktoś od nas to ja zagram IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 13:30
            a może Robcio Małecki, jeszcze nie grał w tym sezonie to w meczu "gwiazd" się
            ogra, w końcu z Astą związany od początku
            • aniusia_happy Re: skoro musi być ktoś od nas to ja zagram 28.01.05, 14:42
              Heh greg zastanawiam się czy ty masz równo pod sufitem =| Chyba powinieneś się
              do lekarza zgłosić... Shock... normalnie SHOCK... =)
              • Gość: greg Re: skoro musi być ktoś od nas to ja zagram IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 17:58
                Anusia do garów dziewko, a ze sportów kobiecych polecam ci łóżkowe
                baraszkowanie,
                ewentualnie drewniany chłopiec Wiluś- prawdziwa gwiazda w zespole bez charakteru
                • aniusia_happy Re: skoro musi być ktoś od nas to ja zagram 28.01.05, 18:33
                  Ej od kiedy koszykowka to gra tylko i wylacznie dla facetow ?? O ile mi wiadomo
                  to panuje rownouprawnienie =) A w kuchni faceci podobno sie lepiej
                  sprawdzaja... za wilusiem to ja nie przepadam dlatego ci podziekuje odstapie go
                  tobie =P buhahahahaha A tobie polecam ze sportow meskich baraszkowanie z raczka
                  pod kolderka =) buhahaha... pozdrawiam... hehe... wszystko ode mnie... 3Maj sie
                  =)
                  • Gość: D Re: skoro musi być ktoś od nas to ja zagram IP: *.tvgawex.pl 28.01.05, 21:10
                    Widze ze na tym forum kultury jest coraz wiecej :( aż żal sie czyta :(
                    Pamietajcie ze wasze wypociny czytają ludzie z innych miast.
                    Białek podpisał kontrakt w Aście chociaż był niższy niż w Anwilu i chyba
                    Turowie albo Polonii (sorry już nie pamietam) dlatego że Asta jedyna zgodziła
                    sie podpisać kontrakt na pół sezonu :0 Białek znalazł sobie jeleni wśród
                    których moze sie wybić(wiadomo słaba drużyna bedą grac na niego a on bedzie
                    najlepszym strzelcem) i po sezonie sobie spieprzy gdzieś za granice i Asta nie
                    dostanie za niego ani złotówki ;/. Słabecki jest słabym dyrektorem i wszyscy go
                    oszukują.Pozdro i opanujcie sie troche. Każdyy ma własne zdanie i trzeba to
                    uszanowac ;)
                    • Gość: g Re: skoro musi być ktoś od nas to ja zagram IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 23:39
                      GLOS ROZSĄDKU
    • Gość: Droopi Re: Polonia - Astoria 112:86 IP: *.hipernet.ras.pl 28.01.05, 07:58
      Wy tu sa nie od trybienia, tylko od bulenia :) Kolejne wielkie "wzmocnienie"
      asty :) I tak to mnie nikt nie zobaczy na meczach Asty... 3majcie sie cieplo i
      do zobaczenia w lepszych czasach...
      • Gość: eech Re: Polonia - Astoria 112:86 IP: 212.122.214.* 28.01.05, 08:04
        Wrócisz Droopi... do zobaczenia w półfinałach. Jestem optymistą a co ;)
    • Gość: cry Re: Polonia - Astoria 112:86 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 08:21
      Gość portalu: ja napisał(a):

> zal im było dac kase Dantemu a dali prawie to samo Białkowi:[ nie trybie tego
      > zarządu:[ same ...
    • Gość: ERT DO KIBICÓW ASTORII IP: 157.25.31.* 28.01.05, 11:47
      CZY JAKIŚ REGIONALNY DZIENNIKARZYNA MA ZNOWU ROBIĆ REWOLUCJĘ.KIM WY JESTEŚCIE
      KIBICAMI CZY DZIEĆMI? ZBIGNIEW BIAŁEK TO REPREZENTANT POLSKI.CIERPLIWOŚCI
      CHŁOPCY SZALIKOWCY.ASTORIA BYŁA ,JEST I BĘDZIE . W EBL TEŻ.
      • Gość: opos Re: DO KIBICÓW ASTORII IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 12:23
        czesc kibicow zachowuje sie jak smarkacze (i dotyczy to tez osob doroslych). nikt z nas nie widzial meczu ale niektorym krytykowanie zawodnikow przychodzi zadziwiajaco latwo (przyklad z wiekiera, ktory akurat ma bardzo dobry sezon jest zalosny).
        • Gość: ERT Re: DO KIBICÓW ASTORII IP: 157.25.31.* 28.01.05, 17:37
          MASZ CHŁOPIE CAŁKOWITA RACJĘ.
    • Gość: sceptyk Re: Polonia - Astoria 112:86 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 08:54
      Brawo Panie Słabędzki i s-ka , gratuluję udanych posunięć .Najpierw nie
      odnawiacie kontraktu ze Swensonem .później różne mniej i bardziej dziwne
      zakupy , wreszcie znaleźliście , a właściwie to ta GWIAZDA - /MAŁECKI/ ,
      znalazł Was , no i teraz nastepny udany transwer z Białkiem , widzę że Asta
      jest poszukiwaną drużyną w której chcą grać najlepsi zawodnicy ostatnich lat
      jacy się w Polsce ...........nie sprawdzili , dpbry klub , gdzie można odzyskać
      formę i reputację ...hihi . A swoją drogą , ciekawe co słychacc u Małeckiego ,
      nie wiecie możni panowie z Asty , przecież już się otwiera okienko i można
      wymieniać zawodników ?
    • Gość: yyyaaa Re: Polonia - Astoria 112:86 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 17:50
      Gość portalu: ja napisał(a):

> zal im było dac kase Dantemu a dali prawie to samo Białkowi:[ nie trybie tego
      > zarządu:[ same ...

nie przesadzaj.
    • Gość: darek Re: Polonia - Astoria 112:86 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 14:31
      Białek? Kim on jest?!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka