magdawaw1 23.11.09, 11:00 od jakiegoś czasu, tzn. chyba od czwartku jakieś mam "gogantyczne" czasy ścagania odcinka serialu, nawet z megauploada...ok. 3-4 h, a przedtem trwało to 10-15 minut. Czy Wy macie podobnie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniuta75 Re: pytanie 23.11.09, 11:12 Miałam ale u mnie to były problemy z siecią, w sensie jakiś nowy nadajnik stawiali czy cuś. Teraz już śmiga . Może zadzwoń do operatora i się zapytaj. Odpowiedz Link
ka_thy Re: pytanie 23.11.09, 11:55 U mnie zależy z jakiego serwera. Z netload.in i storage.to jest fatalnie - transfer poniżej 10 kb/s. Odpowiedz Link
galaxian1 Re: pytanie 23.11.09, 12:02 A u mnie najlepiej z netload i megaupload, 300 do 500 kb/s! Ale rano, bo po poludniu i wieczorem to juz sa linie przerciezone. Sciagasz z rana czy wieczorem? Odpowiedz Link
ka_thy Re: pytanie 23.11.09, 12:45 Ja? Jesli to do mnie pytanie to ściągam głównie popołudniami i wieczorem. Rano jestem w pracy i niestety ściaganie mam zablokowane To co u mnie dobrze działa to megaupload i hotfile. Odpowiedz Link
magdawaw1 Re: pytanie 23.11.09, 12:58 starage juz dawno pozegnałam, teraz tylko megaupload i hotfile ale tempo zabójcze....w sobotę white collar sciągałam cały dzien - skonczyło o 24!!!!!!! sciagam i rano i wieczor - róznie...no, ale otatnio tempo mnie powala i wybieram pojscie do kina...niestety tak się nie da z seraialami;-(... Odpowiedz Link
galaxian1 Re: pytanie 23.11.09, 23:07 Dlatego ja wstaje 10 minut wczesniej, odpalam co trzeba... i przez ta godzine, zanim wyjde do pracy to juz mam wszystko co trzeba Z rana z kazdego serwisu sciaga sie bardzo szybko, wieczorami to tragedia. Odpowiedz Link
ka_thy Re: pytanie 24.11.09, 08:15 Łomatko! Wstać 10 minut wcześniej do pracy! Toż to masochizm czystej krwi! Odpowiedz Link