Dodaj do ulubionych

Gdzie iść z dziewczyną?

IP: *.brzoza.sdi.tpnet.pl 01.02.05, 09:32
Witam
Może poradzilibyście mi jakieś fajne romantyczne miejsce do którego można iść
ze świeżo poznaną dziewczyną? Chodzi mi o jakieś miejsce z konsumpcją ... np.
jakaś winiarnia, kawiarnia ... coś takiego. Podstawa żeby był tam fajny
romantyczny klimacik. Jest takie miejsce w Bydgoszczy?
Dzieki i pozdrawiam
Adam
Obserwuj wątek
    • Gość: ZAX Re: Gdzie iść z dziewczyną? IP: *.atr.bydgoszcz.pl 01.02.05, 12:04
      A ile chciałbyś wydać?

• Gość: czereśniak Re: Gdzie iść z dziewczyną? IP: 193.188.105.* 01.02.05, 12:29
        do łóżka;)
        • Gość: ZAX Re: Gdzie iść z dziewczyną? IP: *.atr.bydgoszcz.pl 01.02.05, 12:35
          dobre hehe

• Gość: Pewu72 Re: Gdzie iść z dziewczyną? IP: *.brzoza.sdi.tpnet.pl 01.02.05, 12:35
        Powiedzmy ze maksymalnie 200 do 300 zł
        • Gość: ZAX Re: Gdzie iść z dziewczyną? IP: *.atr.bydgoszcz.pl 01.02.05, 12:36
          No to już piszę...
        • Gość: ZAX Re: Gdzie iść z dziewczyną? IP: *.atr.bydgoszcz.pl 01.02.05, 12:43
          Polecam Restaurację Gallery na Starym Rynku. Ceny wysokie, ale klimat jest
          niepowtarzalny. Bardzo miło i spokojnie. Klimat romantyczny. Polecam sale
          romantyczna (są 3 sale)
          www.gallery.bydgoszcz.pl - ale cosik nie wchodzi ta strona.

Mogę też polecić Meluzynę (w budynku Radia Pik). Też pieknie wszystko
          przystrojone i podane, lecz ceny z tego co pamietam duzo wyzsze.
          www.meluzyna.bzi.pl

No i pozostaje jeszcze Restauracja Wenecje. Podobno jest tam przytulnie i miło,
          ale ja tam nie byłem jeszcze.
          www.wenecja.bydgoszcz.pl

Pozdrawiam

• Gość: Pewu72 Re: Gdzie iść z dziewczyną? IP: *.brzoza.sdi.tpnet.pl 01.02.05, 12:49
            Dzieki za konkretne podejscie do tematu :)

Moze ktos ma jeszcze jakieś swoje propozycje?
        • Gość: Bywa się Re: Gdzie iść z dziewczyną? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 20:30
          Chłopie, jak ty chcesz wydać 300 zł, to ty możesz iść z pięcioma dziewczynami!
          W Gallery owszem, romantycznie, ale żarcie do kitu i czeka się godzinę, jeszcze
          gorsze w Karczmie Młyńskiej. Żeby się nie wstydzić, to jednak Meluzyna. Kuchnia
          pewna, obsługa profesjonalna, najdroższe dania w granicach 60 zł, ale większość
          25-30. Wrażenie robi też Stary Port - z tym, że tam głównie grillowe dania, ale
          za to niedrogie.
          Powodzenia!!
          • Gość: P.s. To jeszcze ja Re: Gdzie iść z dziewczyną? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 20:33
            Acha - Wenecja - bardzo miło, ale nie w zimie. Wiosna - lato - jest miło,
            szczególnie na tarasach, tylko drą jak cholera.
    • Gość: nie ma. nie ma. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 08:14
      nie ma.
    • Gość: DW Re: Gdzie iść z dziewczyną? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 08:31
      Gorąco polecam wizytę w Winiarni pod cukiernią A. Sowy na ul. Długiej. Jest tam
      bogaty wybór win w rozsądnych cenach. Do tego można ciekawie zjeść. Klimatu
      także nie brakuje.

Powodzenia
    • Gość: daria Re: Gdzie iść z dziewczyną? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 11:56
      chyba nie bardzo
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka