Dodaj do ulubionych

Poborowi stają przed komisją

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 00:12
czy w XXI wieku utrzymywanie tej drogiej armii niewolników jest normalne???
Obserwuj wątek
    • Gość: Rezerwa Re: Poborowi stają przed komisją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 07:21
      hehe, ja ja bylem na komisji to ogladalem wtedy "Lista przebojwo 40-latka"
      szkoda, ze nie pisza o pracy dziewczyn ktore wydaja ksiazeczki - ja podobno
      bylem tak mila odmiana ze zostalem poczestowany czekolada... bo inni to
      potrafili nawyzywac dziewczynom, zamknac sie z nimi w pokoju i zabrac klucz -
      straszac ze je pobije i wogole. ale to bylo 8 lat temu a wtedy 'mlodziez' byla
      jeszcze mila :D
    • Gość: lekarz kupa g....wna IP: *.iweb.pl 09.02.05, 12:25
      Każdy dobrze wie jakie jest nasze wojsko, po co komu taka masa ludzie to jest
      XXI wiek i potrzeba nam w wojsku informatyków, ekonomistów strategóe, lekarzy,
      logistyków,pilotów po wyższych szkołach a nie jakiś pajacyków 18/19 letnich wy
      sie w główe puknijcie spojrzcie na USA jak wojsko ma wygladać a przy tym bedzie
      jeszcze oszczędzało nasze pieniądze publiczne, bo jak mam płacić podatki to
      niech je płacę na fachowców co zadbają o nasze bezpieczeństwo a nie za
      gó..arzy któremu jak mocniej krzyknę to uszy podkuli, ...albo dres ubierze i
      pójdzie po kolegów bo sam jest zwykłym patałachem. Przecież wiadomo kto idzie
      do wojska ci z najniższym wykształceniem, bo reszta jest zbyt mądra na to. A le
      nasz rząd też wykształceniem to nie świeci, z życia publicznego to najbardziej
      światli to są jeszcze dziennikarze i jakoś tam żadnego po szkole zawodowej nie
      ma. Może im oddamy rządy.... Gorzej by na pewno nie było

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka