Gość: sUPeR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 00:12 czy w XXI wieku utrzymywanie tej drogiej armii niewolników jest normalne??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rezerwa Re: Poborowi stają przed komisją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 07:21 hehe, ja ja bylem na komisji to ogladalem wtedy "Lista przebojwo 40-latka" szkoda, ze nie pisza o pracy dziewczyn ktore wydaja ksiazeczki - ja podobno bylem tak mila odmiana ze zostalem poczestowany czekolada... bo inni to potrafili nawyzywac dziewczynom, zamknac sie z nimi w pokoju i zabrac klucz - straszac ze je pobije i wogole. ale to bylo 8 lat temu a wtedy 'mlodziez' byla jeszcze mila :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lekarz kupa g....wna IP: *.iweb.pl 09.02.05, 12:25 Każdy dobrze wie jakie jest nasze wojsko, po co komu taka masa ludzie to jest XXI wiek i potrzeba nam w wojsku informatyków, ekonomistów strategóe, lekarzy, logistyków,pilotów po wyższych szkołach a nie jakiś pajacyków 18/19 letnich wy sie w główe puknijcie spojrzcie na USA jak wojsko ma wygladać a przy tym bedzie jeszcze oszczędzało nasze pieniądze publiczne, bo jak mam płacić podatki to niech je płacę na fachowców co zadbają o nasze bezpieczeństwo a nie za gó..arzy któremu jak mocniej krzyknę to uszy podkuli, ...albo dres ubierze i pójdzie po kolegów bo sam jest zwykłym patałachem. Przecież wiadomo kto idzie do wojska ci z najniższym wykształceniem, bo reszta jest zbyt mądra na to. A le nasz rząd też wykształceniem to nie świeci, z życia publicznego to najbardziej światli to są jeszcze dziennikarze i jakoś tam żadnego po szkole zawodowej nie ma. Może im oddamy rządy.... Gorzej by na pewno nie było Odpowiedz Link Zgłoś