Dodaj do ulubionych

POLICJA BIJE...

IP: *.tvgawex.pl 17.02.05, 13:14
CHCIAŁAM PODSUNĄĆ REDAKTOROM GAZETY PEWIEN WĄTEK....
OTOZ POLICJA Z MIEJSKIEJ (ZRESZTA NIE TYLKO) BIJE...
JESLI REDAKCJI UDALOBY SIE DOTRZEC DO SWIADKOW,KTORZY BYLI BICI I
ZASTRASZANI,POWIEM COS WIECEJ..
OSTATNIO POBILI DWOCH CHLOPAKOW...
TAKIE ICH METODY...STALINIZM...GORZE!NIE POTRAFIA SIE WYKAZAC,TO BIJA I
ZASTRASZAJA I ROBIA Z LUDZI KONFIDENTOW...
JESLI KTOS ZNAJDZIE NA KOMISARIACIE I BEDA GO BIC I STRASZYC SANKCJA(W
PRZESLUCHANIU),TO PROSZE IM MOWIC...ZE MAJA WPISAC TO DO PROTOKOLU,BO INACZEJ
NIE PODPISZECIE ZEZNAN...
PANOWIE JEZDZACY MATIZEM,FABIĄ,POLOEZEM,ESPERO...TO WLASNIE
PIESCIARZE...NIECH NIE MYSLA ZE SA BEZKRANI...MAM NADZIEJE,ZE RED KOWALSKI
CZY CZAJKOWSKA CZY BUJAKIEWICZ ZAJMA SIE TA SPRAWA...
Obserwuj wątek
    • Gość: Pesymista Re: POLICJA BIJE... IP: *.net / *.net 17.02.05, 16:40
      Chyba żle się czujesz ci dzienikarze zajmuja się pie..mi .Daj przyklad która
      afera została doprowadzona do konca np.kowalski w maju,czerwcu 2004 wywołal
      wielką aferę w Urz edzie Celnym ico jajco wszyscy winni w tej aferze kupują
      nowe samochody i mieszkania i się smieją w dzienikarza z Kruszwicy .
      • Gość: ktos Re: POLICJA BIJE... IP: *.tvgawex.pl 18.02.05, 09:14
        no masz racje
        tak samo o tym typie z chaty msliwksiej
        zabil po pijaku i jest na wolnosci i dziennikarze tego nie opisza...pewnie sie
        boja...wodza,ze ma uklad w prokurat i sadzie i odbiaj od tej sprawy
    • Gość: erem Re: POLICJA BIJE... IP: *.tvgawex.pl 18.02.05, 21:10
      Jeżeli bije, to widocznie się należy !!! Mnie policja nie bije, bo nie ma
      powodu, by mieć ze mną kontakt. Jak ktoś ma stały kontakt z powodu rozrób,
      kradzieży itp. i do tego chamsko w czasie zatrzymania się zachowuje, to niech
      się nie dziwi !!! A dziennikarze mają ważniejsze sprawy do poruszania w mediach
      niż zajmować się obroną przestępców.
      • Gość: IKS Re: POLICJA BIJE... IP: *.tvgawex.pl 18.02.05, 21:18
        WYDAJE MI SIE ,ZE TUTAJ NIE CHODZI O PRZESTEPCOW..
        I ZYCZYLBYM TOBIE ABYS ZNALAZL SIE NA KOMENDZIE JAKO SWIADEK..I ZEBYS TAK
        PORZADNIE DOSTAL...
    • Gość: Krzychu Re: POLICJA BIJE... IP: *.atr.bydgoszcz.pl 18.02.05, 21:34
      To kury też biją?
      • Gość: ktos Re: POLICJA BIJE... IP: *.tvgawex.pl 19.02.05, 20:20
        taaaaaak,bije policja nawet krowy i swinie idioto
        • Gość: Krzychu Re: POLICJA BIJE... IP: *.atr.bydgoszcz.pl 19.02.05, 22:01
          Kurko złota. Zdania zaczyna się z wielkiej litery i kończy się kropką.
          Przynajmniej my idioci tak zwykle piszemy. Wiesz co to są znaki diakrytyczne?
          Jeśli nie zmieściło sie to pojęcie w kurzej główce, to może wiesz co to jest
          bibloteka? Tam pracuje zwykle taka pani, która udostępnia książki. Idź i poproś
          żeby wytłumaczyła Ci jak skorzystać ze słownika.
        • Gość: ktos... Re: POLICJA BIJE... IP: *.tvgawex.pl 20.02.05, 22:18
          ale dlugo nad tym myslales...czy ktos ulozyl tobie ta nudna przemowe...a ty
          udaj sie do psychiatry..przy tobie staje sie infantylny
          • Gość: Krzychu Re: POLICJA BIJE... IP: *.atr.bydgoszcz.pl 20.02.05, 23:16
            O.... płeć ci się zmieniła. Dotychczas byłeś dziewczyną, miłosniczką żużla
            (ciekawa kombinacja) nawet po studiach. Teraz dres z ciebie wyszedł po
            zawodówie.
            • Gość: ktos Re: POLICJA BIJE... IP: *.tvgawex.pl 21.02.05, 10:17
              sluchaj,nie moja wina,ze ktos sie podszywa./..ze ktos tak do
              ciebie "pala"sympatia jak ja...a ten dres po zawodowie...mowisz o sobie?
              nie liczylam,ze jestes az tak "wyksztalcony"-ze skonczyles zawodwoke...dalaby
              swoja glowe uciac,ze jetes po podstawowce prostunie
              • Gość: erem OJ !!! NIEŁADNIE !!! IP: *.tvgawex.pl 21.02.05, 21:25
                Raz jesteś "ktoś" potem "IKS", raz on potem ona...Jednak pisownia, składnia ,
                ortografia ciągle fatalne ! Obrzucaniem epitetami dyskutantów nie wzmocnisz
                swoich kiepskich argumentów. Jeszcze raz powtarzam: prawych ludzi policja nie
                bije !!!
              • Gość: Zen Re: POLICJA BIJE... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.05, 07:31
                Ktosiowo/y/,kup sobie słownik ortograficzny lub kontynuuj naukę w
                podstawówce.Niech Policja bije , kiedy potrzeba,bo robi tego za mało!!!Bandycie
                nic tak nie pomaga w "nawróceniu" lub "reedukacji" jak porządny "wp.....l!A kto
                ma lac dresiarzy,blokerów,małych i większych bandziorów jak nie Policja?Mamuśka
                czy Tatuś?!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka