Dodaj do ulubionych

Bydgoski lider Partii Demokratycznej

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.05, 21:55
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: Emeryt Partia Demokratyczna IP: *.telsten.com / *.telsten.com 23.02.05, 13:30
      Nowa partia-kanapa.Przepraszam za zlosliwosc,ale nie slyszalem jeszcze,zeby
      Unia Wolnosci zrobila cos dla naszego wojewodztwa.Moze czyms sie pochwala?
      • Gość: luci Re: Partia Demokratyczna IP: 82.146.225.* 23.02.05, 14:02
        Emeryt napisał:
        >Nowa partia-kanapa.
        Ależ Emerycie,kanapa to mebel wyściełany,z oparciam,można na nim wygodnie
        odpocząc,podrzemać,a na furmance trzęsie;)
        • Gość: torunianka a kanapa jakiego koloru? IP: *.petrus.com.pl 23.02.05, 18:53
          a u nas chyba jeszcze nie ma
          • Gość: bydgoszczanka Re: a kanapa jakiego koloru? IP: 212.122.214.* 24.02.05, 20:39
            Jak chodzi o kolor to na pewno gustowny. Popieram tę inicjatywę, w końcu coś
            sensownego w tej polityce. Zna Pana wiele osób, dobrze o Panu mówią.
            Powinniście z M.Filarem zdominować regionalną scenę polityczną. Czas na
            zawodowców. Trzymam kciuki za powodzenie.
            • Gość: torunianka Re: a kanapa jakiego koloru? IP: *.petrus.com.pl 25.02.05, 12:21
              a skoro wygodna i kolor gustowny to... będę się przyglądać:)
              czy jak u Was, w dużym mieście jest kanapa to u nas, w mniejszym mieście, będą
              fotele?
              • Gość: bydgoszczanka Re: a kanapa jakiego koloru? IP: 212.122.214.* 26.02.05, 13:49
                Do "torunianki",po co te drobne lokalne złośliwości, przecież nasze miasta to
                dwa odrębne okręgi wyborcze. Dzwoniłam do UW do W-wy, chciałam pogadać o nowej
                inicjatywie, byli bardzo dyskretni. Uważam że powinniście dużo gadać w mediach,
                ludzie potrzebują igrzysk a zwłaszcza gdy robią to mądrzy ludzie, macie fajnych
                ludzi w regionie, Władek i ludzie z W-wy są super, macie świetnych w
                parlamencie europejskim, do przodu ostro, jestem z wami.
                • Gość: torunianka jakie lokalne złośliwości???? IP: *.petrus.com.pl 26.02.05, 18:30
                  ja tylko dopytuję! A kto pyta nie błądzi.
                  No to jakiego koloru ta kanapa?

A u nas, jak mówię nie słyszałam jeszcze o tej inicjatywie.
      • Gość: waldi Re: Partia Demokratyczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 13:22
        co tu bylo?
      • Gość: kami Re: Partia Demokratyczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 17:02
        albo fotelowa.
    • Gość: Obserwatorium Kto?!! IP: 80.97.138.* 23.02.05, 17:27
      Mirosław Krzemkowski? Ten, który musiał odejść "na własną prośbę" ze stanowiska
      dyrektora bydgoskiego oddziału jednej z firm ubezpieczeniowych za, oględnie
      mówiąc, nieprawidłowości? No, jeżeli tacy ludzie tworzą tę nową formację, to ja
      dziękuję.
      • Gość: luci Re: Kto?!! IP: 82.146.225.* 24.02.05, 14:14
        Obserwatorium,masz jakieś konkrety,czy tylko korzystasz z anonimowości i
        pomawiasz lub się odgrywasz?
      • Gość: zawodowiec Re: Kto?!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 15:37
        Znam ten rynek.To calkowita nieprawda.M.Krzemkowski to czlowiek o duzych
        sukcesach, wiedzy. Calkowicie Go popieram.
        • Gość: luci Re: Kto?!! IP: 82.146.225.* 24.02.05, 16:19
          Wygląda na to,że Obserwatorium bada odległe obiekty astronomiczne,
          a nie widzi tych po nosem,a może ma szkła zabłocone...
        • Gość: semeon Re: Kto?!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 16:35
          Znam Mirosława Krzemkowskiego od 6 lat. Porządny Gość.
      • Gość: Henryk Re: Kto?!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 17:47
        Znam człowieka od 12 lat. To zawodowiec przez duże "Z".Będę na niego
        głosował,życzę mu żeby wystartował i wygrał. Starczy tych panów posłów na G,H
        itd.
    • Gość: aktywny Partia Demokratyczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 11:40
      Popieram. Unici zawsze coś sensownego wymyślą, to równi goście. Znam Filara
      bylem jego studentek, facet jest OK. Pracowalem w firmie gdzie Krzemkowski byl
      wysoko postawionym czlowiekiem, to bardzo utalentowany gość, blyskotliwy,
      inteligentny, świetny taktyk, kapitalny mówca. Zawsze ma coś do zaproponowania,
      kompetentny. Niech zaistnieje jako posel w mediach centralnych. Bydgoszcz
      zasluguje na kogoś sensownego, a nie tylko Klopotek a pozostali jak nie popiją
      albo nie mają "występów w Katowicach to prasa milczy.
    • Gość: Yaraz No zobaczymy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 15:52
      No zobaczymy kogo ta partia wystawii.
      • radca Re: No zobaczymy 25.02.05, 15:54
        Gość portalu: Yaraz napisał(a):

> No zobaczymy kogo ta partia wystawii.

- tez jestem ciekawy

radca
    • mylady1 nie za duzo? 25.02.05, 17:59
      nie za duzo?
    • Gość: up up IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 09:37
      up

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się