Gość: TĘCZA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.05, 21:55 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Emeryt Partia Demokratyczna IP: *.telsten.com / *.telsten.com 23.02.05, 13:30 Nowa partia-kanapa.Przepraszam za zlosliwosc,ale nie slyszalem jeszcze,zeby Unia Wolnosci zrobila cos dla naszego wojewodztwa.Moze czyms sie pochwala? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luci Re: Partia Demokratyczna IP: 82.146.225.* 23.02.05, 14:02 Emeryt napisał: >Nowa partia-kanapa. Ależ Emerycie,kanapa to mebel wyściełany,z oparciam,można na nim wygodnie odpocząc,podrzemać,a na furmance trzęsie;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torunianka a kanapa jakiego koloru? IP: *.petrus.com.pl 23.02.05, 18:53 a u nas chyba jeszcze nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bydgoszczanka Re: a kanapa jakiego koloru? IP: 212.122.214.* 24.02.05, 20:39 Jak chodzi o kolor to na pewno gustowny. Popieram tę inicjatywę, w końcu coś sensownego w tej polityce. Zna Pana wiele osób, dobrze o Panu mówią. Powinniście z M.Filarem zdominować regionalną scenę polityczną. Czas na zawodowców. Trzymam kciuki za powodzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torunianka Re: a kanapa jakiego koloru? IP: *.petrus.com.pl 25.02.05, 12:21 a skoro wygodna i kolor gustowny to... będę się przyglądać:) czy jak u Was, w dużym mieście jest kanapa to u nas, w mniejszym mieście, będą fotele? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bydgoszczanka Re: a kanapa jakiego koloru? IP: 212.122.214.* 26.02.05, 13:49 Do "torunianki",po co te drobne lokalne złośliwości, przecież nasze miasta to dwa odrębne okręgi wyborcze. Dzwoniłam do UW do W-wy, chciałam pogadać o nowej inicjatywie, byli bardzo dyskretni. Uważam że powinniście dużo gadać w mediach, ludzie potrzebują igrzysk a zwłaszcza gdy robią to mądrzy ludzie, macie fajnych ludzi w regionie, Władek i ludzie z W-wy są super, macie świetnych w parlamencie europejskim, do przodu ostro, jestem z wami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torunianka jakie lokalne złośliwości???? IP: *.petrus.com.pl 26.02.05, 18:30 ja tylko dopytuję! A kto pyta nie błądzi. No to jakiego koloru ta kanapa? A u nas, jak mówię nie słyszałam jeszcze o tej inicjatywie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldi Re: Partia Demokratyczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 13:22 co tu bylo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kami Re: Partia Demokratyczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 17:02 albo fotelowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwatorium Kto?!! IP: 80.97.138.* 23.02.05, 17:27 Mirosław Krzemkowski? Ten, który musiał odejść "na własną prośbę" ze stanowiska dyrektora bydgoskiego oddziału jednej z firm ubezpieczeniowych za, oględnie mówiąc, nieprawidłowości? No, jeżeli tacy ludzie tworzą tę nową formację, to ja dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luci Re: Kto?!! IP: 82.146.225.* 24.02.05, 14:14 Obserwatorium,masz jakieś konkrety,czy tylko korzystasz z anonimowości i pomawiasz lub się odgrywasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawodowiec Re: Kto?!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 15:37 Znam ten rynek.To calkowita nieprawda.M.Krzemkowski to czlowiek o duzych sukcesach, wiedzy. Calkowicie Go popieram. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luci Re: Kto?!! IP: 82.146.225.* 24.02.05, 16:19 Wygląda na to,że Obserwatorium bada odległe obiekty astronomiczne, a nie widzi tych po nosem,a może ma szkła zabłocone... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: semeon Re: Kto?!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 16:35 Znam Mirosława Krzemkowskiego od 6 lat. Porządny Gość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henryk Re: Kto?!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 17:47 Znam człowieka od 12 lat. To zawodowiec przez duże "Z".Będę na niego głosował,życzę mu żeby wystartował i wygrał. Starczy tych panów posłów na G,H itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aktywny Partia Demokratyczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 11:40 Popieram. Unici zawsze coś sensownego wymyślą, to równi goście. Znam Filara bylem jego studentek, facet jest OK. Pracowalem w firmie gdzie Krzemkowski byl wysoko postawionym czlowiekiem, to bardzo utalentowany gość, blyskotliwy, inteligentny, świetny taktyk, kapitalny mówca. Zawsze ma coś do zaproponowania, kompetentny. Niech zaistnieje jako posel w mediach centralnych. Bydgoszcz zasluguje na kogoś sensownego, a nie tylko Klopotek a pozostali jak nie popiją albo nie mają "występów w Katowicach to prasa milczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaraz No zobaczymy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 15:52 No zobaczymy kogo ta partia wystawii. Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: No zobaczymy 25.02.05, 15:54 Gość portalu: Yaraz napisał(a): > No zobaczymy kogo ta partia wystawii. - tez jestem ciekawy radca Odpowiedz Link Zgłoś