Gość: Brat
IP: *.man.bydgoszcz.pl
27.02.05, 12:22
PRZEPRASZAM WSZYSTKICH BYDGOSZCZN za mego brata Jerzego z Torunia który tu na forum obraża nie tylko bydgoszczan ale również torńczyków za jego nieprzemyślane i głupie wpisy.Myślę że jego bezinteresowna zawiść bierze się stąd ,iż ja przeprowadziłem się do Bydgoszczy a on został w Toruniu.Gdy mnie odwiedza to zachwyca się Bydgoszczą ale po powrocie siada do komputera i wypisuje głupstwa.Z trudem powiem iz u Jerzego/jego prawdziwe imię to Albert/rozwój umysłu zakończył się w chwili jego narodzin a teraz z dnia na dzień jest gorzej.Jest co prawda pod opieką psychiatry ale widzę że musi zmienić lekarza bo efekty marne.Jerzy /Albercik/ma kompleks niższości i żeby zaistnieć wypisuje te wszystkie dyrdymały.Najlepiej nie odpowiadać.W realu wszyscy rozsądni co chcieli mu pomóc zaczęli się od niego odsuwać.Zaczął otaczać się jedynie takimi osobnikami którzy mają poziom umysłu zbliżony do jego,co można zauwżyć po treści, bo jego koledzy też wpisują się na forum. Jeszcze raz przepraszam BYDGOSZCZAN . Brat Jerzego/Albercika/