Dodaj do ulubionych

od leszcza

03.09.01, 18:28
do wszystkich:
hej leszczorki! madrale atomski i krzyzak!, nudziarski radco!, rajcujacy sie
soba krotossie! i kto tam jeszcze chce!!! cieszy mnie, ze tak polubiliscie moja
obecnosc na "waszym" forum. zostane se tu z wami!!! licze, ze se jeszcze sporo
podyskutujemy, he, he...

do sherlocka atomskiego:
hej miszczu dedukcji!!! zeby ci ulatwic zadanie rozpoznawania moich postow od
dzis sie loguje i moje posty beda oznaczane "leszczor@poczta.gazeta.pl" -
powinienes dac sobie rade i nie pomylic ich z innymi! ha!

caluski!!

wasz leszcz
Obserwuj wątek
    • radca Re: od leszcza 03.09.01, 18:41
      Drogi Leszczu -Leszczorze.

Napisales "nudziarski radco".Lecz nawet nie wiesz,ze jednak sluchasz rozsädnych
      rad,lub udajesz,ze sluchasz.To ja wlasnie namawialem,aby sie jednak zalogowac.
      Ty röwniez to podchwyciles -co rozumiem,ze poszedles takze za mojä poradä.

Lecz jeszcze pragnälbym,abys byl uczciwy.Jesli sie juz zalogowales -to pisz
      teksty tylko pod tym zalogowanym nickiem.

Jaki bedziesz ? To sie okaze podczas dyskusji,mam nadzieje,ze odnajdziesz swoje
      miejsce wsröd Forumian.

pozdrawiam Ciebie i zycze duzo rozsädku.

radca
      • leszczor Re: od leszcza 03.09.01, 18:55
        dzieki radco z twoje posty, objasniajace tajniki dzialania portalu gazety,
        gdyby nie ty nikt by sie nie logowal... miszczu!!!

dzieki za pozdrowienia, pozdrawiam i zycze duzo mniejszej dawki dretwoty
        wiejacej z twoich postow

do krotiego:
        dej mi znac, w ktorym miejscu pozwolilem ci myslec, ”ze potrafie trzymac
        poziom” to zaraz to sprostuje...
        btw: slyszalem, ze masz trafic do sevres pod paryzem, jako wzorzec poziomu...
        gratulacje!!! ha!!!

co do twojego rajcowania sie soba - najlepszym zrodlem sa twoje posty,
        prezesie...

a zdanie se miej jakie chcesz... ha!
        • krotoss Re: od leszcza 03.09.01, 19:18
          leszczor napisał(a):

> do krotiego:
          > dej mi znac, w ktorym miejscu pozwolilem ci myslec, ”ze potrafie trzymac
          > poziom” to zaraz to sprostuje...
          > btw: slyszalem, ze masz trafic do sevres pod paryzem, jako wzorzec poziomu...
          > gratulacje!!! ha!!!
          >
          > co do twojego rajcowania sie soba - najlepszym zrodlem sa twoje posty,
          > prezesie...
          >
          > a zdanie se miej jakie chcesz... ha!

Zaczynam sie dobrze bawic ;))) Ciekawe gdzie slyszales o servie... zreszta wisi
          mi to necik jest wolnym medium i kazdy moze zamieszczac swoje stronki a ze moja
          jest cieniutka... zaznaczam to tylko nadbudowka aby pokazac loga...ale nie wiesz
          czemu i moze dobrze, iz ze sie ucze HTML''u.

KroTosS

Ps.Co do rajcowania sie soba z mojejs strony kwesti wlasnych zdan itp. co tam
          jeszcze madrego wymyslisz to powiem ci tak:

PRZYJEDZ NA SPOTKANIE NETBiT''u powiedz mi to samo w twarz oraz innym ktorych
          probujesz obrazac a wtedy zobaczymy kto zostanie przy swojej kwestii... no ale
          necik pozwala takim jak ty anonimowo komus nawrzucac...bo pewnie w szkole mocno
          uderzalcie w glowe wiec musisz odbic sobie teraz.
          • leszczor Re: od leszcza 03.09.01, 19:25
            o spotkaniu juz sie wypowiadalem w watku ”witryna netbitu”, doczytej se...

btw: mala refleksja: jak to jest, ze jak sie komus cos niepodobie, to sie
            zaczynajom wycieczki osobiste? od razu ktos cos gada o szkole, rodzicach itd...
            brak pomyslow na cos innego?
            • krotoss Re: od leszcza 03.09.01, 19:31
              leszczor napisał(a):

> o spotkaniu juz sie wypowiadalem w watku ”witryna netbitu”, doczyte
              > j se...
              >
              > btw: mala refleksja: jak to jest, ze jak sie komus cos niepodobie, to sie
              > zaczynajom wycieczki osobiste? od razu ktos cos gada o szkole, rodzicach itd...
              >
              > brak pomyslow na cos innego?

Doczytam zaraz jak wroce od dentysty bede wtedy w swietnym nastroju zeby z toba
              popolemizowac ;| Co do wycieczak to po prostu tak ta u ciebie wyglada,ale czemu
              sie nad tym tak reflektujesz czyzbym trafil... :)))

KroTosS

Ps.Do "napisania" po dentyscie naprawde wtedy chetniej z toba pogadam bo on
              wprawi mnie w znakomity nastroj,szczegolnie ze mam dzis dola strasznego, ale nie
              przejmoj sie bynajmniej nie z twojego powodu.Ty tylko pomagasz mi dzis go
              przetrwac.
              • leszczor Re: od leszcza 03.09.01, 20:45
                sie reflektuje bo mom czas i juz, a twoja wycieczka jest chybiona bo u nas na
                wsi szkoly nie bylo.... he!

a poza tym odpowiadam ci tylko dlatego, ze sie zalicz po innych watkach, ze
                tego nie zrobilem...
                • krotoss Re: od leszcza 03.09.01, 20:52
                  O!!! to masz jakies zasady a nie sadzilem...(zreszta sam probujesz lansowac
                  swoj pzepiekny wizerunek i na razie wychodzi ci to przepieknie) juz mam
                  zrobione dwa zabki wiec niezle mi humor dopisuje i mozemy sobie "popolemizowac"
                  a co do wsi to sie nie chwal bo sobie zartujesz ale taki wlasnie poziom
                  przedstawiasz

"Pozdrawiam" i ponawiam zaproszenie na spotkanie-juz sobie przypomnialem co
                  napisales w czerwonym, jednak troche sie nami interesujesz jak nas oceniasz
                  wiec moze przyjedz...

KroTosS
                  • leszczor Re: od leszcza 03.09.01, 21:30
                    tak sie sklada, ze co do wsi nie zartuje... ha!
                    a to ty bardzo nieladnie piszesz teraz o poziomie wsi - nieladnie!!!
                    a zaproszenia nie przyjme i juz! mnie sie niechce z domu ruszac do baru za
                    rogiem, a co dopiero nie wiadomo gdzie z niewiadomo kim... eeeee...!!!
                    • krotoss Re: od leszcza 03.09.01, 22:12
                      leszczor napisał(a):

> tak sie sklada, ze co do wsi nie zartuje... ha!
                      > a to ty bardzo nieladnie piszesz teraz o poziomie wsi - nieladnie!!!
                      > a zaproszenia nie przyjme i juz! mnie sie niechce z domu ruszac do baru za
                      > rogiem, a co dopiero nie wiadomo gdzie z niewiadomo kim... eeeee...!!!

a szkoda bo mozna by bylo wyjasnic sobie pare kwestii moze wtedy nie kryl bys sie
                      za zaslona anonimowosci.Co do wsi to nic do smiechu jezeli taki poziom
                      reprezentujesz jako jej przedstawiciel, ale troche znam ludzi z tamtad i takiego
                      modela jak ty jeszcze jednak nie widzialem.

KroTosS
                      • Gość: Ted© IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 03.09.01, 22:17
                        kro wyluzuj
                        leszczu sie swietnie bawi (ja tyz) dolacz do nas i zacznij czytac miedzy
                        wierszami
                        • krotoss Re: ☻ 03.09.01, 22:21
                          Gość portalu: Ted© napisał(a):

> kro wyluzuj
                          > leszczu sie swietnie bawi (ja tyz) dolacz do nas i zacznij czytac miedzy
                          > wierszami

Nie ja tez sie swietnie bawie momentami-wyleczylo mnie to z bolu zebow i
                          strasznego dola dzis... nie wiem jak bym bez tego wytrymal... :)))

KroTosS

Ps.Walnij mi na meila te znaczki albo powiedz gdzie mozna znalezc.
                      • leszczor Re: od leszcza 03.09.01, 23:09
                        te! a co ty bys chcial ze mna se wyjasniac, he?

a poza tym co sie ciebie zmieni jak sie dowisz jak wygladam i sie nazywam? lepiej sie poczujesz? ha?
                        nawet jakbysmy sie niedajboze sie spotkali to zawsze ci mogie wcisnac inne nazwisko i adres... co ciebie to da?

a niczyim przedstawicielam nie jestem, bo aspiracji ni mom... ha!
                        • krotoss Re: od leszcza 04.09.01, 14:23
                          leszczor napisał(a):

> te! a co ty bys chcial ze mna se wyjasniac, he?
                          >
                          > a poza tym co sie ciebie zmieni jak sie dowisz jak wygladam i sie nazywam? lepi
                          > ej sie poczujesz? ha?
                          > nawet jakbysmy sie niedajboze sie spotkali to zawsze ci mogie wcisnac inne nazw
                          > isko i adres... co ciebie to da?
                          >
                          > a niczyim przedstawicielam nie jestem, bo aspiracji ni mom... ha!

No w koncu moge odpisac bo wczesniej serwer gazety sie sypal.

Nic nie rozumiesz widze wali mnie twoje nazwisko imie gdzie mieszkasz jak
                          wygladasz, po tym co piszesz to napewno nie poczulbym sie lepiej majac te info:

ZAPRASZALEM CIE TYLKO PO TO ZEBYS MIAL OKAZJE PRZEDSTAWIC SWOJE "RACJE" MI W
                          TWARZ A NIE TYLKO TU UKRYWAJAC SIE ZA WOALKA ANONIMOWOSCI.ZRESZTA I TAK NIE
                          ROZUMIESZ PEWNIE LESZCZU ALE LUDZI KTORYCH OBRAZASZ ZNAM OSOBISCIE I DLA TEGO TAK
                          MI SIE TO NIEPODOBA CO DO SIEBIE TO MI TYLKO POZWALASZ PRZEZYC DOLEK Z WCZORAJ I
                          BOL ZEBA ;))) A DZIS MAM JUZ KRATER NIE DOLEK WIEC TEZ SIE PRZYDASZ JAKO ROZRYWKA

Zdolowany KroTosS (tylko pamietaj z tym dolkiem nie masz nic wspolnego!!!)
    • krotoss Re: od leszcza 03.09.01, 18:44
      Jejku myslalem iz jednak potrafisz utrzymac poziom ale sie mylilem.Ciekawe na
      jakiej podstawie sadzisz iz rajcuje sie soba...mam troche inne zdanie i sadze
      iz ...ale nie musze tu sie spowiadac z siebie.

KroTosS
      • sin2001 Re: od leszcza 03.09.01, 18:53
        Leszczu jesteś wielki! Pełzać nam przed Twoim oświeconym obliczem! Geniuszu
        Pomorza i Kujaw , będziemy spijać z Twych słodkich warg każdą obelgę i jeśli
        każesz wymierzymy sobie sprawiedliwość srogą pokutą i batożeniem. Jestem Twoim
        sługą po wsze czasy i niewola ta dla mnie prawdziwą wolnością. Slawa Ci Panie
        co wszystką wiedzę posiadł! Niech będą przeklęci wrogowie Twoi, a przyjaciół
        wiernych niech Ci nie zbraknie.
        P.S. Czytaj a rebours.
        • leszczor Re: od leszcza 03.09.01, 18:56
          tej! jak ty po ichniemu umisz napisac... jedy!!!
    • rhemek Re: od leszcza 03.09.01, 18:58
      Fajnie , ze tacy ludzie jak on tez sa na forum.Przynajmniej jest sie z czego
      posmiac. Lubie czytac wypowiedzi ludzi, ktorzy sami siebie ustawiaja gdzie ich
      miejsce.
      • leszczor Re: od leszcza 03.09.01, 19:02
        no!
      • radca Re: od leszcza 03.09.01, 19:04
        Tak,ja röwniez nie potepiam nikogo.

Leszcz -to tez czlowiek (myslal by ktos,ze ryba).

pozdrawiam serdecznie
        radca
    • rhemek Re: od leszcza 03.09.01, 21:45
      gosciu,leszczyku kochany idz do knajpy do swoich kolesiow albo pod murek i
      przestan udawac ze umiesz obslugiwac komputer. Kup sobie jabola i odplyn.
      • leszczor Re: od leszcza 03.09.01, 23:02
        te rhemek miszczu... myslisz, ze tylko ty wymiatasz na kompie? wcale nie musze kurde udawac, bo sie trochie na tym znam... a przed takim sledziem jak ty to udawac nie mam potrzeby...
        kolesiow pod murkiem i w knajpach nie mam, ale jak bede tamtedy przechodzil pozdrowie twoich od ciebie.... ha!
        jabola nie pilem od ladnych paru lat... (ach te studenckie czsy...)
        jak ci cos nie pasi i myslisz, ze jestes kompowy magik, a a nie to mie sprawdz... ha!!!
    • Gość: Ted© ▓ ja chcem leszcza IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 03.09.01, 22:04
      leszczu twoj image jest fajowy, prosze o wiecej

gdybys mial ochote na leszczBiT to ja sie pisze na tego .. no wiesz

pozdrawiam
      • leszczor Re: � ja chcem leszcza 03.09.01, 23:18
        hej teddy boy!!! serdeczne pozdrowionka dla najokejowego kolesie z forum w bydzi!!! a z leszczbitu nici, bo mnie organizacyje wszelakie wstretem napawuja.... ha!!!
        • Gość: Sin Re: do wszystkich IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.01, 23:38
          Leszczor zaistniał, stało się , ma swoje miejsce w naszych prawie kryształowych
          dotąd wodach, kiedyś to się musiało stać . Kowal przy nim to płotka. Czy
          leszcze można oswoić? Może haczyk za jęzor? Może prądem go!? I na patelnie po
          dobrym jej nagrzaniu, po wypatroszeniu oczywiście. Pewnie będziemy musieli go
          polubić, chociaż niestrawny...
          • Gość: 2001 Re: do wszystkich IP: 192.168.80.* / 212.141.191.* 03.09.01, 23:42
            Lesczor sam zniknie, nieakceptowany, albo przemowi ludzkim glosem.
            • sin2001 Re: Do 2001 03.09.01, 23:54
              Nic nie rozumiem z Twojego listu! Kręci mi się w grzesznej głowie!
              • sin2001 Re: Do 2001 04.09.01, 00:00
                Jestem u siebie!
        • Gość: Ted® Re: � ja chcem leszcza IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 04.09.01, 09:11
          przeca zartowalem, nie zauwazyles ironii z tym leszczbitem?
          pozdr
          • leszczor Re: � ja chcem leszcza 04.09.01, 15:01
            te sin!
            jak marzy ci sie oswajanie, to oswoj sie z mysla, ze mnie raczej nie polubisz,
            ha!

te 2001! (tez sin(2001)?)
            ludzkim glosem to ja juz mowie (najwyzej nierozumisz... doucz sie!), a zniknac
            nie znikne - nie ma tak dobrze! bede tu tkwil jak ten wrzod na dupie!

teddy boy!
            tej! masz wylacznosc na ironie? a moze poslugiwac sie to i oszem, a czytac u
            innych to juz za trudno, he? ograniczenie w jedna strone... ciezko, co? boli?

wasz leszczu
            • Gość: Ted® Re: � ja chcem leszcza IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 05.09.01, 08:02
              leszczor napisał(a):

> teddy boy!
              > tej! masz wylacznosc na ironie? a moze poslugiwac sie to i oszem, a czytac u
              > innych to juz za trudno, he? ograniczenie w jedna strone... ciezko, co? boli?
              >
              ano trudno i boli, ale wiesz my nie-ryby psujemy sie od glowy, wiec w moim wieku
              pare szarych juz exitus, a ja to pewnie od urodzenia mam ich mniej od ciebie wiec
              wybacz ze ironiu nie ponial
              pzdr
              • Gość: tp leszcz IP: *.67.136.39.Dial1.Frankfurt1.Level3.net 22.09.01, 16:43
                na co chorujesz kolezko na mozg albo jestes impotent? he na
                koniec FUCK YOU !!!
                • Gość: atomski Re: leszcz IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 22.09.01, 18:26
                  Heloł pedale,oderwałeś się od roweru i spadłeś na to forum ?
                • Gość: Ted® Re: leszcz IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 22.09.01, 20:32
                  wytlumacz prosze mnie ciemnemu
                  czy tytul postu oznacza ze to bylo do leszcza
                  czy podpiales sie pod moj bo to do mnie

jesli do mnie jak podejrzewam to rowniez cie serdecznie pozdrawiam
                  • Gość: atomski Re: leszcz IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 22.09.01, 23:17
                    "wytlumacz prosze mnie ciemnemu
                    czy tytul postu oznacza ze to bylo do leszcza
                    czy podpiales sie pod moj bo to do mnie"

Przecież mój wcale nie jest pod Twoim.
                    • Gość: Ted® Re: leszcz IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 22.09.01, 23:22
                      Gość portalu: atomski napisał(a):

> "wytlumacz prosze mnie ciemnemu
                      > czy tytul postu oznacza ze to bylo do leszcza
                      > czy podpiales sie pod moj bo to do mnie"
                      >
                      > Przecież mój wcale nie jest pod Twoim.

oj atomski, przetrenowales sie
                      to przeca nie do ciebie ino do tego leszcza z frankfurtu
                      • Gość: atomski Re: leszcz IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 22.09.01, 23:25
                        To o ile dobrze liczę ze cztery posty za nisko.
                        Bez adresata...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka