Dodaj do ulubionych

www.bydzia.pl

IP: *.atr.bydgoszcz.pl 29.05.01, 12:09
zrobiona z nudow, z czystej ciekawości, sucha i ponętna, pachnie miodem i
nabiałem, troszkę szydzi z portali miejskich, wiecznie nieskończona, bo czasem
się po prostu nie chce robić, w bydgoszczy informatycy nie mają pracy, w
bydgoszczy informatycy się nudzą w czasie deszczu. serdeczności

PS zapraszam na na forum do bydzi - rownie piekne jak to tutaj
Obserwuj wątek
    • Gość: portal Re: www.bydzia.pl IP: 212.160.232.* 29.05.01, 20:01
      To przecież kompletna chała
      • Gość: lidiq Re: www.bydzia.pl IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.05.01, 01:10
        Kazdy ma prawo do wlasnego zdania. Ja uwazam ze dobrze
        ze w sieci jest takie akurat miejsce. Mozna nie
        akceptowac pomyslu ale trzeba szanowac to ze komus
        moze sie podobac taki sposob prezentacji miasta i ze
        sa tacy ktorzy w ten sposob chca widziec swiat. W
        jakim portalu bydgoskim znajdziesz urokliwe zdjecia
        starej, jeszcze nawet XIX-wiecznej Bydgoszczy? Mamy
        swoja historie i dobrze ze jakas strona to
        dokumentuje. Nie sadz ze to co dla Ciebie oczywiste
        jest oczywiste dla wszystkich i wstrzymaj sie z takimi
        ocenami. Wiecej tolerancji i szacunku dla innych.
      • Gość: Zenon Re: www.bydzia.pl IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.01, 23:22
        Ta siermiezna bydzia jest calkiem fajna. Mnie sie podoba. Szkoda ze rzadko
        aktualizowana, ale pomysly chlopaki maja swietne.
        • Gość: mika Re: www.bydzia.pl IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 10.07.01, 00:46
          a mnie sie wydaje, ze tam jest jeden tylko tworca, który sam rozmawia ze sobą i
          sobie odpowiada na zadane wczesniej pytania ;-)
          • Gość: zesobą Re: www.bydzia.pl IP: *.atr.bydgoszcz.pl 11.07.01, 12:31
            TAK!

a wlasciewie nie!
            jest nas dwóch!]
            naprawdę
            • Gość: mika Re: www.bydzia.pl IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 11.07.01, 21:43
              no to zgadłam w połowie ;-))
          • Gość: Zenon Re: www.bydzia.pl IP: 213.77.18.* 12.07.01, 14:03
            To tlumacze. Redaktory sa spoleczne i spontaniczne. Uczestnikow forum jest
            troche wiecej, ale z racji przebywania czestego ze soba - roznice w sposobie
            sie zacieraja. I tyle. Taki byl zamysl. Bydzia w sieci ma byc przyjemnoscia
            tworzenia. Szyszyl pisal na poczatku. Pozdrawiam. Z
      • Gość: fin Re: www.bydzia.pl IP: *.atr.bydgoszcz.pl 10.07.01, 16:07
        Bardzo fajna strona, pomysł z widokówkami starej Bydgoszczy jest pierwszorzędny. Swietnie,
        że są w miescie ludzie, którym jeszcze chce się zrobić cos bezinteresownie.
        • Gość: WOLF Re: www.bydzia.pl IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 10.07.01, 21:29
          Popieram wypowiedź kolegi. Bardzo mi sie podobają stare zdjęcia naszego miasta.
          • Gość: kloss Re: www.bydzia.pl IP: *.ic.net.pl 12.07.01, 08:07
            Żadna przeglądarka nie chce mi wyszukać tej strony . Dlaczego ???
            • Gość: Zenon Re: www.bydzia.pl IP: 213.77.18.* 12.07.01, 13:58
              Bo bydzia.pl nie jest zarejestrowana. Ale moze to pomysl? Panie redaktorze
              Szymszylu! Co robic? Rejestrowac? I www.retro.bydzia tez? :-))

Drogi Panie! Sadze, ze niebawem bydzia znajdzie sie w wyszukiwarkach. Jakos tak
              naszemu Spolecznemu Komitetowi Redakcyjnemu nie przyszlo to do glowy.
              Pozdrawiam serdecznie.
              • Gość: wookie Re: www.bydzia.pl IP: *.bydg.gazeta.pl 12.07.01, 17:56
                troche dziwne jest to co piszeci, bo mnie sie strona otwiera bez problemow - po
                prostu: www.bydzia.pl i juz!
          • Gość: thomek Re: www.bydzia.pl IP: *.cps.pl 15.07.01, 00:25
            Nie wiem co pisali poprzednicy, ale strona bardzo mi się podoba.
            Starre zdjęcia są super(nie wiedziałem, że mieliśmy taki ładny dworzec),
            grafika niezła, Gratulacje !!!.
        • Gość: NoneZ Re: www.bydzia.pl IP: 213.77.18.* 13.07.01, 14:26
          Informuje, ze podczas prac badawczych kolegium redakcyjne Bydzi odkrylo na
          strychu kolejne dwa kartony starych fotografii - tym razem piekne zdjecia z
          okresu 1961-1980. Mamy z nimi troche zabawy, trzeba je opisac, poskanowac.
          Jezeli ktos ma jakies zbiory i chcialby podzielic sie nimi - poprosimy o
          kontakt.
          • Gość: olo Re: www.bydzia.pl IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 14.07.01, 22:02
            Nie ma sprawy, takie retro tez sie znajdzie
            • Gość: pedro Re: www.bydzia.pl IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 17.07.01, 11:54
              No ico z tom fot-komunom: patsze, patsze i ni ma!
              • Gość: reaktor Re: www.bydzia.pl IP: *.atr.bydgoszcz.pl 17.07.01, 15:29
                FOTO-Komuna lezy
                leży w pudełku
                po butach
                przy biureczku
                i czeka
                czeka na zmiłowanie
                czeka zeskanowanie
    • Gość: Zenon Re: www.bydzia.pl IP: 213.77.18.* 19.07.01, 22:04
      Na bydzi naszej pieknej mozna juz zamowic jedzonko. Internetem! Pieknie nam sie
      rozrasta, choc spoleczna ta niewiasta! I niebawem nowe niespodzianki. W ogole z
      bydzia to ciekawa historia. Ona jest, bo robimy ja za darmo! Gdy probowalismy
      robic produkty portalopodobne za pieniadze - ni diabla, braklo mocy
      w re(d)aktorze. A teraz - jesli mamy czas - to dlubiemy. Fajnie. Ciekawe czy
      takie inne gazetowe dziwo jeszcze jeszcze w naszym regionie? Moze by warto
      kontakt nawiazac?? Halo, Gazeto! Moze i Ty z Bydzia nawiazesz wspolprace?
      pozdrawiam.
      • Gość: Chewie Re: www.bydzia.pl IP: 216.104.228.* 20.07.01, 16:18
        Fajnie to chlopaki z tym jedzonkiem wymysliliscie! Szkoda tylko, ze nie ma
        fotek tych potraw z malymi opisikami - bylyby pomocne.
      • Gość: amator taakie żarcie IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 22.07.01, 21:50
        Fakt, szkoda że nie widać. A jadłem, i warte reklamy na wizus
      • Gość: amator Re: www.bydzia.pl IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 22.07.01, 21:50
        Fakt, jadłem, i warte rekalmy na wizus. Czemu nie widać?
        • Gość: Zenon Re: www.bydzia.pl IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 26.07.01, 01:39
          Nie widac, bo robimy glownie w nocy. Wtedy slabe swiatlo. No i knajpy zazwyczaj
          juz nieczynne. Lecz niebawem - Szanowni uczestnicy forum - redaktorzy Bydzi
          wybiora sie na spacer po zainteresowanych restauracjach i barach, zamowia,
          zrobia zdjecia smakolykow. Mamy jeden problem maly ;-)) smieszna sprawa.
          Pisalismy o tym na Bydzi. Otoz - zainteresowanie jest spore (zarowno firm jak i
          konsumentow), lecz firmy faksow nie maja! Bo kupic zapomnieli!! Co zrobic?
    • Gość: Leon Re: www.bydzia.pl IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 26.07.01, 01:42
      Ta wasza bydzia to beznadziejna sprawa! Zamknac to. Kto ja robi? Brzydka
      strona, glupie teksty. Moze zdjecia interesujace. Szkoda czasu.
      • Gość: outsider Re: www.bydzia.pl IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 26.07.01, 18:40
        Wynika z tego, ze w sieci tylko jeden gust obowiazuje. I nawet bawic sie juz
        nie wolno. I jeszcze zmuszaja by na bydzie chodzic. Co za swiat!
        • Gość: Agata Re: www.bydzia.pl IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 26.07.01, 21:44
          Czy ktos zmusza do chodzenia na bydzie?
          Osobiscie podoba mi sie. W koncu jakis niby-portal ze smaczkami.
          Jest inny. Nie jest nudny, schematyczny, trzy kolumny i naglowek, zawsze takie
          same. Czy to WP, czy ONET, itp.
    • Gość: Yaro Re: www.bydzia.pl IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.01, 01:33
      Do Szymszyla. Z pierwszego postu.
      Piszesz takie fajne rzeczy o Bydzi. Mysle, ze pomysl i ciekawy, ale Wam chyba
      czasu brak, co? Pomyslu? Ladnie o "regionalnej" telewizji ktos napisal. Ale co
      z tego? Oglada ktos ta Bydzie? Patrze na komentarze, niby cos jest. Szkoda
      zniszczyc tak dobry pomysl na inny portal. Napiszcie cos o prominentach, o
      kulturze, o problemach w sluzbie zdrowia. Moze jakies ladne zdjecia?
      • Gość: olo Re: www.bydzia.pl IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 31.07.01, 11:45
        Gorąco popieram kolegę z postu powyżej: piszcie koledzy z Bydzi, piszcie
        chociaż społecznie i ładne zdjęcia dawajcie - pozdrawiam upalnie
        • Gość: Pontus Re: www.bydzia.pl IP: *.swipnet.se 31.07.01, 11:49
          Popieram. Strona ciekawa, inicjatywa kultowa, bo nazwa bydzia sie chyba
          przyjmie. Musi na niej jednak byc wiecej zycia. Kultwoe zdjecia starej B. sa
          piekne. Gdyby tak chociaz czastke udalo sie odbudowac i doprowadzic do
          porzadku.Intelektualnie jest to juz cos, a panom, ktorzy tak latwo krytykuja na
          tym forum proponuje, aby samo zrobili cos lepszego.
          • Gość: szymszel post scriptum IP: *.atr.bydgoszcz.pl 31.07.01, 12:05
            jest brak czasu
            a jak jest czas to sił brak

MAMY ZROBIONY MECHANIZM BLOGA
            wiecie pewno co to blog?

jakis redaktor Wyborczej o tym pisał niedawno ... (coś takiego jak tu
            www.blog.pl - popatrzecie prosze. Ty będziesz dostawał strone o URLu
            www.twoja nazwa.bydzia.pl i będziesz sobie tam mógł blogować do woli)

mamy to w zasadzie skonczone
            ta sama idea (jak na blog.pl) rownie dobre oprogramowanie PHP+MySQL
            moze dwa dni pracy
            ciesiołki
            szlifierki
            i CO?
            NIC

moze na wrzesień?

jestem już zmęczony

miłych wakacji Wam
        • Gość: szymszel szymszel z kurzy sie wynużył IP: *.atr.bydgoszcz.pl 31.07.01, 11:51
          ach tam ...
          ech takie tam...
          przeciez my to na boku zrobiliśmy zupełnie
          jakies stare wido-kuwy z miasta poskanowali
          bo mieli
          bo to fajne rzeczy były przed wojną przecież w tym mieście
          kogoś czasem nerw bierze to coś pisze
          ale
          ... mamy zupełnie inne zajęcia
          ..... mamy chleb z czego innego
          nie jesteśmy przecie żadną redakcją portalową (ani nawet antyportalową)
          jesteśmy nikim
          Bydzi nie ma
          nas też już nie ma!

;-)

PS ze statystyk wynika ze ruch jest większy niż na niektórych stronach
          firmowych, ktore mamy pod swoją opieką, nawet tych "dość serioznych"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka