Dodaj do ulubionych

Liceum i narkotyki

01.04.05, 10:14
Niedawno ukończyłem tą szkołę i widziałem całkowita bezradność nauczycieli i dyrekcji wobec tego problemu oraz brak zainteresowania tą tematyka przez starostwo powiatowe . Ciekaw jestem jak to wygląda dzisiaj. Licealiści piszcie!!
Obserwuj wątek
    • l3 Re: Liceum i narkotyki 01.04.05, 16:22
      LO w Radziejowie nie jest jedynym miejscem , gdzie pojawia sie ten problem,
      ktory ma skale swiatowa. Tylko w Polsce dla niektorych jest tematem tabu. To
      jest, ale sie o tym nie mowi... Z tego co pamietam Radziejow byl na wysokim
      miejscu w rankingu "mlodziezy majacej kontak z narkotykami". Pytanie brzmi
      dlaczego tak sie dzieje, gdzie lezy tego przyczyna? Niewiedza ? Lekkomyslnosc ?
      Brak zajecia ? Brak rozrywek ? Wszystko to razem wziete przynosi taki efekt,
      zakazany owoc smakuje najlepiej...
      • nowak4 Re: Liceum i narkotyki 01.04.05, 21:37
        To nie chęć dorównania światu, a potrzeba i pewna luka w tej gałęzi przemysłu i
        pomysłowość pewnych ludzi i z powodu tych ostatnich jest tematem tabu, a może
        troszeczkę inaczej, ale kto się ośmieli ruszyć ten temat na forum, skoro nie ma
        anonimowości, a kłopotów nikt niepotrzebuje. I ot problem
      • fut Re: Liceum i narkotyki 02.04.05, 22:08
        No oczywiście.,ale mnie interesuje jak on teraz wygląda LO Radziejów. Kilka lat temu jak pojawił sie w R. dostęp do amfy ludzie się tego bali a teraz?
        • nowak4 Re: Liceum i narkotyki 08.04.05, 04:17
          kiedyź samolotów ludzie też się bali, a prądu do dziś jak niechcianej ciąży
        • nowak4 Re: Liceum i narkotyki 23.04.05, 02:06
          Człowiecze co ty pierdolisz, ludzie bali się amfy, uprawiać seks , palić
          papierosy, pić buzuny, ściągać w budzie, tak masz rację bali się nie czynu lecz
          wpadki. To wszystko sprawa świadomości
          • l3 Re: Liceum i narkotyki 23.04.05, 03:23
            Jakiej wpadki?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka