Gość: Obserwator Zapisz się szybko do Solidarności! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 17:53 Niech się szybko zapisze do Solidarności albo jakiejś partii postsolidarnościowej, to zostanie szefem, w przeciwnym wypadku nie ma szans, mimo że jest fachowcem i się nadaje na to stanowisko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: timeone JA JESTEM NA TAK, A WY ? IP: *.wlan.pl 01.04.05, 18:34 Facet ma przysłowiowe jaja ! Może rozkręci telewizyjny światek Bydgoszczy ! Powodzienia, Max ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Re: Kolonko szefem bydgoskiej telewizji? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 18:34 Biedna Weronika... Oj, coś nie wyszły jej plany amerykańskie u boku Maxa Kolonki, więc zadowoli się niebożę Bydgoszczą na otarcie łez. Na jej miejscu skoczyłbym z mostu... A czy M. M. Kolonko nadaje się do Polski? Na pewno wniesie trochę świeżego tchnienia do TVP. Dajmy mu kredyt zaufania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: timex Fajowo ! IP: *.wlan.pl 01.04.05, 18:37 Ja tez jestem za daniem mu kredytu zaufania ! To ciekawy typ ! Pozyjemy zobaczymy ! ps. a pani Rosati ma kilka galerii hadlowych w Bydgoszczy wiec sie nudzic nie bedzie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: talka Re: Kolonko szefem bydgoskiej telewizji? IP: *.za.digi.pl / *.jota.digi.pl 01.04.05, 18:53 A Rosati bedzie pogodynką?:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mruk Re: Kolonko szefem bydgoskiej telewizji? IP: *.dyn.optonline.net 01.04.05, 19:06 Kolonko, najwiekszy bufon wsrod Nowojorskiej Polonii. Jego ego przeroslo jego samego. Wspolczuje bydgoszczanom jesli uda mu sie objac ten stolek.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zazdrosny z czego zyje Kolonko? TVP placi polskie zarobki... IP: 84.217.53.* 01.04.05, 20:01 ale mu sie udalo, ze on sie nie wstydzil takie mlode dziewcze podrywac, przeciez to na granicy zboczenia, jak ona moze calowac sie z takim starym gosciem? nie mówiac o milosci francuskiej, jego zflasczaly i smierdzacy penis ona dotyka i bierze do ust, ohyda, co na to jej ojciec? czym jej zaimponowal? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zsdfbh Re: Kolonko szefem bydgoskiej telewizji? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 19:56 umiera Papież, a wam takie chóje móje do głowy przychodzą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Przydałby sie w końcu ktoś z jajami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 20:27 w tej "telewizji". Drętwota obecnych prezenterów usypia mnie w 2 minuty. Najbardziej dołujące są te panie uważające się za wielkie gwiazdy - skąd oni je wytrzasnęli??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szapr Hi Hi z NY do bydgoszczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 21:15 śmiechu warte z Nowego Jorku do Bydgoszy. No to facet zleciał. Ma jednak alternatywe w Pcimiu Dolnum jest wolny wakat rzecznika prasowego sołtysa - to też szansa. A tak poważnie to chyba się koleżka kończy - ciekawe komu podeptał odciski??????!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruby Re: Kolonko szefem bydgoskiej telewizji? IP: *.man.torun.pl / *.man.torun.pl 01.04.05, 22:01 Kolonko szefem wiejskiej telewizji. To jest coś! Odpowiedz Link Zgłoś
nipoch Re: Kolonko szefem bydgoskiej telewizji? 01.04.05, 22:13 A moze mamy dzis 1 kwietnia? Mamy, mamy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amigo Re: Kolonko szefem bydgoskiej telewizji? IP: 62.111.139.* 01.04.05, 23:12 Informacja typowa dla GW. Nie wiadomo , czy MM. Kolonko po wyjeździe ukończył studia, a jeśli tak to jakie, czy tylko wyjechał na studia, a potem do Ameryki skąd pokazywał nam amerykańską, przperaszam, "nierzeczywistośc" mamiąc mnłodych ludzi miazmatami. Myślę, że pani Dorota Warakomska podjęła słuszną decyzję. A co do objęcia foltela dyrektora bydgoskiej TV. Śmiech pusty, MM. Kolonko zna miejscowe realia, bo w 1981 roku wyjechał do USA. Z kogo robicie idiotów readktorzy GW?. Był w Krakowie taki sami przypadek ("przypadek - oznacza zazwyczaj fakt patologiczny) i nazywał się Bronisław Wildstein, który przyszedłi rozwalił całkiem dobre radio Kraków. No cóż, Dariusz Rosati pcha przyszłego zięcia do przodu, bo któś musi utrzymywac córkę. Smutne i głupie. Polska dla Polaków, a nie dla renegatów. Jak jest taki dobry to niech do k...y nędzy sprawdzi się w Kaliforni lub Nowym Amsterdamie, a tu niech dadzą szansę Poakom wykształconym i patriotom. Amen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zzenek Kolonko szefem PACANOWSKIEJ telewizji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.05, 00:17 Nie wiem kto i po co jest zaintersowany promowaniem tego wioskowego mędrka. Naprawdę, tylu jest ciekawych i wartościowych ludzi - co to kogo obchodzi, co myśli jakiś pan Golonko z Greenpointu - nowojorskiego Pacanowa. Załosne, jak Boga kocham! Jakby cała Polska równała w dół, do poziomu Targówka, czy Szmulek. Nie ujmując nic targówczanom, czy szmulowiakom, przecież swoje miejce znają i się nie pchają na afisz, jak ten (nadęty, pretensjonalny, żałosny brakiem elementarnego poczucia rzeczywistości i równie elementarnej samokrytyki) chłopaczyna wyrabia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowojorczyk GŁUPI DOWCIP KOLONKO-WIADOMOŚĆ Z NOWEGO JORKU IP: *.ipt.aol.com 02.04.05, 05:06 Tak poważny człowiek a zachował się jak gó..arz rozpowszechniając (1-go kwietnia w Nowym Jorku)wiadomość,ze Papież nie żyje ! Mam nadzieję,że TVP nie przedłuży kontraktu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja tez z NY! Debil kolonko z Jackson HtsJORKU IP: 70.18.1.* 02.04.05, 05:48 Debil zwany Kolonko podaje na swej stronie adres pocztowy, wskazujacy na to ze zamieszkuje na Manhattanie...a tymczasem prostak ten mieszka w hinduskiej, ubogiej dzielnicy Queensu. Konfabulant, huj i lamaga, Pozdrowienia z NY. Odpowiedz Link Zgłoś
ps01 Wyjechał stąd w wieku 19 lat na studia do... 02.04.05, 08:03 W artykule: Wyjechał stąd w wieku 19 lat na studia do Warszawy. Moim zdaniem w Poznaniu, drogi autorze. Skąd ta Warszawa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rok1978 Re: Wyjechał stąd w wieku 19 lat na studia do... IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 02.04.05, 09:04 dosc zabwne jest to, ze juz sie skonczyl prima aprilis a artykul jak wisial tak wisi w necie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kajetan Braza Re: Wyjechał stąd w wieku 19 lat na studia do... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.05, 10:30 Dowcip dowcipem, szkoda tylko, ze Kowalski, ktory ma wyjatkowe uczelenie na TVB zdecydowal sie (Herold nie przeszkadzal) na zamieszczenie w dniu kryzysu zdrowia Karola Wojtyly. Wstyd panowie z Wyborowej. Powinniscie wszystkich przeprosic. A telewizja i tak sie kiedys ...udusicie - na dobre! Odpowiedz Link Zgłoś